1976
Conan-Exiles-banner
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | INTERAKTÍV TÉRKÉP

Steamen most az alapjáték 11.99 euro! Amíg tart a nyári nagy leárazás,csapjatok le rá!
 • Infrath
  #1976
  gondolom későn, de azért kiírom
  máj 27 és jún 3 között ingyenes hét van és ha 50 milla szörnyet (non player) ellenséget ől az egész közösség akkor plusz rewardokat kapunk
  >>részletekhez katt ide<<

  máj27 és máj31 között meg minden nap drop rewardokat kapsz ha streameket nézel conan exiles ból
  >>részletekhez katt ide<<
  Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.31. 12:35:33
 • lammaer
  #1975
  Még 1-2 év, és jó lesz a DLC is :)

  Akkor pont aktuális lesz egy Conan Exiles kór, idén letoltam ismét az alaptérképet hogy lássam hogy haladnak....
 • _RAYEN_
  #1974
  láttam textura hibát tegnap egyszer, mégpedig az új kinézetű rocknose-ra nem töltödött be a textura, a szokásos fejlesztői gyurmaszerű kinézetét mutatta. Egyébként teledobták az egész szigetet rocknossal ott, ahol eddig nem volt, hol nagyobb tömegben lelhető fel vas.
 • lammaer
  #1973
  Hát érdekes, 2020-ban valaki már jelete ezt a "requestAsyncload called with with empty or only null assets!" hibát, tehát nem mai gyerek...
  link

  Ha nem látsz semmit akkor nincs gond....

  (nyilván nem látok bele a kódba, de tippre úgy tűnik hogy a képek/textúrák (assets) dinamikus betöltéésért felelő funkciót néha paraméterk nélkül hívják meg, nyilván ilyenkor nem tudja mit kéne betölteni, ezért a hiba. Ha nem látsz semmi hiányzó textúrát, hanghibát, félkész modellt akkor én fogallkoznék vele)
 • _RAYEN_
  #1972
  A 04.22-i patch óta a szerver konzolon folyamatosan ez ismétlődik:

  [2021.04.24-15.16.22:043][599]LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad calle d with empty or only null assets! LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad called with empty or only null asse ts! [2021.04.24-15.16.22:045][599]LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad calle d with empty or only null assets! LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad called with empty or only null asse ts! [2021.04.24-15.16.22:048][599]LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad calle d with empty or only null assets! LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad called with empty or only null asse ts! [2021.04.24-15.16.22:051][599]LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad calle d with empty or only null assets! LogStreamableManager:Error: RequestAsyncLoad called with ....

  Találkozott valaki már ezzel a hibával? Szerver üzemel, játékban sincs semmi változás, problémát nem tapasztalok.
 • Ironman2
  #1971
  Siptah-hoz jött egy óriási frissítés pár nappal ezelőtt!!

  Ide katt!
 • lammaer
  #1970
  Kétlem hogy a modok javítanának a játék fundamentális problémáin.

  Alapvetően nem a tartalommal van baj, hanem a netkóddal meg a játék motorjával...
  (az The Age of Calamitous modot annó próbáltam, de csak egy túlbonyolított, felfújt/felinflált katyvasz az egész... nincs szükségem 123 új épülettextúrára)
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.10. 19:02:09
 • Terawatt
  #1969
  Pont ezért kezdtem bele egy erősen modolt szerverbe. Engedd el a vanillát. Ezen elég sok balance/javítás van:

  https://conan-exiles.com/server/79769/

  Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2021.02.10. 16:39:59
 • lammaer
  #1968
  Hát öcsém... ez a funcom se az az ügyes fejlesztő társaság....
  Ahogy elnézem itt afórumot 2018 augusztusában játszottam utoljára a conannal, szóval több mint 2 éve elteltével visszajöttem.
  Hogy ennyi idő alatt mennyire nem sikerült "kivasalniuk" a játékból a bugokat az valami félelmetes... a legjobb pingű official EU PVE-C szerveren ügyködöm, de hihetetlen illúzióromboló amit látok.

