11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• bosco05 #911
    Mindjárt gondoltam... Rögzítsd már kérlek a steam vagy a fraps FPS számlálójával... Vedd fel telefonnal kérlek, de most komolyan... A 20-25 fps-t ne tartsuk már játékra alkalmas valaminek. Én tényleg őszintén szeretném látni hogy nyomod 60 vagy afeletti fps-el, aztán egy resi után lépj már be a biosba légyszi és mutasd meg mi az amivel tolod. Ha tényleg 20k-s AMD procid van és ezeknek a kritériumoknak megfelel én isten az atyám soha többet nem állítom azt amit alább írtam. De könyörgöm ne tévesszünk már meg másokat, lehet hogy valaki a kommented miatt fog 3 évig szívni egy rossz döntés miatt, mert elhiszi a mesédet... Csodák nincsenek. Nem értem mire jó ez az önámítás... Ha felkerül a kért videó ha nem tényleg nem szólok többet a témához és elnézést kérek mindenkitől az offolásért. Tényleg azt tudtátok hogy felesleges Audit venni? Az Opel corsa is pont ugyanolyan csak olcsóbb! Tökre alkalmas a kényelmes utazásra, nálunk a család 10 éve azzal jár nyaralni és teljesen jó!