5226
  • voivod32
    #5226
    Köszönöm!
  • lammaer
    #5225
    Ha valaki átszik vele itt a egy kód
    73LWY-N4VCR-IRZQW

    Elméletileg ezt adja:
    M60-2000 is a Tier 7 Main Battle Tank. Its main advantages include a well-protected turret and a 120mm M256 gun on Tier 7,
  • balu7802
    #5223
    Sziasztok !
    Az lenne a kérdésem,hogy van az Armored nek egy applikációja telóra és azon kiforgattam egy pár aranyat de az nem jelentkezik a játékban .
    Mit csinálok rosszul?
    köszi a segítséget előre is
  • voivod32
    #5222
    Uff! De igen! Bocs, rossz helyre írtam. Nyomom ezt is, azt is, , úgy látszik rossz ablakba kattintottam!
  • Darun
    #5221
    Ez nem WT véletlenül?
  • voivod32
    #5220
    Hiába erőlködök, egyszerűen szívat. Azért a végén,még a kezdőponton, egy láthatatlan sunnyogó Panhard, azért kilőtt, mielőtt elindulhattam volna.
  • Darun
    #5219
    Okostojás volnék csak azért, mert azt mondtam hogy ne pörögjön azon, hogy szar az xy tank?
  • DrSoong
    #5218
    75? Nekem mindig ugyan azt az egyet adta ha másodjára indítottam akkor is.
  • Ssenkradlive
    #5217
    Azt nem is neked irtam hogy nem szar a játék, hanem az utánad "hozzászóló" két egymondatos okostojásnak. :)
    Az azért durva hogy egy nap alatt letoltad az egészet, az 75-csata, egész nap játszottál ?
    Jó neked...XD
    Az XM1A3 az jó hír nekem, most akarom megvenni, a 247-essel viszont lehet hogy csak nem volt szerencséd, tegnap kipróbáltam 2× és 40k-felett lőttem megint...
    Így van, ez a játék "eláraszt" minden jóval a prém napoktól a tankokig, csak játtsz vele...XD
  • DrSoong
    #5216
    A t10-es XM1A3 durva buffot kapott. Tegnap letoltam az apokalipszist mindennel (LT, MBT, TD, SPG) az tetszett.

    ©Ssenkradlive, én nem mondtam, hogy szar a game sőt kimondottan erény az, hogy nem lehet a cheat modokat bemásolni egy könyvtárba ami egyből működik is! Az SM247-tel valamit kavartak, korábban lőttem vele 40-60 ezreket most meg 15 ezret sem.

    ©Darun, így van eláraszt a játék mindennel. Nekem van vagy 4 évnyi prémium betárazva amit bármikor aktiválhatok. Többször vettem már a napi bejelentkezős aranyból tankot is.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.12.06. 20:27:46
  • Darun
    #5215
    Amúgy egy csomó mindent ad(ott?) ingyen a játék, pont azért, mert igazán a kutya se játszik vele és valahogy be kéne csábitani azért a játékosokat.Plusz ebben van PvE is, ha az ember nem akar PvP-ben bohóckodni, vagy az nem megy annyira. És sztem annyira nem lassú igy sem a fejlődés, mint pl a WoWs Coop csatákban.
  • Ssenkradlive
    #5214
    Szeretem amikor olyan emberek éreznek késztetést "beböfögni" egy adott játékról szóló fórumon "segítségként" akik alapvetően látszik hogy utálják azt. De persze azon mindíg qrvára felháborodnak ha a saját kedvencüket basztatják...

    DrSoong Neked válaszolva : Semmi extra nem történik a játékban, ugyan az mint a két "nagytesójában" a WOT-ban, meg a WT-ben.
    A közösség igénye szerint, akik nem győznek sírni a fórumokon hogy mivé lett a kedvenc játékuk, utána pedig egymás sarkát taposva rohannak megvenni az új OP fost, orrba-szájba jönnek a prémium tankok meg az új ágak, és " természetesen" mind jobb mint a régiek.
    A PL01-es is pofátlanul erős volt amikor bekerült, de most már nem a legjobb. Ennyi, de ettől még mindíg a "felső harmadban" van, nagyon szépen lehet vele aprítani.
    Az XM247-en meg nem tudom milyen változást láttál, ugyan úgy a szintjének megfelelő átlagsebzés 3-4-szeresét lehet produkálni vele mint amikor megjelent...

    Ez a játék egyértelműen a "harmadik erő" a WOT és a WT-mögött, látszik rajta a kisebb költségvetés. De egyáltalán nem olyan szar mint ahogyan ezt itt sokan előadják.
    Vannak benne egyedi járművek, pár érdekes ötlet, a "játékosközösség" 90%-a pont ugyan olyan toxikus és idióta mint a másik kettőben, de ez egy hajszálnyival kevésbé grindelős...

