82991
-
#5918 kezetta, flopy, kosár, faszom.... SAN ANDREASOZNI AKAROK -
#5917 szerintem is annyira mind1 hogy kazetta vagy flopy...lényege ugyanaz... -
#5916 -
joe69 #5915 nem mindegy mi a jele?ezt igy meg az autistak is felfogjak -
#5914 lol -
#5913 nane!!!!!! akkor ez a legnagyobb ujjítás a SA-ban! -
#5912 A floppy jel? mondjalmar egy GTA-t amiben floppy a mentes jele! -
joe69 #5911 es? ez mar osidok ota igy van a gta-ban -
Lehet, hogy csak en vagyok lassu es csak most veszem eszre, de ezen a kepen rajta van a mentes jele ami VC-ben egy kazetta volt... -
#5909 ugylátom vennem kell télire 1 ps2-öt rakás game amiket várok pc-re azokat majd csak tavasz körül adják ki,konzolosok meg már gyürhetik:( -
#5908 Valahogy nem igazan ertekelnem ha egy nagyobb uldozesnel ez menne hogy :
"ohh suck your mama! Ay suck da bitch! Oy cool shit! Feal me , feal my music feal the touch!"
:)))) -
#5907 tudom: nem -
AmcsiGyilok #5906 Sziasztok!
nem tudjátok lehet-e PC-n valamelyik emulátorral játszani vele? -
st4n #5905 Itt tölthető! -
#5904 Az még xarabb és abban főleg nincs semmi tehetség, tisztelet a kivételnek!:P
Diszkós zene sem zene, szal ilyen szemszögből hallgass Zámbó jimmy-t, vagy Szécsi Palit!:PPPPPPPP -
#5903 akkor te biztos rokker vagy!:PPP -
#5902 -
#5901 Miért nem jön be nekem a rap: mert van egy dobgép amire egy pörgős szöveget (nem éneket, szöveget) ráhadarnak és annyi. Max ritmusosan, de az engem sose hatott meg. Semmi hangszer (nekem a dobgép és pár szintibillentyű nem az), semmi ének (a háttérvokálos csaj néhai nyekergése nem számít annak, nemhogy az a hadarás amit az "előadó" produkál), semmi zene (az előző kettőből következik). Lehet hogy némelyik igényesebb rapper szövegének van mondanivalója (ami irtó ritka), de maga az előadás nekem abszolút nem jön be.
A vérrapperek most kövezhetnek. :-) -
#5900 5900 -
#5899 talán körül kéne nézni a nagyobb warez oldalakon... -
#5898 Ha valaki esetleg mar leszedte volna az keremszepen mondja meg, hogy rafer-e 1 DVD-re vagy telleg dupla kell-e hozza? mert megcsak most toltom le es a rar marhasokat ossze tud tomoriteni szal plz vki mondja meg... elore is koszi -
#5897 Adjatok má egy linket. -
#5896 olvasgattam kicsit (itt)
legtöbbször feltett kérdés: miért ps2-re elöbb
nah valyon ?
hogy még jobban vegyék azt szutyok (sry) ps-t :PPP
sony jól elintézte az tény, pc-vel ez elég nehéz lenne, mivel a számítógépeknek nem egy fejlesztője van, tehát nem egységes.. :\
ez kb olyan mint a magyarok kalandozó hadjáratai :c -
#5895 Valaki segítsen pls. -
#5894 2004-10-20 PlayStation 2 Grand Theft Auto: San Andreas (c) Rockstar Games *NTSC* *FULLDVD* PARANOID 57x50 MB 9.0 -
#5893 Szeretnem neked dedikalni a "Alomdj kiralylany" cimu dalt :))) -
#5892 PC-snél előbb neten lett volna!:D -
#5891 Ellopták a Grand Theft Auto következő részét
október 21. 15:04
[BBC]
A fejlesztő Rockstar Games keresi azokat a szoftverkalózokat, akik felmásolták az internetre a népszerű GTA San Andreas játék Playstation 2 konzolon futó változatát. A fájlcserélő hálózatokon legutóbb az Xbox egyik slágerjátéka, a Halo 2 jelent meg. A Grand Theft Auto vezette be a piacra a vezetős-lövöldözős játékstílust. Eddig több mint harmincmilllió darabot adtak el a GTA különböző változataiból. A San Andreas hhivatalosan október végén jelenik meg. -
#5890 Amíg meg nem jelenik PC-re, addig azt a rózsaszín ködöt rakom magam elé, hogy ami PS2-re kijött az csak egy béta, amiért sok pénzt kapnak, de a rendes PC-re jön ki, amit hobbiból adnak ki!:DDD -
#5889 mért ps2re adták ki?
így jártak -
#5888 komolyan, vagy csak úgy pojénbó'? -
#5887 Meg is indíttatta a Rockstar Games a nyomozást a lopás ügyében.
Cikk az Index-en -
#5886 Hoppá! Kijött Ps-2re. -
#5885 Mi a tököm az az Internero. Ha az internet, akkor valami pontosabb kellene. (sorry a lama kérdésért) -
#5884 Klaszikus valasz egy klaszikus kerdeshez :
Internero'! -
#5883 Honnan lehet letölteni a PS2-es verziót?
Lehetőleg ne bittorentet. -
#5882 jatényleg :) -
#5881 "még jó hogy én a rap-et szeretem"
Mondgyuk erre nem volt nehez rajonni :))) -
#5880 még jó hogy én a rap-et szeretem -
#5879 Erről szól a topic.Nézegesd végig az oldalakat tele vannak képpel.De a gta-s oldakon is megtalálod a képeket.