34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#5330 Valaki akar bizniszelni?
-
#5329 :DDD -
#5328 Szenet már nem vesz senki, mindenki gázra állt át :) -
#5327 Úgy néz ki lenne 6 szenem.
Tudna valaki adni Portal 2 vagy Renegade Ops-ot? -
#5326 Hát szerintem jobban jársz ha letöltöd és inkább másra próbálod cserélni a dolgaidat. -
#5325 Ki akarom próbálni nem tűnik anyira vészesnek
-
#5324 Haha :) Amúgy miért vagy azért megveszve? Egy optimalizlálatlan vacak, ráadásul nincs is rendesen befejezve. -
#5323 Hydrophobia: Prophecy-ért a tied :D -
#5322 Azt a 2k-st cseréld már el velem valamire, úgysem kell senkinek. -
#5321 Hydrophobia: Prophecy-t vennék A következő kuponok közül lehet válogatni
-
#5320 Nekem nem az jött le, hogy nem tetszik neki a játék, hanem hogy az acsi nehéz. De lehet nem tudta, hogy több körből is meg lehet csinálni elvileg, amikor ezt írta. -
#5319 Na azért valami ajánlj már érte :D (esetleg egy rockstar kuponod nincs? :) ) -
#5318 ingyen? :D -
#5317 -50% shattered horizon kupon valakinek? Vagy Hacker Evolution:Untold full játék? -
#5316 Írni meg nem tudok.Remek. -
#5315 Miért?Mert nem tetszik neki egy undorító f2p játék amit az "ajándék" miatti achievment vadászat miatt vett elő?Lehet én is balfasz vagyok akkor., de egy menet után töröltem a hányinger miatt és a merevlemez kopását, meg a sávszélsességem sajnáltam hogy ráköltöttem. Na nehogy már egy ajándék(ami úgyis egy gagyi kupon lesz) miatt szenvedjek ezzel a förtelemmel... -
Morpeus #5314 Volt. -
#5313 Mount&Blade Warband-ra volt márt valami brutálmega akció ? -
#5311 Igen azt egyből átraktam.
De én úgy értelmeztem hogy 1 körbe 200pont...azért anyázok itt....:S -
#5310 LOOOl asszem nekem is van arany...az zsir -
Morpeus #5309 A crimecrafthoz ajánlom a gránátdobást átállítani a bal egérgombra. Kicsit egyszerűbb. -
#5308 Emberek én nem tudok csatlakozni! Mi a szösz? -
#5307 Ej a mákos.Van akinek van arany 50%-os valve kuponja amit most akciós valve termékekre most is felhasználhat!!
-
kisdudeEe #5306 Ha jól tudom, nem muszáj egy kör alatt megszerezni a 200 pontot. -
#5305 Valamit nagyon de nagyon benéztél! 10 perc alatt lol.
Ha 5 kör alatt jön össze akkor 5 kör alatt.Nem értem mit görcsölsz :D Nem egyből kell!!!!!! -
#5304 Várj, összesen kell 200 pontot szerezni, több menetből is összejöhet.
Nekem 2-3 kör alatt lett meg. -
#5303 Buzi hogólyócsata...10perc alatt kell szerezni 200pontot -
#5302 Igen?
érdekes 10perces a játékidő, az a buzi hogolyot meg annyira szar dobni hogy örülök ha 100 pontot elérek...1 mecsben max 1-2 ember éri el a végére a 200 pontot. -
#5301 Mi történt? -
#5300 Pedig az a legkönnyebbek közé tartozott.
ROI az a legnehezebb nemtudom megcsinálni maxom az 8 segités volt!
-
#5299 megvan hozzá a joguk az ővék a játék...:D -
#5297 Gothic 4 giftje azota sincs senkinek? -
#5296 nem is 12 rugós steames áron adom a tropico 4-et :P :D -
tibi206 #5295 Szerintetek megéri Batman:AA-t és L4D-t adni Two Worlds II-ért? -
#5294 Másnak sincs ám kolbászból a kerítés. :) -
#5293 én rengeteget elosztogattam/ajándékoztam, pár értékesebbet meg eladok, steames ár alatt.
Lehet hogy nyerészkedés, de az őszinte igazság az, hogy nagyon szar időket élünk, és az én anyagi helyzetem sem nevezhető kifejezetten rózsásnak, így jól jön egy kis mellékes. -
Indigo #5292 Ha nem kell, akkor átveszem jó szénért :) -
#5291 Érthető csak kicsit furcsa mikor páran nyerészkedni próbálnak egyébként "ingyen" kapott cuccokkal.
2k-s kupon továbbra is érdekelne -
#5290 Aki játékokat kap, nem akarja "lejjebb" adni, valahol érthető is ez, de gondolni kéne a "szegény" szén bányászokra is -
#5289 Mi van, egyeseknek a szén már nem is jó?
2k-s kupon érdekelne szént tudok adni érte, vagy valve kupont.