    Persze akik amazokban szarok voltak, itt is azok lesznek, mivel a jatékmechanika ugyan az. Ha a flusztráció a játékkal szemben abból fakad hogy ez sem ad ingyen "top accot" az nem a játék hibája...
  • HerrWolf
    #5213
    Ez a hulladék is csak 1 hónapig volt érdekes
  • Darun
    #5212
    Engedd el. Nem ér annyit az egész.
  • DrSoong
    #5211
    Mi a franc folyik ebben a játékban? Az összes tankom amivel szeretem játszani szét van nerfelve... A PL01-nek 3200 körüli hp-ja volt most meg 2750... Az XM247 is egy kalap szar lett...
  • Kissssss0 #5210
    "Ez pedig sajnos egy WoT klón"

    ezért is halt ki nagyrészt a játék, tegnap pl egy három fős squad-al egyfolytában összefutottam, mindegyik obj279-el ment és le is darálták a pályát minden egyes alkalommal, na azok PvP karriert akarnak csinálni 70% feletti winrate-al :)
  • Ssenkradlive
    #5209
    Ez pedig sajnos egy WoT klón, mondom ezt úgy hogy játszom vele.
    El lehet vele szórakozni, de sokat ne várj tőle... :)
    A PvP meg tier 8-alatt szinte halott, mert kevés az új belépő, a játékosállomány 90%-a meg csak tier 10-ben játszik.
    Utoljára szerkesztette: Ssenkradlive, 2020.10.16. 21:53:21
  • Kissssss0 #5208
    wot-ból elég volt, war tündért 5 éve játszom, AW-be meg azért vágtam bele régen mert mást vártam a játéktól, nem egy újabb wot klónt(amivel teli is van a my.com kliens áruház btw) szóval nem azért raktam fel újra az AW-t mer én itt nagy PvP karriert akarok befutni :)
  • Ssenkradlive
    #5207
    De ha te PvP-zni akarsz, akkor miért az AW-el játszol ?
    Ott van a piacon a WoT meg a WT, mindkettő fényévekkel többet nyújt abban a módban...
    Ez a játék egy jó kis PvE kikapcsolódás, szerintem a MailRU is jobban járna ha elengedné ezt a részét, szimpla PvE-ként a legjobb most a piacon... :)
    Ott meg jól használhatók most az MBT-k is...
  • Kissssss0 #5206
    több mint egy évnyi kihagyás után újra elővettem a játékot, néhány alap változáson kívül túl sok sajnos nem változott, végre valahára az IFV/scout tankok és autók többre is használhatóak mint legéppuskázni az ellenfél összes mbt tankját, gyalogság vitt egy kis változatosságot a játékba, de ezen kívül nem látok "eget rengető" újításokat.

    most már csak azt kéne elérni hogy az mbt tankok is használhatóak legyenek valamire... azon kívül hogy úgy viselkednek mint egy lánctalpon futó pinata bábú amit az IFV/scout tankok néha megütnek az atgm bottal és kiesik az XP meg credit belőlük, mert kb enyi értelmük van, és sajnos ennyi szerepük volt régebben is mikor még a tüzérség is játszhatott a random pvp csatákban... az meg nem ma volt.

    egy biztos, mailRU nem viszi túlzásba a játékuk népszerűsítését.

    nem, ez nem éjszaka készült.
  • Ssenkradlive
    #5205
    Semmi extra a használatához. PvE-re mondom hogyan használom : Optika, teleszkóp, elektro-optikai festék V2 mindegyik. Ez a sok gyökettő csapattárs miatt van, akik felszerelés nélkül "vakon" szaladgálnak még tier-8-ban is, + a sok spotra, spotdamage-re sok-sok pénzt kapsz, mert a látótávja qrva jó. természetesen ehhez parancsnok Washington, vagy O'Conell, bár én Cortez-el használom sebzésmaximalizálás végett.. XD Csak PELE lőszer, meg ne felejtsd az AT-squad-ot.
    a MBT-k mögött mozogj vele, spotolj nekik, + lőjj mindenre ami mozog. Azért ne auto aim-al, ha lehet... XD

    Ilyeneket lehet vele könnyen csinálni :

    Jó szórakozást hozzá !
  • Tono34
    #5204
    Erre ma ad egy Sabre-t, de ezt sem találom..
  • Tono34
    #5203
    Azt sikerült láda nyitásból behúzni :) de nem adta be, csináltam képet és írtam a supportnak, megadták.

