341
kinek hogy tetszik?
-
donpedro #294 A haverom XP-je gyakran csinált ilyet, de nemcsak egy proginál, hanem szinte mindegyiknél. Megoldást sajnos nem tudok mondani, mert eladta a gépet, mielőtt kiderült volna a hiba oka, nálam meg nincs ilyen gond. -
#293 Esetleg ma!? Tud valaki a kérdésemre válaszolni? -
#292 Szevassztok!
XP-n játszom a játékkal és mostanában néha kidob és újra indul a game! Ti tapasztaltatok ilyesmit vagy lehet, hogy a hütésemmel van valami!? Bár más játéknál nem indul újra a gép! -
donpedro #291 A nézőkön rajta van a csapat meze, nehéz lenne eltéveszteni, hogy "elvileg" kinek drukkolnak. -
M.A.D. #289 Nos! A publikum reakciójáért.
Remélem tudjátok, hogy a tengertúlon fordítva írják a hazai-vendég-et.
-
TneX #285 Mind1,nálam jó nemtom miért van,de örülök neki :D
Amugy szerintem jó kis játék elleszek vele egy ideig :)) -
donpedro #284 Hidd el, nem véletlenül írják. Nálam is rossz a publikum reakciója. -
M.A.D. #282 nem mondjátok?? én még mindig a 2003-al játszom.
lehet, ne is változtassak?
-
Horvim #280 Sziasztok!
Úgy gondoltam, hogy írok egy kis összefoglalót a game-ről.
Kezdjük azzal, hogy az nhl2002 óta kedveltem meg a jégkorongot, szóval ezzel a 3 verzióval játszottam. Az Nhl2004-ről azt tudnám mondani, hogy a játékélményt tekintve sokkal realisztikusabb lett. Például: hát mögött rövidebb paszt lehet adni, mint alapból, nem minden passzod pontos, nem minden body checked teríti le az ellenfelet ( ha belegondolunk, akkor ez a valóságban is így van). A kapus végre normálisan korcsolyázik, nem csak "szánkózik". A verekedés is nagyon jól meg lett csinálva. Az irányítás is az élethűség felé tolódott el (aki korcsolyázott már tudja, hogy nem lehet csak úgy hirtelen irányt változtatni).
Azonban én még mindig hiányolom a vonalbírókat. A közönség arcai is szépen ki lettek dolgozva, de a 2003-ból ismert "bevágások" a közönségről valahogy kifelejtődtek a játékból. A menü egyszerűen szörnyű. Ezen a téren én a tavalyit tartom etalonnak. Sokkal áttekinthetőbb és logikusabb volt. A dynasty mode alapvetően jó ötlet, de például góllövőlista, és konferencia állást csak menüből lehet elérni, a régebbi mérkőzésekről nem kapok információt. A kommentár szakmai irányba tolódott el az előző évek viccelődéseihez képest. Még hibának találom azt, hogy néha a statisztikák (powerplay,penalty killing) meccs közben eltakarják a bulizó játékosaimat. Volt olyan is, hogy az éppen bejátszott szám címét mutató felirat a hátralévő időt mutató órát takarta el. Én is hiányolom a gólok utánni kis átvezetőket, pedig ezen a téren a 2002 game storyja szerintem nagyon jó volt. A zene terén: szerintem szokásosan a játékhoz és a hangulathoz illő számok kerültek bele a programba.
Na egyelőre ennyit, majd ha még eszembe jut vmi, vagy kérdés van írok.
Fly Wings! -
#273 explorer=Winxp+sp1,directx=9.0b,flash=cd-van ! Az alt-tab variációt még megnézem,deszerintem nemakart felmenni a netre -
#271 ez most fenyegetés vagy igéret? P -
#270 segítőkész vagy, köszi, nem felejtem el -
#269 a demo ment? -
#268 már leírták
bővebben index -
#267 tetudod :-)
nekem 3-as -
#266 Valaki írja már le, hogy összeségében mennyivel jobb, mint a tavalyi 2003-as verzió? -
Mikice #265 Alapból egyelőre nem lehet sem lan-on sem neten bajnokságot indítani.
Majd vszínűleg egy patch formájában kerül kiadásra a lan/onlány liga lehetősége. -
CzKaresz22 #264 Sziasztok!
Egy kérdésem volna s kérem aki tud megoldást vagy ugyan ezzel a problémával találkozik írjon!
Megszokott volt eddig,hogy helyi hálózaton lehetett játszani Bajnokságot,Vb meg minden mást de az NHL 2004 CSAK single egy meccset enged hálóban!Nálatok is ez a bibi s elképzelhető,hogy ha több ember akar bajnokságot játszani akkor csak a neten lehet?
Kérem írjatok...
Elörre is köszi... -
#263 flash player-t felraktam,vártam 10 percet és nem indul -
#262 nel
Nemjövök,mert nemvolt idöm felkészülni !
