418779
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kancsalborz #418779 #418774-re : A Mechwarrior Online-nak már sértés az is, hogy ezzel együtt említetted...XD
A playerauctions.com-ot érdemes még "kipróbálnod", igen megbízható, én Warframe acc-ot adtam el ott, és minden símán ment.
Mondjuk most elnézve ott akkora túltengés van WoT-os fiókokból,-nem véletlenül- hogyha nincs a tiéden "némi extra" -értek ezalatt pl. ritka CW-s tankokat, OP-prém csodákat- lehet hogy sokáig kell , vagy olcsón meghirdetned...
Hasonló cipőben járok egyébként én is, mondjuk én úgy 1-1,5-evenként felrakom, hogy azután kb. 40-50-csata után ugyanúgy megállapítsam : Ez már rohadtul nem nekem szól. Úgy nézem egyébként nem vagyok egyedül : Régi klánom 80+ tagja ismerősként bejelölve, és 95%-uk 1-2+éve lépett be utoljára, úgy hogy ez majdhogynem HC-klán volt komoly CW-s múlttal... Ráadásul idén most karácsony előtt -lehet büntiként- két nappal a felrakás, és öcsémmel játek után vírusos lázat, durva torokfájást, meg "némi" fosást hozott a jézuska, most azóta be sem léptem...XD
Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2024.12.29. 14:59:38 -
Plata #418778 Nekem tele a mamuszom azzal hogy nem lehet jó csatákat menni,csupa rövid gyors csata van,alig tudok foch-al újra tárazni és vége.
-
uwu2020 #418777 Megint kipróbáltam az ajándékgyűjtős karácsonyi játékot. Továbbra sem működik. Játék végén random és természetesen fals dolgokért lapok büntetést: inaktivitás, megszegtem egy szabályt, stb. -
lammaer #418776 Igen, volt olyan is, már élesben vagyok.
egyszerűen taszit a bokorban bújkálás, a semmiközepén eltűnő/előtűnő tankok, a kapaszkodás a sziklákba, csiki-csuki lerombolhatatlan házak mögött, no és persze a világhírű 0 dmg kritikus :D
Túl sok tt a random és mesterkélt dolog számomra :)
Értem én hogy mi miért történik - sok dolgot ezen nem változtattak - , csak ez igy tré meg rng :D
De azóra megtaláltam a G2A-n van "hivatalos" adok veszek oldal...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2024.12.27. 20:06:49 -
Plata #418775 Nem lehet hogy mivel sokáig voltál inaktív a játék be tett bot csatákba?
Ha valaki egy ideig inaktív a játék után azt hiszem egy ideig csak bot csatába teszi. -
lammaer #418774 Skaxok, van most vmi hely ahol el lehet adni WOT accountot? :)
sok év után mentem pár kört, de semmitsem adott. Sőt, pár ezernyi óra Mechwarrior Online után igazából zavart a "láthatósági" rendszer, meg a rengeteg RNG, meg a tier rendszer, meg úgy kb minden.
Beinditottam egy órás extra credited, de azt 30 perc után hagytam az egészet. Nem is volt releváns hogy nyertünk vagy sem, egyszerűen ez már nem az én játékom.
Szóval simán pénzzé tenném az accountomat....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2024.12.27. 19:46:45 -
uwu2020 #418773 Az szép. Engem meg elátkoztak, ősz óta állandóan veszítünk. Rebdszeresen legalább 3-an meghalnak, mielőőt az első lövést leadhatnám, szerintem fejreállnak, de van hogy 10-en is. A győzzél 3x feladat nálam teljesíthetetlen. Van olyan tankom ami 22%-ra ment le, és tier 10 tank, nem kevés meccsel. Szóval nekem nem kell bemutatni a kedves csapattársakat. Néha mégis játszok, hátha elmúlik az átok. De ha ezek után valaki azt mondja hogy a győzelmi arány megmutatja milyen játékos vagy, azt ki fogom nevetni. Matematikailag 45%-ra tudod levinni, ha sosem csinálsz semmit, csak fejreállsz a tankkal, nem 22%-ra. -
Plata #418772 Vereség
Csata: Paris
Járművek: AMX 50 Foch (155)
Szerzett tapasztalat: 1 414
Megszerzett kötvények: 5
Szerzett kredit: 86 612
Csatában elért kitüntetések: Harcos, Párbajozó, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadott ajándékterminál-token: 2
Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 8 661
Meteoritvas hozzáadva: 450
Kőzetkristály hozzáadva: 350
Meleg borostyán hozzáadva: 300
Na nekem egy csata elég is volt,8 lövés 5.3k sebzés négy balek kilöve.
