NHL 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
Nekem úgy néz ki ez a játék csak arra lesz yo, hogy megcsinálom a saját csapatomat, oszt végig verem az egész ligát a picsába.😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
nyomva kell tartani😞

A Dynasty mód valóban jó ötlet, olyan szarul megvalósítva, hogy többször is majd felrobbantam mérgemben.

1. Szezon közben nem tudtam lejátszani az All-Star gálát!!!!!
2. Az edzés rendszere pocsék, minden nap külön kell beállítani, mert az elõre beállított edzés szar.
3. A menüben semmilyen statisztika nincs a lejátszott meccsrõl!!!
4. Ha hosszúra rakom a játékidõt egészen irreális eredmények születnek - 12-1, 14-7!, stb...
5. A játékmenet is elég érdekes, inkább a szerencse dönt arról, hogy ki nyer, és nem annyira a tudás.

Most nagyon mérges vagyok, mert a dynasty ötlete tényleg nagyon jó lett volna... Majd késõbb még elõveszem, de valszeg nem sokáig húzza.

tényleg még erre nemjötem rá, speedet nyomkodni kell vagy nyomva tartani?? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

magas paszt énis elhagytam, nem sok ertelmet latam eddig ugyanugy bejövös nekem a másikis (igaz magas paszt egyszer hasznaltam csak de akkor gólpasz volt 😛P)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Grave Digger
hehe, a speed burstot nem tom olyan helyre pakolni, hogy kényelmes legyen és azt ugye sokat kéne nyomkodni. Asszem elhagyom a magas passzt a picsába.

hát még adok neki pár mecset és ha adig se lesz jobb akkor aszem ezel a részel nem fogok sokat jáccani
(azért viszont a dynasti mod jonak tünik, ez egy jó 5let...)

najo viszavonom amit az irányitásrol mondtam, ez tényleg egy fos, bodycheck használhatatlan, ujdonságokat meg nem használja az ember, ráadásul ómegoszokhatatlan...

nm 😊

lee86
nemtom! én a demóval rengeteget játszottam és iszonyatosan megtetszett az, hogy végre kihívás játszani, és nyerni se teljesen egyszerû! Mindez Medium (asszem az van a legnehezebb elõtt 1-el.. 😄) szinten volt! Nameghát a mozgások is nagyon jóra sikeredtek, a hangokról nem is beszélve! Már nagyon kíváncsi vagyok a fullra! (már alig egy óra van hátra full sebességen! Jeeeee!!!)

¡Hala Madrid!

Na, lejött, végre telepítem... 😊 Mégegyszer kösz a segítséget. (Már biztos unod...)

mostmár nekem is csak 5 perc

és nekem csak 10et ir 😛

de tõlem ... 😊

Kösz a segítséget, elvileg már csak 20 perc...

benn vagyok, és szedem, bár lehet, hogy nem tõled... 😊

nekem ui. dc++-om van, és 75 gb share, szóval szinte bárhova mehetek

ebi-hub.sytes.net

mondj te egyet, oda megyek

még 9 mega kell

nah msáik hub-ot ez egy fos közölte nem dc++ om van és kibanoltak, amikor epdig az van, ez LOL 😛
valami értelmeset mongyá pls

mondj egy usernevet

firebirds.no-ip.org

na gyorsan mondj egy hubot ako és izicsuk, mert közbe meg menék chromeozni 😛

tekintve, hogy most éppen 400b/s-el csorog, jól jönne...

pl a grafikát megint 😛PP

Emery
Hat lehetne jobb is, de ha ezt megcsinaljak tokeletesre akkor a NHL2005re mit fognak ujitani?

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

hmm, még mindig aktuális?

nem szar csak meg kell szokni , mondom hogy aki most kezdi anak kurva jo mert ebben az iranyitasban több lehetõség van töbet lehet trüközni, viszont aki megszokta a régit anak nehéz átszokni... (jah meg gamepad min 10 gombos kell hogy legyen ha valaki azal nyomja és akor fightolni még igy se tud... 😛)

CS@
Látom Sykorát a fullban sem javították ki és még mindig fordítva fogja az ütõjét.

Iceman
Szerintem rendben van ez a játék.Végre ez emberkék KORCSOLYÁZNAK a jégen, van tehetetlenségük. Lehet küzdeni a korongért, ge y-egy passzot is meg kell gondolni,mert elég nagy százalékban levadásszák.
Az irányítással sincsen semmi gondom.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Még mindig 30 perc, esküszöm a DC++-t használni stresszesebb, mint egy edzõnek végigülni egy fontos meccset a kispadon.

