341
kinek hogy tetszik?
-
codec #76 Sziasztok!!
Tudna vki adni egy működő CD-key a játékhoz?
Megköszönném!! -
#74 clone cd-el sem?
nekem nincs crack telepítés után rögtön indul -
neménvoltam #71 esetleg egy serial numbert tud valaki nyomatni? -
#70 kurvajó, mér nem bírták úgy megcsinálni, mint régen, hogy aki akar tudjon billentyűről vagy egérről játszani
1ik gomb passz 2ik gomb lövés
-
neménvoltam #68 már szedem is -
neménvoltam #67 jah, már kijött :DDD
fáradt vagyok :D -
neménvoltam #66 elméletileg holnap kijön a full nem? vagy már kijött? -
Rodriguez #65 Az a "signature moves" volt az nhl 2000-ben volt utoljára, és csak a nagyobb nevek tudták csinálni.
Itt már nincs ilyen, de van helyette sokkal jobb. -
savafan #63 Mit jelent nálad a kapu előtti cselezés? -
#60 én is most szedem a warezcenterröl^.^ a demoval nyomulok itt ezerrel már sikerült az elenfelet ugy az üveghez lökni hogy a fejével kitörte azt hát nem mókás? A bunyohoz még tanulnom kell mert a foszer olyat behuzott (egy jobb egyenest) hogy padlo volt rögtön:) jah és tényleg jo a gamma még easy fokozaton is kellöen nehézkes a gamma. azt viszont észrevettem hogy a kapusok néha bénáznak:( szépen becsorog a korong a lába közt. de összességében sztem isten^.^ -
#59 Az fasza:((( -
savafan #57 Ha megnézitek és ránéztek az online részre sírva fakadtok. Szinte mindent csak az EA keresztűl lehet játszani. Kivéve a barátságos meccseket. -
#56 warezcenteren már fenn van én szedem is már lefelé. Sajnos csak 40K a sávszélem, a játék meg 2 cd-s, de majd holnap megnézem mit tud.:DD NHL POWAAAAAAAAAA:DDD -
#49 1sms vmi 3nap de nem baj ... fizessetek egy kurva ftpre be 5000 FT félévre szrtm nem terhelő kiadás én is összetudtam kaparni vhonnan látjátok én most kezdtem el tölteni 240kbps-el szal nem sokara írom az élménybeszámolót -
Rudee #46 Ezt nemtom :) -
#45 hopsz, bocs a caps lock-ért... -
#44 AZ JÓ, MER AZ EGY SMS, ÉS ONNANTÓL KEZDVE ÖRÖKKÉ TART, UGYE? -
Rudee #43 Bounce-on asszem -
#42 melyik smsweben? -
Rudee #41 SMSweben pár óra múlva elérhető lesz, azt hallottam... -
#40 szeva Rudee! :D
sztem 1-2 napot még biztos kell várnunk, h végre egy magyar oldalon is fönn legyen a gém... -
Rudee #39 Egyenlőre semmi... :) -
#38 valami = valaki -
#37 na? jutott valami valamire? -
#36 irc-n keresztül lehet, de rengeteg minden slot foglalt... :( -
G.Freeman #35 honnan lehet letölteni? -
#34 igenigenigen!
Az nforce-ra már fölrakták a hírét, kérdés már csak az, hogy honnan tudom majd lehozni!
Valamilyen lelőhelyetek van? -
#32 Passz. Hivatalosan szept 22 diken jelenik meg talan ra 1 hetre mar fent lesz (de lehet hogy hamarabb) -
#31 ha kicsit visszaolvasnál tán........ -
#29 azért egy ace codec eltávolítás agressive removerrel sem árt :-)
k-lite-t kell felrakni -
#28 Már az intrókat sem tölti be ? Túllépni az EA logot nem lehet.
Esetleg ezt : http://free.x3.hu/csa/files/nhl2004dnovideo.zip másold értelemszerűen a játék folderébe.
Ez két tök üres mpg így nem lesz video (azért készíts biztonsági másolatot). -
#27 és azt nemn lehet ESCel túllépni? -
#25 sztem a bevezető animot nem, tudja lejátszani
vloszinuleg valami codec gubanc
nincs fent véletlenul az ace? :-) -
#24 Ha valakinek van 5lete a köv problémával.
A demó következő képpen alkot: fehér képernyő,alatta a
hang...
Friss windows,barton,4200ti,512ram, DX9, 43-as driver a gép amire pakoltam a haveromnak. -
#22 Én is gamepad-dal játszom, midíg is azzal játszottam minden EA játékot. :) -
#20 A magyar csapatok már egy ideje szerepelnek a kontinentális kupában, ráadásul a Dunaferr tavaly, a magyar csapatok közül elsőként eljutott a harmadik fordulóig is.:D -
#19 értem
hát én egyszer próbáltam a Fifa-t gamepaddal, de nagyon nem ment -
#18 Gamepaddal játszom egy barátom nyomja csak billentyűvel ő állítgatta be kedve szerint. -
#17 akkor leirhatnád te mire raktad -
#16 Hat van boven gomb amit lehet nyomogatni
Ha igy megy tovabb a kovetkezo NHL-t a mutansoknak keszitik akiknek egy kezukon 10 uj van
Minhalalig NHL