    Tanácsot elfogadok hozzá, hogyan is kellene jól használni (túl sokat nem játszottam vele, nem is találtuk a közös nevezőt még).
  • Ssenkradlive
    #5202
    A Marder 2-est.
    Az az AFV-egy színtiszta csalás, annyira OP.
    Nem is tudom hogyan lehet még mindíg a játékban.
    20+K-folyamatos sebzés, negyed-fél milla "péz" csatánként játékmódtól függően, de bónuszokat benyomva akár 1,5 milla is lehet/csata.
    Egyszerű használni, a belerakható AT-squaddal még OP-bb lett, ha csak egyetlen prém tankot lehetne választani acc-onként, gondolkodás nélkül a Mardert-t választanám, még bármelyik T10-es prém tank helyett is...
  • voivod32
    #5201
    Tökmindegy, de szerintem Heavy-t nem érdemes, túl lassú a töltése nehéz velük jó eredményt elérni.
  • Tono34
    #5200
    Hátha még játszik valaki. Összejött 9000 goldom, melyik T8 prém tankot érdemes megvenni?
  • DrSoong
    #5199
    5 óra bossteres játék után elértem a 10. szintű tankot, ami ütős!
  • DrSoong
    #5198
    Nem értem én ezt, aktív a booster. Első csata 330, második 200, harmadik 250, negyedik 180 bc-t ért neki... Mi alapján számol? Korábban azt olvastam úgy rémlik, hogy fix amit ad...
  • DrSoong
    #5197
    Valahonnan van a batyumban 3db +900%-os battlecoin boost. Aktiváltam 2 órát működik egy darab és vele 330 coint ad. Nem kimondottam emlékszem mennyit ad alapból egy csatáért (pve), valaki tudja?
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.12.31. 05:06:44
  • LazyPaul
    #5196
    Egy kérdésem lenne, ha nincs legalább 3000 aranyam akkor a Lost Patriot Battle Path felejtős ? (angolból gyenge vagyok, azért kérdezem)
  • Tono34
    #5195
    Most váltanak. my.games centerre.
  • DrSoong
    #5194
    Más sem tud belépni authentikáció hiba miatt?
  • Kancsalborz
    #5193
    Üdv mindenkinek. :)

    A WOT-ból "ide emigrált", abba beleunt, és belőle kiábrándult kezdő vagyok itt az AW-ben.
    Így kb. 600 PVE-után, azért látom szükségét hogy "alapítsak" egy "klánt" amit a magamfajta "nyugger"
    játékosoknak szánok, akik már "letéve a lantot" pusztán élvezetből játszanak.

    Tehát : Szóljanak a fanfárok, megalakult a HunPVEZászlóalj ( HPVEZ ) (( Bocsánat, ennél "kreatívabb" nem jutott eszembe...XD )) !!!

    Célok : Csak PVE, csak a kikapcsolódás, és a játék élvezete. :) Itt is elmondanám hogy köszönöm a MAG- klánnak a segítséget a játék kezdetén, és a meghívást is, de : Én a WOT-ban már "kiklánvárkodtam", "kisztrongholdoztam", "kiefcéskedtem" magam, kiöregedtem, beleuntam, de a "tankos" játékokat szeretem, és itt faszául lehet lőni az AI-t, ami engem már tökéletesen kielégít. XD
    Az egyetlen célkitűzés hogy egy jó kis csapatot összehozván, el lehessen kerülni az itt is eléggé "élménygyilkos" AFK, és BOT, vagy BOT "képességű" játékosok tömegét.


    Követelmény : Na az nincs, csak ne legyél egy "kibeb@szott BOT. XD De most tényleg : A játék PVE része kurva egyszerű szerintem, a "hard" szint egy értelmes csapattal hoz egy kellemes kihívást, de könnyen abszolválható, ha már hárman leszünk rendszeresen bármely PVE meccs lehozható, gyorsítva ezzel fejlődésünk, és ami fő, sokat javít az élményen... :)
    Itt nincs kötelező TS, sem Discord, nem is akarok csinálni ezért, nem is igényli a játék ezen része ezt, csak a józan észt...
    Egyébként is, nálam is ha a gyerek este alszik, nem fogok a fülesbe "pofázni", mer' az asszony kinyír...XD
    Szerintem ez lesz a klán mottója is...XD
    Persze ha összehaverkodunk, lesz néha közös "pofázás" is, nekem is hatalmas emlékeim vannak az ilyen össznépi röhögésbe fulladó "klángyűlés"-ekről, de itt nem ez a lényeg.
    Heti 2-3-4-alkalommal, esténként 10-20-jó csata megbízhatóan értelmes emberekkel. És nincs egymás basztatása, beszólogatás, sírás, mert ezért azonnali "kibaszás" a klánból a bünti. :)
    Olyanokat keresek, akiknek nem kell már a "piruett és pukkedli", ifjú "világmegváltók" kíméljenek, ez egy "zazuár" klán, cél a "pure" szórakozás. :)

    Akit érdekel ez, Kancsalborz néven megtalál a játékban.

    Kösz a figyelmet.
    Ennyi.
  • DrSoong
    #5192
    Megcsináltam ezt a Moszkvás támadós dologt ami limitált ideig van. A 14 foglaláshoz kell 2 futkosós tragacs és 3 strapabíró, minden más verzióval bukta lett.
  • LazyPaul
    #5191
    Egy pár napig nekem is ezt írta ki, aztán eltűnt.
  • Tono34
    #5190
    Nekem is.
  • DrSoong
    #5189
    Az előző update óta vakerál nekem a játék amit nem tudok hova tenni. 64 bites op. rendszer van a gépen nem igazán értem.


    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.06.01. 19:54:19
  • Darun
    #5188
    Pedig egy ideje már nem adnak olyan jól. Tavaly valamelyik peccsben eléggé visszavették a dropot.
  • Ludowik
    #5187
    Nekem most lett kedvem újra játszani erre 40 ládám volt amit most nyitottam ki:D
  • Plata
    #5186
    Három nap prém kód.
    AW1418NAHM1YIAEM