374
http://www.hegyaljafestival.hu/
-
#334 idén Caliban OMG!!!! -
#333 A 2007-es feszt fotói napi beszámolókkal már fel is kerültek a Verse.hu -ra.
Fotók linje: http://verse.hu/index.php?v=galeria
Napi beszámolók pedig a főoldalon.
-
#332 szvsz idén lesz először. -
#331 nekem sem rémlik. -
#330 na má csak 2 napot kell aludni
btw ez a Red Beach Boutique sátor eddigis volt? ha igen akkor hol? mert itt eleg jo zene lesz napkozbe, de nem emlekszem rá hogy elozo evekbe lett volna Oo -
#329 Prodigy engem is érdekel.
Kornt soha nem is hallgattam, de egy rossz sztorit hallottam róluk. -
#328 Volt se rossz Kornnal és Prodigyivel. -
#327 pár éve voltak mezőcsáton egy kis fesztiválon, de nem hallottam jókat onnan róluk.
szerintem már felejtősek, az új énekes nem az igazi. -
Ben C #326 pendulum. subscribe. ottleszek. :) -
#325 Engem az idei nem fog meg annyira.
Balatone bejövősebb, meg Zamárdi, meg GluGlu is. -
#324 van részletes (még néhol üres) program.
Bloodhound Gang is lesz.
#323 lesznek régi számok természetesen... -
#323 Akkor a regi szamokat sem nyomjak majd? -
#322 Már nem. Most így állnak: Andreas Kisser, Derrick Green, Jean Dolabella, Paulo Jr.
Szóval a régi felállásból csak Andreas és Paulo van. Bár rebesgették, hogy újra összeáll a "régi" Sepu, de sztem ez kacsa. (sajnos) -
#321 Max ees Igor van meeg? -
#320 Ahh Sepultura meg Pendulum kurrrvajólesz -
#319 HAt a jo oreg hegyaljan tuti lesz =))))) ( legalább 1 ) -
#318 pedig a pesti bulijok fergeteges volt
csak rengetegen voltak : /
viszont nem volt betévedt részeg metálarc : D -
#317 3 embert brazilnak ir a honlapjuk
[most csekkolta azert tudja] -
#316 A sepuból most kik a brazilok? -
#315 Sepultura!!!!!!!!!!
Beszarás! -
#314 Pendulum!!!!!!ÁÁÁÁÁHYPEHYPEHYPEHYPEHYPE
Fu bazz titokban remenykedtem hogy ha mar kihagytam nemregen a pesti koncertet, akkor nyáron majd jonnek valahova játszani. és igenigenigen! :D
Asszem az idei hegyalját nem hagyom ki.
-
#313 hmm -
#312 "2007. április 2. - Az első visszaigazolt fellépők színes kínálatot jeleznek Hegyalján: a thrash metal évtizedes ikonjai, a drum and bass mai legjobbjai, az európai városi roma zene jelesei egyaránt fellépnek az idei Hegyalja Fesztiválon. Többek közt: a brazil-amerikai Sepultura, a brit Banco de Gaia, az ausztrál-brit Pendulum & Mc Verse, a holland Noisia és az osztrák Deladap. Ők az első biztosan fellépő külföldi sztárok, természetesen mellettük a hazai élvonal is képviselteti magát, mint ahogy a fiatal tehetségek is fellépési lehetőséghez jutnak." - hm. -
#311 nátom, jobb szélen, hátul álltunk és a többi koncerthez képest egész tűrhető volt -
#310 én a tankcsapda alatt alig hallottam cseresznyét : o sztem nagyon eltolták. a viván nagyon tré volt a hangzás szvsz -
#309 de ott csak emberekről vannak képek -.- engem koncertekről érdekelnének -
#308 hm. megvolt. mi 0. napon mentünk, délig árnyékos helyünk volt.
ismerősökkel sátraztunk, az egyetlen mögöttünk lévő idegen sátorral azonban így is szívtunk, 3. napon már alig állt a sajátunk, mert kilopkodták a leszúró cölöpöket.
végre változott a házirend, bevihettünk másfeles ásványvizet, stb. valtonék nem voltak bunkók. velünk.
a hangosítás szvsz szar volt, egyedül a tcs szólt jól, a többi koncert (motörhead is) el lett baszva. recsegett, volt akinek fájt tőle a feje... kurvára vártam a wmd koncertet, ennek ellenére a hátsó sorokban élvezhetetlen volt.
hm. a közeli coopban minden 40-50 forinttal drágább volt, mint az 1km-re levő cél-ban.
