341
kinek hogy tetszik?
  • lee86
    Rage! a gongszó kikapcsolásához állj át legalább easy fokozatra!
  • donpedro
    Ez rendkívül "geci" észrevétel volt... :)
  • Emery
    Mig a baratnod alszik te addig mellette "hokizol" phujj te kis perverz (bocsi)
  • gabber_saviola
    Hi all!

hogyan kell zenét berakni, a gamébe?
  • donpedro
    Lehet, hogy a farmcsapatban van. Keresd a manage roster menüt, ahol a call uppal tudod a nagycsapatba felhozni a játékost.

rage, a karcolódás hiánya nekem is feltűnt, de sajna nem ez az egyetlen, ami kimaradt a játékból. Az animációkban is egyetértünk, még a cigimből se nagyon van időm szívni egy slukkot, olyan hamar jön a buli. Olyan embert se láttam még, akinek a menü bejött volna. Viszont a kérdésedre sajnos nem tudom a választ, mivel én általában éjjel játszom, miközben a barátnőm mellettem alszik, így nem szoktam bekapcsolni a hangot.
  • rage
    Nos, imént próbáltam ki a játékot, nem rossz, nem rossz, de lenne egy-két kérdésem

Utoljára az NHL 2001-et láttam, azóta olyan sok minden változás nem történt:-)
    Vagyis igen

Most nem látom, hogy karcolódna a jég ahogy telik az idő
    Csillog, tükröződik ugyanúgy
    Hol vannak a kis átvezető animációk amikor épp áll a játék?
    Olyan jó volt annak a hangulata, picit megállt a nagy rohanás.
    Most 2-3 másodperc után már dobják is be a korongot.

A menük olyan szépek, hogy akár C64-en is jól néznének ki:)
    De ami legfontosabb, hogyan lehet kikapcsolni, hogy a kedves riporter ne adjon jó tanácsokat a billentyű-parancsokról mindig, 10 másodpercenként, 1 idegesítő gongszó kíséretében?

Amúgy tetszik, jól lehetett vele játszani.
  • Emery
    Jo akkor elcsreltem de ez a lenyegen nem valtoztat semmit, mert a gep elvette az en jatekosomat es nem adott erte semmit hiaba valasztottam ki.
  • donpedro
    Nem vásárolni lehet, hanem cserélni. Tehát te sem eladtad az illetőt, hanem elcserélted arra, ami a másik dobozban volt, ebben az esetben a nagy semmire.
  • donpedro
    Nem ugyanarról beszélünk. Ha valaki mondjuk házi LAN-partin akar bajnokságot, akkor nem árt, ha a progi kezeli a statisztikákat, eredményeket, sérüléseket, stb. Ehhez a világon semmi köze az EA Online-nak. Ez a lehetőség benne volt a 2003-ban, és ahogy mondtam, benne van a 2004-ben is, csak le van tiltva. De persze nem csak LAN-hoz használható, hanem netes bajnokságokhoz is, pl. az NHL 2003-as ligát is így játszottuk anno. És mégegyszer mondom, ennek semmi köze az EASPORT-os Matchmaker-höz, és más hasonló okosságokhoz.
  • Emery
    2 kerdesem lenne.
    1. A sajat keszitesu csapattal hogy lehet szezont kezdeni (ha lehetseges egyaltalan)?
    2. Miert nem lehet a geptol vasarolni. Akarmelyik jatekos vetelkol azt irja ki hogy Trade eject. (es nem csak a sztarokra, irja ki hanem mindegyikre. Eladtam egy gyenge jatekost a sajatombol (ment is), utana a gep b@sszott visszaadni :()?
  • neménvoltam
    Szerintem is az Internet Explorerben van a problem, mert nekem nem volt problem.
  • lee86
    én a hdc-ről szedtem le, de sztem tök mindegy honnan szedjük, mer mind1 a fairlight-tól jött ki...Bár a fájl darabolást már nemtom ki végzi...
  • antijedi
    nekem megy :)
  • antijedi
    énis
  • neménvoltam
    én
  • antijedi
    szerintem az nem le van tiltva hanem csak ea serveren keresztül müxik --> csak eredetivel... :/
  • donpedro
    Igazából azt is nehéz eldönteni, hogy miért érte meg mondjuk otthagyni a 2002-t a 2003-ért. Az se volt jobb, mint az előző. Mindenesetre most, hogy már túl vagyok kb. 25 meccsen, és egész jól megy, én azt mondanám, hogy érdemes megvárni egy peccset, aztán majd kiderül. Mert amennyire én tudom, sok olyan funkció van a játékban, ami megvan, ott van, csak le van tiltva. Pl. az online liga is szerepel, van egy ilyen menü a fájlok között, de a játékban nem lehet előhozni, mert le van tiltva. (Néhány srác egyébként már dolgozik ezen, és a menü képernyőjét már sikerült is előhozni, de még nem működik.)
  • lee86
    vagy ha van, akkor sokaknak felmnerült a probléma, miután a wmp9 Corona-t rakták föl... Ez a windows media player van fönt nálad?
  • antijedi
    szvsz nem éri meg ezért othagyni 2003at de te tudod... :p
  • donpedro
    Valószínűleg nem az NHL a hibás, hanem az IE... Bár erre valszeg már magadtól is rájöttél.
  • Breki33
    biztos flash anim van benne P
  • Rodriguez
    Nekem a demo csinálta ezt. A demo installja kiírta, hogy kell neki a macromedia flash player. Felraktam és utánna jó lett.
  • donpedro
    Maga a meccs, néhány bosszantó apróságtól eltekintve szerintem egy hangyányit jobb, ellenben a körítés, értsd menük, opciók, stb. sokkal rosszabb.
  • Buddy
    feltennék egy használhatatlan kérdést, de azért próbáljátok meg :))) :

