374
http://www.hegyaljafestival.hu/
-
#214 vű. na meglatjuk mnnyi erom lesz holnap raszanni magamat h vagy ic vel megyek sokert vagy 4 ora 2.-osztalyon occsoert. legalabis a tobilusta dogot -
#213 ma 7kor indulok:o -
#212 1!!! -
#211 4 -
#210 8 -
#209 lál :D:DFDSFDSFSD -
#208 hat kineztem egy 2 es fel szemelyest, nemtudom ezt hogy számolták ki :D -
#207 2 rétegű legyen az a lényeg.. ja meg több férőhelyes mint ahányan akarsz benne aludni :Dggfd -
#206 btw tudtok valami jófajta sátrat? ami nem ázik be meg ilyenek? jövöheten kene vennem valamit, de nemtudom merre keressek ( cora-s metro-s tesco-s satrak nemjáccanak) -
#205 hehe hatha adddig nyerek valami pályázattal fényképezőgépet.. na azt elviszem :D -
#204 hat nem is eri meg ilyenre levinni szerintem, csak a gond van vele. miutan egyszer rajtam kivul mindenkit kifosztottak este (engem azert nem mert olyan undoritoan hanytam egymasra a szennyest es nemmert hozzanyulni, pedig alatta eleg ertekes dolgok voltak) ugy dontottem nem kisertjuk a sorsot:) -
#203 naja, csak nekem kicsit bajos zsebrevágni a fényképzeőgépet..ha nálam lenne attol felnek osszetörik, ha a satorban hagyom... na abba bele se gondolok :D -
#202 hehh, enis igy jarok mindenhova:) vmi telefonnak csufolt monstrumot viszek magammal:)
amugy neem, ami a zsebemben van azt nem lopjak el, es az mindig ott van -
#201 ték. én is félek :C -
#200 aztisellopták tavaly :S -
#199 sux.
én fényképezni akarok :c -
#198 hat lehet nemviszek se telefont se semmit... tavaly is ellopták :O -
#197 hááááát, most merlegelem,
-siofok hetvegen
-hegyalja szombaton elotte utana utazas es alvas
no meglatjuk milyen lesz Balaton, ha szar akkor utazom, aztan "penzert alszom" tablaval csovelek vmi kocsmaban. majd aj helyzetjelentest milyen a fesztival:D -
#196 de lehet h csak tíz
mer a szállás ugrott :/ -
#195 11 nap :D -
#194 btw 9 nap :) -
#193 pesttol csak 3 ora 55 perc szemelyvonat :D az volt a szep mikor keszthely-miskolc 7 oras vonat LANrol hazafele :) -
#192 HAt a fesztival elott van 1 kocsma kinn ahol eddig 3 eve ejjel nappal mindig ment a zene + sok reszeg/reszegedo ember, ott is el lehet lenni, meg a városban is vannak ilyenkor nyitva szorakozohelyek. ( gondoom pentek estere nem akarsz belepot venni.) -
#191 ize, mennyire lehet csovelni Tokajon ugy pentek este 11-tol reggelig? mert megy egy aranylag olcso vonat . aaaaah, miert van ez ennyire tavol... -
#190 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, most kicsit gondolkodoba estem, azon a heten Balcsin vagyok, necces atutazni siofokrol Tokajba az Isten hata moge videkre egy nap alatt 7 ora utazassal 2000 Ft-ert hogy aztan ott faradt legyek... -
#189 :) -
#188 nekem mék sok :Ö
14 -
#187 12 :) -
#186 hmmmm 10
[cseppetsevárjaááádehogy]
-
#185 -
#184 márakinek 13.. nekem csak 11 :D -
#183 mevettem a bérletet yeaah -
#182 13 nap!!!! -
#181 hihi -
#180 ááááá hagyjuk mer csak ideges leszek :PPPPPPPPPPPP adfadfadfadfadf -
#179 ha roni size akkor ez rollers 16 an szombaton egynapon adf el:) -
#178 ááááá meg most nezem sopron-volt fesztivalon ronisize /ááááááááá off -
#177 amugy azt neztem annyira nem lesz tulsokminden erdekes... szivem szerint enis csak utolso napra mennék, mert akkor lesz subscribe, ADFADFADFADFADFADF, más nemnagyon érdekel... csakhát a társaság, na az minden pénzt megér.
-
#176 nana:) tavaly elmulasztottam. most, hogy elmarad a sick of it all koncert meg plane hogy lesz penzem:) -
#175 ADF? :)))) majd megadom a szamom aztan hivjal joll.. ha magamnal leszek :))))) bár szombatra szeretnék ;)