82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Amse
    Jajj!Nem voltam 3 napig és ezt látom.
    - GTA: San Andreas (782 új üzenet)
    Na majd holnap megpróbálom bepótólni a 3 napot.
  • KG21
    csak úgy véletlenül most megnéztem a régi videókártyám dobozát (GEF4TI) és az tudta a VIVO-t de én hülye a nyáron eladtam egy 9600XT ért persze ez meg nem tudja, már mér tudná...
  • Hmuda
    Ha nem sikerül megszereznem akkor nekem is amrad a TV, azon legalább nem lesz pixeles. :-)
  • KG21
    jó lenne, ha én is monitorra tudnám tenni, de sajnos nincs nincs vivo-s videó kártyám :(
  • Hmuda
    Jo neked, én valszeg lenyúlom fater monitorát mert azon van megfelelő kimenet és bezárkózom a szobámba. :D
  • KG21
    ráadásul muterék el, és egyedül leszek otthon abból 3 napot. Sztem utána úgy fogok kinézni, mint egy zombi :DDD
  • Hmuda
    És aztán egy full hét szünet. Huhú! :D
  • hen-tes
    de bunkók vagytok!!!! :D
  • KG21
    hahh, még egy hét, mire haver odaadja a ps2 jét, de soká van :P
  • Hmuda
    Jó lenne már tapasztalás útján megtanulni az alapokat. :-)
  • Hmuda
    Hm, mi fáj?
  • Sephi
    Szerintem annal nincs jobb amint amikor tepek a bringaval es nem tudok bekanyarodni es ugy nekimegyek a szomszed falanak hogy a teton kotok ki :))))))))
  • Sephi
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Sephi
    Nem baj! Addig leglabb meg megtanulod az alapokat :)
  • hen-tes
    EHH!!!!
  • Hmuda
    Jaja. Még 5 nap és én is kézhez kapom (elvileg). Jaj de messze van még. :-(
  • Sephi
    Hat nem tudom meg mire masra is jo.

Majd idovel elvalik :)
  • JohnnySmith
    http://gtasanandreas.hu/index.php
    Itt is egy oldal.
  • hen-tes
    na ez már jobban tetszik :)))
    még ilyet :)
  • mukika
    Playstation 2
  • Sil3nt
    ps2-re már warezen kijött ha jól tom
  • Shongi
    akkor meg hogy játszanak rajta?
  • Sil3nt
    nézd a bannert és megtudod mikor jelenik meg....
  • Shongi
    Már megjelent??? PC-n?
  • vki
    Majd megpróbálok egy képet csinálni, hogy hol lehet beállítani, de majd csak holnap.
  • vki
    Van benne player 2 mód is. Valahol találtam, mondom kipróbálom. Tök zsír.
  • Hmuda
    ahham szóval csak arra jó, hogy friss amradj.
  • KG21
    A kosarazás miből áll? Esetleg lehet egy-egy ellen nyomni, vagy csak egyedül lehet dobálgatni?
  • Sephi
    Eddig amienyit tudtok az hogy a STAMINA-at es a FAT-et noveli. De volt olyan hogy megszolalt a telcsim es Sweet (egyik nigga) aszonta menyek enni mert jot tesz :)
  • JohnnySmith
    Na hát igen ilyen jó game :D
  • Hmuda
    Miben merül ki a kajálás? Kötelező, különben éhen halsz? Vagy valami előny jön belöle?
  • KG21
    aztkurva, na ilyen véleményre voltam kíváncs
    de várom már azt az 1 hét ösziszünetet, amikor megkaparinthatom énis
  • JohnnySmith
    ok ígérem. :)
  • Extraboy
    http://dlh.net/chtdb/chtview.php?lang=eng&sys=ps2&disp=e27066
  • Sephi
    Elso benyomasok -

