32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Devids Pro
    ezt már 60* le lett írva és ki kérdezte amúgy?
  • fitutufi
    ez jó felgyúlladt a mikro és a gyerek meg tűzoltósdit jáccott

• Tatyla
    Miaz hogy nukolva van ehez én vagyok!
  • BarnaMedve
    Pénzkód ha valaki lusta dolgozni!

To open the cheat box, hold down Ctrl, Shift and C

CheatCode Result: Kaching Adds §1.000,- to household funds

• sapkafej
    Nem hiszem el ezt a játékot...megint nem lehet elmenni az emberrel a munkába. Pedig vmi ilyesmit ígértek, nem? Tök gáz, hogy alig fejlődött valamit a játék. :(
  • Torry
    bithumen.tx.hu

Innen gyorsan tudod szedni Azareus-al!
  • Devids Pro
    lool, hehehe kössz mostmár készülök ilyenre amúgy ami rossz azt én eladom egyből és veszek helyette másikat..
  • Dave000
    bazzeg, ez a játék... Beszart a fürdőkád és mondom jó kihívom a szerelőt.. Kijön nem is foglalkoztam vele, megyek le a lépcsőn és azt látom, hogy a zsákjába pakolja bele az ebédlő széket, meg a virágokat LoL, erre kihívom a zsarukat, de mire kijött persze a csáko elhúzott és meg büntetett 500 $-ra mert feleslegesen hívtam ki LoL, persze nem volt annyi pénzem, erre a zsaru fogja és elvitte a hűtőgépemet meg az ébresztőórámat LOOOOL!!
  • Xelo
    Szasztok! Elkezdtem az Azureussal tölteni a játékot. Ez 1 Torrentszedő progi. Namost léeg ganéé sebességel jön az az igazság...:( Nem tudtok valami ingyenees, gyors letöltési helet ezen kivül? DC-t most nem raknám fel...
  • Hentes Bill #3676
    igen az, de nuke-olva van a játék, szal hibás
  • via_mala
    GameSpot review: 8.9/10
  • Tatyla
    De mostmár biztos az nfo fájlt megnéztem crackes!!!
  • Hentes Bill #3673
    nem, hibás :P
  • Tatyla
    Skacok kijött egy másik verzió a MONEY-tol ez már crackes?
  • Kaliga
    én sem
  • Kaliga
    Ha 1 picit is visszaolvanál, tudhatnád hogy nincs hozzá crack, mert nem kell hozzá!
  • tyro
    hi all!
    honnan lehet leszedni azt a no censored pachet?
  • Hentes Bill #3668
    ok

csak kicsit idegesítő, hogy naponta 50X megkérdezik ugyanazt
  • yal
    szedj vmi nyugtatot :)
  • sapkafej
    Egyiken sem.

Vannak tök gáz dolgok ebben a sims-ben is. Pl miért nem lehet átmenni semelyik haverhoz? Ez már a ps2-es sims-ben is benne volt. :(
  • yal
    visszaolvastam, nemszoltam
  • Hentes Bill #3664
    NINCS CRACK BAZZEG
  • yal
    A The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME 4 cds verzio hanyadik cdjen talalok cracket?
  • DePreSsZYo
    Eh végre eljutok adig, hogy szüljön a "nőm" és erre meghal a konyhában :DDD
  • I.C.ram
    Valóban!!!

Letöröltem a CCD-t az Alcoholt, és mostmár vlgre fut :) Köszi.
  • Hmuda
    Én is csak azért használom, mert egyrészt nem akarok gyereket (majd ha már nagyon kell, akkor kikapcsolom), veszettül hülyén van megoldva (túl gyors), és irtó blődség, hogy a szomszédok nem öregednek, hanem amradnak ugyanolyanok.
  • Devids Pro
    ez igaz akkor hamar unalmassá válik!
    én nem használom még az öregedés csítet sem! én pont arra megyek hogy több generáció éljen egyszerre egy házban!
  • Hmuda
    Szerintem azöregedésgátló csiten kívül semminek nincs értelme, csak a játékot teszi tönkre (elvégre mi az élvezet abban, ha nem kell megdolgozni a plazmaTV-ért?).
  • Devids Pro
    alcohol nem bassza el még a régebbi verzió sem!
  • Devids Pro
    mmegnyomod játék közben a ctrl+shift+c kombót és beírod a kódot..
  • Sephi
    Marci!!! Az naon fontos hogy semmi mas emulato progi ne legyen fent! Sot! Alitolag mar maga az a teny hogy CloneCd vagy az Alcohol fent van mar az is elbassza! komolyan hagyad fent a daeomt csak es szegyed kifele a tobbit!
  • Hmuda
    .
  • Hmuda
    Gondolom majd hivatalos kiadár után jönni fognak tutorialok erre.
  • sapkafej
    De én úgy olvastam előzetesekben, meg a hivatalos oldalon, hogy be lehet rakni saját pofát. Néztem ezt a Body Shopot, de nem találtam benne ilyet. :(
  • Hmuda
    Ha még próbálkozni akarsz akkor kizárólag az első CD-vel szöszölj, mivel csak azzal indul majd el. A többi csak időpazarlás. Gondoltam szólok. :-)
  • I.C.ram
    Ugyanezt csináltam. :( Mostmeg azt írja ki, hogy rossz cd van bent. Próbáltam már mind a 4 cd-t, egyikkel sem ment.
  • Hmuda
    Akkor passzn. Nekem még a 3.46-ossal is kifogástalanul fut (igaz hogy az az egyetlen amuláló progi a gépemen és semmit nem állítgattam rajta sose).
  • Smuge
    Ah köszi és hogy kell használni?
  • Sephi
    Fogd az elso CD-et. Mountold befele. Telepitsed a jatekot. Restart. Autan Entert az Exe-re. Aszem en nem is moutoltam be az elso cd-et bazeg... ja es nalam sincs kipipalva semmi es megis megyen.
  • I.C.ram
    All options ON-on van, mindegyik kipipálva 3.47es daemon.