Csapattársak nem mertek nekimenni két low hp-s papír tanknak,full hp-s e10 meg maus meg a fene tudja mi elbújt egy ház mögé meg ne lőjék őket.
Hármas szintű pontosságjavító rendszerrel foch 400 méterről még a szört is leszedi a bolha tökéről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.22. 00:19:50 -
uwu2020 #418771 A fiókomon van korlátozás, nem a fizetéssel van a baj.
Ami a karácsonyi játékot illeti, megint nem kaptam semmit, és olyan üzenetet ír, mintha kiléptem vona.
Nagyon utálnak valamiért . -
Plata #418770 Dehát jött vagy 20 tank ág. XD -
lammaer #418769 Amúgy meglepő hogy mennyire változatlanok a térképek, új tankágakat se látok.... mit csinált a wargaming az eltelt 5 évben? -
lammaer #418768 Jah, kiszedtem a jason stathem tankot, tudok játszani is, mert a feliratok/gombok nagy része OK, csak hát sok helyen van ez a bug.... -
Plata #418767 Pedig pár napig most ingyen T9 tankot lehet kiszedni.
De driver friss?
-
lammaer #418766 Skacok, bekukkantottam a wotba, de sok gomb/üzenet a játékon belül nem jelenik meg jól, csak ilyen feliratok vannak a gombokon a garázsban hogy "notification/challenge/button/garage" a rendes gombfelirat helyett....
Frissen lett egy fél évtized után letöltve a game :D
pl a dailiy quest képernyőn csak azt látom hogy /daily/quest/info/title meg /daily/quest/info/description elég nehéz értelmezni :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2024.12.21. 20:38:41 -
Plata #418765 Játék alapból menti a replay-t,ha be van kapcsolva,ha nem figyelsz oda jó pár giga lesz belőle.
A játék mappájában van egy replay mappa.
Nem értem miért nem tudsz venni,talána kártyáddal van baj?
Akkor használj paypal-t. -
uwu2020 #418764 Semmi különös nem történt. Mondjuk fura volt, mert amit mi elloptunk azt tőlünk is ellopták, akiktől meg loptunk azok nem loptak, és nem volt semmijük. Azt hittem esetleg íratlan szabály, hogy utolsótól nem lopunk vagy valami. Replay meg nincs. Azt egyébként kölön csinálni kell, vagy tárolja a játék valahol legalább ideiglenesen?
A support egyébként szarik mindenre. Egyébként is korlátozás van a fiókomon, nem tudom miért, nem tudok se prémiumot, se dobozokat venni, kénytelen vagyok ingyen játszani. Egyszer írtam ezügyben évekkel ezelőtt, le se szarták.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2024.12.21. 19:37:05 -
Plata #418763 Ezt nem értem,abban a módban az a lényeg hogy ellopd az ajándékot.
Ha van a csatáról replay töltsd fel és küld el a supportnak.
Feltéve hogy nem szidtad az anyukáját vagy hasonló. XD -
uwu2020 #418762 A karácsonyi ajándékgyűjtős játéknak van valami spéci szabálya?
Büntetést kaptam, nem értem miért. De így most nem teljesülnek a feladatok amiket csinálok.
Ajándéklopás a feladat. Valami toxic admin letiltott mert elloptam az ajándékát vagy mi? Nem írtálk meddig tart a bümti, úgy volt megfogalmazva az üzenet, hogy csak egy kör, de nem kapok előrehaladást, hiába csinálom amit kellene. Remélem holnap gyűjtögethetek megint.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2024.12.21. 18:19:54 -
Plata #418761 Ott van a ház mellett egy gép,arra kattints rá és a piros gombot noymd meg. -
suba53 #418760 Mire lehet használni, és hogyan a "gift coin", vagy ajándék érmének nevezett kis bilétákat?
