82991
-
#6638 most a lowrideres is! :C -
joe69 #6637 nem azt kerdeztem hogy honnan hanem hogy miert, ovasni kellene...
ugyanis eltunt az ftp-rol -
#6636 nem úgy
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hanem a videók közül lett kiszedve :DDDDDD -
#6635 nem leszedtük hanem csináltuk...nem én hanem(bocs de nem tudom ki) valaki a topikból... -
joe69 #6634 nos? -
#6633 Csináltam lowrider táncot :D Meg tűzóltó kocsi úszást :D -
joe69 #6632 gyuros videot miert szedtetek le? -
#6631 Tomp még nem tudok (találtam) tunning műhelyt meg lové sincs de próbálkozom :D -
#6630 meg pakolj egy csomo nitrot a kocsiba :) -
#6629 valami csapatos akciot csinalj mar, vagy hizz el, kivancsi vagyok egy dagira :) -
#6628 király, szeem is őket -
#6627 -
#6626 Mentek új videók :D -
#6625 Kihagyta a spaceket bocsi :DDD -
#6624 Utolsókból lesznek az elsők
ÉS A FŐSZPONZOR :
H H EEEE N N TTTTT EEEE SSSSS BBBB I L L
H H E N N N T E SS B B I L L
HHHH EEEE N NN T EEEE SS BBBB I L L
H H E N N T E S B B I L L
H H EEEE N N T EEEE SSSSS BBBB I LLLL LLLL
:DDDDD -
#6623 Banyek. Az nem egy helikopter, hanem egy vadászrepülő volt, mert leszedte a sugármeghajtású repcsimet. A durva annyát. Pedig már San Fierro-ban jártam. -
#6622 kiralyak a videok :) -
#6621 Ja meg egy Johan féle tömegoszlatás a beachen :DDD (sok "naplopó" ázzon a férgese) -
#6620 és én? én adom a helyet -
#6619 Pill rakom :D -
#6618 Ja de azért írjuk oda hogy copyright by Tomper&Hen-tes&Johnny Smith aka Johan :) -
#6617 mit gyúrtál, tésztát? -
#6616 LOOOL csináltam gyúrós videót :)))) -
#6615 sztem sokkal jobb wmv-vel! igy akar hivatalos videonak is elmenne :) -
#6614 Kicsit menj el taxizni és azzal szerezz manit. Plusz később nem kell majd annyit szórakozni vele. :-)) -
#6613 Nemtom miért vetették be a légierőt, de amugy Las ventura-ban van egy bazi nagy bányaszerűség. -
#6612 :DDDDDD -
#6611 thx -
#6610 jeeeee, van saját honlapom, tiszta királyság -
#6609 na, akkor mizu? mert látom, hogy a hentesbilles accra felnyomtátok a múvikat... -
#6608 http://hentesbill.uw.hu/ -
#6607 Nem tudom hol lehet lovém sincs csak mászkálok majd megpróbálok azért alkotni valamit tunning téren :) -
#6606 Hm, négy csillagnál nem nagyon szokott a hadsereg macerálni. -
#6605 Hol lehet tuningolni a verdákat? -
#6604 nah mi az oldal címe ? D: -
#6603 Bocs a helyesírásért, de most fedeztem fel. Átlehet menni egy másik páLYára, de akkor is megkapjuk a szokásos 4 csillagot, viszont nem nagyon tudnak lelőni, de mikor landoltam, valami egy rakétát küldött az égből (valószínüleg egy Hunter lehetett), és kampec. De a levegőben nem nagyon tudnak leszedni. Amugy úszva is át lehet menni négy csillagért. -
#6602 Csinálj te is egy tuning videót jobb járgánnyal. -
#6601 Ja Tomper nem volt rosz gondolat wmv-be csinálni :) Tulajdon képpen nem rosz. De majd a közönség meg mondja. -
#6600 Bazz azt keresem ott mászkálok maketon de nem találom :(( -
#6599 Megy egy tűzoltó autós egy gyors kocsi muvi meg egy bmx félhengerbe(vagyis próbáltam).