4297
 • NEOreg3
  #4297
  Doom.Eternal.The.Ancient.Gods-EMPRESS
 • JonasSandor
  #4296
  Dehogy csak kíváncsiságból érdekelt volna, most úgyis a disphiles liberationra várok azon tudtommal nincs denuvó.
 • Árnyvadász
  #4295
  Tényleg az lenne a jó, ha végre nem termelnének profitot ezek a kaptafára készülő számozott, időnként még az se (kínos) AAA játékok. És akkor a kiadók kénytelenek lennének valami mást kitalálni. Bár a Ubisoft-nak mindegy, mert ezek ugyanazt rakják bele a különböző címeikbe. A Riders Republic sem kivétel ez alól. Érted, még abba is olyan elemeket erőltetnek bele, ami időhúzásra jó, de tényleg semmi másra. A játék egyébként vállalható, de elég hamar unható is. (Honnan tudom? Volt ebből is nyílt béta.)

  Elég szar világot élünk, ahol a nagy cégek a biztonságra mennek. Érthető ha nem akarnak bukni, kockáztatni, de a végtelenségig szerintem nem lehet ugyanazt eladni. Vagy mégis? És akkor eszembe jut a film ipar és sajnos mégis... :(

  De van azért jó oldala is ennek. Mondok egy példát: PUBG behozta a BR újítást. De a kivitelezés azért hagyott kívánni valót maga után. Míg végül a MW megcsinálta a szerintem tökéletes BR játékát. Különböző játékmódokkal, izgalmas újításokkal és végre a szemnek is kellemes kinézettel. Szóval az óriáskiadó ellopta az ötletet, de legalább AAA szintre hozta fel azt és ez szerintem egy működőképes model lenne más játékstílusokra is. Hiszen lopni lop mindenki, de ha jól megcsinálja, akkor mi játékosok is örülünk.
 • robicarlos6
  #4294
  Van abba bőven munkájuk hogy a meglévő 80%-os alapra felhúzzák az új skineket meg a story-t meg a többit ami az előzőekben nem volt.És amíg hozza azt a széria amit az Ubi elvár a címtől mindig is ez lesz. Nekem semmi bajom vele én szeretem a szériát. A FC2-től eltekintve ami egy moslék szar volt mindegyik király.
 • Kongy
  #4293
  Elég béna hasonlat, de értem mire gondolsz. Remélem jó sokan megveszik a Far Cry 6-ot is, nehogy a Ubisoft valaha is gondolkozzon azon, hogy valami egyedivel előálljon. Jöhet a tízezredik Ghost Recon, Assassin's Creed meg Fos Cry, az idióta droidok day1 veszik majd.
  Utoljára szerkesztette: Kongy, 2021.10.07. 14:07:11
 • robicarlos6
  #4292
  Lényegében te meg én egyformák vagyunk éld az én életemet nagy változás nem volna..lényegében. LOL
 • Kongy
  #4291
  Lényegében ugyanaz a Far Cry 6 mint az 5, meg a 4 meg a 3. Szóval akinek hiányérzete van az vegye elő ezeket, nagy változások nincsenek.
 • NEOreg3
  #4290
  Idén megjelent denuvós játékból összvissz 3 lett eddig idén feltörve és van vagy 15 ami nem. Empress már csak hébe-hóba csinál valamit, a többi csapat meg leginkább semmit, ha steames védelemnél valami komolyabb van egy játékon. Lehet hogy Empress úgy dönt, hogy az új Far Cry-t töri fel legközelebb és akkor pár heten/hónapon belül kész lesz, de addig ne álljon fél lábon senki. ;)
 • scomcomputers
  #4289
  Azért ne bőgd el marad,várjál te még azzal a "sokáig"-al...
 • JonasSandor
  #4288
  Gondoltam akkor sokáig nem lesz törése.
 • NEOreg3
  #4287
  igen, ahogy az összes ubisoft játék az utóbbi 5 évben
 • JonasSandor
  #4286
  Far cry 6 denuvós?
 • hapi
  #4285
  És képzeld volt olyan ember aki megtette, ráadásul olyan játékot kért ami korábban ingyenes volt. Azt mondta azért mert, nem ért egyet azzal, hogy csak béreljük a játékokat és nem birtokoljuk. Az összes denuvos játéknál ha később lekapcsolják a szervert vagy csak leáll, mint tegnap a facebook, akkor csak nézheted a hiba üzenetet de nem játszhatsz. Neki kellett az a játék hogy bármikor bárhol fel instalálhassa és játszon vele, akár idős korában is...
 • Caliph
  #4284
  az azért már nem egy teljesíthetetlen dolog,vagy az 500 ember 1 dollárral....azért a warez közösség szerintem 10 milliós számban képviselteti magát szerte a világon :)
  csak gondolj bele , egy nap alatt 10ezer dollár adomány gyűjtött az a csaj aki ragasztót kent a hajára hajlakk helyett ... :D
  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.05. 12:52:29
 • Danecay
  #4283
  Lehet közösségi összefogásban és finanszírozásban gondolkodik, na de az 500$-hoz, 10$-al számolva is 50 fő-re lenne szükség ahhoz, hogy összekalapolják neki a kitűzött összeget.
 • NEOreg3
  #4282
  logikus amúgy, nincs pénzem a 60 dolláros játékra, ezért utaljak 500 dollárt, hogy ingyen letölthessem törés után
 • NiGhTM4R3
  #4281
  "If you donate $500 or more, you
  can request a crack for any denuvo game. Before donating, contact me on my email."

