NHL 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ez most fenyegetés vagy igéret? P
Ramore
segítõkész vagy, köszi, nem felejtem el
Breki33
a demo ment?
Breki33
már leírták
bõvebben index
Breki33
tetudod :-)
nekem 3-as
Ramore
Valaki írja már le, hogy összeségében mennyivel jobb, mint a tavalyi 2003-as verzió?
Alapból egyelõre nem lehet sem lan-on sem neten bajnokságot indítani.
Majd vszínûleg egy patch formájában kerül kiadásra a lan/onlány liga lehetõsége.

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

Sziasztok!

Egy kérdésem volna s kérem aki tud megoldást vagy ugyan ezzel a problémával találkozik írjon!

Megszokott volt eddig,hogy helyi hálózaton lehetett játszani Bajnokságot,Vb meg minden mást de az NHL 2004 CSAK single egy meccset enged hálóban!Nálatok is ez a bibi s elképzelhetõ,hogy ha több ember akar bajnokságot játszani akkor csak a neten lehet?

Kérem írjatok...

Elörre is köszi...

Imremagdi
flash player-t felraktam,vártam 10 percet és nem indul

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Imremagdi
nel

Nemjövök,mert nemvolt idöm felkészülni !

Számtech szigorlatra akartam elmenni,de arra se jut idöm !

Breki33
248-250

néha vissza kéne olvasni !

jössz matek szigorlatra?
Imremagdi
én hiába várok a fehér képernyõnél,nem idul el a játék !

Akarom mondani játékjogát...

:)

Nem csak szóba hozták, hanem le is foglalták a játégjogát, egészen pontosan a tavalyi draft 32. helyén kelt el!

Valószínûleg jövõre meghívják a csapat nyári táborába is, és ott dõl el, hogy kap-e szerzõdést, vagy sem.

Az idei szezonban még jobbnak látták, ha a svéd ligában edzõdik, elvégre még nagyon fiatal.

lee86
Vas Jánost nyár elején még a dallasal is szóba hozták, nem? O_o

¡Hala Madrid!

Jó, képzeld oda az állampolgár szót a mondatba a szlovák mögé. Egyébként akkor se csodálkoznék, ha kettõs állampolgár lenne, és mégis inkább ott akarna játszani, elvégre kicsit elõrébb járnak, mint mi, de talán néhány éven belül mi is közelebb kerülünk a tûzhöz...

Nagy nem magyar, hanem szlovák, viszont a svéd ligában a Malmöben ott van Vas Jani. Sajna az NHL-be nem lehet áttrade-elni.

Breki33
leszedted a noCD-t?

amugy lehet codec gond is
ha az ace van fent pl...
Emery
Megneztem az altalad mondott meccsett es tenleg bent allt. Be kell vallanom ez a szabalymodositas nem egeszen nyero a kapusok szemszogebol :)
De majd utana jarok hogy is van ez, jovoheten megyek vissza Finnorszagba a regi csapatomhoz valami oregfiuk meccsre es majd erdeklodok. majd leirom a valaszt ide

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Emery
Nalam a mai nap a jatek befejezte a palyafutasat.
Mergembe kette tortem mindket cd-t.
Hiba jatekkal:
1. mar az agyamra mentek ezek az "pontos" passzok.
2. kapusok tehetsege (sok a potya gol, az also sarkokat nem vedik a kapusok, ha meg vedik ugy is berugjak maguknak)
3. csere ( A jatekosok akkor kezdenek lefele szallingozni a palyarol ha korong a tamado harmadba van.)
4. a szabalyok (jatekosom lesen van es ha az ellenfel visszaviszi a sajat harmadaba a korongot azt is lefujja lessnek. Ja meg amint vegleg felhuztam magam 1:0 ra vezettem es a vegen kikaptam 1:3 ra. Ez nem is lenne baj de hogy a 3 golbol 2 ugy kapok hogy a gollovo bentall a kapu elotti kek felkorbe az mar sok. (az europai hokiba is szabalytalan nem hogy a NHLbe.
5. a blokkolasok (hat az csucs amikor vagy 100al megutott korongot az ellenfel mellel levesz es megindul vele es megsem all a kapuig.(8 evet eltem kint finnorsagba abbol kemeny 5 evet jatszottam mint igazolt jatekos es amikor igy mellbe vagy labon talalt egy korong annak orultem hogy a cserepadig kierjek, nem hoy meg atszaguldozzak az ellenfelhez. (NHL99 (azthiszem) ez mar meg volt csinalva a jatekos elterult a jegen ahogy az illik))

Ezeket a hibakat elnezve arra lehet kovetkeztetni hogy a NHL keszitoi meg eletukbe nem lattak jegkorongmeccset.

Nálam is összejön egy shg minden második meccsen. A breakaway-ket amúgy is túl könnyû értékesíteni.

Igen, nos akkor ez mégis benne van, bár régen rossz, ha ennyire koncentrálni kell, hogy feltûnjön valakinek. Nekem kb. 60 meccsen sem tûnt fel, bár nem is ezt figyeltem.

Breki33
és gyorsabb kori?
Breki33
cselezni alapból melyik gombbal lehet?
lee86
szuper! már csak azért is, mert egy ekkora NHL-fan (legalábbis a nevedet ítélve) ne játszahasson az idei játékkal,...hát az elég nagy veszteség lett volna.. :D

¡Hala Madrid!

lee86
csak nem sikerült elindítani a játékot? Gyõzeleeeeem!!!

¡Hala Madrid!

