43018

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Visszamondtam :) Trumpnak köszönhetően inkább bevásároltam részvényekből, eltoltam fél évvel. -
-
No megjott már a kormany ? Milyen ??? -
-
Na akkor ez most Wreckfest, vagy kormányos vagy milyen topik? :D -
Tartalék lesz bőven az tuti ! Nekem 12 van, nem vagyok egy gyenge gyerek, meg az a selyemfiú fajta, aki ph-n picsog, hogy izomláza van az FFB től .. :D
De nem használom maxon ezt sem, mert értelmetlenül erős. Meg nem egyszer ropogatta már meg az újjaimat ez sem :) De kerek kormányt könnyebb lefogni ,az is biztos... -
Lehet elég lenne, de nagyon jókat olvastam az R16-ról, mindent tud ami nekem kell. Ez végig dilemma volt hogy bundle R12 vagy külön bázis, külön kormány, de nekem így jobb úgy érzem.
Majd ha itt ideér kiderül :DD -
Nyilván nem mindenre jó a KS de cserélhető...sok autónál mega lerek illuzió romboló. mondjuk az megint 120 ropi. R12 amúgy nem lenne elég ? -
Moza CRP még tavaly, nagyjából akkor döntöttem el hogy váltok..csak kellett idő
A kerek nekem tökéletes, sokat játszom (meg a fiam) olyan játékokkal ahol illúzióromboló lenne a KS -
Milyen pedál ?
Jó a kerek de GT hez meg ilyesmikhez tul nagy az átmérő ... Én is most adtam el mert állt a szekrényben ... -
Nekem már csak marad a kerek kormány :))
A pedálszett már megvan. -
És moza pedál is lesz ? egy KS kormányt még vegyél hozzá , vagy majd később ... -
A T300 mellé van egy F1 meg egy alcantara, így megy..kb 430ezer a netto kimenő pénz. -
[nagyot nyel], teljes csere. megy a 1300 és a Fana' V3 pedál, és jön H-váltó+kézifék+R16 base+RSv2 perec
630pénz (5%kuponnal).
-
Értem ,többit már odaírtam :) Milyen mozát veszel ? -
Ennyi erővel igen sok mindent ide lehetne hozni :))) pl. most Moza szettet vásárolok, de ettől még a kormányos topikba célszerű beírni ha elakadok..én itt az Evo-ra gondolok ha új bejegyzést látok.
...amennyiben a Wreckfest topikra jelezné, nagyobb eséllyel alakulna ki beszélgetés, vagy akár vásárlás.
mi itt sok mindenről beszéltünk már...és ez így is marad...de akkor legalább mindkét topikba linkeld :D -
Azért raktam ide, mert emlékeztem hogy szó volt róla ! amúgy faja a játék, 20 eurot simán megért. Ugye felfüggesztés meg gumi mindig is jó volt benne, most egész értékelhető az FFB is, a törés nyilván vicces ... engem szórakoztat ! :D -
Inkább ide, akár azt is át lehetne nevezni hogy egyértelműbb legyen:
https://sg.hu/forum/tema/1361707979 -
-
Jah, azt hittem már van..... -
valamikor őszig megjön.. :D
-
De akkor hol van a karrier , én nem találtam .... -
nem, az a jogsis oktatómód, ami Gran Turismo része akar lenni a játéknak.. -
Jah, hogy ez a karier, hogy menj két kanyart 30 másodperc alatt? Hát az felejtős. Karrier f1 24 nél kezdődik ,ha f2 ből indulva letolsz öt évadot :)
-
A grafikus motoron kell még dolgozni. A két autó nem rossz, a Lancia vezetése elég egyszerű lett. -
Assetto Corsa EVO 0.1.6 is now live (new content drop included)
GENERAL:
- added Fuji Speedway
- added Lancia Delta HF Integrale Evo II
- added Lamborghini Huracan STO
- added new special events
- updated roadmap
UI/GAMEPLAY:
- fixed thumbnail generation on exit
- optimized VRAM use of thumbnail generation
- fixed chase cam losing rotation lag after changing view settings on the motion page
- fixed delta using the last lap instead of the best one
- optimization and finetuning of input system and updated new input defaults
- localization updates
- fixed HUD handbrake icon showing as enabled on session start
- Look-At buttons are now forced to be Constant type
- fixed UI refreshing when editing input/sliders
- added displaying of results at the end of Special Event sessions
- updated Laguna Seca Hotstint start
- updated tooltips
- fixed erroneous behaviour of fullscreen switch
- improved camera navigation fluidity in showrooms
- fixed paintshop colour picker refresh issue after channel change
- revised rule for mutually exclusive parts in car customization
- restyled hover/focus transitions in Single Player menus
- added track layouts to the track selection page
AI:
- general improvements to AI behaviour and paths
PHYSICS:
- fixed issue in Porsche 992 Cup setup limits and empty tyre compound
GRAPHICS/RENDERING:
- updated default VR mirror offsets
- revised some vehicle materials and AO maps
- minor fixes to the Alpine A290 Beta, Alfa Romeo Junior and Alfa Romeo GTAm
- fixed Room and White showrooms not having car instrumentation working
- enhanced shadow distance
-
-
megoldódott.
-
elméletileg megmarad a sima online és quick race, de lesz karrier mód is, én pl. örülök neki :D
szerdán jön az új frissítés
-
Nem is tudtam , hogy ez ilyen karrieres, játékpénzért unlockolható játék... :) -
Ja végül is mindegy, de azért jeleztem...belépek hogy akkor a tenger sok pénzen veszek egy új verdát, erre kisütötte a profilom :D -
Gondolom még fog is párszor ,sőt könnyen lehet , hogy szándékosan is lesznek nullázások ... EA ilyen. -
Ez tök jó, simán törlődött a profilom...most lvl2, és lvl11 volt:
-
JonasSandor #42985 Csak nem látom a frissítést az adatlapján, bejelentették hogy március 20 azt ugyan olyan ár nélküli. -
Beszippant a nagy kékség. Fps elszívó hatása van. :))) -
Jaja, a kék szín felzabálja a GPU-t :) -
:)))
pl. az ég kidolgozottsága elég komolyan befolyásolja a sebességet.. -
Hidd el, van neki gépigénye! Nem is kicsi. ;) -
JonasSandor #42980 Gépigénye mért nincs? -
Köszi, közben találtam ! :)