82991
-
#5958 Szerintem a képek alapján nagyon kiraly lesz viszont a HUD (ha ez az ami a kepeken volt) akkor valami fortelmesen szar! [szerintem legalabbis] Amugy a tobbi resze sztem jol sikerult idaig, remelem holnap nem fogok csalodni :) -
#5957 én már egy napja rángatom a torrenttel, átlag 10-15 kb/s-al jön, holnap, vagy holnapután lent is lesz :) -
#5956 nekem jó lesz úgy is, csak adják oda nekem, elleszek addig vele, míg nem jön a san andreas -
#5955 ilyen elégedetlenkedők a VC-nél is voltak, olyanokat mondogattak, hogy az mintha nagyobb lett volna, hangulatosabb város... sztem nem kell komolyan venni ezeket, nagy game lesz ez! -
#5954 a driv3r-t is már fél éve javítják, de szerintem ugyanolyan sz@r lesz, mint a ps2-et verzió.
majd meglátjuk :o) -
#5953 Nalam masabb a lista marmint kulfoldi...:
Mike Oldfield
Sting
ScorpionsManic Street
-
#5952 Ki tölti különben a San Andreast? -
#5951 Akkor lesz mit pc-s verzióig javítsanak!:)) -
#5950 úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, már ne mis kell -
#5949 ????????????????? -
#5948 hat szerintem a jatekon nem nagyon fognak valtoztatni a sorozat elozo reszei eseteben se tettek -
#5947 Ezt most a Ps2-es verzió kipróbálása végett?
Remélem fél év alatt kijavítják majd a hibákat amiket majd a ps2-es játékosok felfedeznek. -
Darkboy #5946 nekem se!
basszameg jöjjön má ki pc-re!!!!!!! nincs ps2-m :(
-
#5945 Elso velemenyek nem tul biztatoak, egyhangu kornyezet, jarmuvek lehet, hogy a meret a minoseg rovasara ment... -
#5944 és az Iron Maident kihagynád, alap:DD -
#5943 Nekem se a legyek hordják össze!:DD -
#5942 Jah most olvasom hogy csak jövőre jön -
#5941 N/c nézz a bannerra. :P -
#5940 Mikor jön ki PC-re?Vagy már kijött?:) -
#5939 figy... már ezer helyről szedtem flasget-el.. innét sehogy nem akar! -
#5938 Neeeem... amugy azt sem tudom mi az! Zenei teren nagyon szar vagyok :( -
#5937 pfff, na ez a szánalmas... kint van a gém, és azér nem szedi, mer tki kell perkálni párszáz forintot, és inkább nem játszik vele, az ilyen meg is érdemli... :PPP ez most nem coolstuffnak szól, nem akarok flémelni -
#5936 Sztem a sima Internet explorerrel muxik... en legalabbis regen avval siman szedtem ami eppen volt... de flashgetben amikor uj letoltesnek berakod akkor ott lejjebb abba az ablakba allitsd be a logint! -
#5935 Metacsicska -
#5934 Warezcenteronlineről tud vki szedni flashgatel vagy vmi pftp kliensel!??!?!?!? -
#5933 Azt ne mondd hogy 400HUF-ba belehalsz :PP -
#5932 Tudom, de ez csak magánvélemény, amit a fórumokon úgyis lefikáznak, csodálkoztam is hogy nem anyázott le hirtelenjében a rap-fanok fele. :-) -
#5931 Hidd el én se a slipknot szintű hörgseket szeretem, hanem az igényesebb zenekarokat (akik mellesleg tényleg tehetségesek):
Metalica
Guns'n Roses
Led Zeppelin
Queen
stb.
(mielőtt valaki belekötne, most nem metal-ról van szó hanem rock-ról) -
#5930 Igen. :-) -
#5929 nem free:D -
#5928 tudom:)) -
#5927 Elhiheted, hogy nagyon szivesen megtenném, de chellom van es mire en feltoltom addigra 6x megjelenik viszont ime egy link, nem olvastam vissza, hogy muxik-e de hatha...: GTA:SA -
#5926 Ha már leszedted, akkor föltolhtnád valami tárhelyre, hadd örüljük mi is!:) -
#5925 vazzeg nem jön innét flashgatel?!?!? -
#5924 nah, most jott le mar ki is csomagoltam! Meg ma kiirom DVD-re es holnap viszem ps2-ot chipelni!! Alig varom :) -
#5923 www.suprnova.org, de azt mondom, hogy nagyon tetü és jelszóval védett. -
#5922 Hogy van ez a torrent?! LEszedtem az azarust vagy mit.. kérdésem... honnét tom leszedni a GTA:SA torrente filejét?! -
#5921 a komolyzenész szerint meg az nem zene, amit te szeretsz (tökmindegy milyen stílus), szal fikázni mindent lehet. -
#5920 :D -
#5919 NEM!
addig nem játszok vele amíg nem egy szelence lesz helyette!!