Hegyalja Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha, dejo.. 😊)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
persze tudnának olyan zenekart mondani, amiért 6 napig rohadok az 50 fokos sátorban..
*hihi ** *
Asian Dub Foundation
2005.02.28. - A zenekar áprilistól lemezbemutató turnéra indul, ennek keretében lépnek fel a Hegyalja Fesztiválon Tokajban, július 16.-án szombaton.
OMFG ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy
tavaj ott néztem a netet, de kib* lassú volt ( tán gprs elosztva 10 felé.. ), bosszúból kicsit át regediteltem pár dolgot 😊))
*hihi ** *
Kispál, Tankcspda, Mom's favorit, Irigy..meg a többi
kirrály volt
egyébként oda miért kellett 18-nak lenni?
Egyszer borcsától elkérte egy csaj a bejáratnál a személyit....azt hittem felpofozom...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
amikor mentem volna sosem volt nyitva.
hubertus 33 tól kicsit hányingerem van 😊) az a napi pár ingyen adag nem volt rossz..
*hihi ** *
kajának ott van a lángos naponta 😊)) bár azóta rühellem amióta tavaj elõtt jópárat felzabáltam, és hányingerem van ha rágondolok az olajos sós sült tésztára... de legalább az gazdaságos 😄DD
*hihi ** *
a story folytatása egyébként annyi hogy Elhozta a házhoz BEdobta a kádba és lefürösztötte mer tiszta sár lett 😄
aztán meg... nemtom 😄 mer aznap este kinn kellett aludnunk a "teniszpályán"
//remélem nem sok lány olvassa ezt a topikot 😄 //
Amugy ez csak annyival lesz jobb, hogy Napközben ott elsütögetünk húst meg ilyenek. Összedobja mindenki a kaját. Szal realtíve olcsóbban kijövök 😊 mintha bent kajálnék/piálnék mindig.
meg aztán bárkit fel lehet oda vinni hogy néééézs kislány minknekünk ilyen is van itt. 😄DD
Tavaly ilyen volt pl hog haver felszedett valami részeg punk csajt a hídon ölében elhozta a töltésig ott elcsúszott az esõ miatt... Aztán elkiáltotta magát hogy BASSZAMEG A SÖRÖM KIÖMLÖTT 😄
lehet, hogy félreértés van, de én a magánkézben lévõ saját wcvel és saját tulajdonban lévõ kempingrõl beszélek😊
sátorhelyenként áram+világítás, hûtõszekrény, mosógép stbstb
koszosabb vagy mikor kijössz mint amikor bementél 😊
*hihi ** *
*hihi ** *
Én ekmegyek egy hatalmas haveri társasággal+1 fellépõ bandéval (legalábbis eddig fellépegettek, ha most nem is, a tagok ott lesznek) jól beittasulva pedig ha máshol nem a krisnás sátorban jót mulaccságolunk, amíg ki nem dobnak

csakhát tudod...nõuralom van...
mondjuk hívogató hoyg olcsó a sör 😊
de nem leszek boldog 😊