  Az NPCk (mint az ellenfelek, mint a saját) AI-ja valami kiábránditó... én nem tudom hogy ez a lagtól van e, de van hogy simán csak bámulja egymást a saját jkövető meg az ellenfél. Minden csúszkál össze vissza (ez lehet netlag), NPC belebuggolva a falba és onnan lövöldöznek ki... follower AI teleportálgat. Van amikor félig besüllyedve a földbe közlekednek. Vad állatok átharapnak a falon, az animációjuk is olyan borzasztóan kiábrándító.

  Hullák természetesen random eltűnnek vagy éppen felrepülnek az égbe.... volt olyan hogy az inventorimból át akartam húzni egy szerszámot javítani a benchbe és szőrén szálán eltünt... már le is mondtam róla amikor megtaláltam a ház egy tejesen másik részén lévő ládában.. wtf... havernak csak szimplán eltünt a steel csákány amikor a hotbarról húzta az inventoriba... aztán 2 percre rá megjelent...

  Mentünk harcolni a nagy denevér boss ellen.. elkezdük lőni a lépcsőről ijjal, semmi, csak áll bambán. Namondom, bemegyek harcolok, amint belépek az ő kis körébe reagál és harcol. Visszalépek 2 lépést a felvezető lépcsőre, megáll, lőhetjük ezerrel.... emlékszem, 2 éve a bossok többségét ugyanigy lehetett öldösni, többségük állt mint egy faszent. 2 év alatt semmit nem tudtak javítani az ellenfeleken. Akár boss, akár közkatona vagy vadállat, ostoba, teleportálgatós marhaság az egész.

  Balanceolásról szerintem semmit nem hallottak... pl itt van a gyógyital... a kis gyógyital 3 aloe, gyógyit valahol 80 és 100-at HP közt, készíthető csak úgy inventoriban. Kitanulja az ember a gyógyasztalt, hú, tudok craftolni Aloe Extract-ot benne, 10(!) aloe levél és 120HP gyógyítás... mi van??? (olvasom hogy a következő a Concentrated Aloe Extract, 30 levélért 160HP... )

  Látszik hogy tartalmat tettek be (Petrendszer, jobban irányítható követők), de hogy minden félkész és csapnivaló modon van összerakva az félelmetes. 40 eurós AAA játék... érzesre ez ilyen 3 fős indie garázscég műve lehetne inkább...
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.01.02. 01:39:42
 • lammaer
  #1967
  Tologatja valaki mostanság? Gondoltam megnézem merre tart a játék :)
  Esetleg tudtok élő magyar FB csoportról vagy fórumról?
 • Infrath
  #1966
  sziasztok! twitchen elérhető már 10 rész tőlem, ha vkit érdekel milyen.. belenézhet :)
  van olyan rész ami csak craft ból áll és van olyan is ami akad :( így sikerült, lehet tekerni :) )
  én véleményem az hogy nem érzem, hogy vmit hiányolnék
  de rettenetesen farmolos, legalábbis ha t2 vagy jobb munkást akarsz (és ügye nélkülük mindenből több kell mikor craftolsz)
  sztem ha többen vagytok
  exponenciálisan gyorsan kijátszható (vihart könnyebb craftolni/ védekezni is akár..)
  viszont ha pvp zni akarnak majd emberek itt az nem lesz rosz rá
  sztem a térkép baromi jó rá
  base építés miatt és harc miatt is

  igazából van a világ a vaultok meg a vihar farm
  még a tower nem éles, még az lesz majd érdekes
  Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.09.24. 03:19:18
 • PiszkosFred
  #1965
  Lehet, hogy úgy látszik, sokan kétkednek, pedig nem. A szeptember eleji átlag 8ezres steames játékosok száma jelenleg 32ezer, ha a napi csúcsokat nézzük, az pedig nem azt mutatja, hogy nem fogyott jól a játék :)

