82991
-
#1983 csak egyet mondok.......ezek niggerek -
#1982 NANE! Kombájn? Ez már sok! Tényleg sok! Hogy a francba nyomják ezt mind bele egy játékba? Mondjuk nem is csoda, hogy duplasűrűségű DVD-n adják ki!
Hazárd megye lordjai rulez! Nekem ez pattant le először a "tanyasi" képekről :D Jessy bátyó nyomul a traktorral! -
#1981 sry, nekem új -
#1980 tudjuk -
#1979 "A C&VG által a napokban közzétett GTA: San Andreas számlista csupán egy magazin kívánságlistája volt." -
#1978 -
#1977 En meg igysem fogom kibirni ezt a 2-3 honapot... :D -
#1976 így van
nem csak holmi konsol átiratot kapunk hanem igazi pc-s gémet
szal ilyen szempontból jól is jön a rockstarnak ez az AAA féle egy év, mert van idejük megcsinálni, hibákat javítani :)
csak egy a szopás, ki bír addíg várni ? :D -
#1975 Milyen ram?! -
#1974 ja, de nézd meg pl. a PS2-es és a PC-s Vice City között a különbségeket.
A PC-re való portoláskor azért foglalkoznak is vele, nemcsak 1 hét alatt átírják, és szevasz -
#1973 Szerintem nem kell hozzá "atomerőmű" mivel ps2-őn is elfog futtni szagatás nélkül. -
#1972 Na hát meg kell halni ettől a játéktól, mondjuk már rég akartam egy szép nagy példánnyal dönteni a falat lásd tracktor Wiill be beautifull, fiuk az a game 2 dvd ramon fog megjelenni ha nem többön és atomerőmű kell hozzá -
#1971 én csakis traktorral, mert hát ugye vidéki vagyok :D -
#1970 úúúúúúú
sry :D nem tudtam :D:D -
nick név #1969 jo kis lakokocsival járom majd a városokat... -
#1968 screenfun a magazin neve, ahonnan a scannek vannak -
#1967 mire azzal odaáig eldöcögsz -
#1966 -
#1965 -
#1964 héj, vannak még itt új képek :)
-
#1963 én helikopterrel és röhögök rajtad hogy a pofádba megy a sok homok, mert ugye bukósisak nincs :D -
#1962 Paris Dakar.. :) -
#1961 sivatagot pedig homokfutóval fogom átszelni :D -
#1960 ja, de ha monyjuk bicajjal mész az autópályán biztos lesz vagy 15 perc mire átérsz a másik városba:D -
#1959 mire kiismerem a várost anyi idő lesz mire letöltöm -
#1958 áz! meg sivatag -
#1957 jaja
meg lesz hegy is ! :D -
#1956 a kép neve screenfun map :( -
#1955 3 város lesz, meg 12 kis falu szerűség. azt írták 5, vagy 6X nagyobb lesz a térkép, mint a vice cityben -
#1954 jaja, erre gondoltam én is. sztem biztos lesz tenger, csak vhogy kimaradt az 1891-es képről -
#1953 Valami olyasmit hallottam hogy 3 városrész lesz vagy négy és egy városrész lesz akkora mint az egész Vice City! :) -
#1952 de gondoljaotk arra (nem lezs tenger..)azér tengerrel könnyebb megoldani a város lezárását -
#1951 hehh :)
amilyen széles elég lesz az úz közepén menni vele és máris elkapos mind2 járdát :D -
#1950 azért sztem akkora nem lesz apálya, de majd meglássuk -
#1949 -
#1948 san andreas=kalifornia -
#1947 hmm én igazából arra vágyopm hogy sokáig egy irányba autózom az autópályán!! mekkora feeling lesz és akkor majd kb 15 perc vagy nemtom menyyi autózás után eljutok a másik városba! :) -
#1946 egykis föci
valóságban san andeas egy állam? -
#1945 erre gondolok, ha valaki még esteleg nem látta volna
-
#1944 én erre a kombájnra leszek nagyon kíváncsi... azzal fasza lesz bemenni a városba, és végigmenni a járdán