Maradjunk annyiban hogy pont ezt vartam a jatektol pedig csak 3 orat jaccotam vele. Megijedtem az elejen hogy csak nigga szoveg megy de egesz turheto sot szorakoztato :)

Az egesz bevezeto utan es par kuldetes atszvendve rajottem hogy egeszen utos gamaval alok szemben. Mar az elejen amikor tekerni kellet a bringaval nagyon elveztem mert ugy teptem mint allat :))
    Aztan volt egy kuldetes ahol falakat kellet mazolni :)))

Aztan vettem pihenot es koruneztem a kornyeken. Mentem borbelyhoz es olyan frizurat muvelt hogy meg most is rohogok. Aztan tetkoztattam magam (kemeny csavo). Aztan ruhakat vettem (van vagy 20 fele).

Birom hogy enni kell benne. Ez ugy nez ki hogy bemegyek a fast foodba es egy pasi kirak elem kajakat. Tok fajn :) Ha sokat eszek meg is hizok:)

Aztan elmentem edzeni kicsit. Lehet sulyokat emelni az X + O gombok nyomasaval (kicsit faraszto). Lehet lefognyi hogy ilyen jaro/futo szalagon kell rohangalni vagy biciklin tekerni. Lehet uj veresi technikakat elsajatolni meg mindent. birom hogy egy ido utan elfarad CJ (foszereplo) es mar nem birja.

Aztan volt egy tok jo kis autos uldozes. A kollegak kibujtak az ablakon es lottek mint atom a masik kocsit :)))

Ami nagyon teccet hogy bent voltam valami boltba es megszolalt a telefon az asztalon. A tulaj csaj felvette es igy volt a beszelgetes :

-Hello?
    -Lisa?
    -Yes?
    -Yo' litan up BITCH. I gonna stab ya fukin head so hard you wont be needin haircare for a mounth.

Ahaha :))) Aszitem lefetrengek a szekrol :)))
    A szoveket nagyon halaliak. A vekeredes csucs mert mar AUTO-AIM mod nagyon praktikusan hasznalhato. Voltam valami csoes oregnel aki fegyvereket adott a kezemben es megtatnitott loni.

A kocsik iranyitasa nagyon kafa es birom hogy rendesen szejel is tornek. Egyenlore meg csak a kezdeti negyedben vagyok jartas de mint neztem a terkepet van meg mit tenulni.

A grafika szerintem marat ugyanaz de talan par fokkal szebb lett. A kocik nem tudnek el!!! Ahol hagyom ott marad ha bementem valahova es kijottem. Amikor autos uldozes van akkor nem hal ki a varos hanem normalisan minden kocsi uton van. A kocsi lopas most mar kafab mert a szereplonk amiutan kibnyitotta a kocsit be is huz eget a sofornek es csak azutan vagja ki az utra :)

Teccik az ido valtozas! Van amikor telihold van es van amikor a nap ugy sut hogy alig latni.

Az utcan lehet beszolni a jarokeloknek :)) olyan szovegeket hogy mondom nem alom meg rohoges nelkul.

Mar lehet maszni! Ezt birom! At lehet vagy fel lehet maszni akarmin amit el lehet erni.

jaj meg tudnek irni cuccokat de egyenlore ez eleg.

Na teptem vissza jaccani :)

• vki
    ezeket honnan szedted?
  • hen-tes
    hát mesemondónak ne menj :P
  • KG21
    thx, kiváncsian várom. (de aztán nehogy bénázás legyen, mint a bmx-el, felvétel előtt gyakorolj rendesen)
  • Kit--Kat
    na szal amikor mész a Fast videó elején, pont szembe van az kerek épület és ott elfordultál jobbra és akkor a következő utcába ami balra megy te is kanyarodj be mennyél, és valahol ott kell lennie a Veneziának!
  • Extraboy
    Rhino tank:
    Press Circle(2), L1, Circle(3), L1, L2, R1, Triangle, Circle, Triangle during game play. A message will confirm correct code entry.