NHL 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna vki adni egy mûködõ CD-key a játékhoz?
Megköszönném!!
1ik gomb passz 2ik gomb lövés
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
fáradt vagyok 😄
Itt már nincs ilyen, de van helyette sokkal jobb.

hát nem mókás? A bunyohoz még tanulnom kell mert a foszer olyat behuzott (egy jobb egyenest) hogy padlo volt rögtön😊 jah és tényleg jo a gamma még easy fokozaton is kellöen nehézkes a gamma. azt viszont észrevettem hogy a kapusok néha bénáznak😞 szépen becsorog a korong a lába közt. de összességében sztem isten^.^Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
sztem 1-2 napot még biztos kell várnunk, h végre egy magyar oldalon is fönn legyen a gém...
¡Hala Madrid!
Az nforce-ra már fölrakták a hírét, kérdés már csak az, hogy honnan tudom majd lehozni!
Valamilyen lelõhelyetek van?
¡Hala Madrid!
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Esetleg ezt : http://free.x3.hu/csa/files/nhl2004dnovideo.zip másold értelemszerûen a játék folderébe.
Ez két tök üres mpg így nem lesz video (azért készíts biztonsági másolatot).
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
vloszinuleg valami codec gubanc
nincs fent véletlenul az ace? :-)
A demó következõ képpen alkot: fehér képernyõ,alatta a
hang...
Friss windows,barton,4200ti,512ram, DX9, 43-as driver a gép amire pakoltam a haveromnak.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ha igy megy tovabb a kovetkezo NHL-t a mutansoknak keszitik akiknek egy kezukon 10 uj van
Minhalalig NHL 
lehet, hogy ez igy kicsit tul bonyolultra sikerült tényleg
Mostantól mind a 3 külön külön gomb.
Két fajta passz van két külön gombon :Emelt és sima ,ha valamelyiket lenyomva tartod akkor elindul egy csík felfele(mint régen a rálövésnél) minél feljebb van annál erõsebb lesz.
Két fajta rálövés van : sima és olyan amivel a cselezés végén kell ellõni a korongot(ShootOnTheDeke/ChargeUpHit) ha a korong nincs nálad ez az „erõgyûjtõ” ha az ellenfélnél van a korong.
Csel és zúzás egy gombon maradt mint régen (AutoDeke/BodyCheck)
A gyorsítást is megtalálod a configban (SpeedBurst).
A Shift lesz a „Modifier” ezt nézd meg a Basic Controls helyett választod az Advanced controlst és látod ha lenyomva tartod és meg nyomod valamelyik gombot akkor mi fog történni. (az Advanced nem állítható szabadon hanem a Basic beállításaitól függ).
Remélem így érthetõbb lett.
alig várom, hogy a magyar csapatok is szerepeljenek az Interkontinentális kupában.
Pláne a válogatott.
de, az NHL a legjobb. de, csak gammában.
én ebben kezdõ vagyok
eddig egy gombal cseleztem egy pasz egy gyorsitás
ezek voltak a y,x,c és a SPACE
viszont tegnap a demoban mintha kétfajta passz lett volna csel de a gyorsítás nem láttam
bocs ha nagyon gólyul írtam :-)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szerintem a verekedest elcsesztek testre/fejre utes es ezek vedese szvsz tok felesleges volt, olyan Mortal Combatos feelingem volt