Sziasztok Srácok! Miért van az hogy a menü nem teljes képernyõs nálam? a játék már teljes képernyõn megy.

Hali!

Tegnap megszereztem az NHL2004-et, de nemnagyon tudom élvezni mert kb 5percnyi game után mindig kivág a desktopra.

Szerintetek miért van ez?

lee86
há akkor igencsak jól haladsz! :D

¡Hala Madrid!

rage
Igen, köszi !

Tegnap játszottam vele elõször.
Megyek feljebb a nehézségi fokokkal
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

lee86
Rage! a gongszó kikapcsolásához állj át legalább easy fokozatra!

¡Hala Madrid!

Ez rendkívül "geci" észrevétel volt... :)

Emery
Mig a baratnod alszik te addig mellette "hokizol" phujj te kis perverz (bocsi)

gabber_saviola
Hi all!

hogyan kell zenét berakni, a gamébe?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Lehet, hogy a farmcsapatban van. Keresd a manage roster menüt, ahol a call uppal tudod a nagycsapatba felhozni a játékost.

rage, a karcolódás hiánya nekem is feltûnt, de sajna nem ez az egyetlen, ami kimaradt a játékból. Az animációkban is egyetértünk, még a cigimbõl se nagyon van idõm szívni egy slukkot, olyan hamar jön a buli. Olyan embert se láttam még, akinek a menü bejött volna. Viszont a kérdésedre sajnos nem tudom a választ, mivel én általában éjjel játszom, miközben a barátnõm mellettem alszik, így nem szoktam bekapcsolni a hangot.

rage
Nos, imént próbáltam ki a játékot, nem rossz, nem rossz, de lenne egy-két kérdésem

Utoljára az NHL 2001-et láttam, azóta olyan sok minden változás nem történt:-)
Vagyis igen

Most nem látom, hogy karcolódna a jég ahogy telik az idõ
Csillog, tükrözõdik ugyanúgy
Hol vannak a kis átvezetõ animációk amikor épp áll a játék?
Olyan jó volt annak a hangulata, picit megállt a nagy rohanás.
Most 2-3 másodperc után már dobják is be a korongot.

A menük olyan szépek, hogy akár C64-en is jól néznének ki:)
De ami legfontosabb, hogyan lehet kikapcsolni, hogy a kedves riporter ne adjon jó tanácsokat a billentyû-parancsokról mindig, 10 másodpercenként, 1 idegesítõ gongszó kíséretében?

Amúgy tetszik, jól lehetett vele játszani.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Emery
Jo akkor elcsreltem de ez a lenyegen nem valtoztat semmit, mert a gep elvette az en jatekosomat es nem adott erte semmit hiaba valasztottam ki.

Nem vásárolni lehet, hanem cserélni. Tehát te sem eladtad az illetõt, hanem elcserélted arra, ami a másik dobozban volt, ebben az esetben a nagy semmire.

Nem ugyanarról beszélünk. Ha valaki mondjuk házi LAN-partin akar bajnokságot, akkor nem árt, ha a progi kezeli a statisztikákat, eredményeket, sérüléseket, stb. Ehhez a világon semmi köze az EA Online-nak. Ez a lehetõség benne volt a 2003-ban, és ahogy mondtam, benne van a 2004-ben is, csak le van tiltva. De persze nem csak LAN-hoz használható, hanem netes bajnokságokhoz is, pl. az NHL 2003-as ligát is így játszottuk anno. És mégegyszer mondom, ennek semmi köze az EASPORT-os Matchmaker-höz, és más hasonló okosságokhoz.

Emery
2 kerdesem lenne.
1. A sajat keszitesu csapattal hogy lehet szezont kezdeni (ha lehetseges egyaltalan)?
2. Miert nem lehet a geptol vasarolni. Akarmelyik jatekos vetelkol azt irja ki hogy Trade eject. (es nem csak a sztarokra, irja ki hanem mindegyikre. Eladtam egy gyenge jatekost a sajatombol (ment is), utana a gep b@sszott visszaadni :()?

Szerintem is az Internet Explorerben van a problem, mert nekem nem volt problem.
lee86
én a hdc-rõl szedtem le, de sztem tök mindegy honnan szedjük, mer mind1 a fairlight-tól jött ki...Bár a fájl darabolást már nemtom ki végzi...

¡Hala Madrid!

nekem megy :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

énis

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

én
szerintem az nem le van tiltva hanem csak ea serveren keresztül müxik --> csak eredetivel... :/

Igazából azt is nehéz eldönteni, hogy miért érte meg mondjuk otthagyni a 2002-t a 2003-ért. Az se volt jobb, mint az elõzõ. Mindenesetre most, hogy már túl vagyok kb. 25 meccsen, és egész jól megy, én azt mondanám, hogy érdemes megvárni egy peccset, aztán majd kiderül. Mert amennyire én tudom, sok olyan funkció van a játékban, ami megvan, ott van, csak le van tiltva. Pl. az online liga is szerepel, van egy ilyen menü a fájlok között, de a játékban nem lehet elõhozni, mert le van tiltva. (Néhány srác egyébként már dolgozik ezen, és a menü képernyõjét már sikerült is elõhozni, de még nem mûködik.)

lee86
vagy ha van, akkor sokaknak felmnerült a probléma, miután a wmp9 Corona-t rakták föl... Ez a windows media player van fönt nálad?

¡Hala Madrid!

szvsz nem éri meg ezért othagyni 2003at de te tudod... :p

Valószínûleg nem az NHL a hibás, hanem az IE... Bár erre valszeg már magadtól is rájöttél.