Jobb a 2003-asnál ? (mert ott már az ötödik szezonomat kezdeném, szezononkénti 82 alapmeccsel, nehéz fokozaton, és nem szívesen hagynám ott, ha ez az új rész gyengébb lenne)

köszike
  • Slow
    köc
    kipróbálom

nekem még nem sikerül győznöm fullon, csak normálon, de maj' belejövök ;)
  • donpedro
    Fogalmam sincs, én a rájátszás végéig, folyamatosan hátul voltam, míg a ligában végig jól álltam.
  • donpedro
    Ja, ha esetleg nem lenne világos, a szöveg azt jelenti, hogy ha felhasználsz erre egy pontot, akkor a játékosaid ezen képességei javulnak 1-2 pontot.
  • neménvoltam
    Köszi! Illetve még egy kérdés: a tapasztalatpontokat hogy lehet gyorsabban "kiérdemelni"? Mert csak a tizenvalahanyadik vagyok, a küzdelmekben viszont második.
  • donpedro
    Pontosan, és ha összegyűjtesz 100 tapasztalatpontot, akkor kapsz egy pontot, amit valamelyik sorban felhasználhatsz. A tapasztalatpontokat a saját irodádban tudod megtekinteni, rating néven, illetve a a General manager rankingsnél is ezt látod.

Ilyen pontokat egyébként nem nagyon fogsz szezon közben kapni, viszont, amikor eljutottam a nagydöntőig, akkor a szezon végén kb. 400 pontot kaptam.
  • neménvoltam
    Igazából ezt írja ki: Each New Level: All players +1 to +2 skating and shooting attributes
  • donpedro
    Nos, annyiban módosítanom kell az eddigi véleményemet, hogy az irányítás már nem tűnik annyira rossznak, bár továbbra is jobbnak tartom az előzőt, de ezzel is lehet nyerni difficult fokozaton is, legalábbis mostmár általában én nyerek... :)

Viszont a körítést továbbra is amatőrnek tartom.
  • antijedi
    nekem is teccene ha enemy is hibázna, de nekei valahopgy sose sikerül... :P
  • donpedro
    Valahol van egy Skills and Upgrades menü, talán a Your Office menün belül, ott a staff fülre kattintva a legfelső sor a lövés, és korcsolyázást fejleszti.
  • Rodriguez
    "Charge up hit"-nek hívják és a bodycheck lesz tőle erősebb, ha teljesen beszineződik. De ha nem találod el a fickót akkor újra kell nyomni.
  • Slow
    nekem tetszik, hogy hibáznak...
    mint az igaziak...
    ha jó ütemben passzolok, akkor pont odaér a besurranó, de soxor el**ssza...
    a magaspassz/bottalszerelés a legfontosabb gomb 'idén' sztem...
    valaki írta, hogy nem tudja hova bindelni és inkább hanyagolja...
    én a 'v'-re raktam, a 'c' a rendes passz, úgyhogy közel van, így kényelmes...
    a többin még dolgozom, mert van amit asse' tom' mit csinál (pl van egy, amikor korong nélkül, lenyomva tartom a gombot, elkezd beszíneződni a játékos körüli kör...az mi??)
  • neménvoltam
    :D nem baj, köszi azért!
  • antijedi
    mivel ezzel a reszel nem nagyon nyomtam mert a faszságokal voltam elfoglalva ezért a válaszom: gőzőm sincs... :PPP
  • neménvoltam
    de azért esetleg segíthetnél
  • antijedi
    ah, én ma már nem jácok mert csak idegelem magam :P
  • neménvoltam
    Sehol senki?