341
kinek hogy tetszik?
-
#15 Azokat nem tudtam volna mert mindent átvariáltam (mondjuk nyomhattam volna egy defaultot ,de gondoltam azokat úgyis látod). -
#14 igen köszi bár még odairhattad volna annak a gombnak az alapbetüjelét amirő irsz :-)
lehet, hogy ez igy kicsit tul bonyolultra sikerült tényleg -
#13 Csak az a lényeg hogy eddig a kapura lövéssel : kapura lőttél (Shoot),akasztottál (Hook) ,és próbáltad elszedni a korongot (PokeCheck),
Mostantól mind a 3 külön külön gomb.
Két fajta passz van két külön gombon :Emelt és sima ,ha valamelyiket lenyomva tartod akkor elindul egy csík felfele(mint régen a rálövésnél) minél feljebb van annál erősebb lesz.
Két fajta rálövés van : sima és olyan amivel a cselezés végén kell ellőni a korongot(ShootOnTheDeke/ChargeUpHit) ha a korong nincs nálad ez az „erőgyűjtő” ha az ellenfélnél van a korong.
Csel és zúzás egy gombon maradt mint régen (AutoDeke/BodyCheck)
A gyorsítást is megtalálod a configban (SpeedBurst).
A Shift lesz a „Modifier” ezt nézd meg a Basic Controls helyett választod az Advanced controlst és látod ha lenyomva tartod és meg nyomod valamelyik gombot akkor mi fog történni. (az Advanced nem állítható szabadon hanem a Basic beállításaitól függ).
Remélem így érthetőbb lett. -
M.A.D. #12 imádom az jégkorongot.
alig várom, hogy a magyar csapatok is szerepeljenek az Interkontinentális kupában.
Pláne a válogatott.
de, az NHL a legjobb. de, csak gammában.
-
#11 ezeket lehetne magyarul is?
én ebben kezdő vagyok
eddig egy gombal cseleztem egy pasz egy gyorsitás
ezek voltak a y,x,c és a SPACE
viszont tegnap a demoban mintha kétfajta passz lett volna csel de a gyorsítás nem láttam
bocs ha nagyon gólyul írtam :-) -
#10 Való igaz tényleg frankó ,hogy nem kötelező a bunyó (általában úgyis kikapok). -
antijedi #9 ehh, desoka van... -
#8 szeptember 22 -
antijedi #7 full mikor jön? -
#6 Nekem meg az ujitasok kozul bejott verekedes is, mert eddig eleg idegesito volt hogy vezeted a tamadast es egy bamba vedo hatul ugy gondolja hogy bunyozni akar, hanem te dontodd el hogy fel illetve leveszed-e a kesztyut.
Szerintem a verekedest elcsesztek testre/fejre utes es ezek vedese szvsz tok felesleges volt, olyan Mortal Combatos feelingem volt -
#5 Viszont a jég kinézete és összekarcolódása nagyon tetszik.
A nézők is sokkal jobbak lettek bár a hölgyeket kicsit hiányolom közülük.
Időnként a kapus saját magától is egész jól részt vesz a játékban.
Frankó a játékosok mozgása is.
Szóval látványilag szerintem jól el van találva. -
#4 Ja van egy két dolog ami nem tetszik (meg kell szokni) :
Poke check külön gomb lett (nekem ezt a legnehezebb megszokni) régen amikor a korong nem volt nálam a rálövés szolgált erre.
Hook is külön gomb lett.
Van pluszba még egy fajtájú passz(saucer) ez is meg a régi is csinálható erőből ha nyomva tartod.
Last man back mostantól nem külön gomb hanem a passzt kell nyomva tartani.
Belekerült egy modifier gomb is mely lenyomva +még egy gomb és „új” dolgokat tudunk csinálni.
A kapust csak modifierrel+gombal lehet irányítani.
Van egy extra „erőgyűjtő” gomb melyet ha nyomva tartasz akkor elvileg majd nagyobbat fog check -elni (én ezt nem nagyon veszem észre).
Így hirtelen ezek jutottak eszembe. -
#3 miért átvariálták a gombokat? -
#2 Látványilag frankó ,hangok is rendben bár a demó ebből elég szegényes.
Az irányítás borzalmas (a régiekhez képest).
A check még borzalmasabb. -
#1 Mivel kiött a demo ugy gondolom aktuális