Grave Digger
hát bazze az irányítás kurva szar😞((

Na, mégis csak segíthetsz, ha akarsz... 😊

kb 2 mega van hátra, amikor megszakadt, és nem tudok visszamenni a HUB-ra. Szóval jó lenne, ha most tudnál segíteni...

Szerintem az egész játék erõsen furcsa-fõleg, mióta 97'óta nyomom az NHL-játékokat by EA.
Néha kapok olyan gólokat, amiket egy kicsit megmosolygok-hogy mást ne mondjak.
A Devils-el nyomom a szezont, szegény Brodeur csinál olyan dolgokat a kapuban, ha látná, elsírná magát.
Pl.:rövid sarkokat sosem zárja, állandóan eldobja magát, stb.
Szerintem a grafikát csiszolják évrõl évre (tényleg gyönyörû, az tény), de a játékélmény már csökkenõben van pár éve.A gép eszméletlenül csal- de most már a saját csapattagjaim is elhülyülnek, azért ez erõsen túlzás.
Remélem a FIFA 2004-ben nem EZEK lesznek a változások...
Summa summárum, nekem egyenlõre (6 mérkõzés) nem jött be ez a rész sem...

optimista voltam... 😊

Egyébként most valóban 60-al jön.

Jut eszembe, ha neked már megvan, áruld el, hogy milyen az irányítás az új verzióban. Nem játszottam a demoval, de itt azt írják, hogy rosszabb lett. Vélemény?

amugy hogy a témáho is szoljak kicsit:
tök jó 5let ezek az uj gombok meg funkciok meg minden, csak pont azokal basznak ki akik régóta nhl-eznek mert átszoki nehezebb mint ha ujra kéne megtanulni 😛PP
amugy ez az erõgyüjtés télleg jópofa
csak azélrt lehetett volna valami oylasmi hogy váltás a régi módi és az uj közöt azt mindenki azt használ amit akar 😛

pufff, ugy kezdted hogy kábelestõl le jöne enyi és enyi idõ alatt... 😛

Látod, ha ezt írtad volna az elõbb, akkor azonnal rávágtam volna, hogy nem gond, ha 10-el jön is, jobb, mint a semmi. 😊

Persze, akkor most nem tudnám 40-el szedni, szóval minden jó, ha jó a vége... 😊

Mégegyszer bocs, ha mérges vagyok, megszáll a szarkazmus ördöge... 😊

semmi baj, énse voltam épp joindulatú 😛P

Na, mindegy, nem aktuális, egy másik fórumon találtam egy jelentkezõt (igaz már négy óra van 😊), úgyhogy már szedem is a játékot.

Antijedi, bocs a cinizmusomért... (Most happy vagyok)

nah csak hogy ne flémeljünk a helyzet:
segitenék én csak mivel adsl-em van ezel nem lenél szeirntem kisegitve nagyon (arról nem is beszélve hogy feltöltésem fele igy ios le van fogllva, de ez lényegtelen, mert azt még le tudnám lõni akár ... 😛)

Hé, én nem kértem, hogy egybõl ugorjatok, csak felhoztam a topicot. Másrészt a te hozzászólásoddal nem vagyok kisegítve, nem jutottam elõbbre, így ezt akár flame-nek is tekinthetném. Harmadrészt, én most is itt vagyok, ha valaki kérne tõlem hasonlót, segítenék neki, akár fél négykor is.

És végül negyedszer, estig valószínûleg simán találok üres slotot, szóval akkor már nem lesz aktuális. Most délután lenne idõm játszani, ha valaki tud segíteni, akkör köszi, ha nem, akkor kíméljen meg a flame-jeitõl. Remélem udvarias voltam. 😊

ne legyél már iylen türelmetlen, fél óra alat senki se fog neked egy szavadra rögtön ugrani fel negykor...
örülj ha estére lesz valaki jelentkezõ...

Sehol senki?

Srácok, egy szivességet kérnék. Ha valakinek megvan a progi, fel tudná rakni valami kis HUB-ra DC-n, mert csak 200 mega hiányzik az egyes CD-bõl (a kettes már lenn van), de már hosszú ideje senkinek sincs slotja. Kábelesektõl 45-50 perc alatt le tudnám húzni.

Ha van jelentkezõ, akkor szóljon, majd mondok egy HUB-címet, ahova jöhet.

Elõre is köszi.

Breki33
idézek

Csel és zúzás egy gombon maradt mint régen (AutoDeke/BodyCheck)
Breki33
inkább oszd vissza :-)
Nagyon Köszi!
:-)))
Már jó napom van :-))))
Grave Digger
RKRR-R3C4-QWP8-QUXI-96KC