341
kinek hogy tetszik?
  • donpedro
    Na, lejött, végre telepítem... :) Mégegyszer kösz a segítséget. (Már biztos unod...)

• donpedro
    mostmár nekem is csak 5 perc
  • antijedi
    és nekem csak 10et ir :P
  • antijedi
    de tőlem ... :)
  • donpedro
    Kösz a segítséget, elvileg már csak 20 perc...
  • donpedro
    benn vagyok, és szedem, bár lehet, hogy nem tőled... :)
  • donpedro
    nekem ui. dc++-om van, és 75 gb share, szóval szinte bárhova mehetek
  • antijedi
    ebi-hub.sytes.net
  • donpedro
    mondj te egyet, oda megyek
  • donpedro
    még 9 mega kell
  • antijedi
    nah msáik hub-ot ez egy fos közölte nem dc++ om van és kibanoltak, amikor epdig az van, ez LOL :P
    valami értelmeset mongyá pls
  • donpedro
    mondj egy usernevet
  • donpedro
    firebirds.no-ip.org
  • antijedi
    na gyorsan mondj egy hubot ako és izicsuk, mert közbe meg menék chromeozni :P
  • donpedro
    tekintve, hogy most éppen 400b/s-el csorog, jól jönne...
  • antijedi
    pl a grafikát megint :PPP
  • Emery
    Hat lehetne jobb is, de ha ezt megcsinaljak tokeletesre akkor a NHL2005re mit fognak ujitani?
  • antijedi
    hmm, még mindig aktuális?
  • antijedi
    nem szar csak meg kell szokni , mondom hogy aki most kezdi anak kurva jo mert ebben az iranyitasban több lehetőség van töbet lehet trüközni, viszont aki megszokta a régit anak nehéz átszokni... (jah meg gamepad min 10 gombos kell hogy legyen ha valaki azal nyomja és akor fightolni még igy se tud... :P)
  • CS@
    Látom Sykorát a fullban sem javították ki és még mindig fordítva fogja az ütőjét.
  • Iceman
    Szerintem rendben van ez a játék.Végre ez emberkék KORCSOLYÁZNAK a jégen, van tehetetlenségük. Lehet küzdeni a korongért, ge y-egy passzot is meg kell gondolni,mert elég nagy százalékban levadásszák.
    Az irányítással sincsen semmi gondom.
  • donpedro
    Még mindig 30 perc, esküszöm a DC++-t használni stresszesebb, mint egy edzőnek végigülni egy fontos meccset a kispadon.

• Grave Digger
    hát bazze az irányítás kurva szar:(((
  • donpedro
    Na, mégis csak segíthetsz, ha akarsz... :)

kb 2 mega van hátra, amikor megszakadt, és nem tudok visszamenni a HUB-ra. Szóval jó lenne, ha most tudnál segíteni...
  • pinehead
    Szerintem az egész játék erősen furcsa-főleg, mióta 97'óta nyomom az NHL-játékokat by EA.
    Néha kapok olyan gólokat, amiket egy kicsit megmosolygok-hogy mást ne mondjak.
    A Devils-el nyomom a szezont, szegény Brodeur csinál olyan dolgokat a kapuban, ha látná, elsírná magát.
    Pl.:rövid sarkokat sosem zárja, állandóan eldobja magát, stb.
    Szerintem a grafikát csiszolják évről évre (tényleg gyönyörű, az tény), de a játékélmény már csökkenőben van pár éve.A gép eszméletlenül csal- de most már a saját csapattagjaim is elhülyülnek, azért ez erősen túlzás.
    Remélem a FIFA 2004-ben nem EZEK lesznek a változások...
    Summa summárum, nekem egyenlőre (6 mérkőzés) nem jött be ez a rész sem...
  • donpedro
    optimista voltam... :)

Egyébként most valóban 60-al jön.

Jut eszembe, ha neked már megvan, áruld el, hogy milyen az irányítás az új verzióban. Nem játszottam a demoval, de itt azt írják, hogy rosszabb lett. Vélemény?
  • antijedi
    amugy hogy a témáho is szoljak kicsit:
    tök jó 5let ezek az uj gombok meg funkciok meg minden, csak pont azokal basznak ki akik régóta nhl-eznek mert átszoki nehezebb mint ha ujra kéne megtanulni :PPP
    amugy ez az erőgyüjtés télleg jópofa
    csak azélrt lehetett volna valami oylasmi hogy váltás a régi módi és az uj közöt azt mindenki azt használ amit akar :P
  • antijedi
    pufff, ugy kezdted hogy kábelestől le jöne enyi és enyi idő alatt... :P
  • donpedro
    Látod, ha ezt írtad volna az előbb, akkor azonnal rávágtam volna, hogy nem gond, ha 10-el jön is, jobb, mint a semmi. :)

Persze, akkor most nem tudnám 40-el szedni, szóval minden jó, ha jó a vége... :)

Mégegyszer bocs, ha mérges vagyok, megszáll a szarkazmus ördöge... :)
  • antijedi
    semmi baj, énse voltam épp joindulatú :PP
  • donpedro
    Na, mindegy, nem aktuális, egy másik fórumon találtam egy jelentkezőt (igaz már négy óra van :)), úgyhogy már szedem is a játékot.

Antijedi, bocs a cinizmusomért... (Most happy vagyok)
  • antijedi
    nah csak hogy ne flémeljünk a helyzet:
    segitenék én csak mivel adsl-em van ezel nem lenél szeirntem kisegitve nagyon (arról nem is beszélve hogy feltöltésem fele igy ios le van fogllva, de ez lényegtelen, mert azt még le tudnám lőni akár ... :P)
  • donpedro
    Hé, én nem kértem, hogy egyből ugorjatok, csak felhoztam a topicot. Másrészt a te hozzászólásoddal nem vagyok kisegítve, nem jutottam előbbre, így ezt akár flame-nek is tekinthetném. Harmadrészt, én most is itt vagyok, ha valaki kérne tőlem hasonlót, segítenék neki, akár fél négykor is.

És végül negyedszer, estig valószínűleg simán találok üres slotot, szóval akkor már nem lesz aktuális. Most délután lenne időm játszani, ha valaki tud segíteni, akkör köszi, ha nem, akkor kíméljen meg a flame-jeitől. Remélem udvarias voltam. :)
  • antijedi
    ne legyél már iylen türelmetlen, fél óra alat senki se fog neked egy szavadra rögtön ugrani fel negykor...
    örülj ha estére lesz valaki jelentkező...
  • donpedro
    Sehol senki?
  • donpedro
    Srácok, egy szivességet kérnék. Ha valakinek megvan a progi, fel tudná rakni valami kis HUB-ra DC-n, mert csak 200 mega hiányzik az egyes CD-ből (a kettes már lenn van), de már hosszú ideje senkinek sincs slotja. Kábelesektől 45-50 perc alatt le tudnám húzni.

Ha van jelentkező, akkor szóljon, majd mondok egy HUB-címet, ahova jöhet.

Előre is köszi.
  • Breki33
    idézek

Csel és zúzás egy gombon maradt mint régen (AutoDeke/BodyCheck)
  • Breki33
    inkább oszd vissza :-)
  • codec
    Nagyon Köszi!
    :-)))
    Már jó napom van :-))))
  • Grave Digger
    RKRR-R3C4-QWP8-QUXI-96KC