5158
-
#796 Nos, van itt valaki???
Gondom van a sebességmérővel...
Mert sehogy sem jön ki normálisan.
80Mph az ugye 128 km/h. Hogy kellene berakni a számokat?
Mert én már megpróbáltam mindent.
Kivenni pöcköket meg nem lehet, mert akkor a semmin áll a mutató, az meg nem jó. -
FiReBoY #795 Hellosztok!!! Van egy kis gond. A teljes fordítást kedd estére vagy szerda estére tudom befejezni, ha nagyon kircsi vagyok akkor még ma estétre is talán, ugyanis suli mellett nehéz, de azért a bátyám is besegít!!! Jah... M@TriX!!! Kérnék tőled egy kis útmutatót. Azt mondtad, hogy leszedted a ripelt verziót és azzal nyomod. Namost... Leszedted és utánna milyen lépéseken keresztül mentél végig ahhoz, hogy tudjál vele játszani? -
#794 Valakinek van olyan installere ami egy nagy exebe csomagolja az egész cuccot és könyvtárat megadva lehet installni? -
#793 Snkit nem hagytam ki? ;)
-
#792 mit nem lehet lerakni? -
#791 Nagyon király Matrix a kép!
egy nagy hibája van ennek a játéknak amit többen is már írtak!
nem lehet lerakni. -
#790 volt egy kis gond az égtájakkal, de végülis az ékezetes betűket oda is sikerült besuvasztani. De a béna generátor itt is hibázik, de végülis moszmár minden OK. Na megyek vissza melózni, mert nem leszek kész aztán túl sok időm lesz ;) -
#789 valahogy így gondoltad? ;)
Persze a kép már in-game... -
#788 húúú tényleg azokkal még én sem futottam össze de szétnézek... -
#787 Arcok akkor nuku... :)
OK. -
#786 Viszont baj van!!!
Hol vannak azok a táblák, amik az út fölött vannak???
Hogy WEST, meg Houston egyenesen, mert azokat is át kell rajzolni és eddig még nem találtam meg őket!!!!!!!!!! -
#785 Okés, ami eddig kész van:
Rocketcar, csinálom a melév repülőt, van egy bolt (PLUS, rajta a Durex reklám) Két WHM TeaM logot csináltam, mennek orásplakátra (Lesz meki, meg burgerking is), CSinálok Matáv-os telefonfülkét. Van magyar Hőlégballon (színei a magyar zászló színei...) -
#784 1. a cégek logói a térképen is le vannak cserélve
2. A Hollywood felirat helyére Zalaegerszeg lesz mert az a város van ott. (Egy kis önreklám mehet egy autópálya óriásreklámjára van 5 darab óriásplakát az egyikre magunkat rádobhatjuk ha ragaszkodsz hozzá, de benne leszünk a creditsbe és a redme-ben. Szerintem nagyobb poén ha Zalaegerszeg van kiírva:
3. épületeken lévő írásokra én is gondoltam, jó ha csinálod, benzinkútra is gondoltam. A nagyobbik legyen MOL a kisebbik meg Shell.
4. Szerintem az arcokat hülyeség a mieinkre lecserélni. -
#783 Matrix elsütötte a TESCO gazdaságos cégeket.
Egyre azonban ügyelni kell!!! A város térképen is le kell cserélni a képeket, nemcsak a táblán ill. a kék boxban...
Amúgy megcsinálom ma a WMH TeaM logot és kirakom HOLLYWOOD helyére és az lesz a székhelyünk!
Mai terveim: kilóméteróra, épületeken lévő szövekek fordítása/lecserélése magyar cuccokra. Benzinkút, léggömb meg ilyen kisebb apróságok textúráinak lecserélése...