szerintem a szervezők nem készültek erre a tömegre, a büféknél folyamatosan sorban állás volt, amikor mi kértünk, 3szor azért kellett várni, mert kiürült a hordó.
deazé' jó volt, jövőre is ott leszünk tán.
jaés a belga az..az...fájt. -
#307 http://www.szon.hu/
Itt le kell egy kicsit görgetni és van néhány galéria hegyalja kép. (Jobb oldalon lent körül...) -
#306 mi 0. napon mentünk és volt jó helyünk, semmi sor, semmi motozás, akár egy kardot is bevihettél volna... :D
koncertek jók voltak, még a Belga is
egyedül az a baszott meleg nem kellett volna, szar volt arra kelni hogy rohadok :C -
#305 én Rockmaratonon voltam Pécsett..
de lett volna kedvem hegyaljához is -
#304 A pénztár: szigetnél 5-10-szer ennyi pénztár van, mégis mindig többet kellett várni, még VIP hetijegyre is.
Motozás: minimális kellemetlenség, gyorsan haladt és a kidobók nem voltak gázosak - egyetlenegyszer volt bajom, amikor 20 percet vártunk, hogy bejuthassunk Ferqnastyre.
A kemping: láttam, semmi árnyék, traktornyom... minden stimmel, sajna.
Minden koncerten oda lehet férni második sorba.
Persze nem pogós koncertre gondolok, mert ott nyilván mások a szabályok.
A hangosítás egész jó volt és amikor Lemmy megkérdezte, hogy mehet-e hangosabban, tényleg feltekerték:)
Pestiekkel szinte nem is találkoztam, balhét nem láttam, a helyiek kedvesek, értékelik a pénzt, amit otthagyunk.
Az egyetlen szar koncert, amit láttam, az a hooligans volt - pedig valaha jók voltak és bírtam őket. -
#303 ja és valaki tudna valami oldalt mondani ahova vannak feltolva mostani h1aljáról kéjpek? beirtam googlebe dehát a rohattja nem nagyon segítőkész :\ -
#302 yeah -.- kurvajó vót reggel izzadtan büdösen felkelni mert a nap felmelegítette a gecijó sátrat -.- 1ébként koncik faszák vótak yea (H)
az 1 pénztár dolgot meg én se értem. ha 40.000 embert várnak akko ménem lehet 3 pénztárral csinálni? :\ -
#301 (Y)
na tegnap délután 5 fele értem haza és most már beszéd képes állapotban vagyok. 14 óra alvás kellet. :)
szervezés az szar... leértünk szerdán 13 óra fele és csak egy pénztár van. szal 1,5-2 óra sorban állás még azoknak is akik elővételben megveszik a jegyet??? :( ez a motozás sem tetszett, örökké motoztak. :( másik, meg a tarlón lévő kempingünk, mert ugye a Tisza kempingbe nem jutott már szerdán hely. báh...
amúgy jó volt. minden nap full K.O. a bor finom volt. :) nem voltam sok koncerten, de amikre elmentem azok tetszettek, és most harci sebeimet viselem felső testemen. Motörhead nagyon tetszett. a koncert elején akkora zúzás volt elől, hogy még a nadrágom is leesett... másik gatyám, illetve cipőm már Replikán leszakadt rólam. :p
ha jövőre is lesz valami külföldi együttes, akkor ott a helyem, de már akkor 0. napon, mert ez így nem jó, hogy lefeküdtünk minden nap 3-4-5 fele hajnalban, és hajnali 8-9kor olyan meleg volt a sátorban, hogy muszáj voltunk a városba menekülni inni. :p mert ugyebár a Hegyalja kemping nem híres az árnyékot adó fákról, csak a traktor keréknyomról, illetve a sátort kiszúró nád csonkokról...
-
React #300 jah, jó volt :D -
#299 jó volt d: -
#298 Én nem úgy vagyok elengedve, hogy bulit csinálhassak esténként a sátramban.
:P -
#297 A Szigeten az volt a bajom tavalyelőtt(azóta nem volt lehetőségem fesztiválozni), hogy iszonyat meleg volt a sátrakban és semmi friss levegő. -
#296 meg hát mindenki csinálhat a saját sátrában is éjszakai bulit :DDDD -
#295 a jimbeam,multicafe meg a dewalt színpadok a fedettek, ott van reggelig buli általában,
a multi elég "igényesen" meg van csinálva minden évben, érdemes itt lenni reggelig :)