NHL 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
1. Szezon közben nem tudtam lejátszani az All-Star gálát!!!!!
2. Az edzés rendszere pocsék, minden nap külön kell beállítani, mert az elõre beállított edzés szar.
3. A menüben semmilyen statisztika nincs a lejátszott meccsrõl!!!
4. Ha hosszúra rakom a játékidõt egészen irreális eredmények születnek - 12-1, 14-7!, stb...
5. A játékmenet is elég érdekes, inkább a szerencse dönt arról, hogy ki nyer, és nem annyira a tudás.
Most nagyon mérges vagyok, mert a dynasty ötlete tényleg nagyon jó lett volna... Majd késõbb még elõveszem, de valszeg nem sokáig húzza.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
(azért viszont a dynasti mod jonak tünik, ez egy jó 5let...)

¡Hala Madrid!

valami értelmeset mongyá pls

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Az irányítással sincsen semmi gondom.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
kb 2 mega van hátra, amikor megszakadt, és nem tudok visszamenni a HUB-ra. Szóval jó lenne, ha most tudnál segíteni...
Néha kapok olyan gólokat, amiket egy kicsit megmosolygok-hogy mást ne mondjak.
A Devils-el nyomom a szezont, szegény Brodeur csinál olyan dolgokat a kapuban, ha látná, elsírná magát.
Pl.:rövid sarkokat sosem zárja, állandóan eldobja magát, stb.
Szerintem a grafikát csiszolják évrõl évre (tényleg gyönyörû, az tény), de a játékélmény már csökkenõben van pár éve.A gép eszméletlenül csal- de most már a saját csapattagjaim is elhülyülnek, azért ez erõsen túlzás.
Remélem a FIFA 2004-ben nem EZEK lesznek a változások...
Summa summárum, nekem egyenlõre (6 mérkõzés) nem jött be ez a rész sem...
Egyébként most valóban 60-al jön.
Jut eszembe, ha neked már megvan, áruld el, hogy milyen az irányítás az új verzióban. Nem játszottam a demoval, de itt azt írják, hogy rosszabb lett. Vélemény?
tök jó 5let ezek az uj gombok meg funkciok meg minden, csak pont azokal basznak ki akik régóta nhl-eznek mert átszoki nehezebb mint ha ujra kéne megtanulni 😛PP
amugy ez az erõgyüjtés télleg jópofa
csak azélrt lehetett volna valami oylasmi hogy váltás a régi módi és az uj közöt azt mindenki azt használ amit akar 😛
Persze, akkor most nem tudnám 40-el szedni, szóval minden jó, ha jó a vége... 😊
Mégegyszer bocs, ha mérges vagyok, megszáll a szarkazmus ördöge... 😊
Antijedi, bocs a cinizmusomért... (Most happy vagyok)
segitenék én csak mivel adsl-em van ezel nem lenél szeirntem kisegitve nagyon (arról nem is beszélve hogy feltöltésem fele igy ios le van fogllva, de ez lényegtelen, mert azt még le tudnám lõni akár ... 😛)
És végül negyedszer, estig valószínûleg simán találok üres slotot, szóval akkor már nem lesz aktuális. Most délután lenne idõm játszani, ha valaki tud segíteni, akkör köszi, ha nem, akkor kíméljen meg a flame-jeitõl. Remélem udvarias voltam. 😊
örülj ha estére lesz valaki jelentkezõ...
Ha van jelentkezõ, akkor szóljon, majd mondok egy HUB-címet, ahova jöhet.
Elõre is köszi.
:-)))
Már jó napom van :-))))