5158
  • M@TriX
    ja bocs, a 664-es re azt hittem mailt írsz, de már értem ok.
    Ha a kamion nveket be tudod szerezni az OK lenne
  • Carlos
    ment mél. csak nemtom, hogy minek... :)
  • Carlos
    Sájsze... :)
    Én meg a grafikához nem értek, de azért megpróbálkozom vele... :)
    Akkor most mi legyen???
  • M@TriX
    a játék menüit már lefordítottam és az összes egyéb angol szöveget a srácok már fordítják. Így a szövegezés már készül.
  • Carlos
    Mért kellene mélt írni???
    Mind1.
    Utánnajárok a kamionneveknek... :)
  • M@TriX
    nem írtál mailt még ;)

- Tervbe van véve a rendőrautó, mentőautó és a kocsik áttextúrázása magyarra
    - magyar cégtáblák és cégnevek
    - kamionok valós nevei és emblémái rátextúrázva
    (ehhez elég lenne, ha a valós neveket megkapom a textúrázást én bevállalom.

Ezek vannak most függőben.
  • M@TriX
    naszóval a térképen megjelölt város/falu (:)) nevek a valóságban is közel ott vannak. Ezért van rajta Bécs is.
    Szóval ez földrajzilag megfelel a távolságoknak. Ezért nincs rajta BP a térképen mert nincs ott pont, de pl. Salgótarján pont oda esik így csalnom sem kell egy cm-et sem. Szeged is oda esik a Houston volt.
    Szóval ez így egy korrekt térkép. Egyéb névváltoztatások már nem valós képet adnának vissza. Az utakat is próbáltam úgy elnevezni térképek alapján, hogy oda essenek. Némelyik még kanyarokban is hasonlít de persze ritka. De a települések ott vannak a valóságban is ahogyan írtam...
  • Carlos
    Én bevállalom játék menüit, vagy a kék táblácskát... :)
  • Carlos
    Aggy munkát nekem is héjj!!!
  • Grave Digger
    Hella, ha nme nagy kérés Dunaújvárost rakjátok rá a térképre:DDD
  • Fefe
    De az valóban a 4-es főút
  • Fefe
    Értem. Mondjuk én nem is akarom elkezdeni mert hát....az én angol tudásommal kb. 1 mondatig jutnék
  • Carlos
    okés...nem csinálok másikat, mingyár' írok hogy mit vállalopk, csak a kedvesemmel dumálok tellán... :)
  • M@TriX
    tudtommal az a 4-es nem? nyíregyháza debrecen és tovább...
  • M@TriX
    de onnan szedtem ki amit átküldtem a srácoknak.
    De abban csak a menü és kocsi nevek vannak. Azt fordítja most FireBoy és Wizzard.
  • M@TriX
    mindek másik magyarítás? Vagy mire gondolsz?

Szerintem egyet csináljuk közösen. Most minek dolgozzunk 2x.
    Amúgy ne lődd le a poénjaimat, de most már mindegy. ;)

Magyarítás tervezet

- Tervbe van véve a rendőrautó, mentőautó és a kocsik áttextúrázása magyarra
    - magyar cégtáblák és cégnevek
    - kamionok valós nevei és emblémái rátextúrázva

Ezeket még nem kezdtem el szóval ha van valakinek affinitása, akkor mailezzen, hogy mit vállal.

Az egész magyarítás már készül ahogy olvashattátok. Most így a térkép és úthálózat is kész.
    Ha valaki akar másik magyarosítást csinálni - amit én hülyeségnek tartok - az a base.scs-ben mászkáljon.

És persze ha valakinek még van ötlete, hogy mit kellene még "magyarosítani" a játékban a fennt említetteken kívül az szóljon.
  • Fefe
    Nem a "local.def" vannak a szövegek?
  • Carlos
    Eztmost nemértem...
    A 4-es út az M4-es???
    Vagy mi???
    El tudnád küldeni azokat a dolgaidat, amik már készen vannak???
  • Fefe
    Király
  • M@TriX
    átmásoltam neked txt-be, hogy le tudd fordítani. A játékban nem txt-ként szerepel ;)
  • Carlos
    Asztán meg eszembe jutott, hogy akkor már a textúrákat is le kellene cserélni magyarra (benzinkútra kirakni egy Mol-t vagy akrámit... :) ).
    Esetleg jólányokat kirakni az útszélére, kamionokban átírni a sebmérőt kilóméterre etc...
    5letz van bőven!!! :)
    Ínyencek lecserélhetnék a rendőrautó ill. a mentőautót is... :)
  • M@TriX
    na kész aúthálózat ;) Végigmehetünk a 4-esen vagy repeszthetünk a M3-ason is ;)
    Az utak számai abból a régióból vannak ahol végigmennek. Próbáltam a hosszt is nézni. Néha sikerrel. Lásd 4-es

