5158
-
FiReBoY #836 Tényleg Carlos.... Nem akarsz nekünk ide csinálni egy logót a fórumba WMH TeaM névvel és utánna a készítők nevével? Az kircsi lenne... -
#835 Az a nagy benzinkút lesz... :) -
#834 Na, várjuk már nagyon :), csak aztán nem tudom mit csinálok ha az SL patchel egyidőben sikerülne kiadnotok :) -
FiReBoY #833 Hát nem tudom, hogy jó e az OMV... Én biztos nem ellenkeznék, hogy milyen kút álljon ott... De tudtommal az OMV csak Budapesten üzemel vagy rosszul tudom? -
#832 Miért nem MOL? -
FiReBoY #831 Ez így helyes... -
#830 Nagy baj lenne, ha a kis benzinkút Shell helyett OMV lenne??? Csakmert az mókásabb, meg több kép van róla... :) -
FiReBoY #829 Figyelj... Te is rengeteget segítettél azzal, hogy megadtad nekünk a cégek logóit és mi ezért megtisztelünk azzal, hogy belrakunk a kreátorok körébe... -
#828 Végülis Te szerezted a céglogókat... :)
Bár én is eltettem őket, hátha kellenek a városba... :) -
FiReBoY #827 A képek linkeléséről M@TriX-ot kérjétek meg én csak fordítok, de tudomásom szerint már ő készen van és csak a fordításra várunk!!! Úgyhogy nagy a valószínűsége, hogy ezen a héten már lesz... Nem M@TriX? -
antijedi #826 dehogy én nekem nincs is bene munkám és mégis beleraktak creditsbe, amikor mondtam hogy nem fontos... :P -
antijedi #825 de azért ne legyen az hogy egy beta + 50 patch hanem ha vegleg keszlesz legyen egy fullos vegleges is ha megodlaható :) -
#824 Tucc képet linkelni ide??? -
#823 Jaja... :)
Hót jó, hogy 6 FANatikus így nekiáll és önerőből megcsinálja a játékot.
Bár szerintem az én munkám a legkevesebb ebben... :((( -
FiReBoY #822 Ezen a héten már biztos hogy kiadunk egyet...
Aztán amint Matrix már mondta, fejleszteni fogjuk... -
#821 ügyesek vagytok mikor lesz letölthető? -
#820 Matrix: megkaptad amiket küldtem??? -
#819 Látom, csak én szenvedek a photoshop-pal... :) -
FiReBoY #818 Gondolom base.scs És ott hova tovább? -
FiReBoY #817 Hallod M@TriX!!! Hol találtad meg azt a file-t ahol lehet szerkesztgetni a szöveget? Itt a magyarításra gondolok... Tehát hol van az a file amit nekem kell meg a WiZZaRD-nak lemagyarosítani? -
#816 úgy tervezem, hogy kiadok egy v0.9-es bétát, amiben már minden benne lesz. És mindenki megnézni és ha lát kisebb problémát akkor szól, és egy hét után összecsomizom a véglegeset és kiadok egy update-et a beta-hoz.. -
#815 az már készen van. -
FiReBoY #814 Bakker!!! M@TriX!!! Megcsináltam!!! Köszi!!! Az iso az egy nagy szar, a rip az megy most már NORMÁLISAN!!! -
#813 A Programot mert nagyon jó. -
#812 Naszóval, mikor lesz kész az hogy magyar térkép, magyar cégek, magyar városok? Engem az hogy a játék magyarul legyen az nem izgat, csak az hogy a vezetésnél ami szembe jön az magyar legyen :) -
#811 Szép lett, kár, hogy a játékban én még egyszer sem láttam repülőt.
De ha most meglátom majd, akkor tudom, hogy az az én repülőm... :) És MAGYAR !!! -
#810 Készvan... :) -
#809 Majdnem kész a Malév gép is... :)
Nagyon nyomom. Remélem nem csak nekem fog tetszeni... :)
Már csak a függőleges vezérsík van hátra... :) -
#808 Valami gáz van a kilóméterórámmal, legalábbis az outook hülyén mutatja... :(
A photoshop-ban normális... :) -
#807 átment. -
#806 oksa.
Átküldöm a két logónkat, szerintem az egyikkel lecserélhetnénk a játék menüjében található ValuSoft logót!!!!!!! (tedd ide ki őket please, hogy melyik tetszik jobban a népnek... :) ). Ezek a logók kinvannak óriásplakátként az országúton.
A kilóméteróra kezdeményt is átküldöm. Ez a HUD-on lévő kilóméteróra, mert minden kamionnak másmilyen van.
De csak egyszer kell kitalálni az átszámozást... :)
1mph = 1.6 km/h -
#805 Király! ;) -
#804 ja én sosem használom a játék installerét. Én WinAce-vel tömcsiztem ki, aztán regsetup és gém! -
#803 Kész a a Matávos telefonfülke... nagyon nett lett... :)
Most jön a Magyar Postás postaláda... :) -
FiReBoY #802 Most anyám munkhelyén netezek, megyek haza aztán megnézem... De tanulnom is kell :-( Utálok tanulni... -
FiReBoY #801 Nah mind1... Megoldom valahogy... Akkor inkább azt mond meg, hogy a "or use our installer"-nél miért nem telepíti normálisan? Valami buziságot ír és nem folytatja... -
#800 WinRAR-al én?
Semmit. MOst neked mi a gondod? A játék nem indul el? Mert a játék elindításához csak az alábbi 3 pont kell... -
FiReBoY #799 Eddig ok... De elolvastam (persze ugyan ez volt benne). Pontosan szóról-szóra... Mit csomagoltál ki a WinRarral? Hogyan folytattad?...stb (Bocs hogy ilyenekkel zaklatlak, de most ezzel az iso-s buzisággal szétcseszte a gépemet.) -
#798 majd megnézem, addig csinálj mást. Ne görcsölj vele... -
#797 nem árt elolvasni az .nfo fileokat ;)
1.) Unzip/Unace (Ace 2.0) manually or use our installer
2.) Run Regsetup.exe
3.) Hit "aa.exe" to play the game!