NHL 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd vszínûleg egy patch formájában kerül kiadásra a lan/onlány liga lehetõsége.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Egy kérdésem volna s kérem aki tud megoldást vagy ugyan ezzel a problémával találkozik írjon!
Megszokott volt eddig,hogy helyi hálózaton lehetett játszani Bajnokságot,Vb meg minden mást de az NHL 2004 CSAK single egy meccset enged hálóban!Nálatok is ez a bibi s elképzelhetõ,hogy ha több ember akar bajnokságot játszani akkor csak a neten lehet?
Kérem írjatok...
Elörre is köszi...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Nemjövök,mert nemvolt idöm felkészülni !
Számtech szigorlatra akartam elmenni,de arra se jut idöm !
:)
Valószínûleg jövõre meghívják a csapat nyári táborába is, és ott dõl el, hogy kap-e szerzõdést, vagy sem.
Az idei szezonban még jobbnak látták, ha a svéd ligában edzõdik, elvégre még nagyon fiatal.
De majd utana jarok hogy is van ez, jovoheten megyek vissza Finnorszagba a regi csapatomhoz valami oregfiuk meccsre es majd erdeklodok. majd leirom a valaszt ide
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Mergembe kette tortem mindket cd-t.
Hiba jatekkal:
1. mar az agyamra mentek ezek az "pontos" passzok.
2. kapusok tehetsege (sok a potya gol, az also sarkokat nem vedik a kapusok, ha meg vedik ugy is berugjak maguknak)
3. csere ( A jatekosok akkor kezdenek lefele szallingozni a palyarol ha korong a tamado harmadba van.)
4. a szabalyok (jatekosom lesen van es ha az ellenfel visszaviszi a sajat harmadaba a korongot azt is lefujja lessnek. Ja meg amint vegleg felhuztam magam 1:0 ra vezettem es a vegen kikaptam 1:3 ra. Ez nem is lenne baj de hogy a 3 golbol 2 ugy kapok hogy a gollovo bentall a kapu elotti kek felkorbe az mar sok. (az europai hokiba is szabalytalan nem hogy a NHLbe.
5. a blokkolasok (hat az csucs amikor vagy 100al megutott korongot az ellenfel mellel levesz es megindul vele es megsem all a kapuig.(8 evet eltem kint finnorsagba abbol kemeny 5 evet jatszottam mint igazolt jatekos es amikor igy mellbe vagy labon talalt egy korong annak orultem hogy a cserepadig kierjek, nem hoy meg atszaguldozzak az ellenfelhez. (NHL99 (azthiszem) ez mar meg volt csinalva a jatekos elterult a jegen ahogy az illik))
Ezeket a hibakat elnezve arra lehet kovetkeztetni hogy a NHL keszitoi meg eletukbe nem lattak jegkorongmeccset.
¡Hala Madrid!
Tegnap megszereztem az NHL2004-et, de nemnagyon tudom élvezni mert kb 5percnyi game után mindig kivág a desktopra.
Szerintetek miért van ez?

Tegnap játszottam vele elõször.
Megyek feljebb a nehézségi fokokkal
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

(bocsi)Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
hogyan kell zenét berakni, a gamébe?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
rage, a karcolódás hiánya nekem is feltûnt, de sajna nem ez az egyetlen, ami kimaradt a játékból. Az animációkban is egyetértünk, még a cigimbõl se nagyon van idõm szívni egy slukkot, olyan hamar jön a buli. Olyan embert se láttam még, akinek a menü bejött volna. Viszont a kérdésedre sajnos nem tudom a választ, mivel én általában éjjel játszom, miközben a barátnõm mellettem alszik, így nem szoktam bekapcsolni a hangot.
Utoljára az NHL 2001-et láttam, azóta olyan sok minden változás nem történt:-)
Vagyis igen
Most nem látom, hogy karcolódna a jég ahogy telik az idõ
Csillog, tükrözõdik ugyanúgy
Hol vannak a kis átvezetõ animációk amikor épp áll a játék?
Olyan jó volt annak a hangulata, picit megállt a nagy rohanás.
Most 2-3 másodperc után már dobják is be a korongot.
A menük olyan szépek, hogy akár C64-en is jól néznének ki:)
De ami legfontosabb, hogyan lehet kikapcsolni, hogy a kedves riporter ne adjon jó tanácsokat a billentyû-parancsokról mindig, 10 másodpercenként, 1 idegesítõ gongszó kíséretében?
Amúgy tetszik, jól lehetett vele játszani.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

1. A sajat keszitesu csapattal hogy lehet szezont kezdeni (ha lehetseges egyaltalan)?
2. Miert nem lehet a geptol vasarolni. Akarmelyik jatekos vetelkol azt irja ki hogy Trade eject. (es nem csak a sztarokra, irja ki hanem mindegyikre. Eladtam egy gyenge jatekost a sajatombol (ment is), utana a gep b@sszott visszaadni :()?
¡Hala Madrid!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
¡Hala Madrid!