  Plusz az official szerverek meg is adják magukat sokszor, nagyon sokan játszanak/tértek vissza újra. Évek óta nem lagoltam annyira az alap mappon, mint pár napja, az új térképes szerverek meg gondolom még rosszabbak.
 • Ironman2
  #1964
  Most sokan arra kiváncsiak,milyen az új pálya a Conanban,mert szerintem sok a kétkedő játékos.Még én se vettem meg a kieget.Aki tolja megirhatná nekünk a tapasztalatait.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.09.23. 15:31:14
 • Ironman2
  #1963
  Azért mert még alfa,és sok tartalom hiányzik belőle,de majd ott válaszolok rá,ha kérdezel.
 • T62A #1962
  Köszönöm, de mégse húzta alá pirossal mikor írtam!
 • Ironman2
  #1961
  Tuskója az pontos j-vel irandó!
 • Ironman2
  #1960
  Van ám neki topikja már,oda menjetek kérlek titeket!

  https://sg.hu/forum/tema/1600677477

 • T62A #1959
  Igen de hosszabb távon rá fogsz unni, legalábbis én biztos rá unnák. Mert gyűjtögetsz, eladod, veszel mást, vadászol oké vannak küldetések, és párbeszédek. Az ARK is ilyen részben, de ott legalább lehet pluszba állatod, amit magaddal vihetsz, vagy rajta ülhetsz, van miért küzdeni. De itt ha elfogy a küldetés, mit tudsz csinálni? Oké lesz/van feleséged, gyereked de azon kívül semmi más, járod a területet gyalog és ennyi. Az igaz nagyon szép grafikája van, még a víz is tiszta életszerű.
 • T62A #1958
  Köszi, néztem videókat, de csak ott vannak a kivágott fák tuskólya. Mondom magamnak elég hülyén néz ki.
 • Normen76
  #1957
  Hali ! A fák visszanőnek kb. 2 év után újra. Pontos időt nem tudom, de rendszeresen visszanőnek nálam, csak el kell teljen pár évszak. Kb. két év.

  Egyébként rettenetesen jó játék :) A grafika végre tényleg olyan, amin látom, hogy az elmúlt években történt valami fejlődés. Az erdő, az aljnövényzet kiválóan meg van oldva és végre... végre nem előttem nő ki a fű 10 méterrel ahogy haladok. Nagyon messzire el lehet látni, és nagyon szépen meg van oldva a dolog. Nagyon lassú játék egyébként, de valahogy mindig van mit tenni. Nehéz feleséget szerezni (nekem van már), de családot is alapíthatsz akik tovább viszik a neved :)
  Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.09.23. 15:13:01
 • T62A #1956
  Sziasztok!
  Piszkosfred, próbáltad a játékot? Mi a véleményed róla? Amikor beraktad a linket, nagyon megtetszett nekem is. Elég sok videót megnéztem azóta, az elején még jól el lehet lenni vele. De szerintem egy idő után unalmas, ha jól látom gyalog kell bejárni az egész területet, nem lehet még lova se az embernek, vagy legalább ek kisérőt vihetnél magaddal, mondjuk egy farkast amit felneveltél. Lenne egy terület, ahol farkason vannak, és ott lenne egy farkas kölyök amit felvennél, leraknád a házadban, és ott nevelgetnéd míg fel nem neveled.
 • T62A #1955
  Itt Medieval Dynasty amit kivágsz, az nem spawnol vissza többet?
  Utoljára szerkesztette: T62A, 2020.09.18. 11:08:09
 • Ironman2
  #1954
  Kösz hogy szóltál,mert vártam hogy megjelenjen,én a Farming Dynastyt toltam tőlük,eléggé kellemes és üde játék,magyar nyelv is van benne.Órákat el lehet benne szórakozni,meg van füszerezve a játék egy kis House Flipperrel,és családalapítással,na meg jó kis kereskedéssel is,meg lehetnek saját alkalmazottak is benne.Eléggé összetett,majd ahhoz is visszatérek.
 • PiszkosFred
  #1953
  Egyjátékos. Ahogy élsz, kalandozol, segítesz másoknak, vagy akár építesz egy házat és nyitsz egy boltot, vagyis olyasmit csinálsz, ami másokat érdekel, akkor idővel jönnek emberek, akik úgy érzik, jó ott élni a környéken. Ha pedig sokan vannak ott, akkor idővel a sok kis házból egy falu lesz, vezetővel, megoldandó feladatokkal, stb.
 • T62A #1952
  Hogy érted, hogy falu lesz belőle? Ez szerveres játék, vagy maga a gép ellen küzdesz, és az intézi azt, hogy házakat rak le egy idő után a te házad mellé? Már ha gondolom, messzire mész a házadtól, és akkor spanol oda egy másik család.
 • PiszkosFred
  #1951
  Ma jelent meg, biztos lesz, aki megnézni mennyire nehéz fordítani és kiderül, van e rá esély. Nem árt angol tudás a párbeszédekhez, ez kétségtelen. Nem nehéz az angolja, sőt (csehet csinálták), de azért szükséges egy alapszint.
 • PiszkosFred
  #1950
  Még nem, csak a holnap este próbálom ki, de ismerősök már igen és azt mondják, hogy jó és realisztikus. ugyanúgy túl kell élned egy szál gatyában az első időszakot, aztán építeni bázist, majd ha sokan telepednek le a bázisodon, falu lesz belőle és azt kell majd menedzselni, túl kell élni a teleket, az aszályokat, a takarmányt védeni a rablóktól vagy akár a patkányoktól, stbstb. Közben segíteni a falusiakat, kalandozni a világban, családot alapítani, stb. kvázi egy középkori szimulátor, mint a Kingdom Come, csak survival elemekkel.