 • JonasSandor
  #4280
  f1 2020
 • NEOreg3
  #4279
  Total.War.WARHAMMER.II.The.Silence.and.The.Fury-EMPRESS
 • JonasSandor
  #4278
  Jó lehúzzák a játékot miatta.
 • NEOreg3
  #4277
  igen, empress-t és a scene-t elnézve idén már ne számíts rá :)
 • JonasSandor
  #4276
  Deathloop denuvós gondolom.
 • JonasSandor
  #4275
  Az jó, a kings bounty 2 úgyis nagyon el lett cseszve, így lesz helyette valami október 21-ig.
  Discpiles liberationról nincs infó?
 • NEOreg3
  #4274
  nem, Pathfinder Wrath of the Righteous-FLT
 • JonasSandor
  #4273
  Pathfinder: Wrath of the Righteous
  Ezen van valami denuvó?
 • NEOreg3
  #4272
  Football.Manager.2021.21.4.0.CrackOnly.READNFO-MKDEV
 • caps lock
  #4271
  Szutyok? Ízlés kérdése. Nekem benne van minden idők három legjobb játéka között. Első a 2013-as Tomb Raider, második a híres Witcher 3, és harmadik a Nier Replicant. Már két végigjátszásom volt belőle, és szerintem jobb mint az Automata ami azért nagy szó. Én meg inkább azt nem értem hogy egy Watch Dogs Legion hogy kapott ennyit...
  Utoljára szerkesztette: caps lock, 2021.07.30. 20:34:11
 • Redapple
  #4270
  Ok. Akkor bocs.
  Csak nekem úgy jött le a hozzászólásodból, mintha értetlenkedtél volna, hogy miért pont egy manapság már jobbára érdektelen és ráadásul korábban ingyen osztogatott gámába feccöli az energiát.
  Tévedtem:)
 • endorphinz
  #4269
  szerintem is erről van szó, nyomja a "görl" dumát aztán meg közbe valami szőrös, kövér, férfiállat, a sok kis kalózhuszár meg róla fantáziál... lehet engem hímsovinisztának nevezni de akkor sem hiszem, hogy egy ilyen képességű programozó pont egy csaj... de a lényegen tényleg nem változtat, tud valamit, le a kalappal előtte, de nekem fárasztó, hogy minden fórumon körberajongják mert hogy ő csaj. mert ő ezt állítja. de nekem mindegy.

  de most komolyan arra a szutyok replicantra ment a legtöbb szavazat? eszem megáll.
 • Danecay
  #4268
  "Ezzel vigyázz, a mai világban mindenki olyan nemű amilyennek gondolja magát"
  :) Ez igaz, de nem úgy gondoltam a dolgot mint ahogy ez a továbbiakban általad leírtak alapján neked átment, de ha ez nem is így lenne a szabad véleményformáláshoz azért még jogom van nem? :) Persze, lehet ügyes, sőt expert programozó, miért is ne? Inkább arra gondoltam, hogy rajta kívül egy crack-erről sem tudtam azt, hogy férfi e vagy nő, netán gendersemleges kivéve erről az EMPRESS nevű tagról, pedig ennek sem olvastam sohasem utána, csak többször jött már szembe ez az infó, ami tulajdonképpen egy nélkülözhető információ lenne, már-már kezd gyanússá válni, hogy nem egy szándékos félrevezetés része, akár a hatóságokkal szemben, de ha nem akkor viszont nagyon büszke magára, teszem hozzá joggal, hogy ilyen tudással rendelkezik, mert hát írhatta volna azt is pl, hogy én egy olyan ember vagyok, a helyett, hogy én egy olyan lány vagyok, a lényegen nem változtatott volna semmit.
 • scomcomputers
  #4267
  Szavazás...LINK !
 • caps lock
  #4266
  Ezzel vigyázz, a mai világban mindenki olyan nemű amilyennek gondolja magát. Amúgy mindegy, igazi nőként is lehet jobb programozó mint az ezzel foglalkozó férfiak többsége. Sőt, a legtöbben a szakmában alap dolgokkal nincsenek tisztában, tudják használni a programokat, az eszköztárat, de nem tudják hogyan működik, épül fel. Ez külön szakma. Empress szakértő, ez világos.
 • scomcomputers
  #4265
  Köszönöm szépen, de én ezt tudtam,tudom,olvastam.....én írtam is itt anno,hogy ha fizetsz neki akkor töri(ha tudja)...most meg szavazás van ki mit akar....
 • Danecay
  #4264
  Biztos, hogy lány ez, bocsánat Ö? :)
 • Ironman2
  #4263
  Ingyenes lesz a Plague Tale:Innocence hamarosan az Epic Storen! Aug 5-től!
 • Redapple
  #4262
  Csak, hogy neked is tiszta legyen a kép.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Szeretném kezdeni a múltkori végső hozzájárulóval, aki kérte az SWBF2-t. Megkért, hogy tegyek közzé egy üzenetet a nevében nektek.

