34735
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#34735 Köszönöm, hogy ránéztél! -
xido #34734 steam műhelyben van,úgyhogy annak mindig igazodnia kell a frissitésekhez..szerintem
u.i:letöltve,elinditva,megerősítve..:)
-
#34733 Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az épp aktuális verziójú Dead Cellshez a magyarítás működik-e?
Most jó áron van a játék, gondolkodom rajta, hogy megveszem.
Köszi! -
#34732 -
#34731 ne használj freemailt.
kapcsold be az authenticatort. -
nono28 #34730 Jó estét!
Lenne egy kérdésem.Ma délután e-mailben vettem észre hogy,egy illetéktelen személy a steam pontjaimat elköltötte.Mit lehet tenni ellene?Steam illetve freemail jelszó megváltoztattam -
#34729 Ezért is vannak külön a topik fejlécben évek óta :) -
BarneyK #34728 Volt kérdés anno redditen, hogy a cdkeys.com szürke oldal-e, és az az.
VISZONT! Ott írták, hogy kábé azok a fehér oldalak, akik az IsThereAnyDeal oldalon fenn vannak. Én azóta azt nézegetem. :) -
xido #34727 köszönöm :) -
#34726 Ahogy Imyke is irta, hivatalos viszonteladoi partner szinte minden forgalmazonak, nyugodtan vasarolhatsz ott. -
#34725 Fehér oldalnak számít. Azaz: nyugodtan vásárolhatsz tőlük. -
xido #34724 biztos elhangzott már,de inkább megkérdezem..ez a fanatical.com szürke oldal vagy érdemes csipegetni ha valami éppen ott akciós? -
#34723 A helyedben azért megváltoztatnám a jelszót és a steam guard menüben ellenőrizném / törölném a regisztrált authentikált eszközöket.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.08.03. 21:34:32 -
#34722 Telekomos nettel nalam is osszevissza mutatja, kvazi az egesz orszagot "bejartam" :) A gepek azonban stimmelnek, ott csak az van, amit tenyleg hasznalok. -
Gary #34721 Nekem félelmetes bejelentkezéseim vannak! :Đ
Csak júliusban, 8 különböző megye és Budapest! Holott, ebből csak 2 megye és Budapest lenne valós. VPN-t, tudtommal nem használok...
SteamGuard aktív, így nem nagyon aggódom, de érdekes. -
#34720 Stimmel minden, kösz. -
#34719 Erre és erre nézz rá, biztos ami biztos -
#34718 Kösz. Csak meglepődtem ezen, aztán elgondolkoztam, hogy nem valami hack-e. De aztán bejelentkeztem :) -
#34717 nekem még a sale alatt dobta fel ezt először, de csak egyszer. -
#34716 Frissült a Steam belépési módja? Egyik napról a másikra megkérdezi, hogy "ki játszik", kattintok az ikonomra, és be kell jelentkezni, miközben eddig mindig automatikusan belépett. -
Kissssss0 #34715 régen mikor még lehetett használni a dislike gombot, nem volt ez az elbaszott "review bomb" védelem, és a support is csinálta a dolgát mikor valamelyik buzgómócsing moderátor vagy fejlesztő szétbaszta az adott játék fórumát... -
#34714 Frissült a kliens, érdemes átnézni a beállításokat, mert pl. csomó új dolog került a Notifications fülre is, amit nem biztos, hogy jó defaultban hagyni (hangok, értesítések ,stb.). -
#34713 Mikor volt? -
Kissssss0 #34712 mostanában valve nincs a topon steam terén. -
#34711 Mi az isten ez mostanában a steam-en, hogy ismerősöknek nézegetem a raktárát, mert nyári kártyát akarok cserélni, és egy idő után ha sok profilt néztem meg, ezt írja ki: túl sok kérést tettél mostanában, próbáld később. Mi az anyád van? Nem lopok, nem adom el a profiljáról a dolgokat, csak nézem, hogy mit cserélnék mire. Azt hiszi, hogy fel akarom törni a profilját? Ami a vicc, hogy a sajátomat raktáramat se tudom megnézni egy ideig. Röhej ez a steam. A saját raktáramat a letiltja?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2023.07.10. 15:51:44 -
#34710 nekem működik. -
#34709 Az mondjuk jó lenne, ha a tálcáról a Store link működne... Most megnyitom a library-t, utána az ablakban megyek át a store-ba -
Ironman2 #34708 Egész jó lett most az új felület! Nekem bejön! -
#34707 2024 januárjától nem fog futni Windows 7 és 8-on a Steam, csak W10 és afelett. 2025 Október 14.-én megszűnik a W10 támogatása, 2024 őszén pedig érkezik a Windows 12.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.03.30. 11:22:05 -
#34706 Nem enged visszakeresni. :( A Steam Guard átvitelét leírná valaki új telefonra váltás esetén? A régi telefon működni fog, amikor belakom az újat. -
#34705 Egy rosszul érintkező SATA kábel is tud ilyet okozni. -
#34704 Sose történt még ilyen, de igen, több meghajtón vannak, és vmi miatt csak a legelsőt ismerte fel. Nemtudom hogyan tudott eltűnni, de megoldottam. -
#34703 Nincsenek két diszkre telepítve és nem tűnt el az egyik? -
#34702 Nálatok minden rendben van a Steammel?
Konkrétan a felére csökkent a játékok száma amit felinstalláltnak vesz. Látom őket a listában, de szürkével, pedig fel voltak installálva. -
#34701 Van 2 faktoros authentikációd? Kártyaadatokat nem töröl senki. Elképzelhető, hogy feltörték az accountodat. Írj a supportnak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.02.09. 12:00:47 -
gunji #34700 Bocs, nem Steam, csak Epic. Használja valaki? Mi a fene van velük? Múlt héten még beszedtem a heti játékot, most meg már lekorlátozta az accot és törölte a kártyaadatokat, meg ki tudja mit, mert eléggé kizárt. A cégért nem kár az ingyenes játékoktól függetlenül, csak hát a fizetősök az pénzesek voltak :( -
#34699 :)
-
#34698 nemtudom mi volt ez, az elöbb szóltak fb-on, hogy írogattam meg linkelgettem, most nézem vissza logokat, kb 5 percig tevékenykedett valami amig COD-oztam.. -
#34697 kicsit kezd elegem lenni ebből a próbálkozásból
Ismét csgos csapat like-olós üzenetet fogtam az illetőtöl
Töröltem a barátlistámból
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2023.01.12. 18:13:54 -
#34696 Felületes google keresés alapján ("steam delete cloud save") jópár leírás létezik rá, és mind ugyanarra a megoldásra épül: az AppID könyvtárakkal kell bíbelődni.