82991
-
#5998 tudom, tudom csak azé Ájron az ájron:) -
#5997 neked már megvan? honnan töltötted le és meddig tartott? nekem is kell! ja és ráfért 1 dvd-re vagy nem? -
#5996 Az eltűnő autók bug még mindig ugyanolyan, mint eddig, vagy ezen javítotak? -
#5995 Cian! Es a varosok alapbol le vannak zarva vagy alapbol at lehet mennu mindegyikbe? -
#5994 Es ez melyik varos? azaz hol tartasz? -
#5993 He-heeeeeeee!:) nem sokáá gta!! HEHE -
#5992 Na Lammer segített rajtam! -
toontastic #5991 Nem lehet hogy arról van szó, hogy fejlődik a karaktered? Minél többet veettsz annál kevésbé fog csúszkálni. Legalábbis ilyesmiről volt szó, nem?
-
#5990 az átlag konzolos akkor is láma -
#5989 tudok neked a VC-be is csinálni olyan "fizikát" hogy mintha jégen mennének az autók. -
REAL_CIÁN #5988 Na, jönnek ezek a "konzol tulaj" baromságok. Legalább annyit nyomtam a GTA-t PC-n is, mint PS2-n. -
REAL_CIÁN #5987 Nem arra mondtam, hogy nem lehet állítani, hanem a fizika megegyező mind a két verzióban, és ha alapból veszettül csúszkálnak a kocsik, akkor állítással sem lehet ebből nagyon visszavenni. -
#5986 hülyeség esetleg egy konzol tulajnak, aki képtelen egy editorral megnyitni, és átírni a handling.cfg-t. -
#5985 Mért hülyeség? Az előző részekben is lehetett PC-n állítani a menettulajdonságokat. -
#5984 Nah, a flash terkepet bogaraszva osszeszedtem magamnak egy ket helyet hogy hol is talalhato (amit az ember szive szerint eloszor akar megnezni a gamebe), es gondoltam megosztom veletek hatha valakit erdekel :)
Las Venturas - Blackfield - bike school
Las Venturas - The strip - The four dragons
Las Venturas - The strip - Visage
Las Venturas - Old Venturas Strip - 24 seven (bolt)
Las Venturas - Roca Escalante - pro laps
San Fierro - Juniper Hollow - Blinco
San Fierro - Easter Basin - Import/Export (sárga szar)
San Fierro - Easter Basin - Aircraft Carrier (hajó)
San Fierro - Doherty - Pay'n Spray es autotuning + vasar egyutt
San Fierro - Doherty - Cranbery station (VONAT)
San Fierro - Garcia - Cobra Dojo
San Fierro - Garcia - Zero's RC shop
Los Santos - Délnyugat - Beach Party area
Los Santos - Idlewood - Tattoo
Los Santos - Idlewood - Reece's barber shop (fodrasz)
Los Santos - Idlewood - The well stacked pizza
Los Santos - East Los Santos - Basketball courts
Los Santos - Mulholland - Burger Shot
Los Santos - Mulholland - Madd dog's mansion (valszeg vam itt egy heli) -
REAL_CIÁN #5983 "PC-n úgyis lehet majd állítani az autók menettulajdonságain"
Ez egy hülyeség, az előző részekben is ugyanaz a fizika volt a PS2-n mint PC-n. -
REAL_CIÁN #5982 Viszont jó hír azoknak, akik húzták a szájukat, hogy fekával kell lenni, kábé 3 perc múlva már nem is figyelsz erre, igaz engem soha sem zavart. -
#5981 PC-n úgyis lehet majd állítani az autók menettulajdonságain, az meg csak jobb, hogy a rendőrök nem olyan bénákm, mint eddig sztem. -
REAL_CIÁN #5980 Na megvannak az első benyomások, nem valami kedvezőek! :(((
Az autók úgy csúszkálnak, mintha tükörjégen mennénk, ezt nagyon elbaszták, üldözésekkor iszonyatosan rosszúl jön.
A zsaruk kis körözésnél is nagyon agresszívak, ehhez hozzájön az irányíthatatlan verda, piszok hamar kicsinálnak. Ha a VC nehéz volt, akkor a SA b*szott nehéz lesz... :(((
A város szép nagy, de elég sivár, unalmas házak, egyhangu utcák, remélem ez változik.
Na megyek vissza nyomni tovább, bár eléggé le vagyok törve. -
#5979 nem fake az tuti, mer hülye azér nem vagyok
méret és a fájlok stimmelnek benne. -
#5978 Vki nem tud egy másik letöltő helyet a wareconlinenon kívül, mert ott rossz a 49-es file! -
#5977 Nekem nincs semmi bajom a hud-al.
Nekem a piros csík nem tetszik, de bármikor átszerkeszthetem -
#5976 Hát abban Torrentben nem lehet megbízni...
És ha nem is SA-t töltöd? Akkor szívás... -
#5975 Sőt, annyira Sting se, de ez abszolút mellékes, mert ő is remek zenéket csinál. :-) -
#5974 Ha rock-nál maradunk akkor MO nem illik annyira a sorba, de az ő zenéje is fenomenális. :-) -
#5973 Az ilyenekért van ott a "stb". :-) -
#5972 mit -
#5971 Tegye fel a kezét aki akar majd?! -
#5970 ja az!:D -
#5969 Hey ! jóak -
#5968 inkábnb exkluzív képek!!:D -
#5967 ez attól függ mennyi gógyija van:) -
#5966 Én is!:) Okoskodok itt!:D Holnap lesz vélemény ha minden jól megy! Esetleg exlusiv képek!:D -
#5965 a gépet -
#5964 hát ja :D -
#5963 A hudot vagy a gamet? :D -
#5962 ha nem tetszik, kikapcsolod -
#5961 Nemazé de sztem eleg fos :( olyan egyszeruen nem emlekeztet GTA-ra. De sebaj, majd megszokom! Ez legyen a legnagyobb gond :) -
#5960 biztos a floppys mentéshez hasonló, kiugróan nagy fejlődést várt a játék eme másik rendkívül lényeges részében is :))) -
#5959 miért, mi bajod a huddal?