  Amit eddig hallottam és olvastam róla, nekem tetszett. Nyilván ez is early access, vagyis bőven fejlesztés alatt áll a dolog, mint a legtöbb survival játéknál.
 • T62A #1949
  Meg megint itt sem támogatott a magyar nyelv, 4 idegen nyelv van, de magyar nincs közöttük. A spanyol az ott van, az nagyon kell, meg a lengyel is. Párbeszéd is van, főleg ha nem jót válaszolok, aztán rám támadnának.
 • T62A #1948
  Te játszol vele? Képek alapján jól néz ki, de 7000 ft-ot kiadni hát nem tudom.
 • PiszkosFred
  #1947
  Egyebkent nagyon ajanlom a Medieval Dynastyt. Nagyjabol a Conan/Ark féle survival játék ötvözve a középkori Kingdom Come-mal, csak itt masszív falvakat alapíthatsz/építhetsz, családod lehet, leszármazottad, stb. Elvileg ha megöregszik a karaktered, akkro a gyerek viszi tovább a dinasztiát, de ezt meg kell még erősíteni :) Ma jelent meg, 20 euró.
 • T62A #1946
  Én mindegyik játékot single be játszottam, nem kaptam semmilyen üzenetet. A játék indításánál írta, nem szerverhez akartam csatlakozni, hanem mikor léptem be a steamba az adta az üzenetet, csatlakozik újra, vagy officialban indítom de ez nem pontos, lehet nem ezt írta ki. Ironman2 szerverén mikor játszottam, én is a víz mellett építettem bázist. De olyan érzésem volt, mint simán single be játszani, annyi különbséggel, hogy néha egy egy ember elrohant mellettem.
 • Infrath
  #1945
  hát igen víz közelség, survi perk 1, meg esetleg kraftolni itemet amiben 10x annyi ideig tart mire megromlik a kaja(pet stb.) tud segíteni
  de lvl 26-32 közötti szintet gyorsan el lehet érni
  könnyű az a pár journey az elején egyél mász blockolj + kis terület felfedezés + kis viskó építés
  ez így 2 max 4 óra
  és már kraftolhatod a halcsapdákat :) (fish trap az lvl17 csak, ha 28 ig eljutsz akkor már olaj is van az égetéshez :) )