Számtech szigorlatra akartam elmenni,de arra se jut idöm ! -
#261 248-250
néha vissza kéne olvasni !
jössz matek szigorlatra? -
#260 én hiába várok a fehér képernyőnél,nem idul el a játék ! -
donpedro #258 Akarom mondani játékjogát...
:) -
donpedro #257 Nem csak szóba hozták, hanem le is foglalták a játégjogát, egészen pontosan a tavalyi draft 32. helyén kelt el!
Valószínűleg jövőre meghívják a csapat nyári táborába is, és ott dől el, hogy kap-e szerződést, vagy sem.
Az idei szezonban még jobbnak látták, ha a svéd ligában edződik, elvégre még nagyon fiatal. -
#256 Vas Jánost nyár elején még a dallasal is szóba hozták, nem? O_o -
donpedro #255 Jó, képzeld oda az állampolgár szót a mondatba a szlovák mögé. Egyébként akkor se csodálkoznék, ha kettős állampolgár lenne, és mégis inkább ott akarna játszani, elvégre kicsit előrébb járnak, mint mi, de talán néhány éven belül mi is közelebb kerülünk a tűzhöz... -
donpedro #253 Nagy nem magyar, hanem szlovák, viszont a svéd ligában a Malmöben ott van Vas Jani. Sajna az NHL-be nem lehet áttrade-elni. -
#248 leszedted a noCD-t?
amugy lehet codec gond is
ha az ace van fent pl... -
#245 Megneztem az altalad mondott meccsett es tenleg bent allt. Be kell vallanom ez a szabalymodositas nem egeszen nyero a kapusok szemszogebol :)
De majd utana jarok hogy is van ez, jovoheten megyek vissza Finnorszagba a regi csapatomhoz valami oregfiuk meccsre es majd erdeklodok. majd leirom a valaszt ide -
#243 Nalam a mai nap a jatek befejezte a palyafutasat.
Mergembe kette tortem mindket cd-t.
Hiba jatekkal:
1. mar az agyamra mentek ezek az "pontos" passzok.
2. kapusok tehetsege (sok a potya gol, az also sarkokat nem vedik a kapusok, ha meg vedik ugy is berugjak maguknak)
3. csere ( A jatekosok akkor kezdenek lefele szallingozni a palyarol ha korong a tamado harmadba van.)
4. a szabalyok (jatekosom lesen van es ha az ellenfel visszaviszi a sajat harmadaba a korongot azt is lefujja lessnek. Ja meg amint vegleg felhuztam magam 1:0 ra vezettem es a vegen kikaptam 1:3 ra. Ez nem is lenne baj de hogy a 3 golbol 2 ugy kapok hogy a gollovo bentall a kapu elotti kek felkorbe az mar sok. (az europai hokiba is szabalytalan nem hogy a NHLbe.
5. a blokkolasok (hat az csucs amikor vagy 100al megutott korongot az ellenfel mellel levesz es megindul vele es megsem all a kapuig.(8 evet eltem kint finnorsagba abbol kemeny 5 evet jatszottam mint igazolt jatekos es amikor igy mellbe vagy labon talalt egy korong annak orultem hogy a cserepadig kierjek, nem hoy meg atszaguldozzak az ellenfelhez. (NHL99 (azthiszem) ez mar meg volt csinalva a jatekos elterult a jegen ahogy az illik))
Ezeket a hibakat elnezve arra lehet kovetkeztetni hogy a NHL keszitoi meg eletukbe nem lattak jegkorongmeccset. -
donpedro #239 Nálam is összejön egy shg minden második meccsen. A breakaway-ket amúgy is túl könnyű értékesíteni. -
donpedro #235 Igen, nos akkor ez mégis benne van, bár régen rossz, ha ennyire koncentrálni kell, hogy feltűnjön valakinek. Nekem kb. 60 meccsen sem tűnt fel, bár nem is ezt figyeltem. -
#234 és gyorsabb kori? -
#233 cselezni alapból melyik gombbal lehet? -
#229 szuper! már csak azért is, mert egy ekkora NHL-fan (legalábbis a nevedet ítélve) ne játszahasson az idei játékkal,...hát az elég nagy veszteség lett volna.. :D -
#227 csak nem sikerült elindítani a játékot? Győzeleeeeem!!! -
Roll #225 Sziasztok Srácok! Miért van az hogy a menü nem teljes képernyős nálam? a játék már teljes képernyőn megy. -
dieselG #223 Hali!
Tegnap megszereztem az NHL2004-et, de nemnagyon tudom élvezni mert kb 5percnyi game után mindig kivág a desktopra.
Szerintetek miért van ez? -
#222 há akkor igencsak jól haladsz! :D -
#221 Igen, köszi !
Tegnap játszottam vele először.
Megyek feljebb a nehézségi fokokkal
:-)