374
http://www.hegyaljafestival.hu/
-
#294 Ez a kettő miatt már önmagában megéri menni.
A hangulatról én majd csak utólag.
Az esti-éjszakai progik sátorban szoktak lenni? -
#293 péntek-szombat, nem is igazán a koncertek, inkább hangulat miatt
de azért a jóó öreg freestylers + dub pistolt nem hagynam ki =) -
#292 Csütörtök délelőtt, dél körül indulunk. -
#291 mennék mennék egész nap csak boroznék -
#290 én meg lassan elkezdek bepakolni... -.- -
#289 Mit nézel meg?
Melyik 2 napra mész? -
#288 ugyenzki enis megyek végül, de csak 2 napra, az még belefér szállás nélkül is =) -
#287 Idén első alkalommal, valszeg lejutok. -
#286 hahah :D -
#285 legalább a csótányok kipusztulnak belőle ^^ -
#284 mindig ugyan ezt nyomják ki, és már a második napon 5 méterre a moblil vécék közelébe terjeng a bűz :d -
#283 semmit, tavaly is ugyanez a szöveg volt ott :DDDDDDD -
#282 Hetedik alkalommal szabad a part Hegyalján - az idén először kikerülhet a "Megtelt" tábla!
2006.07.06. - A Hegyalja Fesztiválnak helyt adó rakamazi Tisza-kemping a szervezők és a helyi társadalom összefogása révén immár alkalmas a több mint félszázezres vendégsereg fogadására - adta hírül a Delta Fest Kft. Bár a meteorológiai előrejelzések kedvező időjárásról szólnak, a társaság felkészült a legrosszabbra is. Ennek jegyében száz köbméter faforgács áll raktáron a terület esetleges mentesítésére, illetve bazalt utak épülnek a július 12-én kezdődő fesztivál helyszínén. A megfeszített előkészületekre azért volt szükség, mert a Tisza árterületén található kempinget az idén kétszer is ellepte a folyó.
A legnagyobb vidéki ifjúsági rendezvényként jegyzett, immár hetedik alkalommal megrendezendő Hegyalja Fesztiválra egyébként rendkívül nagy az előzetes érdeklődés, elővételben közel tízezer bérlet fogyott el. Ez azt jelenti, hogy a Hegyalja történetében először akár a "Megtelt" tábla is kikerülhet a kempingre, a programokat pedig a továbbiakban csak napijeggyel tekinthetik meg a fesztivállátogatók. Így a szervezők azt tanácsolják: aki több napig kíván részt venni a fesztiválon, ne halogassa a bérletvásárlást, hanem mielőbb keresse fel a www.hegyaljafestival.hu oldalon is megtalálható árusítóhelyek valamelyikét, legkésőbb július 10. hétfőig.
A Hegyalja Fesztivál zenei programjai minden műfaj kedvelői számára kínálnak vonzó programokat. Csak néhány fellépő a parádés szereposztásból: Motörhead, Freestylers, Dub Pistols, Roni Size - és a sor hosszan folytatható, mint ahogy a magyar fellépők impozáns listája is: Tankcsapda, Kispál és a Borz, Quimby, Anima Sound System, Belga, Palotai, Depresszió, Colorstar, Alvin és a Mókusok, stb. A fesztiválon egyébként nyolc színpadon közel kétszáz produkció tekinthető majd meg.
A zenei programok, a bortúrák, a Tisza, a strand mellett kiemelt szerepet kap a civil szféra, a Civil utcában számos egyesület és alapítvány mutatkozik be. A környezetvédelem, a környezettudatos életforma népszerűsítése továbbra is hangsúlyos célkitűzése az eseménynek. A Zöld Sátor vendége lesz egyebek közt Kovács Kálmán, a szaktárca államtitkára, a környezetvédelmi bizottság két alelnöke, Orosz Sándor és Nagy Andor, valamint számos hazai és nemzetközi zöld szervezet vezető személyiségei. Emellett ugyanitt találkozhatnak az érdeklődők egyebek közt Faludy Györggyel, Pajor Tamással, Szőnyei Tamással, Aradi Csabával.
