82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Extraboy
    Szerintem a képek alapján nagyon kiraly lesz viszont a HUD (ha ez az ami a kepeken volt) akkor valami fortelmesen szar! [szerintem legalabbis] Amugy a tobbi resze sztem jol sikerult idaig, remelem holnap nem fogok csalodni :)
  • KG21
    én már egy napja rángatom a torrenttel, átlag 10-15 kb/s-al jön, holnap, vagy holnapután lent is lesz :)
  • Hentes Bill #5956
    nekem jó lesz úgy is, csak adják oda nekem, elleszek addig vele, míg nem jön a san andreas
  • KG21
    ilyen elégedetlenkedők a VC-nél is voltak, olyanokat mondogattak, hogy az mintha nagyobb lett volna, hangulatosabb város... sztem nem kell komolyan venni ezeket, nagy game lesz ez!
  • cSuwwi
    a driv3r-t is már fél éve javítják, de szerintem ugyanolyan sz@r lesz, mint a ps2-et verzió.

majd meglátjuk :o)
  • Sephi
    Nalam masabb a lista marmint kulfoldi...:

Mike Oldfield
    Sting
    ScorpionsManic Street
  • TothLaci
    Ki tölti különben a San Andreast?
  • CoolStuff
    Akkor lesz mit pc-s verzióig javítsanak!:))
  • Hentes Bill #5950
    úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, már ne mis kell
  • Kit--Kat
    ?????????????????
  • toMpEr
    hat szerintem a jatekon nem nagyon fognak valtoztatni a sorozat elozo reszei eseteben se tettek
  • Amse
    Ezt most a Ps2-es verzió kipróbálása végett?
    Remélem fél év alatt kijavítják majd a hibákat amiket majd a ps2-es játékosok felfedeznek.
  • Darkboy
    nekem se!

basszameg jöjjön má ki pc-re!!!!!!! nincs ps2-m :(

• toMpEr
    Elso velemenyek nem tul biztatoak, egyhangu kornyezet, jarmuvek lehet, hogy a meret a minoseg rovasara ment...
  • Kit--Kat
    és az Iron Maident kihagynád, alap:DD
  • CoolStuff
    Nekem se a legyek hordják össze!:DD
  • Mr_no_NaMe
    Jah most olvasom hogy csak jövőre jön
  • Hmuda
    N/c nézz a bannerra. :P
  • Mr_no_NaMe
    Mikor jön ki PC-re?Vagy már kijött?:)
  • Adi
    figy... már ezer helyről szedtem flasget-el.. innét sehogy nem akar!
  • Extraboy
    Neeeem... amugy azt sem tudom mi az! Zenei teren nagyon szar vagyok :(
  • Hentes Bill #5937
    pfff, na ez a szánalmas... kint van a gém, és azér nem szedi, mer tki kell perkálni párszáz forintot, és inkább nem játszik vele, az ilyen meg is érdemli... :PPP ez most nem coolstuffnak szól, nem akarok flémelni
  • Extraboy
    Sztem a sima Internet explorerrel muxik... en legalabbis regen avval siman szedtem ami eppen volt... de flashgetben amikor uj letoltesnek berakod akkor ott lejjebb abba az ablakba allitsd be a logint!
  • Extraboy
    Metacsicska
  • Adi
    Warezcenteronlineről tud vki szedni flashgatel vagy vmi pftp kliensel!??!?!?!?
  • Extraboy
    Azt ne mondd hogy 400HUF-ba belehalsz :PP
  • Hmuda
    Tudom, de ez csak magánvélemény, amit a fórumokon úgyis lefikáznak, csodálkoztam is hogy nem anyázott le hirtelenjében a rap-fanok fele. :-)
  • Hmuda
    Hidd el én se a slipknot szintű hörgseket szeretem, hanem az igényesebb zenekarokat (akik mellesleg tényleg tehetségesek):
    Metalica
    Guns'n Roses
    Led Zeppelin
    Queen
    stb.

(mielőtt valaki belekötne, most nem metal-ról van szó hanem rock-ról)
  • Hmuda
    Igen. :-)
  • CoolStuff
    nem free:D
  • CoolStuff
    tudom:))
  • Extraboy
    Elhiheted, hogy nagyon szivesen megtenném, de chellom van es mire en feltoltom addigra 6x megjelenik viszont ime egy link, nem olvastam vissza, hogy muxik-e de hatha...: GTA:SA
  • CoolStuff
    Ha már leszedted, akkor föltolhtnád valami tárhelyre, hadd örüljük mi is!:)
  • Adi
    vazzeg nem jön innét flashgatel?!?!?
  • Extraboy
    nah, most jott le mar ki is csomagoltam! Meg ma kiirom DVD-re es holnap viszem ps2-ot chipelni!! Alig varom :)
  • vki
    www.suprnova.org, de azt mondom, hogy nagyon tetü és jelszóval védett.
  • Adi
    Hogy van ez a torrent?! LEszedtem az azarust vagy mit.. kérdésem... honnét tom leszedni a GTA:SA torrente filejét?!
  • KG21
    a komolyzenész szerint meg az nem zene, amit te szeretsz (tökmindegy milyen stílus), szal fikázni mindent lehet.
  • Extraboy
    :D
  • hen-tes
    NEM!
    addig nem játszok vele amíg nem egy szelence lesz helyette!!