21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Tekergo98
    Üdv mindenkinek!

Szeretnék ennek a topiknak a házi gazdája lenni: http://m.sg.hu/listazas.php3?id=1471879371

Előre is köszönöm.
  • TBTPumpa
    Köszi!
  • Maximus4
  • TBTPumpa
    Javítás:
    Ezt a képet kell betenni, nem a másikat.
  • TBTPumpa
    Sziasztok!

Ezt a képet, be tudnátok tenni az alábbi topikba bannerként?

Köszi!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.07. 12:39:49
  • Devv
    Sziasztok!
    Ezt a kipofozott banner beraknátok ebbe a fórumba? Ezer köszönet!
  • Szuna
    Üdvözletem! Szeretném, ha feltennétek nekem egy képet ebbe a témába - https://sg.hu/forum/tema/1499081016

Ezt a képet szeretném - http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2016/11/motorsport-manager.jpg

Előre is elnézést, ha nem jól linkeltem.
  • Devv
    Üdv! Bekérhetem ezt a bannert ebbe a topikba? Köszi!
  • RJoco
    Köszi!
  • RoboKutya78
    Köszi:)
  • RJoco
    Sziasztok!
    Szeretném RoboKutya78-tól átvenni a Space Engineers fórum házigazda szerepét.
  • Efreet
  • RoboKutya78
    RJoco számára szeretném átruházni a forumomat
    És itt vállalja a fórumot
  • Dzsini
    beírod ide hogy kinek, melyik topic, és pár hozzászólás száma, ahol a közösség okézza a dolgot - persze linkekkel ellátva
  • RoboKutya78
    Üdv modik.
    Egy kérdés
    Topik átadási szándékot ha letisztáztam a dolgokat az átvevővel hogyan tudom lebonyolítani?
  • sertrex
    Sziasztok! A Project CARS topikban ki tudná cserélni valaki a bannert ebben a kommentben lévő valamelyik képre? Amelyik jobban illik a bannerba. Köszi előre is.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.06.23. 07:39:49
  • yossarianHUN
    Sziasztok.
    A World of Tanks topikba kérném szépen ezt a linket a fejlécbe beilleszteni, "Magyar fordítási hibák jelentése" néven. Köszönöm!
  • darkSectorxxx #21051
    LOOOOOOOOOOL

nekem mindegy mi a neve de kb 2-3 éve várom!!!!!!!!! :)

Pre(y) order! :)
  • Dzsini
    Prey volt, de szóltak nekik, hogy az másé :)
  • j0nNyKa
    wtf énis megettem volna hogy elírás
  • MerlinW
    Oh
  • Dzsini
    Praey for the Gods (ligatúrával nem szórakozunk)
  • MerlinW
    Úgy érted Pray for the Gods
  • grebber
    Ezt a topikot kérem nevezzétek át erre: Praey for the Gods

Köszönöm
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.13. 11:26:07
  • j0nNyKa
    +1

#21038: vajon az a tény, hogy emailbe is leírtad, meg ide is, mit mutat? figyelmet akarsz? biztos figyelmet akarsz pl tőlem? én átgondolnám a helyedben
  • AngerH
    Fiuk nem hiszem hogy ezt itt kéne megvitatni.A bizonyítások stb egy később pont lesz ha kérik a dev-ek.Ne irkáljatok ide feleslegesen mert nem illik .Köszönöm.
  • bigmail
    AngerH nem képes normálisan egy csoport tagjaként beilleszkedni, szeret konfrontálódni, szerintem Asperger-szindrómás tüneteket mutat ami társul egy exhibicionizmus-al, amit a lenti írása is alátámaszt.
    Közösség bomlasztó viselkedése miatt én kitiltanám az egész fórumról.

• Norbertboy
    Szerintem Jogos volt a ban! Aki ismeri Iront tudja milyen ember, igaza személyesen nem ismerem, de virtuálisan remek embernek ismertem meg.

