42893
| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
#42893 Részemről jó ötletnek tartom így összevonni. Alexease meg hiányzik...nyilván a régi SG hangulat is. -
#42892 én, már kezd tárgytalannak tűnni a négy éves esemény reklámja, új topiknak se láttam értelmét, jó lesz szerintem itt folytatni, egy kattintás visszahozni az előző fejlécet ha hiányzik :D
Alex márciusban volt utoljára online itt, Steam-en is 239 napja, remélem jól van, csak ráunt erre
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.12.26. 12:28:31 -
#42891 szerintem Szabi...Alexről évek óta nem hallottam már, kerestem, de nem válaszol ...... -
#42890 Ki módosította a fejlécet? Alexease még van? -
#42889 Akkor lehet lesznek tört játékok,..én is futottam vagy másfél évet AC tört szerveren annak idején rallyban.
Sztem hagyni kell, mindenki mindenhova lopja a modelleket, keresztbe-hosszába. De az is igaz hogy pl. az ACC is jól tartja magát pedig ott nincs modding (csak kifelé lopják a pályákat főleg) -
#42888 :)
...ha elmegy persze, mert ha a szerződése mondjuk korlátozná az nem biztos hogy megérné neki...elég jól keres így is. -
#42887 Am iegy rohadt jó dolog, de szerintem ebben már úgy lesz, hogy csak engedéllyel rendelkező modok6 autók/ készítők kapnak lehetőséget...
Az ugye a baj, sok a lopott cucc .... -
#42886 Igen, és ezt qva jól meglátták annak idején az rFactornál, hiszen azt is moddok vitték előre...volt egy jó játékalap, és jól integrálták bele a moddolhatóságot. Az Assetto corsa ezt cisnálta meg újra és jobban. ..és úgy van ahogy mondod, a moddok viszik előre, de nem kicsit:
Önmagában az Assetto Corsa egy frankó fizikával rendelkező szim, és a DLC is rendben van, de negyed ekkora felhasználása se lenne, ha nincsenek oylan csávók akik rátekeredtek, és megcsinálták hozzá a rengeteg pályát, autót, appokat...nem beszélve az oylan dolgokról mint a CM, CSP, a PURE, a SOL...stb -
#42885 Nem is a video miatt, de mindenki erre free ride-ra van beizgulva :) -
#42884 modernizált Out Run :DDD
random ezt dobta a kereső mint friss videó
de akkor már itt egy másik is :D
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.12.26. 10:50:21 -
#42883 de azért megveszem, pont szülinapomon jön ki az early... :) -
#42882 soha nem értem meg, ezt hogy nem lehet megunni 50 másodperc alatt ... :D -
#42881 remélhetőleg megkeresték a készítőt és felvették alkalmazottnak :DD
brutális hogy mit ki lehet hozni a 10 éves játékból
-
#42880 A modok viszik előre. ez úgy tudom most már nem lesz ..... -
#42879 Elnézve a videókat remélem elég jó tud lenni az első részhez képest, egyszerűen elképesztő hogy 10 éves a játék, és a benne lévő 1700 óra körül még mindig tök jó nekem is, ..most ugye az új CSP ami megint tekert rajta egyet. ja és gyakorlatilag egyre többen játszanak vele..
Használatban a közelébe nincs semmi ami szim..de a közelében sem
Utoljára szerkesztette: b-type, 2024.12.26. 10:00:52 -
#42878 -
#42877 -
#42876 remélem tudja az új azt mint a régi, 10+ és még mindig üt:
https://youtu.be/jpHBszK_rSQ
-
#42875 -
#42874 Hát én nem merném 45 fokban berántani :D -
#42873 Kiskunlacházán 160-nál szlalomozgattam a kifutón az utcaival, nem borult fel, mondjuk állítható kemény felfüggesztés van alatta :D
-
#42872 Azon agyalok, ha én az utcai automon 140 -nél, akkorát fordítok a kormányon mint a játékban az IS-en fejre is áll az autó.... -
#42871 Stefano lépett le 4 éve, aztán elkezdete a hajós játékot csinálni
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.10.20. 08:48:45 -
Timbu #42870 https://www.overtake.gg/news/marco-massarutto-interview-how-kunos-plan-to-get-assetto-corsa-evo-right.2524/
Nem hagyta ott a Kunost, amikor megvette őket az 505? -
#42869 Tök mindegy. Így is, úgy is megveszem majd. -
#42868 -
#42867 Mondjuk azért ezeknek a vigyori youtube sztárok véleményét mindig el kell osztani öttel... :D -
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.10.19. 15:02:12 -
#42865 Dejó :D -
#42864 helyiek szerint az utcai rész a Nordschleife körüli utak :) -
#42863 De az talán tuti ,hogy nem az IR féle HC racing szimulátor felé mennek most :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.10.01. 20:28:27 -
#42862 Láttam :D -
#42861 benne lesz a kedvenc szélvédő textúrád és végre látszik az autó a tükörben, mondjuk a hátsó Porsche lámpáját kilopták verseny közben.. :D
meg úgy tűnik lesz gyárilag "forgalmas" pálya is :)
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.09.30. 19:53:23 -
JonasSandor #42860 Ráadásúl béta csak. -
#42859 Ez lófing volt, nem trailer. Összedobhattak volna valami kedvcsinálót, ha már ennyit csúsztatják. -
#42858 Egyelőre sok minden nem derült, ki. Lesznek szép shaderek az autókon... :) -
#42857 -
#42856 aztán abból le is szűrhető az igényes, modern szimuláció nem is olyan fontos a játékosoknak... 15 forint az alap AC és ezzel mindenki kap kb végtelen minőségi tartalmat. Ez a lényeg . Valszeg az LMU meg koplalni fog..... -
#42855 Ez valid, viszont inkább több legyen mint kevés :))
Pl. most rákeresve a legnépszerűbbekre, azért az most is megdöbbentett hogy mennyien játszák az Assetto Corsa-t. -
#42854 Jól hangzik, meg minden, de emlékszem még a tizenpár évvel ezelőtti ínséges időszakra, amikor szinte alig volt valami normális szimulátor a piacon, és hosszú évekig ezen kevés szimek a MOD-jai hoztak csak újdonságot és változatosságot. Régi szép idők! :) Viszont ez pedig már a ló túlsó oldala kezd lenni. Ennyi szimulátor és ahhoz közeli játék, még azt a keskeny réteget amit az autószimulátor játékosok képeznek, is megosztja, vagy széttagolja. Lassan már össze sem tudom számolni hány aktuálisan futó, korai hozzáférésű, BETA állapotú és bejelentett autószimulátor játék van, hogy ki ne hagyjak egyet sem :) De persze inkább legyen több mint egyáltalán ne legyen :) Semmi sem jó :D :D :D