  ezt a game-t szinte soha nem játszottam single ben (alapból voltak már officialok, talán még bétában egyszer..)
  lehet ott vannak bugok
  multiban kaptad volna ezeket az üziket?
  Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.09.17. 16:36:10
 • T62A #1944
  Köszönöm az őszinteségeteket.
  Én jelenleg, az ARK-al 3188- órát játszottam. A Conan 332-órát, lehet több is lenne, de sokszor az adta be, nem tud csatlakozni a profilhoz, indítja official módban, vagy valami hasonló. És így szerintem nem számolta azt az időt amit játszottam. Megmondom őszintén Ironman2 én is közéjük tartozom nem tagadom. ".Sokan erre verik a micsodájukat,mert milyen jól mutat az alap pályán egy bazi nagy sárkány ugye,mikor semmi keresnivalója nincs ott." A verés leszámítva. Én imádom a sárkányokat, nem tehetek róla, igaz az agyónra módolást én se szeretem. Viszont azt se, hogy nem egyenlők az erőviszonyok, most nyilván nem egy kőbaltával megyek neki egy Rexnek, és azt várom el, hogy ki is nyírjam. De mikor egy kis szintű lény, egy harapásból megöl az szerintem elég durva. Meg mikor 16 órán át szelídítesz valamit. Ha a worl of tanks-ot hozom fel példának, jó esetben ott se egy lövéstől halsz meg, azért írtam a jó esetet, mert ha lőszerrekeszt kapsz akkor igen. Például én mentem a szervereden, mikor bejött az új pálya valguero, tetszett is egy kicsit, de meguntam, ha nem haragszol az őszinteségemért, mert nem volt nagyon időm semmire mert állandóan éhes voltam, fogyott az éhezés meg a szomjúság rendesen, plusz a kaják megromlási ideje. Szinte ha beléptem, kaják mind kuka, és gyorsan gyűjteni másik kaját.
 • PiszkosFred
  #1943
  Nálam is addig volt érdekes és nagy "szerelem" az ARK, amíg az alap dinók voltak csak elérhetőek és a technika nem volt még "TEK szintű". Sőt, néha még a metalból készült cuccokat is soknak tartottam, a játékidőm felét primitive+ official szerveren játszottam. Aki olvasta a memokat és picit is figyelt a környezetére, az tisztában volt vele, hogy dinók ide vagy oda, ez egy scifi játék, egy mesterséges kísérleti telep, csak hát eleinte ez max az Obeliskeken, pár barlangban található noninteraktív gépen/textúrán és a feljegyzéseken mutatkozott meg.

  Érdekesnek érdekes és izgalmas volt minden dlc/új sziget, volt amitől többet vártam, volt amitől nem, de valahogy azok közül már egyik sem fogott meg igazán és így esélyem sem volt olyan szinten elmélyedni bennük. Valahogy az Island pályán az első másfél év élménye volt az, amihez hasonlót vártam mindig, de nálam sajnos azt már nem érte el egyik sem. Viszont, mivel mai napig roppant népszerű a játék, valószínű csak én égtem ki :)

  Conan annyiban más, hogy egyelőre minden frissítés kozmetikai volt eddig, azok meg tartották magukat a világhoz és nem ütött el nagyon az alapjátékban megismert dolgoktól. Viszont, a lehetőségeket tekitnve a Conanban hamarabb a végére ért az ember, és maradt a repetatív grind vagy az építkezés és a kreatív vágyak kiélése, maximum. Amikor már minden szolgád megvan (mindegyikből van tartalék is a zsákban), minden állatot befogtál és felneveltél, minden ritka nyersanyagot összeszedtél, minden helyet felfedeztél és megmásztál és a bossokat is egyedül ölöd a csapdáiddal vagy anélkül, akkor egy idő után ott állsz, hogy mit csináljak ha belépek a bázis körüli teendőket leszámítva?

  Nyilván, most jött egy nagy dózis újdonság, de az új szigetet nem néztem még meg, majd vszínű télen lesz rá időm, így arról nem tudok nyilatkozni, csak reménykedem, hogy ad legalább annyi (de már a felével is kiegyezek) újdonságot, mint az alapjáték adott.

