82991
-
Zsolo #4836 Az Internet Movie Database emberei megtudták a PC-s verzió megjelenési dátumát, ami nem más, mint 2005. május 15. Mivel az IMDB egy hivatalos oldal, ezért valószínű, hogy a hír igaz. Legalábbis reméljük, hogy igaz.
Internet Movie Database
Forrás: GTA Online -
#4835 nekem van ps2-tőm de nagyon jó a kép minősége szval -
#4834 hát jah csak ha már mindenképp ps akkor már ps3-at kivárnám, de én ugyis maradok pc-nél -
#4833 Azé jobb a PS mint gondolod, én is ezt mondtam 2.3 éve amíg nem játszottam vele először...
És jobban tetszett rajta a Vice City mint PC-n. -
#4832 én nem akarok PS-t! -
#4831 HA van géped! Mineg PS-? Én sem szerettem a ps-t a pc-n sookal szebb minden -
#4830 hát azért megnézném PC-n 1024-be fullon meg PS-en..., lehet hogy jó de nálam nem jön be ez a konzolosdi. Annyira nem vok tele zsével hogy legyen ps-em is meg szgépem is. -
#4829 hagyjad csak, bezzeg, ha ingyér adnának neki egyet egész nap előtte ülne :PPPP -
#4828 Azért nem kell elokádni magad, én láttam PS2-n játékot és nem olyan ronda. Menj el egy Electroworld-be ott kivan állítva és megy rajta játék is, lesd meg, nem csúnya. Különben nekem sincs PS2-m, de nem baj, kivárom a PC-s megjelenést :) -
#4827 jah és elokádom magam a képminőségtól, meg most 40 ropim sincs -
#4826 jahjah!:D -
#4825 tokkal -
#4824 vegyé péeskettőt, 40 ropiért már kapsz tokal-vonóval -
#4823 kibaszottul várom, csak ezzel a még 1 év kijelentéssel nagyon elbaszták a kedvem -
#4822 azé -
#4821 mámint a PS részét természetesen, sry -
#4820 köszönjük a hozzászólásat -
#4819 most már nem fogják cseszegetni a PC-seket, talán... áááh SONYYYYY... rohadj el -
#4818 jah, csak mivel le se szarja senki a játékot... -
#4817 attól még megjelenik, szal lehetne infoak -
#4816 ja PS2-re, az meg kell a ...-nak -
#4815 inkább 1 hónap :PPPPP -
#4814 mire? egy év múlva megjelenő játékra? áááh... -
#4813 semmi új info, kép, vagy valami? -
#4812 hmm.. -
#4811 ja, jó -
#4810 -
cyrus #4809 megijedt a logódtól.....
[neki is okozott ágybavizelős éjszakákat..] -
#4808 mi az? -
#4807 -
#4806 #4784
isten hozott újra -
#4805 Forrás: GTA ONLINE
Új infók kaptak szárnyra a GamePro Australia 8 oldalas San Andreas előzeteséből. Íme:
Az NPC-kel való kommunikáláskor a játékos egyszerű válaszokat adhat a különböző kérdésekre.
CJ képes lesz magasat ugrani, elérhető magasságokba felkapaszkodni és átmászni (pl. ládák vagy egy fémkerítés).
Szinte minden járművet el lehet kötni. A cikkben megemíltett járművek: számlakatos bicikli, motorok, Montster Truck kocsik, 4WD jármű, traktorork, kombájnok (!), versenycsónakok, helikopterek könnyűrepcsik. Az NPC-k reagálása is élethűbb lett az előző részekhez képest.
Sorry ha már volt, de nem néztem vissza. -
#4804 De rég jártam már itt. Jó újra itt lenni. -
#4803 LOL :D -
cyrus #4802 perszehogy, kedvenc szólása ez volt :
"NNNNNNNNNNNNa... Vendi, van telefonunk ? nincs ? de te mit kolbászolsz ott a kamerával ? hm??? Pattex Power tape körszakállra ? huuuu azzz SSSSSulyossssss....Suuullyoossssss" -
#4801 ismerem a műsort. régen én is néztem a hájas szőke kristó warmápját egy ideig (du. 4-5ig volt, ha jól emléxem. jókat röhögtem) :DD -
cyrus #4800 akkor Warm-Up-on meghalnál..... -
#4799 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
bazzeg, könnyesre röhögtem magam ezen a poston :PPP -
#4798 úty kell aztat!!! -
#4797 Jóvan, hát nem tudhat mindenki mindent...