374
http://www.hegyaljafestival.hu/
-
#54 loál!
Ezzel az "én is kinőttem már ebből" szöveggel pont magadat cáfoltad meg, de nembaj, tőled már megszoktuk. Te álltál le nagy bölcsességedet hirdetni hogy kalapács józsi ..mekkora ... :) ... ász..
*42: Match: azért a depressziót meg a tcs-t nem kéne punk- alternatív kategóriákba felemelni! De amúgy teljesen egyetértünk, ott tolonganak az első sorban feketére festett iii. osztályú divatkurvák. -
#53 mármint az az S betű inkább N akart lenni csak ugy megörültem :D -
#52 WÁÁÁÁÁÁÁ GECC kis ontopik
fellép a hegyalja 2k4 es a KOSHEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!! -
Yetike #51 Ez a neve . -
#50 3-ból egy sem :P -
#49 Jah majdnem ludas matyi :D -
#48 Kalapács Józsi -
Yetike #47 Ez van. Amúgy nem feltétlenül rá gondoltam.
Szerintem már én is kinőttem, a zenei múlttal inkább csak az igényesség nem igényesség kérdés válaszát próbáltam körvonalazni.
Egy zenekar sem tudja ugyanazt a hangzás - stílust produkálni - szerény meglátásom szerint.
Ilyen kérdésekben igencsak nehéz vitatkozni, úgyhogy nem is teszem azt (magyarázni pedig nem akarok, vagy látod vagy nem). Ízlések és pofonok, nekem a Kalapács Józsi zenéje jön be, neked meg az 5 éve alakult nemtudommi. -
#46 amugy én szerintem kinőttem már az ilyen huuudeigényeszenéthallgatok és énvagyok ezér 10m -re l a többi felett érzem magam időszakból.
Zenélhet valaki akár 20 éve ha 10000más zenekar ugyanazt a hangzást/stílust stb stb -t produkálja. Ugyanakkor csinálhat valaki 5-6 éves "zenei múlttal" olyan zenét ami tényleg uj, és televan egyedi vonásokkal. És ehhez nem feltétlenül kell ismertnek lennie, vagy 5 féle együttesben játszani... Ha meg olyan hudekidolgozott lenne a zenei világuk, akkor tényleg valami különlegeset kéne éreznem ha hallgatom... szvsz kalapács is mehet a nagy átlag kategóriába.... -
#45 "olyan ne minősítsen, akinek lila gőze nincs a dolgokhoz." meccsnek valószínűleg nincs ilyenje :D -
#44 opeth
(nem feltétlenül a kedvencem...) -
Yetike #43 Nahát, mondj nekem egy szerinted igényes zenekart. Kalapács Józsit az ő 20 éves zenei munkásságával véletlenül sem nevezném igénytelennek, vagy akár ócskának. Szinte minden számát hallottam már, legyen az akár Pokolgép akár Omen akár most a Kalapács, és szerintem ezerszer jobb és kidolgozottabb a zenei világuk, mint akármely más bandának. A dalszövegek ismét csodás művek, Kalapács Józsi hangjáról pedig ne is beszéljünk, mert ilyen talentumú énekest nemigen találsz máshol.
Természetesen ízlések és pofonok, de ha lehet kérnem olyan ne minősítsen, akinek lila gőze nincs a dolgokhoz. -
#42 ugyanúgy vannak a punk meg alternatív förmedvények beleértve a hazánkban oly népszerű taqnkcsapdát és a depressziót, akik szintén asz igénytelenebb kategóriába tartoznak, de van egy réteg, amit megcéloznak...
Csak meg kell nézni a kis 14 éves csajokat feketére festet szemmel meg hajjal a TCS meg a depi koncertek első soraiban,...nevetségesek. -
#41 Yetike: azért ne mond már azt hoyg a kalapács egy olyan zenekar, hogy aki nem halgatja az már egy szar ember...
A kalapács sima ócska hevimetál....ezerszer igényesebb zenék is vannak nála...a pokolgép ugyan ez (csak rudán joe egy fasz). Nem fikázom őket, nekik ez a stílusiuk, régen szerettem a pokolgépet is.... -
te hogy tudnál az izlésbe bele menni mikor azt se tudod mi az? -
Cat #39 most volt hétvégén wigwamba, pokolgép koncerten ha jol emlékszem -
#38 az a basszeros nagyon úgy akart kinézni mint zekvájld koma:D -
Yetike #37 Nem megyek bele az ízlés dolgába, aki nem tudja ki az a Kalapács Józsi, arra kár is időt vesztegetni. -
*31: és te ezekre vagy büszke ? még jó hogy enem hülyézel le :DDD ezeknél a szaroknál még a leg alternatívabb punkbanda is igényesebb -
Yetike #35 Kalapács József - Ének
Weisz László - gitár
Sárközi Lajos - gitár
Beloberk István - basszusgitár
Beloberk Zsolt - dob -
#34 Béla, Pityu meg Gézu zuzza a népet :P -
#33 hörr-hörr-grrr -
#32 hu ezek aztán a nagyhajú keménylegények :D -
Yetike #31 Csak tessék.
Cserébe tessék, lesz hegyalján Kalapács :
Bár a kép Szolnokon készült, ott most lépnek fel pénteken. -
#30 végülis...megértem...nincs lóvé sulira, aztán lecsukják 8.os korában...én se mennék vissza :) -
#29 NA igen átlag amerikai :D -
#28 tényleg ? LOL :)))
ez nagyonjó :)
nemhiába, 7 és fél általánosal sokra ne számítsunk :) -
#27 * ozzy aszhitte hungary valami amerikai város Texastól nemmessze... -
#26 Először azért nemjöttek mer ozzzy nemtudta hol van hungary. Másordszorra volt ugye a baleset :P -
#25 nem mondtam én hoyg O0D: rosszat tett volna .) -
#24 ez a topik mitkeresitt? :D
amugy Hegyalja 2k4 ről van már info? -
Yetike #23 Olcsó játék ... gyerekeknek :).
Végülis el kell fogadni, hogy ilyeneket is netközelbe engednek... liberalizmus van kérem. -
#22 jajjj neeeeeeeee
Ne legyen már ebből is yetike alázó topic! Yewtike akárhova beszótl, ott 1000 hozzászólásig alázzák :)
-
#21 Prezi: elvileg jöttekvolna, csakelőször nemtommár miért nem jöttek, aztán ozzy összetörte magát (faszért kell 60 évesen motorozni...pláne a magyar koncert előtt), most nyáron pedig ozzfest van usában, de valszeg lesz idén is európaii ozzfest...mondjuk lehetne valami közeli helyen! -
#19 dreamer....
:) -
#18 LOL :DDD -
#17 hát, én idén lehet kihagyom....nemtudom, attól függ jönnek e ozzyék a közelbe. -
#16 a 2001-es nagyon jó volt :) -
#15 HÁHÁHÁ
IDÉN IS MEGYEK ÉS VÉGIG RÉSZEG LESZEK!!!
HÁHÁHÁ
ÉS BELEESEK A KENUBÓL A TISZÁBA!!!
HÁHÁHÁ
ÉS MEGINT NEMLÁTOM AZ ALVIN KONCERTET!!!
HÁHÁHÁ
de jó lesz!!! -
#14 gondolom színpadon :D
11: lol! nem kell félrebeszélned :)