Másik 5let: A pilóták arcait le lehetne cserélni a mieinkre...ÉN az enyémet berakom. :)
Majdha eszembe jut valami, megírom... -
#782 Ha ez a magyar cucc elkeszul tuti kiprobalom a jatekot! -
#781 ;) Pontosan, sajnos azért maradni kell a játék adta keretek között, de persze feszegetni azt. Ahogyan tesszük is ;)
Na még az úton lévő autók textúrázása és a kamionok jelzéstextúrája van hátra csak. Meg az angol szöveg de az nemsokára kész lesz. Ma már nem osk időm lesz mert van 2 munkám amit ma este le kell adnom így hard work lesz. Néha azért bekukkantok. De teszteltem és mindent eddig jól kezelt a játék. -
#780 én meg azt a gombot nem láttam még ;)
De elméletileg egy png-t nyit meg amivel már találkoztam a könyvtárrendszerben. Leglább már tudom minek van ott ;) -
#779 na megvan mind a 32 ;) -
#778 Ha játék közben a menübe lépek akkor ott alul középen megjelenik egy Edit Map gomb, de ha megnyomom akkor nem látok semmi változást, mire jó is ez a gomb? -
antijedi #777 igaz ehez át kéne irni a fél játékot :P -
antijedi #776 tegyétek bele az elmü-t meg hasonlot, és azoknak mongyuk számlákat kel szálitani :PPP -
antijedi #775 :DDD -
#774 na még 7 cég és készen vagyok. persze próbáltam figyelembe venni a játékban szereplő cég tevékenységét, hogy pl egy CORA-ba ne szállítsanak szennyvizet ;) -
#773 csináljatok hozzá még pótokat is nyerges+félpót+potkocsi -
#772 á, én má álmos vagyok ehez:) -
antijedi #771 ok :) -
#770 készülnek... -
antijedi #769 amugy meg nagyon eceru logokat meg meg lehet csinalni hogy kinagyitod azt valami rajzprogival kiretusálod (ahol csak 1-2 szinv an ala mediamarkt es tarsai...) -
antijedi #768 hát igen tudom én ezt de hát micsináljak ha cégek csak iylen fos logokat tesznek fel a netre?? :PP
-
#767 nem kell pont akkor de tudod nagyítani csak minőségromlással lehet kicsínyíteni viszont lehet. Szóval érted.... -
antijedi #766 hát amikert irtam azok nagyrésze iylen, najo metro ujság nem de akkoris :P
többi az mind ilyen... :p -
antijedi #765 sorry, pont akora logot nem lehet nagyon találni szeritnem, anyi enrgiám meg most nincs hogy átméretezgesem őket, szal én belinkeltem ezeket se keljen keresni, többit csinálják azok akik lelekesen beleveteték magukat a maygarositásba, ezért nem jelentkeztem én abba mert tudom hogy se isőm se elég energiám nicns hozzá...
enyit tudtam tenni, ha jó jó ha nem nem, sorry -
#764 Ja és nem véletlenül írok mást sem: "Jajj most jut eszembe olyan CÉGEK kellenek amelyekről sokminden árú elképzelhető, mert tudjátok hogy a játékban sok árú megy össze vissza. Szóval olyan neveket várok, hogy a már említett Skála, Metro, Tesco, CORA,... Durex benne lesz poénnak ;)" -
#763 Van jó de!!!
Idézem magam: "512x256-os képbe kell beillsztenem, azaz az egyik érték kb 80%-ának feleljen meg az általad megadott logó" -
#762 mert hülye azért nem vagyok -
antijedi #761 nah miután lsuta votlam mailelgetni és igy sikeresen szétkurtam forumot mara bfejezem tevékenységem, majd máskor is nyomok még párat ha lesz kedvem :P -
antijedi #760 mediamarkt:
http://www.mediamarkt.hu/logo.gif -
antijedi #759 auchan1:
http://w3.enternet.hu/pocy01/auchan/images/auchanmic.jpg
auchan2:
kedőhonlaprol:
http://w3.enternet.hu/pocy01/auchan/index.html
ki van téve nagyban de sajnos több képből kel összehegeszteni :( -
antijedi #758 ja és eből is vagdalkozni kell :P -
antijedi #757 sima metro:
http://www.metro.co.hu/images/top.jpg
(bár ez szeirntem is szar :P)