FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    Sipöcz, benned bízom, jöjjél rá léci, hogy kell tanulni a gyerekkel, mert csórikámat 4 nap után elvitte a gestapo, mert nem csinálta a házijait, pedig mint a program mondta, nem elég suliba járni, házi is kell, kis csóreszkámat neki is ültettem, 75%-ig jutott, de a funja lement nullára, és utána már nem volt hajlandó tanulni, legalább 1 napom ment el arra, hogy ezt úgy-ahogy visszaemeljem, persze ez már nem volt elég, megbukott, úgyhogy jött is a Gestapos csaj. Azért kiváncsi lernnék, melyik agyament ptrogramozó került állami gondozásba csak azért, mert megbukott a suliban. Szal szerintem ez a házi nagy szemétség, nerm elég, hogy szegény gyerek 9-15-ig! dekkol a suliban, utána még házija is van. A szülője meg nem tudott segíteni, mert nem tudott leülni, maikor egy asztalra tetetm, akkor a gyerek se, hiába volt ott szék, szal tudnom kéne, hogy a haragbe kell csórikámmal együtt tanulni, mert simsben tőlem gyereket eddig soha nem vittek el, mindig A-s volt, kapta a nagyapitól a 150 dollárokat, erre tessék, nem kicsit voltam mérges :)