82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Dave000
    LoL! :DD Pedig milyet ütne ha igaz lenne!!! LOOOL :DDD
  • frodó néni
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Extraboy
  • Hentes Bill #4793
    dehogynem. néha amikor unatkoztam, odakapcsoltam, és elszőrnyűlködtem, hogy milyen sz*r ez a tv. meg olyan lámerek írnak sms-t, az még hagyján, de ki is teszik aképernyő aljára.
    pl ilyet, hogy: nem tudtok valami jó oldalt, ahonnan játékokat lehet letölteni?

meg hol lehet cracket letölteni a Mafiához; meg menni fog a konfigomon az xy játék?

pfff, szánalmas
  • cyrus #4792
    de nem igy megy ? kb egy évig néztem azt a szart...abban mindig ez volt...+néha kis baromkodás a kamerával meg egy bluescreennel...
  • Hentes Bill #4791
    lol :DDD
  • cyrus #4790
    fix.tv.....hehh...... :D

a gumiban nagyobb szaktudású emberek vannak bazeg mint ott....

lsd pl gykristóf IQfighter műsorát : Warm-up :
    -na, telefonáljatok, telefonáljatok !
    -csá kristóf ! há a gépem nem megy met xy baja van.
    -szerintem egy win reinstall....de ebben igazából a vendi/bicska/akárki más tudna neked segiteni....
    -jo kösz bye
    -np, bye....Telefonáljatok, telefonáljatok !
  • Hentes Bill #4789
    végülis igaza van, kb 250-300 nap, és megjelenik
  • Hentes Bill #4788
    ez a vendi egy faszláma, az egész bagázzsal együtt, pár nappal a megjelenés után, lol
  • balintka
    Hali! Most hallottam a fix.tv-ben, hogy a gamet a ps2-ős megjelenés után pár nappal pc-re is kidobják. Igaz ez?
    A Vendi mondta őt szidjátok ne engem!
  • cyrus #4786
    Szinte minden járművet el lehet kötni.

na erre kíváncsi leszek...remélem mostmár zárt autókat is elköthetünk....

szvsz a legnagyob lol volt eddig a játékban hogy bár annak ellenére hogy autótolvajt alakítunk, a bezárt autókkal nem tudunk mit kezdeni...
  • Hentes Bill #4785
    Újabb információk jelentek meg San Andreas egyik városáról, Las Venturas-ról:

# Mint azt már írtuk, Las Venturas-ban rengeteg kaszinó lesz megtalálható, íme néhány neve: The Visage, Pirates in Men's Pants, Caligula's Palace, illetve The Pink Swan.
    # Minden kaszinóban játszhatunk mini-játékot, ami természetesen ahogy már megszokhattunk, szükséges lesz a 100%-os végigjátszáshoz. Íme a mini-játékok a kaszinókban: Blackjack, videó póker, szerencsekerék, kockavetés.
    # Las Venturasban-ban találkozhatunk majd Elvis Presley imitátorokkal, akik a játék humorában is szerepet vállalnak.
    # A játékban szerepelni fognak a híres Las Vegasi cowboyok.
    # Las Venturasban megtalálható lesz egy Candy Suxx szobor.

info: GTA Online

• Hentes Bill #4784
    Új infók kaptak szárnyra a GamePro Australia 8 oldalas San Andreas előzeteséből. Íme:

# Az NPC-kel való kommunikáláskor a játékos egyszerű válaszokat adhat a különböző kérdésekre.
    # CJ képes lesz magasat ugrani, elérhető magasságokba felkapaszkodni és átmászni (pl. ládák vagy egy fémkerítés).
    # Szinte minden járművet el lehet kötni. A cikkben megemíltett járművek: számlakatos bicikli, motorok, Montster Truck kocsik, 4WD jármű, traktorork, kombájnok (!), versenycsónakok, helikopterek könnyűrepcsik. Az NPC-k reagálása is élethűbb lett az előző részekhez képest.

INFO: GTA Online
  • Hentes Bill #4783
    UP!
  • Hentes Bill #4782

lehet minnyá előkotrom vhonnan a 2-t, ha még megvan
  • Voltan
    Jaja! (Tenkjúverimaccs, Ahong-ahong ájbörninláv) Ha sikerült mindet egyszerre elütni, akkor kaptál bónuszt, meg ki volt írva, hogy "Elvis has left the building" :DDD
  • The Hedgehog
    akkor ok! a zegyel többet nyomtam, meg modoltam rendesen :D még mindíg van hozzá valahol egy saját készítésű map-em :P
  • Hentes Bill #4779
    elviszek voltak asszem. fehér ruhában járkáltak, és olyan "hülye" elvisz hangokat is nyomtak, amiktől b*szartam a röhögéstől :)
  • The Hedgehog
    2-ben Elviszek voltak? nem szerzetesek? mert az 1-ben szerzetesek járkáltak narancs gúnyában kopasz fejjel arra emléxem :D olyanok voltak mint bikának a vörös lepedő :P
  • Hentes Bill #4777
    én se nagyon, de erre azért emléxem :)
  • Ottto
    2-vel komolyabban nem játszottam, inkább csak hülyésskedtem vele :P
  • Hentes Bill #4775
    2-vel gémeltél? ott is voltak :P egymás mögött járkáltak a városban, ritka volt látni őket, ilyenkor minnél több elviszt ütöttél el, annál több zsét kaptál (asszem). P
  • Ottto
    :DDD
    Elvis életre kel a játékban! :))
  • Hentes Bill #4773
    lol a sok elvisz
  • Sephi
    Na... :P
  • The Hedgehog
    nekem is kihozták! sőt még a gépemet is átnézték nehogy rossz legyen hozzá a konfigom. szóval egy próbát mindenképpen megér.
  • The Hedgehog
    ho' mámá'
  • REAL_CIÁN
    Persze hogy megjelent, neked van igazad! A többiek genyók, de én segítek neked, a következőképpen járj el:

1. Felmész a www.bsa.hu-ra. Hogy nem kamu, azt a címben szereplő sa rövidítésből láthatod, ami ügyebár a San Andreast takarja.

2. Regisztrálj és add meg a pontos lakcímedet a neveddel. Ekkor személyesen kihozzák neked a másolt GTA SA-t, sőt, ha még fel tudsz mutatni neki egyéb másolt játékokat a Rockstartól, akkor ingyen megkapod!!
  • tommmyv

• Johnyy
    Asziszem!!! Rákatintasz a SA linkre és minden megvilágosul
  • fitutufi
    hát ilyen nagy L.Á.M.E.R.T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• KG21
    vmi IQgyilok kölök alkotott erre ahogy elnézem :P
  • Johnyy
    Jajaj,, mi volt az a nagy duranás?????
  • KG21
    utálom, mikor kimoderálják az érdekes részeket, és lemaradok egy jó hepajról :(
  • Johnyy
    Nagyon ott van!!!!!!! MIndenki töltse fenn van ott a SA , juheeeee
  • Tibor
  • Tibor

innen töltsd:
    GTA:San Andreas
  • Alien
  • GyiloQ
    na bocs de tényleg megjelent!!!
  • Hentes Bill #4757