21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • MerlinW
    1. nem tartod be a moderátor topik szabályzatát -> topikfejléc.
    2. a moderátor topikban személyeskedsz egy moderátorral -> bátor.
    3. ezek után még szívességet kérsz.

Még egyszer meglátlak itt, nem leszel itt.
  • Smithwarden
    Na, az első értelmes válaszod és reagálásod...haladás.
    Én abszolút nem vágom a css / javascriptet.
    Ezt is úgy rakosgattam össze nagy nehezen topik fejléc topik alapján, mivel besértődtél múltkor kb a semmin.
    Ezt próbából raktam be és amúgy nálam így néz ki: pic
    Nincsennek fehér üres részek, mint nálad.
    Amúgy akinek "nem volt elég kontrasztos", azt már megkérdeztem privátban, hogy mire gondol pontosan és állítok rajta ha tudok.
  • Szabi #20738
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tehát ha nem írok, nem is látogatom... oké.. én kérek elnézést, hogy válaszoltam két kommentre.. neked azóta se sikerült, pedig főként neked írták

szerintem rendkívül zavaró a topik színösszeállítása, átláthatatlan a sok fekete, egyáltalán nem szembarát, tényleg kell egymásmellé kétszer a játék neve, nehogy véletlenül ne tud, hogy melyik topikba vagy, a háttérképből ugyanúgy nem látszik semmi, bugos a dizájn, alul el van csúszva az oldal léptetős rész, a főoldalon beállított színeket is átviszi a topikba, így rendkívül jól néz ki.. de hát ha szerinted ez így a jó, akkor nekem ugyan mindegy..
    [spoiler]

[spoiler]ccs:

#header-top {
    height:initial;
    }

#content {
    padding:0 0 60px;
    background-color:rgba(0,0,0,0.7)!important;
    }
    <
    [/spoiler][/spoiler]
  • yossarianHUN
    Oké, ezer köszi, ez jól fog jönni.
  • Jim Morrison
    ha szeretnéd, akkor használhatsz scriptet, hogy elrejtsd az üzeneteit néhány felhasználónak. Dzsani régebbi scriptjét frissítettem, hogy használni lehessen az új designnal:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Felhasználókat vesszővel kell elválasztani ( var hl_users = 'AryanT1ger,user2,user3'; )
    link

Ha sokáig nincs mod, akkor ez egy jó megoldás lehet, bizonyíték megmarad, de nem kell olvasni tőle hülyeségeket.
  • yossarianHUN
    Rendben, akkor így lesz a továbbiakban.
  • Jim Morrison
    én most kitiltottam, átkallódott másik topikba is.
    Amit írtál topikba az jó, és többször is meg lett beszélve, hogy nem kell rá reagálni. Ha látja, hogy hatástalan és minden nap regisztrál új felhasználót tegye, talán majd megunja :)
  • yossarianHUN
    Hali, a kis aberráltunk visszatért a WoT topikba. Bannoljátok ezt az accját is, vagy jobb megoldás, ha csak törölgetem a hsz-eit?
  • Smithwarden
    Kedves Szabi.
    Nem tudom moderátor vagy-e, de ha igen, akkor duplán gáz, hogy csak azért jössz be és írsz egy topikba, hogy trollkodj és bunkózz.
    "már kezdtem azt hinni, hogy csak szerintem botrányosan szr.. :D" # 151
    Kommunkálni és normálisan módon nem tudsz segíteni, de megsértődni és gyerekesen viselkedni azt igen.
    Édekes, hogy CIFU, Jonnyka, Jim Morrison és a többi modival normálisan lehet beszélni és intézni dolgokat.
    Gratulálok neked.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.05.15. 13:43:15
  • Plata
    Már vissza is tért.
    1
    2
    3
  • Maximus4
    Egyelőre 3 pontot kapott.A hozzászólásait töröltem,ha még maradt valami amit elkerülte a figyelmem,azt töröld te.Ha tovább folytatja,jelezd kérlek.
  • yossarianHUN
    Sziasztok, a WoT fórumban kicsit elszabadult a szélsőjobbos érzelem. Sok hsz-t töröltem, de egy-két ehhez hasonló még mindig maradt. Kérlek tegyétek meg a szükséges lépéseket. Köszönöm.
  • Dzsini
    Akkor privát üzenettel vagy ilyesmivel kérjetek tőle egy beleegyezést, úgy lenne korrekt a "leváltása".
  • Plata
    Az lehet de a topicban nem tudom mikor volt utoljára,legalább 1 éve vagy több,és a játékkal sem játszik már,egy flottában vagyunk,nagyon rég volt már online.
  • Maximus4
    3 napja volt utoljára bejelentkezve.
  • Plata
    Sziasztok,szeretnék házigazda lenni a Star trek Online topic-ban,mivel a jelenlegi házigazda már évek óta nem nézett fel,és nem is játszik a játékkal.
    Eddig ők jelezték hogy elfogadnának .
    1
    2
    3
  • Ironman2
  • Ironman2
    Hali!
    Ennek a topiknak,a fejlécét irjátok át légyszi a "Jó lehet" felratot lecserélve,erre:

FREESO-The Sims Online

(de ha olyan kedvesek vagytok,akkor meg is kaphatnám a hg jogot.köszi)

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.08. 15:30:15
  • Smithwarden
    Nem értem ezt a furcsán sértődős és gyerekes hozzáállást, de ez van.
    Kösz azt a kis segítséget azért.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.05.08. 12:13:00
  • Szabi #20720
    én voltam, de részemről továbbiakban nem fogok vele foglalkozni..
  • Smithwarden
    Kinek ez, kinek az.
    De még mindig nem lehet tudni ki rakta be az előző saját hátteret, mert közben Jim Morrison visszaírt, hogy nem ő volt.
    Lehetne kérni, kedves még mindig ismeretlen moderátor, hogy a középső sáv maradjon szürke, ahogy te beállítottad?
    Köszönöm / köszönjük!

