Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vicc az, hogy a ruszki oldal egyik feltétele az lenne, ahhoz hogy engedélyezzék a megosztást, hogy a crackerek tegyék nyílt forráskodúvá a crack-jeiket, ami lássuk be, az ilyen jellegű okosságok esetében egyenlő volna az öngyilkossággal...
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2026.03.11. 22:04:39
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
Látom jó halott ez a topik. Olvastam, ezekről az úgynevezett hypervisor béta crack-ekről... Ezeknek mi lehet a működési elvük? Kockázatos lehet használni őket biztonsági szempontból?
[merlinw.org]
KolkaF: :DD
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.04.27. 09:10:40
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez az.
//Mondjuk "Wolkeres" alatt mit értesz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy: Ctrl + F nyitott lapon = Beírod, és keresd meg a címet!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Vagy kifizették alapon akkor már csak legyen?
"the day 1 patch of the game had many issues and according to many steam posts, it ruined the performance for many people. so i skipped it and worked on the pre-launch version instead. it works great in my testings so far, so hopefully it will work good for everyone as well."
Szóval, a crack egy korábbi verzióra épült, ezért fut jobban.
Elvileg a cs.rin.ru-n gyűjtögetett xdelta patchekkel frissen is lehet tartani ezt a verziót.
Néha elindítom Steam-en de még mindig ugyanaz.
Mondják a 32gb ramot azt lehet kipróbálom mert ha ehez kell akkor a jövőben is kelleni fog.
De van olyan aki azt mondja felesleges,denuvo visszafogja
Videó alatt még további link.Amúgy én is most a tört verziót tolom,de gondolkozom a megvételben,de ez most igen meggondolkoztat.
Persze ez az egész csak spekuláció, de ha már DENUVO topikban vagyunk..... :D
Ha, már FitGirl becsomagolta a játékot, ennyi erővel, akár fent is maradhatott volna, azon ok folytán is, hogy ha ő valamit kiad, akár P2P crackkel is (pl: EMPRESS-es crack), akkor azok felkerülhetnek oda. Ha, lesz frissebb/kész hivatalos kiadott verzió és crack is hozzá, ha netántán rácsapnák, a Denuvo-t is időközben, akkor már nem lesz ilyen gond.... Ha, nem lesz aki feltörje. annál inkább és akkor marad, a mostani verzió. Egy darabig....
Máshol netszerte, onnan szerezheti be az emberfia, ahonnan nem szégyelli.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2023.02.26. 23:19:59
Anno mikor bejelentették baromira vártam, aztán ahogy egyre több (kb 15 fps-el futó) gameplay érkezett róla, és nagyrészt ugyanazokról a helyekről, kezdtem elveszíteni a reményt, de hála isten nagyon kellemes csalódás lett.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2023.02.26. 06:17:56
Annyira szar, hogy három dolgot is tudok mondani ami nem jó: az open world ellenfél spawn kicsit túl erőszakos, nincs sprintelés és gáz az autó irányítása. Így én is csak egy nagyon alacsony 7/10-et tudok adni a játéknak (a szinkron miatt, egyébként simán 8/10 lenne). Mindez úgy, hogy egy kisebb csapat első játéka, amin 6 éven át dolgoztak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.02.26. 01:19:02
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Milyen "nagy hírhedt" oldalról ?
Bár még mindig jobb ez a "verzió", mert már az előző hozzászólásod után is visszafogtam magam mert azt akartam kérdezni : honnan törölték, tán' az "egész internetről" ? XD...
Mert én huszonéves fáljmegosztó acc-okkal, többszáz TB-nyi megosztott adattal a hátam mögött sem tudom miről még mindig, hogy miről beszélsz...
Az összes nagyobb torrent oldalon fenn van a játek a Kat ph-tól az 1337-en át a RarBG, IGG, Fitgirl-ig, stb, stb mindenhol, írhatnék még többtucatot a nagyobbak közül.
A game egyébként olyan 75%-körüli értékeléseknél jár, tehát nagyon messze van az "olyan szar hogy..." kezdetű mondatodtól.
(Ezt pártatlanul írom, mert engem pl. nem nagyon érdekel, kerdésed megelőzve)
De ha még olyan sz@r lenne is mint mondod, a nagyobb oldalaknak pont ez a lényege, hogy akár 10-15-éves "egynyári B-kategóriás" címeket is megtalálsz, és letölthetsz rajtuk, sokszor a Bot-ok jobb letöltési sebességet adnak, mint a népszerű leterhelt új címek...
Arról nem is beszélve hogy 10-ből 8-oldalon top10-es letöltés most is...
Nem így működnek ezek az oldalak ahogyan írod, valamit magára adó helyről nem törölnek, ez a lényegük...;)
Írtad volna inkább azt hogy : "Hát gyerekek ez szerintem egy qrva sz@r game", és ezzel értelmes embernek gondja nem lenne, mert ugye ízlések/pofonok.
De az ilyen az "apukám meg rendőr és még le is lőtte a készítőket" szintű beszólásba beleköt a magamfajta régi motoros, ha nem haragszol... ;)
De írtam is :)