21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Plata #21028 Nézzetek már rá erre a topic-ra.
Azt hiszem ez csak valami vírusos reklám vagy mi a rák.
Ha mégse akkor bocs. -
Zozo0122 #21027 Zsír, grat :) De kérlek, ha Basho visszatér trollkodni, mielőtt törlöd az állatkodását, mentsd le egy docba, ahová egyébként is ki lehetne gyűjteni az agymenéseit, jó lenne nem lemaradni róluk :D -
#21026 -
ntex #21025 Üdv újra. Szeretnék a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha topicban HG lenni (ntex). A támogatási linkek: 2557., 2558., 2559., 2563.
-
#21024 done -
ntex #21023 Meg még légyszi toldjátok meg ezzel is :D 1.4001 Developer's Cut Patch
Tehát a végleges forma:
Patchek: [1.3003 Patch] - [1.4000 Developer's Cut] - [1.4001 Developer's Cut Patch]
És bocs a topic spamért :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.04.26. 15:39:26 -
ntex #21022 És a 3-ast légyszi írjátok át 1.3003 -ra, tehát valahogy így nézzen ki:
Patchek: [1.3003] - [1.4000 Developer's Cut]
Köszi! :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.04.26. 14:54:24 -
ntex #21021 Üdv.
Szeretném kérni hogy a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha topic bannerében mellé írjátok az új patch linkjét a 3-as mellé: 1.4000 Developer's Cut
És alá oda lehetne írni hogy az 1.4000-hoz szükséges az 1.3003-as patch előzetes telepítése
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.04.26. 14:37:56 -
Baker1 #21020 Sziasztok! A Call of Duty: WWII topikba ezt a képet szeretném fejlécnek! Ha be tudnátok biggyeszteni, hálás lennék érte! Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2017.04.22. 14:45:36 -
#21019 Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod! -
Lokker #21018 A World of Tanks topikban kérnék szépen valakit, hogy tegyen rendet. Eléggé elszabadultak az indulatok is sok a személyeskedés.
Köszönöm. -
#21017 Kérném ebben a topikb ezt a bannert betenni.
Köszi. -
#21016 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21015 Pill..... 500 hsz hamar meglesz...
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.03.13. 19:16:39 -
yossarianHUN #21014 Nincs elég hsz a topikban. -
#21013 [sóhajt] -
#21012 Házigazda szeretne lenni Molni
Steel Division: Normandy44 Topic
Jelölt: Molni
Szavazatok:
1
2
3
4
5
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.03.13. 19:06:36 -
#21011 Mesélj még. -
#21010 Olvasd már el azt a nyomorult szabályzatot az istenért...
"A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot az adott fórum kategória moderátor topicjában lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden kérést elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Probléma esetén a törlési lehetőséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe." -
Ironman2 #21009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én egyszer kaptam úgy HG jogot hogy nem kellett szavaztatni,de psszt!!
-
#21008 Legyen. Megszavazták. -
#21007 Vannak szabályok. 15 éves szabályok. Be kell tartani őket, még ha hülyeségnek is tartod. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.13. 16:24:54 -
#21006 itt meg nem demokrácia -
#21005 Az nem jogosít fel az égvilágon semmire, hogy eltaláltad az új topic nyitás gombot azelőtt, hogy másnak sikerült volna. -
#21004 2/3-os többség van. -
#21003 Elolvastam. Mivel én nyitottam és a Wargame HG is én vagyok gondoltam tök felesleges ezt lejtászani... Most két ember szavazzon meg még egy, aki egyszer kommentelt...?
Jó, akkor legyen. Bürökratikus ökörség szerintem...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.13. 14:57:48 -
#21002 lebuktam :( -
#21001 gondolod, hogy ha 6-tal lentebb nem olvasta, most el fogja?
amúgy tuti csak azért szóltál hozzá hogy tékelj -
#21000 Gondolod, hogy ha a fejlécet ennyi idő után nem olvasta el, akkor a te hozzászólásod el fogja? -
Plata #20999 Elnézést kérek amiért bele szólok.
De abban a topicban kéne megszavaztatnod magad ahol házigazda szeretnél lenni,ha elegen szavaztak rád be linkeled ide a szavazatokat és vársz. -
#20998 rejtély -
#20997 Nem tudom, de még most sincs HG jogosításom ott. Pedig a nagy szavazóban van. -
Plata #20996 Azt hiszem ez a topic rossz helyen van. -
#20995 ...vagy bármelyik moderátori topic fejlécét, vagy látott már olyan topicot, ahol épp házigazdát választottak... -
#20994 Az nem stimmel, hogy 2+ év és 10k hozzászólás után sem olvastad el a fórum szabályzatát. -
#20993 Topicban szavazni kell, hogy elfogadnak házigazdának és be kell azokat linkelni ide.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.03.10. 14:08:37 -
#20992 valami tényleg nem stimmel
mi lehet az? -
#20991 Nem vagyok HG, valami nem stimmel. -
#20990 Moderátorok inzultálása.
Eliminálás szükséges! Köszi! -
Ironman2 #20989