NHL 2004

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy torrent linket ahonnét letudnám tölteni a játékot?
fbl.jatekok.hu/nhl

Dolgozunk egy külön 2OO4-es ligát inditani. A Flyermania mod-al. Nagyon pöpec.

Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)

Sajnos ez az NHL 2004 egyik nagy hibája, mintha a játékosaink direkt félrekoriznának az üresen hagyott korongról, én még nem tudtam sehogy se átállítani, de egy jó hír: NHL 2005-ben már nincs ilyen, viszont van benne más hiba bõven. Nyugi, azért én játszom vele, akár a 2004-el is<#wink>
ChevyG
KeKKSZike
OKs, már oda is megírtam a kérdésem! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

talan ha atfaradnal az NHL2005 topicba

KeKKSZike
De azért ha valaki válaszolna, annak azért örülnék... 😉

KeKKSZike
Nah, jó!! Feladom!

KeKKSZike
TOPIC UP!

KeKKSZike
Jövõ héten jelenik meg a 2005? Csak azért kérdezem, mert ez a 2004 nagyon nem tetszik! De arra még mindig nem kaptam választ, hogy nem lehet vhogy beállítani, hogy a játékosaimmal ide-oda tudjak menni?! Mert nagyon idegesítõ, amikor 2mre van mellettem a korong és nem tudok érte menni, mert nem megy arra fele a játékos?! ;(

A jövõ héten! Mert?

De, én várok vele pár hetet, patch miatt. Ezért nem rombolom le az EA NHL nimbuszt magamban. 😊

KeKKSZike
Nem hiszem el, hogy már annyira nem érdekli senkit se ez a játék! 😊 A 2005 mikor jelenik meg?

KeKKSZike
Nem lehet ezt vhogy beállítani, hogy a játékosaim oda mehessenek, ahogyan én akarom? Mert nagyon idegesítõ, hogy a korong ott van két méterre mellettem és egyszerûen nem tudok érte menni! ;((

KeKKSZike
TOPIC UP!

KeKKSZike
Mit csináltak ezzel a játékkal?! Egyszerûen irányíthatatlan, kezelhetetlen! Nem értem, hogy a játékosaim egy bizonyos irányba NEM haladnak, nem mennek ez nagyon nem tetszik nekem! Most ez másnál is így van, vagy csak nálam?

ricsi1
ja,arra van de nem jön be!
azért köszi

Rudee
A beállításoknál nézd meg hogy mire van állítva a FIGHT. Alapból F ha jól emléxem. Akkor kell megnyomni, mikor meccs közbe kiírja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ricsi1
van egy-kettõ!de egyikre sem jön be!(DSAQE)

Rudee
Azt a gombot nyomd, ami a fight-nak be van állítva.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ricsi1
hello!
hogy lehet bunyózni?mert nekem cak kiírja.Azt tudom,hogy vmit kell nyomni,de hogy mit...

Akik szeretnének még online ligában részt venni, itt tudnak jelentkezni:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9100359&uq=59772

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

Akinek van kedve online ligában játszani nézzen el az nhl.hu -ra
GmorpH
És itt a javított is:

Patch v1.03

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

GmorpH
Ez hülyeség. Itt van:

NHL Online patch

Bár sokat nem ér, mert tele van hibákkal.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

kijött a crack az official patch-hez v1.2. viszont, az official patch még az EA hivatalos FTP-jén sincs. ki érti ezt???

Vanek
kösz. Valaki megmondja,hogy hogy kell használni a careert? (5éves szart). És hogy mért vették külön a gombokat? pl 2001ben automatikusan vágta,hogy mikor kell becsúszni,mikor pucsítani,most meg minden külön gomb... amúgy nekem nem védekezik box közben... ??? éd az advenced control menüben melyik mire való?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

zaki
6T22-8L62-6666-8666-6666

Vanek
vki írja le az nhl kódját!!! please

R U Ready?!?!? ...broken soul...

: - DDD

Ruffi
fogalmazás rulez

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Imremagdi
létezik a 2004-hez magyar csapatok ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

héj, srácok!
a saját zenéket hogyan lehet bemaszítani a játékba. Át vannak konvertálva meg minden, de nem tudom hova kell tenne.
Köszi, hello
elég láma kérdés de csak egyfajta lövésgomb van nem
és hogy lehet fonákot lõni ?

Ramore
Nekem a 2003-as verzió jobban bejött.
KÖSZI!!!
Van egy nagyon egyszerû megoldás, amivel breakawaybõl gólt lehet ütni. Nem kell cselezgetni, semmi flikk-flakk, egyszerûen csak vezesd rá a kapusra, de ne pont szembõl, hanem egy kicsit oldalt, aztán amikor már egész közel vagy fordulj be, és korcsolyázz el éppen a kapus orra elõtt, és amikor pont elõtte jársz, akkor csapj rá a lövés gombra. Ne nyomd hosszan, épp csak gyorsan nyomd le. Ja, fordulás közben ne nyomd a sprintet.

