5158
-
#876 meg itt a rendoresg:
http://www.b-m.hu/police/ -
#875 logók meg egyéb képek:
http://www.mentok.hu/ -
#874 Tűzolto a mentő helyett??? -
#873 denincs:) -
#872 Nos, mi a gond a sebességmérővel pontosan, én itt most nem tom a játékban megnézni... :(
Majd a saját gépemen megnézem...
Valakinek nincs kedve szenvedni a kilóméterórákkal????????
Nagy segítség lenne.
Amúgy több tábla van, mint hittem... :)
Bár a 90%-át nerm is láttam még a játékban. :) -
#871 nem a legjobb de itt is van ;)
http://langlovagok.hu/kepek/valics/mentoblaha/eredeti/mentoblaha3_e.jpg -
#870 persze kersem de keress google-al -
#869 local.def vagy mi de mailezd el, mert az ékezetek nem fognak működni nálad. De mondjuk annyir letesztelhetd, hogy le fagy e, mert amúgy csak nem jelenít meg semmit ;) -
#868 mármint 1 magyarról -
#867 azt akarom. de kéne egy kép a mentőautóról. -
FiReBoY #866 base.scs -
FiReBoY #865 Nem az!!! a base.css-ben hol találtad meg? Milyen néven? Mer le akarom tesztelni... -
#864 Bocsi én ezekhez a turkálásokhoz még nem értek nem foglalkoztam velük de csak egy ötlet volt -
#863 az elég lenne ha rendőr és mentőautót csinálnál az lenne lényeges.... -
#862 Majd csinálok egy hmtl oldalt ahova dobok majd föl képeket hogy ámuljatok, de majd ha ráérek ;) -
#861 tud valaki mentőautó referenciát? -
#860 elküldtem neked mailben. Küldjem el még1x? Ne csessz ki velem ;) -
#859 vannak igényeid ;)
De mi inkább grafikai és text operációt csinálunk. Én a motorba csak annyira másztam bele, hogy kezelje az ékezetes betűket... -
#858 ok köszi -
#857 Hogyhogy nem stimmel a játékban???
Na megnézem... :) -
#856 dehogy! -
#855 Meg van OTP. -
#854 mailmegjött. de nem tesztelted a játékban? Mert ott sme látszanak a számok sajna. Én is csináltam egyet de nem lett olyan jó, ha meg tudnád csinálni rendesen az jó lenne...
Amúgy én így csináltam: 0-20-40-60-80-100-120-140 És a 80-100 közé egy piros csík a 90-eshez... -
#853 Addig igen, amig csak Neked kell, ha bárki aki játszik vele, akkor már kicsivel gázosabb, mer az már kódturkászat... :) -
#852 Az gáz, mert van már Pizza Hut is... Az baj??? -
#851 Az nehéz lenne mondjuk hogy a kamion elejére rendszámba kerüljön a játékos neve megtudnátok oldani? -
#850 -
#849 dehogy csak jól nézzen ki és magyar legyen
Akár azt is írhatod, hogy cipészet ;) -
#848 Jaja, vágom. Megpróbálom, de most a benzinkutakat csinálom... :)
MAtrix: megkaptad a mélemet??? -
#847 nem te vállaltad most jut eszembe a kocsi textúrázásokat?
Ha meglesz benne lehetsz?
De Sulinet cég nem került bele a játékba mert nem annyira Multivállalkozás ;) -
#846 Ja, de azt nem én csinálom... :)
Talán a mentőt átalakítom magyar tűzoltónak, de asse biztos. Most szenvedek a sok magyar reklámtáblával. Az a baj, hogy van egy csomó függőleges felirat és oda nemtok mit rakni.
Bár van már egy funny is: Van valahol Hollywoodban egy olyan tábla, ami függőleges és alatta egy kör alakú tábla.
Na a függőlegesre benyomtam egy Microsoft feliratot, a karikába meg egy Microsoft logót...
Jobb nem jutott eszembe.
Nagy gáz lenne, ha függőlegesen írnám be, hogy TESCO meg ilyenek????? -
FiReBoY #845 Én a SuperGamez-es logókra gondoltam... Mint nekem a rendszámtábla a FiReBoY névvel ellétva... Neked is ott a piros hátterű Carlos nevű képed... -
#844 max textúrázást de szerintem lehet nem görcsölünk vele, csak ha valaki jelentkezik rá. Annyi lenne a dolog, hogy van 12 jármű ami járkál az utakon és azoknak a skinjét kellene olyan autóra rajzolni ami magyarországon is előfordul... De szerintem nem lesz gáz ha nem magyar kocsik repesztenek majd... Amx mindegyiknek csinálok egy magyar rendszámot ;) -
FiReBoY #843 Várj... Félreértettük egymást... -
FiReBoY #842 Frankó!!! Ide a fórumba is vagy csak ide van? -
#841 Azé' kérdeztem, hogy tucc-e képet berakni ide... :) -
#840 Már van két logóm is... :) -
FiReBoY #839 Nehéz lenne belepakolni... Viszont, ha jól tudom textúrák lesznek ráhúzva a kocsikra... -
#838 nem :/
bár mondjuk télleg csak ötletet + 1 sulinetes képet adtam... -
#837 járműveket nem terveztekb a játékba?