82991
-
#4796 LoL! :DD Pedig milyet ütne ha igaz lenne!!! LOOOL :DDD -
#4795 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4794 -
#4793 dehogynem. néha amikor unatkoztam, odakapcsoltam, és elszőrnyűlködtem, hogy milyen sz*r ez a tv. meg olyan lámerek írnak sms-t, az még hagyján, de ki is teszik aképernyő aljára.
pl ilyet, hogy: nem tudtok valami jó oldalt, ahonnan játékokat lehet letölteni?
meg hol lehet cracket letölteni a Mafiához; meg menni fog a konfigomon az xy játék?
pfff, szánalmas -
cyrus #4792 de nem igy megy ? kb egy évig néztem azt a szart...abban mindig ez volt...+néha kis baromkodás a kamerával meg egy bluescreennel... -
#4791 lol :DDD -
cyrus #4790 fix.tv.....hehh...... :D
a gumiban nagyobb szaktudású emberek vannak bazeg mint ott....
lsd pl gykristóf IQfighter műsorát : Warm-up :
-na, telefonáljatok, telefonáljatok !
-csá kristóf ! há a gépem nem megy met xy baja van.
-szerintem egy win reinstall....de ebben igazából a vendi/bicska/akárki más tudna neked segiteni....
-jo kösz bye
-np, bye....Telefonáljatok, telefonáljatok ! -
#4789 végülis igaza van, kb 250-300 nap, és megjelenik -
#4788 ez a vendi egy faszláma, az egész bagázzsal együtt, pár nappal a megjelenés után, lol -
#4787 Hali! Most hallottam a fix.tv-ben, hogy a gamet a ps2-ős megjelenés után pár nappal pc-re is kidobják. Igaz ez?
A Vendi mondta őt szidjátok ne engem! -
cyrus #4786 Szinte minden járművet el lehet kötni.
na erre kíváncsi leszek...remélem mostmár zárt autókat is elköthetünk....
szvsz a legnagyob lol volt eddig a játékban hogy bár annak ellenére hogy autótolvajt alakítunk, a bezárt autókkal nem tudunk mit kezdeni...
-
#4785 Újabb információk jelentek meg San Andreas egyik városáról, Las Venturas-ról:
# Mint azt már írtuk, Las Venturas-ban rengeteg kaszinó lesz megtalálható, íme néhány neve: The Visage, Pirates in Men's Pants, Caligula's Palace, illetve The Pink Swan.
# Minden kaszinóban játszhatunk mini-játékot, ami természetesen ahogy már megszokhattunk, szükséges lesz a 100%-os végigjátszáshoz. Íme a mini-játékok a kaszinókban: Blackjack, videó póker, szerencsekerék, kockavetés.
# Las Venturasban-ban találkozhatunk majd Elvis Presley imitátorokkal, akik a játék humorában is szerepet vállalnak.
# A játékban szerepelni fognak a híres Las Vegasi cowboyok.
# Las Venturasban megtalálható lesz egy Candy Suxx szobor.
info: GTA Online
-
#4784 Új infók kaptak szárnyra a GamePro Australia 8 oldalas San Andreas előzeteséből. Íme:
# Az NPC-kel való kommunikáláskor a játékos egyszerű válaszokat adhat a különböző kérdésekre.
# CJ képes lesz magasat ugrani, elérhető magasságokba felkapaszkodni és átmászni (pl. ládák vagy egy fémkerítés).
# Szinte minden járművet el lehet kötni. A cikkben megemíltett járművek: számlakatos bicikli, motorok, Montster Truck kocsik, 4WD jármű, traktorork, kombájnok (!), versenycsónakok, helikopterek könnyűrepcsik. Az NPC-k reagálása is élethűbb lett az előző részekhez képest.
INFO: GTA Online -
#4783 UP! -
lehet minnyá előkotrom vhonnan a 2-t, ha még megvan -
#4781 Jaja! (Tenkjúverimaccs, Ahong-ahong ájbörninláv) Ha sikerült mindet egyszerre elütni, akkor kaptál bónuszt, meg ki volt írva, hogy "Elvis has left the building" :DDD -
#4780 akkor ok! a zegyel többet nyomtam, meg modoltam rendesen :D még mindíg van hozzá valahol egy saját készítésű map-em :P -
#4779 elviszek voltak asszem. fehér ruhában járkáltak, és olyan "hülye" elvisz hangokat is nyomtak, amiktől b*szartam a röhögéstől :) -
#4778 2-ben Elviszek voltak? nem szerzetesek? mert az 1-ben szerzetesek járkáltak narancs gúnyában kopasz fejjel arra emléxem :D olyanok voltak mint bikának a vörös lepedő :P -
#4777 én se nagyon, de erre azért emléxem :) -
#4776 2-vel komolyabban nem játszottam, inkább csak hülyésskedtem vele :P -
#4775 2-vel gémeltél? ott is voltak :P egymás mögött járkáltak a városban, ritka volt látni őket, ilyenkor minnél több elviszt ütöttél el, annál több zsét kaptál (asszem). P -
#4774 :DDD
Elvis életre kel a játékban! :)) -
#4773 lol a sok elvisz -
#4772 Na... :P -
#4771 nekem is kihozták! sőt még a gépemet is átnézték nehogy rossz legyen hozzá a konfigom. szóval egy próbát mindenképpen megér. -
#4770 ho' mámá' -
REAL_CIÁN #4769 Persze hogy megjelent, neked van igazad! A többiek genyók, de én segítek neked, a következőképpen járj el:
1. Felmész a www.bsa.hu-ra. Hogy nem kamu, azt a címben szereplő sa rövidítésből láthatod, ami ügyebár a San Andreast takarja.
2. Regisztrálj és add meg a pontos lakcímedet a neveddel. Ekkor személyesen kihozzák neked a másolt GTA SA-t, sőt, ha még fel tudsz mutatni neki egyéb másolt játékokat a Rockstartól, akkor ingyen megkapod!! -
-
#4767 Asziszem!!! Rákatintasz a SA linkre és minden megvilágosul -
#4766 hát ilyen nagy L.Á.M.E.R.T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#4765 vmi IQgyilok kölök alkotott erre ahogy elnézem :P -
#4764 Jajaj,, mi volt az a nagy duranás????? -
#4763 utálom, mikor kimoderálják az érdekes részeket, és lemaradok egy jó hepajról :( -
#4762 Nagyon ott van!!!!!!! MIndenki töltse fenn van ott a SA , juheeeee -
#4761 -
innen töltsd:
GTA:San Andreas -
#4759 -
#4758 na bocs de tényleg megjelent!!! -