  Félreértés ne essék, mind a két játékban bőven van 1000+ óra mindezekre, így aztán az egyik legjobb választás a műfaj szerelmeseinek, de semmi sem végtelen :)
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.17. 09:12:34
 • Ironman2
  #1942
  Az ARK addig volt jó,míg alfa volt az elején,iszonyatosan elbaxták evvel az ide-oda teleportálgatásokkal a pályák között,meg a tek-es dolgokkal.Persze lehet mondani hogy eleve sci-fi játéknak tervezték,de akkor a dinókat minek kellett belekeverni a dologba? Szerintem amig nem özönlött a rengeteg fajta állat,addig csodálatos játék volt,én nagyon élveztem minden percét,nálam a második legtöbbet játszott játék a listán,most éppen 1208 óránál tartok,már régen toltam,még februárban utoljára.Most egyszerüen alig van olyan szeró ami nem clusteres,és csak az alap Island pályát tartalmazza,amin el lehetne szórakozni.A legtöbb szerver agyonmoddolt,meg lehetővé teszi hogy kiegekből áthozd a sárkányaidat,meg stb..NA nekem itt tett be a játék egyelőre.Nagyon hiányzik a régi élmény,amikor még csak az alap dinók voltak,semmi más.Amikor ráültem az első pterára,és köröztem a bázisom felett,az leirhatatlan volt,meg mikor elvesztettem a "madárkámat",mert nem raktam követésre,akkor megütött a guta.De volt olyan is hogy mások találták meg az elveszett állataimat,azt az érzést se lehet leirni.Még a Center pálya,és az első kieg a sivatagos tudott hatalmas élményeket adni,utána a többi már nem izgatott annyira,főleg mikor bejöttek ezek a pályák közti átjárhatósaágok.Sokan erre verik a micsodájukat,mert milyen jól mutat az alap pályán egy bazi nagy sárkány ugye,mikor semmi keresnivalója nincs ott.
  A Conan is egy nagyszerü játék,sokat toltam mostanában,ebben a két évben,de ez egy olyan játék,amibe egy idő után beleunnak az emberek,ezt gondolom tapasztalják a fejlesztők is,azért próbálkoznak új térképpel,de jobb lett volna szerintem az előzőt befejezni,mert ott a vulkántól keletre,igencsak hiányos a terület.Ja persze még északnyugaton is van mit pótolni.Szóval talán ezt is megkapjuk egyszer.Várom amúgy a fejleményeket,de ehhez az új pályához se füzök nagy reményeket.
 • T62A #1941
  Én szeretem ezt a játékot, legalábbis ami megvan az alap. De mégse ő a fő favorit, én nem ezzel játszok minden nap, csak ritkán. Meg az ark se megy már. Ez miatt is nem hiszem, hogy megveszem, még ha olcsóbb is lesz, de majd meglátjuk.
 • PiszkosFred
  #1940
  Várj még vele mindenképpen, előbb javítsák ki a hibákat (mert mindig vannak :)), aztán majd lesz 10-15 euró is akciósan vmelyik steames vásárban.
 • T62A #1939
  De legalább lehetne ide oda utazni mint az ark-ban egy profillal, és ide oda vihetnéd a cuccaidat, meg mindent, már ha jól értesültem, hogy ezt nem lehet. Ha jól számoltam több mint 7 ezer ft, 19.99 euró. Egyenlőre nekem se kell.
 • Ironman2
  #1938
  Beraktam a hivatkozást a bannerba a magyar szerverekhez.Sok sikert! Az enyémet viszont lelőttem,nem foglalkozom már vele,a kieget se veszem meg,mert egyrészt nem jön be,meg amúgysincs rá időm.Az #1925-ben irtam a köszönetet mindenkinek aki tavaly,és idén velem tartott,egy élmény volt,de sajnos nincs tovább.Persze attól még a játékot nyomon követem.Irhatjátok az élményeteket az új kiegről.
 • Ironman2
  #1937
  Akkor is letölti a Siptah kieget ha nem veszed meg.Ha megvenné az ember,akkor már csak beaktiválja,mert lent van amúgyis.Mondjuk ez eléggé gáz,jobb lett volna bevezetni azt a rendszert ami az ARK-nál van.Ott külön egyesével lehet pipálgatni a kiegészítőket,DLC-ket.