11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• bosco05 #897
    Üdv!

Ha ennyi időd van szerintem el se kezd, mert két hét alatt meg fogod unni. Mivel jelenleg a játék lényege az hogy megvédd amit felépítettél, így a legtöbb nagy csapatból mindig van "ügyeletes", tehát te szinte senkit nem fogsz tudni érdemben szétszedni, ellenben minden hétvégén kezdheted a nulláról a játékot és jó eséllyel csapnak majd agyon könnyű szerrel bárhol bármikor. A másik, hogy ha játékra kell szerintem felejtsd el az AMD procikat, de itt megint savazva leszek és jönnek majd a csoda kommentek hogy nekem 10 éves athlonnal 555555555555 FPS-em van. Kamu, az emberek így nyugtatják magukat. Az AMD alkalmatlan a játékra és hiába vennél még 200k-s videókártyát is azzal is megakadna szerintem nem kicsit, mivel ez a gyengécske FX meg se tudná hajtani érdemben. Én azt javaslom neked, hogy egyrészt ha ennyi időd van hagyd ki most ezt a játékot másrészt az erre szánt pénzedet inkább tedd félre és akár használtan de rakj össze egy normálisabb i5 configot.