A közel egyhetes közösségi eseményen a korábbiaknál komfortosabb körülmények várják a fesztiválozókat: higiénikusabb mobil illemhelyek, több zuhanyzó, kulturáltabb kiszolgálás, udvariasabb biztonsági szolgálat. A szervezők tisztában vannak vele ugyanis, hogy nagyon sok fiatal számára ez néhány nap jelenti a nyaralást is, ezért igyekeznek olyan körülményeket teremteni, melyek elősegítik a valóban emlékezetes aktív pihenést.
szokásos blama szöveg... kurva kiváncsi vagyok, hogy megint mit sikerül megvalósítaniuk. fogadok semmit... -
#281 fasza a tegnapi zuhéban kiderült, hogy beázik a sátram igencsak.... np, én majd arra az oldalra fekszem, ami most száraznak bizonyult. :p -
#280 rasztás hajnak különösen jó lesz :D amúgy mindíg esik :c -
#279 Na megvettem a bérletet és némi konzervet aztán kedden irány tokaj:) -
#278 eddig minden évben volt sárdagasztás, legalább 1-2 nap esett az eső. Nem is lenne hegyalja enélkül :D -
#277 é azt viszont nagyon remélem, hogy jó idő lesz... nem akarok így járni majd. :P
-
#276 én se megyek.... -
én meg megvettem tegnap, a bérletet(szokásos fosfaszlé papaírt kaptam, majd be lehet váltani karszalagra), de nem fájdítom a szíveteket, nem dobok fel róla képet. :Dd -
Braveheart #274 hát sajna én sem tudok elmenni, meló meg távolság meg stb... pedig ott lesz álmaim nője -
#273 ja tényleg, elfelejtettem írni...
Nem megyek :(
akar valaki velem sírni? :( -
#272 még nem is számoltam ki hogy mennyi ZS kéne :D:D -
#271 nah ez egy jó hír. :)
bár nem hinném, hogy korán fel fogok kelni... mondjuk azt, hogy nem fekszem majd le, és ott kezdem a napot reggel. :P -
#270 kint a városban van kisbolt, pékség, nagyobb bolt, ahol normális árak vannak, ha időben odaérsz reggel, akkor még van választék is :o pizzéria, lángosos, stb van rendesen.
borozni kint kell a pincékben, máshol nem igazán érdemes ( kocsmában sem, bent sem ), mert egyrészt drágább, másrészt nem "tiszta". az árak kellemsek.
-
#269 sztetek mennyi cash kell nekem végig majd? :D
most per pillanat tartok 25k költőpénznél, de sztem az nem lesz elég... milyenek az árak? ugye szigetnél olcsóbb. :S
szeretek enni(árak? van valami olcsó közért a közelben, vagy bent sem drága?), sörös vagyok(ha van bennem 6-7 sör, akkor még jager is befigyel :) ), de szeretem a finom borokat is(árak milyenek?). úgy tervezem, hogy első utolsó nap bődületesen kész leszek, de a többi nap sem marad száraz a torkom. :)
szal sztem a napi 4-5k pénz nem lesz elég, még egy tizest össze kéne szednem, de nincs több fekete meló a jövő hétre...(ma holnap befejezzünk sajnos. :( ) -
#268 jaja ezert jartunk nagy társasággal és körben felállítva 5-6 sátorral :)))))
-
#267 vagy mikor vki ráesik a sátorra ugy h eltörik tőle a váza a sátornak, az is jó :D -
#266 Sátor az igazi nincs annál jobb amikor egy nagy darabb punk épp azt beszélgeti a haverjával mi lenne ha belerugnánk a sátorba és mind ezt kb 10 centire a fejedtől teszik:D -
#265 kollégium, hotel van a közelben..
de talán érdemes előtte lefoglalni -
#264 Megprobalhatsz még körülnézni vannak -e kiadó házak, de a nagyját már májusban lefoglalják. (sajat tapasztalat :P ) -
#263 egy sátrat elég kicsire össze lehet csomagolni és nem nehezebbek 4-5 kg-nál általában. a vonat elbírja d; -
Braveheart #262 Ha vkinek nincs sátra akkor hogyan tud ott maradni? Jó lehet hülye kérdés, de van a közelben vmi kiadó ház vagy ilyesmi? Körülményes lenne az ország másik végéből lebandukolni egy sátorral. -
#261 ivás alvás :D -
#260 jó lenne megin elmenni, szerencsére nem esik az idejére rája a terepgyakorlatom ò_ñ -
#259 fellepsz vagy csak netsátor/koncertlatogatás ? :) -
#258 0/1 napra :o -
#257 :D:D -
#256 megyek végig...erre megy el a szabim....és fizetés után lesz pont a kezdés, tehát senki ne kérdezze utána hogy milyen volt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd -
#255 sátorozás, ha megyek akkor tuti végig leszek:)