  Üzenet az 500 dolláros adományozótól:
  "Átolvastam az RE8 NFO reddit kommentjeit, és szerettem volna reagálni néhány alufólia kalapos elméletre és kérdésre.

  #1-A Denuvo fizetem Empressnek, hogy feltörjön egy régebbi címet, hogy távol tartsa őt az újaktól? Nem.

  #2-Milliomos vagyok, aki úgy akart baszakodni a kalózokkal, hogy az Empress feltör egy régebbi játékot, ami felbosszantja őket? Nem.

  #3-Szóval miért adományoztam 500 dollárt, és miért pont a Battlefront 2-t választottam?

  Három okból, először is támogatni akartam az Empress-t. Amennyire én látom, ő az egyetlen, aki még mindig elvégzi azt a munkát, amit sokan természetesnek veszünk. Ezt a szart nem könnyű megtörni, és anyagilag sem jövedelmező, ezért úgy gondoltam, hogy nem csak aprópénzzel járulok hozzá. És mindazoknak, akik azt mondják, hogy valami gazdag kölyök vagyok, aki könnyen meg tudja ezt csinálni, nem vagyok az. Én egy átlagos Joe Shmoe vagyok, aki egy sivatagi kisvárosban él, tisztességesen fizető munkából. Az 500 dollárt a munkahelyi bónuszból kaptam, és úgy gondoltam, hogy Empressnek nagyobb szüksége van rá, mint nekem.

  A második ok, a BF2-t már feltörhették, de az még 2019-ben volt, mielőtt sok offline módot, például az Instant Actiont hozzáadták volna. Én élvezem a BF2-t, de csak az offline részeket, mivel az internetem szörnyű ott, ahol élek.

  Harmadik ok? Utálom az EA-t és nem bízom bennük, hogy a BF2-hez hasonló játékokat életben tartják a távoli jövőben. Nézd meg azokat a játékokat, amiket az EA megölt, mint a Darkspore vagy a Battleforge, mint bizonyíték erre. Nem tudok ilyen gyakran nagy összegeket adományozni, sőt, egy jövőbeli nagy adománytól eltekintve, egy ideig talán ennyi lesz, de remélem, hogy az adományom talán másokat is segítségre ösztönözhet. Ez rengeteg pénz, de hiszem, hogy jó célt szolgál, és hajlandó vagyok a pénzemet a szavamra áldozni. Te is?"


  Most néhány dolgot szeretnék tisztázni a butábbak számára is. Nem számít, hogy a játékot "ingyen" adták-e valamikor. Azon az "ingyenes" példányon még mindig rajta van az összes rákos DRM és egy nap hirtelen nem fog többé működni. Hogy lehetsz ennyire vak erre az egyszerű tényre? EGY FELTÖRT VERZIÓ ÖRÖKKÉ MŰKÖDNI FOG!

  A második pont, amit olvastam, hogy eladtam magam pénzért?! Hadd adjak neked egy gyorshír. Keményen dolgoztam azért, hogy még a legcsavarosabb RÁKOT is TÖRÖLJEM. Tudod, hogy ez milyen nehéz? És azt is, hogy már régen megfogadtam, hogy minden játékot és azok frissítéseit frissítem és feltöröm. MIKOR TÁNTORODTAM EL ETTŐL, ÉS MIKOR NEM FEJEZTEM BE VALAMIT, AMIT MEGÍGÉRTEM, HM?

  Tudod egyáltalán, hogy mit kell eladni? Adok neked néhány belső információt. Mit gondolsz, miért ment a SKIDROW a top csoportból a napokban a mai szemétbe? Mert a fő crackerük elhagyta őket, hogy a Sony DADC-nek dolgozzon, amiből később Denuvo lett.

  Ezek a ti scene hőseitek!
  Gratulálok!

  ÉN IS MEGTEHETTEM VOLNA UGYANEZT, DE ÉN NEM VAGYOK OLYAN LÁNY, AKI VALAHA IS ELADNÁ A LELKÉT, TI HÜLYE RETARDÁLTAK!

  Az adományok azért vannak, hogy égve maradjon a villany, megvehessem a játékokat és folytathassam a rákos DRM kutatásomat.

  MIT OLYAN NEHÉZ MEGÉRTENI?
 • Danecay
  #4261
  Bocs, akkor benéztem :D
 • endorphinz
  #4260
  há' de beírta a "csaj", hogy hülye vagy mert a tört a jó :)
 • Danecay
  #4259
  Ja, pláne, hogy az Epic Store-on ingyen osztogatták ugyanezt a kiadást :)
 • scomcomputers
  #4258
  Mint egy falat kenyér...