82991
-
#6438 Amugy ha valakinek van PS2-je es ki akarja chipeltetni csak nem talal senkit aki megteszi az irjon nekem egy privit! Nalam bevallt 9-10e FT! -
#6437 Jobb analog vazzeg! -
#6436 -
#6435 Verona -
#6434 na kérlek a Verone Mall az a Market kerületben található ami
a VVerone Beach-től északra van 1 kicsit, meg lesz???
A Verone a beach az ott lent van délen! -
#6433 elmeselned miert tetszik ez a video??? de most komolyan...
leszedtem azt hittem valami brutal video.. erre halal unalmas szarsag.. -
#6432 Azé nem játszom vele, mert nincs PS2-m, nem azért mert skót vagyok fizetni az sms webet...:P -
#6431 Van utas szállító de nem volt az utamban pont :D -
#6430 Jaja de kikapcsolni nem tudtam mondjuk lehet hogy lehet (nem kizárt) -
#6429 nem azt írta ki h bekapcsoltad a cinema kamit? -
#6428 de akkor most itt többfajta vonat nem? mert ez ugye vmi tehervonat volt, meg gondolom van utassztállító is, mert láttam már vmelyik képen is.... -
#6427 jaja -
#6426 nem bekapcsolta a cinema kamerát -
#6425 jah -
#6424 basszus, ez qrva jó
a szám nyitvamaradt a múvitól
ilyenkor a kameraállást te változtatod? -
#6423 Az akár lehet a BMX-nek is. Viszont a búvárkodás jogos, vajon van benne búvárfelszerelés amivel hoszabb ideig maradhatunk? Tök király lenne vízalatti küldiket csinálni. :-) -
#6422 Még nemláttam :(
Valaki plz mondja + hogy kosarazni hol lehet!!! THX -
#6421 mer gördeszkapálya az van a videókban -
#6420 Na akkor miért nem ezzel kezdted. Gondoltam az analog szó már az első beszólásban egyértelmű volt. :-) -
#6419 Akárhogy is nézem ezen kettő kar van szóval nyugodtan lehetne az egyikkel mozogni, a másikkal meg kamerát kezelni (ahogyan sok más játékban meg van oldva), szóval nem kifogás az hogy kamerát kell kezelni mert arra elég egy is.
-
#6418 Jaah.. te az analogra gondolsz!
Szerinted, lennék akora fasz hogy lelopják és én a zárt átlátszó dobozon keresztül nem veszem észre?!
Figyelj.. egyik analogal mozogsz a másikal kamerát igazítod.. ez így jóóó!! -
#6417 búvárkodni lehet, töltsd le az uszas.avit, abban láthatod is -
#6416 LOL!
Ha elötted van a képe akkor nem tom, hogy nem tudod.. ATA-ás a vinyó... azt úgy..
LOL.. nem windows az kéremszépem!:D
PS2 formatot kell majd nyomni.. hdloader megcsinálja -
#6415 2. igen az 1. nemtudom -
#6414 Hát amikkel eddig játszottam olyan nagyon nem foglalkoztatott a nyomásérzékenység. Autóversenyekben nyomni kell, akciókban nyomni kell, kosárlabdában nem számít, horrorban se számít, szóval eddig nem nagyon volt alkalmam megtapasztalni. -
#6413 gördeszkázni, búvárkodni lehet? -
#6412 Fogsz kapni... amint atjutok a 3. szigetre (ha igy meg akkor meg 3 év hiaba nyomom a kuldiket egesz nap meg mindig LS-ban szivok :D) -
#6411 Miiii vaaaaaaaannn!?!?!?
Mit loptak leee?!??!
LOL!!! -
#6410 Elöttem van a bb adapter képe de ehhez hogyan kötök egy vinyót?
Ja és a vinyót mire formázzam fat32 vagy ntfs pl ?:D -
#6409 dehiszen mindegyik játékban nyomás érzékenyek a gombok -
#6408 Ott a másik. Legutóbb még kettő volt rajta, lehet neked már lelopták az üzletben. -
#6407 videót, nem képeket... -
#6406 jajj, majd kérünk képeket helikopterezésből, meg repcsizésből, kíváncsi vagyok a tájra felülről -
#6405 Vonatnak csak ilyen.. de tudod azt is mikor kocsiba ülsz és állítod a kamerát helikopteres vetítést is. Rezeg a kamerá mivel fent a levegőbe a helikopter-t "dobálja" a szél!
Vki amúgy nem tudja,hogy hol van a dance club.. mert egyszer oda kavarodtam azt most nem találom!:D -
#6404 Nem, csak Xbox-osat...:P -
#6403 Nem vagyok kezdő csak még nem ynomtam GTA-t konzolon. De rengeteg más játékkal igen. :PPP -
#6402 De csak X-el lehet menni.. szép is lenne ha az analoggal mennél.. hogy tekernéd a kamerát!??!?!?!?!??? -
#6401 Te akkor nem fogtál ps2 joy-t ecsém! -
#6400 HAHAHAHAHAHAAAAA!!!!!!
KEZZZDDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ ÉSSSS TÁJÉKOZATLAN!!!!!!!!!
A ps2 joy gombjai nyomás érzékenyek!! -
#6399 nem regel uw-n valaki egyet? ez a 100 megás tárhely gyorsan megtelik :/