Te voltál az aki szétcseszte mások munkáját Random szerverén. Szerintem inkább búj el, ne itt vergődj! Gondolom még mások is írnak Rólad egy-két sort...
  • Ironman2
    Teljesen jogos volt a kommentek törlése.Mostani figyelmeztetésem ellenére is elkezdted délután a flémelést a témával kapcsolatban.Megmondtam hogy csak a játékkal foglalkozunk,létrehoztam ezért egy vitatopikot is,oda lehet menni sirni.Semmilyen uralkodás nincs,egyszerűen csak éltem a hg jogommal.Túlreagálod megint az egészet.Amig nem jöttél be,oda egy kultúrált társaság volt.Elnézést a modiktól,muszáj volt reagálnom,hamár megszólitottak.

szerk:az akkori bannolásod egyáltalán nem volt szabályszegés,lehet használni a whitelist scriptet,olvasni tudtad a topikot,csak írni nem tudtál bele,de nagyon érik a következő neked újra.

szerk2: teljesen értelmetlen a vergődésed,az adott topik 95 százaléka velem van,és ellenzi a viselkedésedet,a szerveren is csúnyán viselkedtél,gondolom nem véletlenül tiltottak ki onnan.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.05. 19:56:21
  • Plata
    Bocsi az offért,én ugyan nem vagyok modi,de ez szerintem baromság,nem hiszem hogy Ironman-re akármelyik jelződ illene,gondolom megunta az állandó és értelmetlen vitátokat és törölte,ti meg megsértődtetek.
    Szerintem más sem tűrné ha állandóan csak feszültséget keltenétek meg trollkodnátok.
  • AngerH
    Sziasztok

Már úgy másfél éve érlelődik bennem és más fórumtársaimban is a gondolat,hogy ki kéne bontani egy többünket nagyon zavaró témát itt.
    Adott egy topic és adott egy viszonylag nagy közösség,és adott egy házigazda és az ő "demokráciája".Sajnos több játéktopiban megtapasztaltuk ezen személy "uralkodó,lekezelő,és intoleráns" magatartását. Bajos lenne minden esetre ,minden játékra visszaemlékezni így csak egyet bontanék ki,és egyben szeretnék tanácsot kérni!Mit lehet tenni?Egyáltalán jogos a felháborodásunk?

Játéktpic: 7days to die
    Házigazda: Ironman2

Topic kisajátítása,indokolatlan és túlzott moderáció:
    Sajnos az a tapasztalatunk hogy a játék topicját a házigazda és pár cimborája kisajátították,magán fórumként kezelik és rendszeresen eltűnnek kommentek amik a játékkal vagy játékszerverekről szolnak. Egyértelművé vált hogy a topicot saját játékszerverük reklámozására és anyagi haszonszerzésre szeretnék használni.(Utóbbit a fejlécet lenyitva ellenőrizni is lehet)A házigazda rendszeresen megszabja hogy miről szabad a topicban beszélni és ki is mondja hogy minden más törölve lesz.
    Erre a legfrissebb példák(de számtalan volt már):1,2

Indokolatlan bannolás :
    Előfordult már velem is hogy a kelleténél nyersebben fogalmaztam ennek a jutalma kb 1 hónapos tiltás volt pedig úgy tudom büntetőpontot kellet volna adni,tekintve hogy vétséget nem követtem el azelőtt és ez egy alkalommal megtörtént botlás volt. Így úgy gondolom ez is a házigazda szabályszegése volt,figyelmeztetés nélküli kitiltásban volt részem.A szabályszegést beismerte itt: BAN

Ugyanakkor előfordult hogy többünket sértegettek,ócsároltak, ezekben az esetekben a házigazda nem kezdeményezett még csak figyelmeztetést sem.Adott a házigazda és a szűk baráti köre akiknek mindent szabad és adott mindenki más akinek nem lehet véleménye.

A kérdés az lehet-e ennyire kisajátítani egy topicot,ellehetetlenítve a szabad véleménynyilvánítást ami szigorúan a játék történéseihez kötődnek. Lehet-e kettős mércét alkalmazni vagy indoklás nélkül bannolni?Mit lehet tenni?

Köszönöm hogy elolvastátok!

Utoljára szerkesztette: AngerH, 2017.06.05. 18:27:53
  • Myselor
    én nemvagyok modi.hiába
  • j0nNyKa
    akkor figyelj rá
  • Myselor
    https://sg.hu/forum/tema/1454094484
    érdemes figyelni erre a tagra nagyon nembír magával
  • j0nNyKa
  • Mephike
    Sziasztok! Kérném; hogy a GWENT topicba ezt a fejlécet állítsátok be.
    Előre is köszönöm!
  • MarkBlade
    Köszönöm Szépen!
  • MerlinW
  • MarkBlade
    Sziasztok!
    Szeretnék házigazda lenni a Subnautica topikban. Kicsit pofásítanám. Nem túl látogatott,
    de fejlődő topic. Támogató:937
    Köszönöm előre is!
  • MerlinW