tadamm ;)
Gondoltam nem amcsiban vagyunk ezért kissé átpofoztam a mappot. ;) A városok földrajzilag ott helyzkednek el, ahol a térképen látszik. (kivétel pár település, ott pár centit kellett csalnom). De ha valaki ebben a játékban megjegyzi hogy ott a város, akkor megnyugtatok mindenkit, hogy jól fogja tudni. Térképről néztem midnent.
Persze ez a cucc csak alfa fázisban van. Ha valakinek van kedve tesztelni, vagy esetleg midneki akkor fel tehetem. Végülis fagyást nem okoz, de még nem teljes.
Itt éppen Füzesabonyból hajtok ki. ;)
Magyarítás
Ez nem magyarítás, és nincs energiám a magyarítást megcsinálni én inkább a térképeszkedéssel bütykölnék szabadidőmben. Ugyanis majd átpozicionálom a városhelyeket a térképen és akkor nagyobb városkból/ba szállíthatunk, de még nem tudom hogy fogadja a program. De ez így működik. Az majd a 2.0-ás verzió lesz. Viszont megtaláltam azt a filet amiben a kifejezések szavak vannak. kb: talán 300 szó körül. nem vészes szavakkal szóval ha valakinek van kedve akkor elküldöm neki txt-ben és akkor együtt kidobunk egy magyar pakkot a gémhez.