Az adventi naptárban adja, de utána semmi nyomát nem találom, sem a depóben, sem a boltban. -
Plata #418759 Holna jön az éves jól megérdemelt jutalom,vagy m a túró.
Egy kerekes lánctalpas verdát kapunk. -
#418758 Jason Statham Takes On Holiday Ops 2025
-
Plata #418757 Ja hogy a discrodra gondolsz nem a dc-re amitől a játék le dob. :D
Fogalmam sincs. -
Norbertboy #418756 Igen -
Plata #418754 DC átfedés?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.18. 06:58:20 -
Norbertboy #418754 Sziasztok!
Nekem a DC átfedés nem működik a játékban. Van erre megoldás? -
asolyom #418753 Próbálgattam a buffolt BC-25t-t, de valahogy nagyon nem áll kézre nekem. Hiába mondja a legtöbb CC, hogy milyen király tank lett, nekem nem jön be. Meg engem idegesít, hogy sok helyzetben nincs ágyú emelkedés. A CS-63, mint med sokkal jobban bejön, és meglepően sok lövést le tud kattintani, főleg rosszul célzott lövéseket, és apcr lőszereket. -
Plata #418752 -
asolyom #418751 Nekem a HP növelő helyett van a szellőzés. Az új skillek közül én is beraktam azt, ami a lőszert gyorsítja. :) Az irányított ütközés eddig is volt, király mikor 75-tel belerohansz egy ELC-be. :) -
Plata #418750 Én gyorsaságra cuccoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.16. 19:28:53 -
asolyom #418749 Mondjuk felesleges T10-ben játszani, mikor T8-ban sokkal jobb csatákat lehet menni, és még kreditet is farmolni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2024.09.14. 20:03:41 -
asolyom #418748 Jó kis tank ez, bár néha a löveg meghülyül, és 20 méterről is a földbe lő. Azt hiszem, hogy a turbó és a töltésgyorsító kötelező rá. Nekem eddig a 3. slotban vstab volt, de most kipróbálom szellőzéssel. -
Plata #418747 Szerintem nem kredit temető,kivéve ha kifogy a lőszered. :D
Kb ugyanolyan mint a sima csata,csak a térképen vannak pontok amiket ha elfoglalsz akkor kapsz radart vagy tüzérésget.
Sebzéssel vagy spotolással,attől függően milyen tankod van feltöltöd a képességed.
Tegnap mentem két csatát Cs-63-al.Többre nem volt hangulatom.
Első:Vereség Csata: Outpost Járművek: CS-63 Szerzett tapasztalat: 581 Kapott Battle Pass pontok: 28 Megszerzett kötvények: 78 Értékelési pontok: -1 Szerzett kredit: 181 895 Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x2) Személyes tartalékok: További kredit csatánként (x1)
Másodikat megnyertük.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.12. 06:20:59 -
asolyom #418746 Van valami tutorial videó, vagy leírás, hogy a Roham játékmód hogy működik? Ez mennyire kredit temető a randomhoz képest T10 tankokkal? -
Plata #418745 Jelenleg random egy rakás szár,az átvariált legénységi skillekkel meg új tankokkal meg van mindenki hülyülve. -
asolyom #418744 Randomban amúgy nettó szívás ez a CS. Hiába lehet vele kulcspozíciókat megszerezni, a csapatok 80% tök passzív, és semmilyen módon nem segít. -
Plata #418743 Szerintem CS,gyors,így indulásnál elkapod az egyik spot pontot,spotolod ellent egyből kapsz xp-t amivel elsütheted a tüzérségi képességed. -
asolyom #418742 Melyik az élvezetesebb, és jobb tank Roham játékmódra a CS-63 vagy a 60TP? -
Plata #418741 Jön az új season meg új peccs,átvariálják skilleket,max 6 skill lehet a legénységnek.
Több tank ág buffot kap,Patton bc25t,K91,meg a fene tudja még mi. -
asolyom #418740 Pár hónap szünet után ismét tankoztam egy kicsit. Ez a 60TP még mindig mókás.