34737
  • Kissssss0 #34737
    ha csak a játék file-okat törlöd a gépedröl attól a licensz még mindig ott marad a steam profilodhoz csatolva, és igen az achievement-ek is maradnak.

ha a játék fejlesztői kiadnak egy újabb verziót (remaster vagy remake) akkor igen, lehetséges hogy megtudod venni még egyszer, ebben az esetben mindent újra a nulláról kell kezdened.

ha egy olyan kulcsot vettél amihez tartoznak a játékhoz kiadott dlc-k, kiegészítők, és egyéb nyavalyák, akkor igen, megkapod az extrákat, és maradnak az achievement-ek is, meg a játékidő, stb.
  • TomStorm
    Üdv.
    Kérdés az lenne hogy ha törlök egy játékom egy alapverziót vagyis eltávolítom játékaim közül és megveszem ugyanazt de bővített verziót akkor azt amit vettem teljesen újnak fogja látni Steam?Nullázza játékidőt achievement-eket is?
  • blackcalibra
    Köszönöm, hogy ránéztél!
  • xido
    steam műhelyben van,úgyhogy annak mindig igazodnia kell a frissitésekhez..szerintem
    u.i:letöltve,elinditva,megerősítve..:)
  • blackcalibra
    Sziasztok!

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az épp aktuális verziójú Dead Cellshez a magyarítás működik-e?
    Most jó áron van a játék, gondolkodom rajta, hogy megveszem.

Köszi!
  • Botond #34732
  • RatBaG #34731
    ne használj freemailt.
    kapcsold be az authenticatort.
  • nono28
    Jó estét!

Lenne egy kérdésem.Ma délután e-mailben vettem észre hogy,egy illetéktelen személy a steam pontjaimat elköltötte.Mit lehet tenni ellene?Steam illetve freemail jelszó megváltoztattam
  • MerlinW
    Ezért is vannak külön a topik fejlécben évek óta :)
  • BarneyK
    Volt kérdés anno redditen, hogy a cdkeys.com szürke oldal-e, és az az.
    VISZONT! Ott írták, hogy kábé azok a fehér oldalak, akik az IsThereAnyDeal oldalon fenn vannak. Én azóta azt nézegetem. :)
  • xido
    köszönöm :)
  • PiszkosFred
    Ahogy Imyke is irta, hivatalos viszonteladoi partner szinte minden forgalmazonak, nyugodtan vasarolhatsz ott.
  • IMYke2.0.0.0
    Fehér oldalnak számít. Azaz: nyugodtan vásárolhatsz tőlük.
  • xido
    biztos elhangzott már,de inkább megkérdezem..ez a fanatical.com szürke oldal vagy érdemes csipegetni ha valami éppen ott akciós?
  • MerlinW
    A helyedben azért megváltoztatnám a jelszót és a steam guard menüben ellenőrizném / törölném a regisztrált authentikált eszközöket.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.08.03. 21:34:32
  • PiszkosFred
    Telekomos nettel nalam is osszevissza mutatja, kvazi az egesz orszagot "bejartam" :) A gepek azonban stimmelnek, ott csak az van, amit tenyleg hasznalok.
  • Gary
    Nekem félelmetes bejelentkezéseim vannak! :Đ
    Csak júliusban, 8 különböző megye és Budapest! Holott, ebből csak 2 megye és Budapest lenne valós. VPN-t, tudtommal nem használok...
    SteamGuard aktív, így nem nagyon aggódom, de érdekes.
  • Carmang
    Stimmel minden, kösz.
  • MerlinW
    Erre és erre nézz rá, biztos ami biztos
  • Carmang
    Kösz. Csak meglepődtem ezen, aztán elgondolkoztam, hogy nem valami hack-e. De aztán bejelentkeztem :)
  • RatBaG #34717
    nekem még a sale alatt dobta fel ezt először, de csak egyszer.
  • Carmang
    Frissült a Steam belépési módja? Egyik napról a másikra megkérdezi, hogy "ki játszik", kattintok az ikonomra, és be kell jelentkezni, miközben eddig mindig automatikusan belépett.
  • Kissssss0 #34715
    régen mikor még lehetett használni a dislike gombot, nem volt ez az elbaszott "review bomb" védelem, és a support is csinálta a dolgát mikor valamelyik buzgómócsing moderátor vagy fejlesztő szétbaszta az adott játék fórumát...
  • PetruZ
    Frissült a kliens, érdemes átnézni a beállításokat, mert pl. csomó új dolog került a Notifications fülre is, amit nem biztos, hogy jó defaultban hagyni (hangok, értesítések ,stb.).
  • IMYke2.0.0.0
    Mikor volt?
  • Kissssss0 #34712
    mostanában valve nincs a topon steam terén.
  • Scooter
    Mi az isten ez mostanában a steam-en, hogy ismerősöknek nézegetem a raktárát, mert nyári kártyát akarok cserélni, és egy idő után ha sok profilt néztem meg, ezt írja ki: túl sok kérést tettél mostanában, próbáld később. Mi az anyád van? Nem lopok, nem adom el a profiljáról a dolgokat, csak nézem, hogy mit cserélnék mire. Azt hiszi, hogy fel akarom törni a profilját? Ami a vicc, hogy a sajátomat raktáramat se tudom megnézni egy ideig. Röhej ez a steam. A saját raktáramat a letiltja?
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2023.07.10. 15:51:44
  • RatBaG #34710
    nekem működik.
  • RelakS
    Az mondjuk jó lenne, ha a tálcáról a Store link működne... Most megnyitom a library-t, utána az ablakban megyek át a store-ba
  • Ironman2
    Egész jó lett most az új felület! Nekem bejön!
  • MerlinW
    2024 januárjától nem fog futni Windows 7 és 8-on a Steam, csak W10 és afelett. 2025 Október 14.-én megszűnik a W10 támogatása, 2024 őszén pedig érkezik a Windows 12.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.03.30. 11:22:05
  • lalakov
    Nem enged visszakeresni. :( A Steam Guard átvitelét leírná valaki új telefonra váltás esetén? A régi telefon működni fog, amikor belakom az újat.
  • PetruZ
    Egy rosszul érintkező SATA kábel is tud ilyet okozni.
  • AnuluWork #34704
    Sose történt még ilyen, de igen, több meghajtón vannak, és vmi miatt csak a legelsőt ismerte fel. Nemtudom hogyan tudott eltűnni, de megoldottam.
  • PetruZ
    Nincsenek két diszkre telepítve és nem tűnt el az egyik?
  • AnuluWork #34702
    Nálatok minden rendben van a Steammel?

Konkrétan a felére csökkent a játékok száma amit felinstalláltnak vesz. Látom őket a listában, de szürkével, pedig fel voltak installálva.
  • MerlinW
    Van 2 faktoros authentikációd? Kártyaadatokat nem töröl senki. Elképzelhető, hogy feltörték az accountodat. Írj a supportnak.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.02.09. 12:00:47
  • gunji
    Bocs, nem Steam, csak Epic. Használja valaki? Mi a fene van velük? Múlt héten még beszedtem a heti játékot, most meg már lekorlátozta az accot és törölte a kártyaadatokat, meg ki tudja mit, mert eléggé kizárt. A cégért nem kár az ingyenes játékoktól függetlenül, csak hát a fizetősök az pénzesek voltak :(
  • RoboKutya78
    :)
  • Szabi #34698
    nemtudom mi volt ez, az elöbb szóltak fb-on, hogy írogattam meg linkelgettem, most nézem vissza logokat, kb 5 percig tevékenykedett valami amig COD-oztam..