Szabi, ha te vagy bárki összedob valami jó designt, linkeljétek be a topikba és mehet szavazás róla, melyik maradjon.
    Ahogy írtam lentebb is, nekem nem fontos ez hátter és banner, csak pls legyen valami jól kinéző grafika oldalt és középen.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.05.08. 10:06:36
  • Szabi #20718
    na mert aztán így most tényleg nagyonszép..
  • Smithwarden
    Dehogynem, ezt látom én is és erről írtam.
    Többit privátba vagy a topikba a témáról, mert felesleges továbbra is itt tárgyalni erről.
  • Jim Morrison
    először csak én raktam be bannert, többre nem futotta akkor... viszont a mostani design szerintem elég frankó, nem kell változtatni rajta. Te nem ezt látod?
  • Smithwarden
    Tegnap a kért két kép közül ez egyik be lett rakva a BF1 topikba, de utána többször is át lett variálva az egész.
    Nem tudom ki változtatta meg, csak jó lenne valami kép a bannerba és külön háttér is, mert most csak egy nagy fehér felirat van fent és se jobbról, se balról nincs más, csak sárga + kék szín + középen szürkeség egy halvány képpel.
    Nem ragaszkodom az általam linkelt képekhez, csak valamivel szebb design-t hozzunk össze pls, ha már egy ennyire jó grafikával rendelkező játékról van szó.
    Thx.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.05.07. 21:55:22
  • Jim Morrison
    uh, kicsit lejjebb fettem a hangerejét ha nem gond. vagy ha most nagyon halk állítok rajta. (btw kár hogy ilyen hirtelen indul a szám)
  • Baker1
    Köszi MoHAA mester! Játszol még vele?
  • Maximus4
  • Baker1
    Sziasztok modik! Megint én vagyok. Ha lehetséges, szeretném betetetni az alábbi soundtracket a Call of Duty: Infinite Warfare topikjába (csak hogy legyen egy kis utalás a CoD 4 Remastered verziójára is). Köszönettel, Baker.
  • Baker1
    Sziasztok modik! Ebbe a topikba szeretném elhelyeztetni az alábbi hátteret és bannert! Szívélyes üdvözlettel és köszönettel, Baker.
  • Smithwarden
    Ebbe a topikba kérném ezt háttérnek és ezt bannernek.
    Köszönöm.
  • j0nNyKa
    "tudjuk" - nem, nem tudjátok
  • wollnerd #20707
    Egy újabb alreg az OMSI 2 topicban bpi-789 néven.... szokásos buszkérés trolkodás....
    https://sg.hu/forum/tema/1236630869
    #59821 - #59814-ig terjedő, ő hozzászólásai...

(ignorálás, tudjuk. Ahogy az OFF topicban is szólt az egyik topictárs, hogy ne reagáljunk rá...)
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.04.26. 19:40:36
  • j0nNyKa
    tavaly végzett általános iskolában az arc, a fészbukján meg annyi van, hogy megoszt marhaságokat, lájkolja és hozzászól saját magának, a kutya nem foglalkozik vele

nem hinném, hogy egyhamar megszabadultok tőle, kezdjétek el megtanulni ignorálni, komolyan
  • Maximus4
    Ma már töröltem egy topikot amit nyitott ugyanezzel a témával,de mint látom,valaki már kitiltotta.
  • Ikarusfan
    Közben sikeresen létrehozott egy teljesen érdemtelen témát, úgy érzem senki se fogja használni (ezzel együtt lenne 3 párhuzamos topik, igaz az egyik különálló).
  • Dzsini
    Ki lehet tiltani, de 14 másodperc egy új felhasználót regisztrálni, ha folytatni akarja. Ha tanul a büntetésből, akkor 1-2 büntetőpontból is tanulni fog. A megoldás az (lenne), ha senki nem reagálna rá, nem válaszolna neki - amíg van, aki ugrik, addig lesz olyan, aki ugrat.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.24. 09:28:21
  • Ikarusfan
    Lehet, hogy nem vagyok tisztában az ide vonatkozó szabályokkal, de ilyen esetekben nem lehetne törölni a delikvenst? Látom, hogy kapott egy büntetőpontot, azt is látom, hogy más topikban ugyanúgy ossza az észt. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy vitaszító, teljesen értelmetlen (sokadik al) regről van szó, szerintem nincs sok keresnivalója a fórumon.
  • Maximus4
    Megtörtént.
  • kem001
    Az utolsókkal együtt mindet.