• Carlos
    No srácok... :)
    Ha van kedve valakinek, átküldheti az eddigi lefordított cuccokat, vagy csak azt, hogy miben tárolja a térképet ill a szavakat, mert akkor énis csinálok egy ilyen kis magyarítást... :)
    Táncsak nemárt meg, hogy programozó vónék... :)
    Szóval, hol vannak azok a file-ok, amiben a magyarítást kell végezni???
    (Térkép, szavak, stb).
    A fontkészletet hogy cserélted ki???
  • Carlos
    Szedd le a rip-et, ahogy van.
    Asztán regedit és szeggy ki mindent, aminek köze van a játékhoz (F3 - keresés).
    Reboot.
    Asztán mehet fel a Full... :)
  • FiReBoY
    Ha ripet használsz hol kerested meg benne a fordítható txt filet?
  • FiReBoY
    A System Mechanic-ben van registry cleaner és kiszedtem vele mindent de nem jó így se... F***om.... Nah... Úgy látom erre már nem lesz megoldás...
  • M@TriX
    ja bocs, tényleg volt regsetup. Ez szívás. Ja keress egy olyan progit a neten, hogy reg cleaner. Ezzel ki lehet szedni az ilyen dolgokat. (Ha annyi időt megér neked, max 1 óra. ;)
    Amúgy bevallom RiPet. ;) Jó az nekem ;)
  • M@TriX
    Na ez is megvan. A mentésben tárolta a Road Mapon megjelenő neveket. Brr de hülyeség. Szóval majd új gémet kell kezdeni, ha a Road map-ot magyarnak akarja az ember. Habár lehet a save-ben át lehet írni, de nem vagyok benne biztos....
    Szóval mostmár az egész térkép és útszakasz MAGYAR!!
    Most jön a többi...
  • FiReBoY
    Te melyiket használod M@TriX? A ripelt verziót?
  • FiReBoY
    Bakker!!! A regről jut eszembe!!! Volt egy regsetup.exe amiben kérte mind a 45 kötetet!!! Aztán volt egy aa.exe amiben ugyancsak kérte a 45 kötetet és akkor jött be egy olyan ablak, amiben lehetett választani a felbontást meg stb. Valószínű hogy itt lesz a probléma?
  • M@TriX
    a RiP-et feltéve nem kellett hozzáadni reg-et ha jól emléxem, szóval nem mászik bele a WIN adatbázisába.
    Töröld le a Documents ből a 18 WoS könyvtárait és ezzel minden letakarítottál ami a RiPre emlékeztetné a gépet...
  • FiReBoY
    Lenne egy problémám... Ugye eddig a rip-elt verziójávál játszottam és valamit buzult ott a C-n is mikor nekem két partícióm van: van egy C - ahol a windows van; és egy D - ezt használom olyan általánosan. Leszedtem a sector warezről a gondolom iso gamerészét és megcsináltam, kitömörítettem. Igen ám, de Virtuális meghajtóba berekom a .cue - fileját és elindítom. Ekkor kirak nekem egy kis ablakot, hogy Play, Read Me, Exit. Ezek közül az egyik működik csak, az exit. Elolvastam a .nfo fileját és azt írta, hogy telepítsem föl. Gondolom a Play gomb helyén kéne lennie az Install résznek, de ott Play áll. Ebből kifolyólag arra gondoltam, hogy a ripelt verziónál valmit átbaszott nekem a C-n és a tetü Virtális meghajtó (Daemon Tools) már egyből olvasná, de nem tudja honnan. Szerintetek valójában mi lehet a probléma és mi a megoldás?
  • M@TriX
    ;) ok amúgy megvan: find
  • FiReBoY
    Én fordítok ezerrel...
  • M@TriX
    amúgy midnneki gémel? Nagy acsönd csak én pofázok ;)
  • M@TriX
    persze ha más 5let is van, hogy hogyan tudnák egy adott alkönyvtárban egy szóra keresni a fileok tartalmában, akkor jöhet...
  • M@TriX
    hmmm. valaki nem emléxek arra az MS_DOS-os parancsra ami az össze file-t textként nézte és rákereshettünk hogy hányszor fordul elő az a szó. ECDl vizsga régen volt már ;)
  • M@TriX
    Siker!!!
    A játék beépített fontgenerálója hibásan működött, de szerencsére csak pár sort felejtett ki az elejéből amit az alapfileokból kellett átmásolni. Juhejj, mostmár működik, mindenhol van ékezet betű a cargo infójától a városnevekig mindenhol ;)
    Kiderült hogy a játéák közbeni térkép is a fontot használja, mert egyszer szétbuheráltam az egészet ;) Szóval ha igaz akkor ott is át tudom írni a városneveket és úgy lesz fullos. Remélem megtalálom a városneveket...
  • M@TriX
    aztán leesett, hogy nem tudom átpozicionálni, ugyanis hiába átpozicionálom, ha a játékban adott az útvonal értitek ha megy a mappon akkor a város már ott van amit a játék engine-jében kellene átpakolni szóval az durva lenne. De akkor lehet kompromisszumos városnevezés és Eger pl. lehet Püspökladány helyett, az nem nagy kitérő Pécset megnézem. Szóval a lenti térkép lesz folytatva.
    Az okoz még nagy problémát, hogy a menetközbeni map-ot bekódolták valamibe amit nem tudok kicsomizni. Még szétnézek de valószínű vagy kemény dió lesz, vagy részemről megoldhatatlan. ;)
    Viszont ha ennyi hiányossága lesz is még vannak meglepetéseim. ;)
  • SecMan
    Ha át tudod majd pozícionálni a városokat akkor betennéd Pécset is? :)