82991
-
#3868 haggyuk -
#3867 Az igaz, hogy 300mhz a belso orajel, de vannak olyan muveletek (amit alltalaban jatekoknal hasznalnak) amit pc-n csak 3x 4x annyi utasitassal lehet elerni... -
#3866 ki mondta, hogy nem alkalmas ra?
o csak azt irta, hogy nem jatekra keszult es ez igaz is. -
#3865 Ebben van igazság! -
#3864 kurvára -
#3863 Minek veszekszünk ilyen hülyeségeken? Inkább arról dumáljunk, hogy mennyire jó lesz majd a pc-n, nem? -
#3862 "egy ps2 -be van 2ghz es proci szerintem nem"
Ez a hülyeség meg honnan jött? A PS2 már jópáréves kozol. Az alap PS2-ben (és a többiben is asszem), egy ~300 Mhz-es proci van, csak a játékok erősen optimalizáltak a vasra. PC esetében ezt nem lehet megcsinálni a különböző felépítés miatt. -
#3861 én csak a sok hülyeségre reagáltam mégnagyobbal -
Mentol #3860 Nekem van egy eladó PS2-m! Ha kell szóljatok! -
#3859 egy ps2 -be van 2ghz es proci szerintem nem -
#3858 menj a pc vs konzol topicba ha ilyen hülyeségeket írsz.
Játékra is tökéletesen alkalmas. -
#3857 Miért ne adnák már ki pc-re? A Rockstar games elveszítené a jó hírét, hogy ha nem adja ki ezenkivül rengeteg pénz kieséssel járna nekik, hisz ha megnézitek a gta3-ból és a vice city-ből is rengeteget adtak el pc-re. -
#3856 de mégis alkalmasabb rá -
#3855 ehez a témához hozzászólva.. 70 30 arány kevés sztem.. van az bőven 80/20 is.. sajna.. no meg mi az hogy elobni a konzolt ? cö, pc-t közbe fejlesztgeted ugyan annyiért, talán többért is.. pc sajna nem játékra készült... -
#3854 "telyesítmény" ?:OOOOOO -
#3853 Meghogy fejleszék a pc-s grafikai motort -
Zsolo #3852 Legyen igazad! -
#3851 "Mostmár a Rockstar-nak igazán nincs más dolga csak hogy kiírja az oldalára hogy megjelenik PC-re!"
Szerintem december környékén fog jönni a hír, hogy készül a PC-s változat :) -
Zsolo #3850 Mostmár a Rockstar-nak igazán nincs más dolga csak hogy kiírja az oldalára hogy megjelenik PC-re! Nah meg a hogy felrakja a többi város/falu ismertetőjét! -
#3849 -
Zsolo #3848 Most tényleg? Biztos csuda jó volt! -
#3847 metro volt a gta3-ban is -
Zsolo #3846 Úgylátom metró is lesz! (Háttérben) -
#3845 angello a doboz gyűlölő -
#3844 -
#3843 szerinted azert szallt bele nagy vesztesegek aran is a konzolpiacba? :) -
#3842 legalább a bill geci segítene ez ellen -
#3841 pc piac lealdozoban van, tehat valoszinu pont forditva lesz es a pc-re fejlesztest fogjak abbahagyni -
#3840 van jósokféle konzol variáció mindegyikre megjelenik 300
játék aztán csődbe megy és annyi , ahelyett hogy a pc-t
fejlesztenék használható(b) játszadozásra -
#3839 valamint ha nem lenne ps2 akkor nembiztos, hogy lenne ennyi gta3 kiegeszites. kb a konzolok tartjak el a mai jatekpiacot -
#3838 ámen -
#3837 ja biztos szar, azert adtak el belole 80 millio darabot -
#3836 jó eggyátalán a ps2 ? biztos nem lehet rajta sok
nagy igényű játékot rá fejleszteni aztán majd kiadják a ps3-at
és régi dobhatod a francba Nagy szarság az egész -
#3835 talan azert mert az eladasok kb 70%-at ps2-n produkaljak, a mar regota joval tobb bevetelt produkalnak a konzolos eladasok, mint a pc-sek. -
#3834 Sorry nem Hentes Bill-nek válasz hanem angellonak. -
#3833 Nehogy elhidd már angello, hogy két év múlva adják ki a játékot. Csak poénkodtak. -
#3832 Szerinted számítási teljesítmény alapján határozzák meg a marketingesek a prioritást? Te érdekes világban élsz biztos minden rózsaszín ott -
#3831 azé, adják ki sokkal később a pc-s verzsönt, hogy vegyél péeskettőt. és a sok hülye vesz is, mint pl én is -
#3830 akko mé ps2 re adják és fejlesztik elöbb nem éertelmes olog ez kérem szépen pc-ből meg több van gondolom én -
#3829 persze