5158
-
#454 Warezcenter Free...
Warezcenter SMS (ISO) -
#453 Nekem a patch-el lett stabilabb. Előtte fagyott félóránként, mostmeg végighallgatom a ChatterBox-ot is akár... :) -
#452 Énnekem nincs ilyen problémám...mindig más jön!!! -
#451 Hát képet berakni azt nem tok, mert mint azt már lejjebb leírtam elkúrtam a save-ket és újat kellett kezdenem -
#449 Az iSO 200 mega, az instalalt jatek 149 mega;)) Ossze sem lehet jobban csomagolni, mert egy zip az egesz jatek;))
Ha tudsz ftp-t feltoltom (fxp). -
#448 valaki nem tudja még valahol fennt van a cumó, mert az én kis szerveremre vártam hátha fölkerül de sajna nem. RiP is elég ISO is lehet...
Ha HUB-ot mond valaki az is jöhet...
De jobblene inkább ftp vagy net... -
#447 Ez igy igaz -
#446 Ez furcsa ! -
#445 Egyébként tiszta gáz! A patch óta nem láttam más kamiont, csak olyat, ami explosive-ot szállít. Azért ez így egy kicsit egysíkú... :P -
#444 Egy perc, egy órának felel meg a játékban. ;) -
#443 A Patchel kapcsolatban van egy érdekes dolog ha fent van akkor ddhelp error-al lefagy ha nincs patch akkor meg nincs gond? érdekes egy dolog. -
#442 De amúgy szvsz a percmutató gyorsabban megy a játékban, mint az életben a másodpercmutató!!!
SZERINTEM!!! -
#441 Jólvan, majd megnézem... :) -
#440 Ha figyeled az órát, akkor láthatod, hogy a gémben egy perc egyenlő egy másodperccel a való világban. Magyarán két nap pontosan 48 perc. -
#439 Miért, egy óra egy perc a játékban?
Nem hiszem... :)
Bár lehet... :) Fene se figyeli az órát, ha jáccik... :)
De szerintem 2 nap olyan 20 perc lehet, max... :)
De lehet, hogy majd lemérem!!! :) -
#438 Ha két nap ajátékban az nem tiz perc hanem 48 perc a való életben. -
#437 MI 10 perc??
Most nem két nap??
vagy mit modnassz -
#436 -
#435 -
#434 Köszi mindenkinek!
Node!!!
Műxik, kivéve egy feltétellel!!!
Nálam ha Adalbert-et akarom hire-elni, még a működő kombinációnál is összekeveredik. De csak Adalbertnél... :)
Van ez így. Helyette Kelly ült a volán mögé. Ő csak szebb... :) -
#433 Lekéstem :D -
#432 Válassz 1 üres slotot, válaszd ki a kamiont-majd megint kattints ugyan arra az üres slotra, hire-lej majd, vedd meg a kamiont -
#431 -
#430 IGAZAD VOLT!
A katt újra az üres slotra témával megy!!!
Köszönöm Szépen!!!
Majd meghálálom valahogy Neked!!!!!! -
#429 Most nemtom meddig maradok.
Na ma ki is próbáltam ha így csinálod ahogy írtam akkor lehet.
Csak ne felejtsd ki a „katt ismét az üres slotra” -rát. -
#428 tesztelem, de szerintem nem megy.
Majd próbáld ki a peccsel, hogy nem lehet üres slotra hire-elni!!!
Meddig maracc?????? -
#427 Most már fent ,de eddig nem volt és müxöt.
Kihagytál egy klikket :
N gomb --> trucks --> kattints 1 üres slotra --> buy new track --> válaszd ki a neked tetsző modellt, DE NE VEDD MEG! --> katt ismét az üres slotra --> hire-elj valakit --> most vedd meg a kamiont! -
#426 írd le lécci, hogy hogyan kell megvenni az 5. kamiont, hogy ne kavarodjon össze!!!
Neked fennvan a patch??? -
#425 Szivesen... -
unio21 #424 megtaláltam, köszi!
-
#423 VALAKI SEGÍTSEN!!!
LENTEBB EMLÍTETTEM!!!
AZ 5. KAMION PROBLÉMA A GOND!!! -
#422 Lentebbről... :) -
unio21 #421 honnan lehet patchet letölteni? -
#420 Áááá.csúnya lenne ha arányos lenne... A játékban két nap Seattle-Miami útvonal. Amúgy olyan 10 perc. -
#419 Amugy az utak mennyire méretarányosak ugy értme mennyi idö alatt érsz el amerika egyik végéböl másikba? -
#418 HELP ME PLEASE!!!
1.1-es patch van fenn nekem, ha ez segít... -
#417 Kipróbáltam és nem megy!!! -
#416 "N gomb --> trucks --> kattints 1 üres slotra --> buy new track --> válaszd ki a neked tetsző modellt, DE NE VEDD MEG! --> hire-elj valakit --> most vedd meg a kamiont!"
???
Csakmert abba a slotba addig nemtok hire-elni, amig nincs kamion a slotban... :) -
#415 Hogyis??? -
#414 Nálam is ugyanez van.
A harmadik kamion helyére teszi a pilótát...
Valamikor még a taligát is lecseréli... :)