Ez 10-bõl 8-szor gól. Fõleg, ha fonákkal ütöd, valamiért azok jobban bemennek. Ez teljesen független attól, hogy te irányítod a lövést, vagy automatán van, így is, úgy is be lehet lõni.

(Egyébként sokszor a védõket el lehet küldeni azzal, hogy körbe korcsolyázol a kapu mögött, majd keresztbe a kapus elõtt, és ugyanígy lõve kvázi ziccergólt lehet szerezni, de ha van érkezõ, akkor a kapáslövések közül is rendre beakad néhány ilyen kapu mögötti korcsolyázás után.)

Csá!!!

Én azt nem tudom, hogy lehet a lövéseimet irányítani? Egyszerûen breakwaybõl lehetetlen gólt ütni!!! bármit csinálok, mindig belelövi a kapusba! Ja és a gép is mindig kihagyja! Illetve csak egy csel van? Én ha nyomom a cselgombot mindig ugyanazt csinálja (kivéve ha nyomom hozzá a modifiedert, akkor lefordulás)!

help!
Kérdeznék valamit: a free agents játékosokat hogy tudom beküldeni a keretbe? megszereztem de nem tudom õket berakni. Tudtok segíteni?
bizkit
Kösz! Nem tudom mi lehet akkor a baj!

...úgy hogy...no comment!

A haverom XP-je gyakran csinált ilyet, de nemcsak egy proginál, hanem szinte mindegyiknél. Megoldást sajnos nem tudok mondani, mert eladta a gépet, mielõtt kiderült volna a hiba oka, nálam meg nincs ilyen gond.

bizkit
Esetleg ma!? Tud valaki a kérdésemre válaszolni?

bizkit
Szevassztok!

XP-n játszom a játékkal és mostanában néha kidob és újra indul a game! Ti tapasztaltatok ilyesmit vagy lehet, hogy a hütésemmel van valami!? Bár más játéknál nem indul újra a gép!

A nézõkön rajta van a csapat meze, nehéz lenne eltéveszteni, hogy "elvileg" kinek drukkolnak.

Nos! A publikum reakciójáért.
Remélem tudjátok, hogy a tengertúlon fordítva írják a hazai-vendég-et.

Mind1,nálam jó nemtom miért van,de örülök neki 😄
Amugy szerintem jó kis játék elleszek vele egy ideig 😊)

Hidd el, nem véletlenül írják. Nálam is rossz a publikum reakciója.

nem mondjátok?? én még mindig a 2003-al játszom.
lehet, ne is változtassak?

Sziasztok!

Úgy gondoltam, hogy írok egy kis összefoglalót a game-rõl.

Kezdjük azzal, hogy az nhl2002 óta kedveltem meg a jégkorongot, szóval ezzel a 3 verzióval játszottam. Az Nhl2004-rõl azt tudnám mondani, hogy a játékélményt tekintve sokkal realisztikusabb lett. Például: hát mögött rövidebb paszt lehet adni, mint alapból, nem minden passzod pontos, nem minden body checked teríti le az ellenfelet ( ha belegondolunk, akkor ez a valóságban is így van). A kapus végre normálisan korcsolyázik, nem csak "szánkózik". A verekedés is nagyon jól meg lett csinálva. Az irányítás is az élethûség felé tolódott el (aki korcsolyázott már tudja, hogy nem lehet csak úgy hirtelen irányt változtatni).
Azonban én még mindig hiányolom a vonalbírókat. A közönség arcai is szépen ki lettek dolgozva, de a 2003-ból ismert "bevágások" a közönségrõl valahogy kifelejtõdtek a játékból. A menü egyszerûen szörnyû. Ezen a téren én a tavalyit tartom etalonnak. Sokkal áttekinthetõbb és logikusabb volt. A dynasty mode alapvetõen jó ötlet, de például góllövõlista, és konferencia állást csak menübõl lehet elérni, a régebbi mérkõzésekrõl nem kapok információt. A kommentár szakmai irányba tolódott el az elõzõ évek viccelõdéseihez képest. Még hibának találom azt, hogy néha a statisztikák (powerplay,penalty killing) meccs közben eltakarják a bulizó játékosaimat. Volt olyan is, hogy az éppen bejátszott szám címét mutató felirat a hátralévõ idõt mutató órát takarta el. Én is hiányolom a gólok utánni kis átvezetõket, pedig ezen a téren a 2002 game storyja szerintem nagyon jó volt. A zene terén: szerintem szokásosan a játékhoz és a hangulathoz illõ számok kerültek bele a programba.

Na egyelõre ennyit, majd ha még eszembe jut vmi, vagy kérdés van írok.

Fly Wings!
Imremagdi
explorer=Winxp+sp1,directx=9.0b,flash=cd-van ! Az alt-tab variációt még megnézem,deszerintem nemakart felmenni a netre

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Oldal 1 / 7Következő →