374
http://www.hegyaljafestival.hu/
  • magus
    vű. na meglatjuk mnnyi erom lesz holnap raszanni magamat h vagy ic vel megyek sokert vagy 4 ora 2.-osztalyon occsoert. legalabis a tobilusta dogot
  • Kit--Kat
    ma 7kor indulok:o
  • Bodom
    1!!!
  • The Garrett
    4
  • The Garrett
    8
  • maozedong
    lál :D:DFDSFDSFSD
  • The Garrett
    hat kineztem egy 2 es fel szemelyest, nemtudom ezt hogy számolták ki :D
  • maozedong
    2 rétegű legyen az a lényeg.. ja meg több férőhelyes mint ahányan akarsz benne aludni :Dggfd
  • The Garrett
    btw tudtok valami jófajta sátrat? ami nem ázik be meg ilyenek? jövöheten kene vennem valamit, de nemtudom merre keressek ( cora-s metro-s tesco-s satrak nemjáccanak)
  • The Garrett
    hehe hatha adddig nyerek valami pályázattal fényképezőgépet.. na azt elviszem :D
  • magus
    hat nem is eri meg ilyenre levinni szerintem, csak a gond van vele. miutan egyszer rajtam kivul mindenkit kifosztottak este (engem azert nem mert olyan undoritoan hanytam egymasra a szennyest es nemmert hozzanyulni, pedig alatta eleg ertekes dolgok voltak) ugy dontottem nem kisertjuk a sorsot:)
  • The Garrett
    naja, csak nekem kicsit bajos zsebrevágni a fényképzeőgépet..ha nálam lenne attol felnek osszetörik, ha a satorban hagyom... na abba bele se gondolok :D
  • magus
    hehh, enis igy jarok mindenhova:) vmi telefonnak csufolt monstrumot viszek magammal:)

amugy neem, ami a zsebemben van azt nem lopjak el, es az mindig ott van
  • maozedong
    ték. én is félek :C
  • The Garrett
    aztisellopták tavaly :S
  • maozedong
    sux.
    én fényképezni akarok :c
  • The Garrett
    hat lehet nemviszek se telefont se semmit... tavaly is ellopták :O
  • magus
    hááááát, most merlegelem,

-siofok hetvegen
    -hegyalja szombaton elotte utana utazas es alvas

no meglatjuk milyen lesz Balaton, ha szar akkor utazom, aztan "penzert alszom" tablaval csovelek vmi kocsmaban. majd aj helyzetjelentest milyen a fesztival:D
  • Bodom
    de lehet h csak tíz
    mer a szállás ugrott :/
  • Bodom
    11 nap :D
  • The Garrett
    btw 9 nap :)
  • The Garrett
    pesttol csak 3 ora 55 perc szemelyvonat :D az volt a szep mikor keszthely-miskolc 7 oras vonat LANrol hazafele :)
  • The Garrett
    HAt a fesztival elott van 1 kocsma kinn ahol eddig 3 eve ejjel nappal mindig ment a zene + sok reszeg/reszegedo ember, ott is el lehet lenni, meg a városban is vannak ilyenkor nyitva szorakozohelyek. ( gondoom pentek estere nem akarsz belepot venni.)
  • magus
    ize, mennyire lehet csovelni Tokajon ugy pentek este 11-tol reggelig? mert megy egy aranylag olcso vonat . aaaaah, miert van ez ennyire tavol...
  • magus
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, most kicsit gondolkodoba estem, azon a heten Balcsin vagyok, necces atutazni siofokrol Tokajba az Isten hata moge videkre egy nap alatt 7 ora utazassal 2000 Ft-ert hogy aztan ott faradt legyek...
  • Bodom
    :)
  • maozedong
    nekem mék sok :Ö
    14
  • Bodom
    12 :)
  • The Garrett
    hmmmm 10

[cseppetsevárjaááádehogy]
  • Bodom
  • The Garrett
    márakinek 13.. nekem csak 11 :D
  • Bodom
    mevettem a bérletet yeaah
  • Bodom
    13 nap!!!!
  • maozedong
    hihi
  • The Garrett
    ááááá hagyjuk mer csak ideges leszek :PPPPPPPPPPPP adfadfadfadfadf
  • magus
    ha roni size akkor ez rollers 16 an szombaton egynapon adf el:)
  • The Garrett
    ááááá meg most nezem sopron-volt fesztivalon ronisize /ááááááááá off
  • The Garrett
    amugy azt neztem annyira nem lesz tulsokminden erdekes... szivem szerint enis csak utolso napra mennék, mert akkor lesz subscribe, ADFADFADFADFADFADF, más nemnagyon érdekel... csakhát a társaság, na az minden pénzt megér.
  • magus
    nana:) tavaly elmulasztottam. most, hogy elmarad a sick of it all koncert meg plane hogy lesz penzem:)
  • The Garrett
    ADF? :)))) majd megadom a szamom aztan hivjal joll.. ha magamnal leszek :))))) bár szombatra szeretnék ;)