82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Tibor
    A következő OPM már nyomdába ment számából derült ki, hogy a világon ők az elsők, akik letesztelték a GTA: San Andreas PS2-es verzióját.
    És hogy milyen értékelést kapott a gáma? 5 csillagból 5-öt!!! Az OPM emberei a tökéletes GTA álomnak nevezik a mesterművet, minössze pár aprócska hibát találtak az alkotásban. Emellett a cikkben van egy interjú Sam Houserrel, a Rockstar elnökével, aki kiadta a teljes szinkronlistát. Íme (az elrendezés elve: szereplő - szinkronszínész):

Carl Johnson - Young Maylay

Sweet Johnson - Faizon Love

Ryder - MC Eiht

Cesar - Clifton Collins Jr

Kendl Johnson - Yo Yo

Zero - David Cross

OG Loc - Jonathan Anderson

Frank Tenpenny - Samuel L. Jackson

Maddog - Ice T

The Truth - Peter Fonda

Wu Zi Mu - James Yaegashi

Ran Fali (Farlie) - Hunter Platin

Mike Torreno - James Wood

Maccer - Shaun Ryder

Eddie Pulaski - Chris Penn

Officer Hernandez - Armando Riesco

Jizzy B - Charlie Murphy

T-Bone Mendez - Kid Frost

Ken Rosenberg - William Fichtner

Mit is mondhat erre a GTA fan: KIRAAAA!!!!
  • Tibor
    Egy Wickedfool nevű egyén jóvoltából felkerült a hálóra, egy új dizájnú San Andreas térkép. Egész szép! A térkép úgy van megcsinálva, mint egy 2000 éves "kincskereső-térkép". Gyűrött és sárga, ám a bal alsó sarokban fellelhetjük a Rockstar emblémáját :). Egyébként a képet háttérként is használhatjuk. Megtekintéshez irány a Képgaléria!
  • Csuhai G
    én is!
  • Kit--Kat
    :DDD
    és hanyadik városig jutottál el?:D
  • Bandee1987
    Nem, azért az érettségi az első. Ahogy megvan az összes érettségi vizsga, egyből nekiindulok a game-nek. Éjjel-nappal nyomni fogom.
  • hen-tes
    azt álmodtam, hogy már jáccok
  • Kit--Kat
    azz gáz, lehet megbuksz SA miatt?:)
    bugázz 1 PS2-t oszt mefvan oldva:)
  • Bandee1987
    Huhh..ezek a videók...NEM TUDOK MÁJUSIG VÁRNI!!!! (Főleg azért nem, mert akkor érettségizek)
  • Kit--Kat
    náá jöhetnek a vidók, meg a képek!!!:D
  • Hentes Bill #6509
  • toMpEr
    Ejtoernyo:
  • Hentes Bill #6507
    sok úőj nincs, 1-2 van, pl ez:

• Hentes Bill #6506
    az lesz
  • Hmuda
    Ki lehet alakítani CJ saját személyiségét azzal, hogy épp milyen hangulatban van, miket válaszol másokank stb. Lehet beszélgetni a városlakókkal, akik csípős megjegyzéseket tehetnek mindenre ami CJ-t érinti (öltözködés, testalkat, tetkók, stb). Ezek a lakosok egymással is beszélgetnek, amiket kihallgatva megtudhatjuk milyen is az élet az államban. Állati.
  • Hmuda
    Ja, mellesleg plusz két hivatalos video is ott csücsül a cikk alján.
  • Kit--Kat
    mond a lényeget, fáradt vagyok most olvasni:P
  • Hmuda
    Érdekes cikk jelent meg a GameSpoton. Ha ez igaz akkor már-már pofátlanul sokat léptek előre az eddigi részekhez képes (ami nem gond :D). :DLINK
  • Alien
    Csak ebben az a rossz, hogy nem osztott képenyőn történik a dolog, így mindig együtt kell menni, nem? Amúgy jópofa :)
  • toMpEr
    ha igy lenne akkor szerintem nem csapnanak neki ekkora felhajtast
  • toMpEr
    uj hivatalos screenek (marha erdekel meg valakit :)
  • Extraboy
    Ez nem ketjatekos ha joltudom! A kuldetesek soran egyszer egy ego hazbol kell kimentened egy lányt amit ha megteszel (kulonben miss failed) akkor barmikor elmehetsz a lakasara (nem felreerteni :))) es kovetni fog teged sot lő is! Sztem amit ezen a kepen latsz az ugyanez csak biztos kesobb es valami jo haverod lehet!
    Ber nincs kizarva h igazatok lenne de sztem ez nem multi!
  • cSuwwi
    igen, a direktlinkek miatt volt a törlés, ezt az összes free tárhelyen szigorúan veszik.

kellett volna egy alapoldal a linkekkel, akkor még élne.

regelj egy másikat, szarni rá :D
  • Hmuda
    Na erre kiváncsi vagyok. Valaki megerősítené azzal, hogy elmegy arra a helyre?
  • Lacc
    Hm, azt hittem, hogy osztott képernyőn fog menni. De ez igy érdekes, végülis a semminél jobb. Lehet ketten döngetni a kocsiba :)
  • toMpEr
    utannaneztem es ezt talaltam:
    2 jatekos
    tehat e szerint van 2 jatekos uzemmod benne, ahol ugyan nem tudsz missziokat csinalni, de szabadon bejarhatjatok a terkepet
  • Hmuda
    Nem. Asszem van felső méretkorlát a fileokra. Legegyszerűbb az, ha gyorsan összedobsz egy pár kilós html fájl-t jegyzettömbbe és azon linkeled a filmeket, akkor nem köthetnek bele.
  • Extraboy
    Jah, en erre gondoltam alapbol :))
  • Hentes Bill #6491
    büdös qrva annyukat, nembaj, regelek egy másikat holnapra
  • Tibor
    lehte h észre vették h olyan cuccok vannak fent amiket lopott játékból csináltak
  • Hmuda
    Ja akkor nem szóltam. :-)

Mindenesetre megtörténhetett volna. :-)
  • Extraboy
    Válaszolj ra marcsak azert is :DDD
  • Extraboy
    Kurva annyuk!
  • Hmuda
    Akkor csak annyi, hogy igényeled a jelszavadat mint "elfelejtett jelszót" az emilcimedre és annyi. Szomorú, hogy vannak még ilyen takony "emberek", akik kihasználják mások jóindulatát.
  • Extraboy
    Ensem tudok, most probaltam
  • Hentes Bill #6484
    LOOOOOOOOL, ezt a levelet kaptam:

ULTRAWEB.HU szabályzat megsértése!

A(z) zaki85 felhasználó megszegte az UltraWEB szabályzatát, ezért a regisztrációt töröltük!

A törlés oka:

- A tárhelyen nagy mennyiségű állományok találhatóak amik a főoldalról indulva nem elérhetőek!

- A tárhelyen található állományokat más szerverről veszik igénybe!

Üdvözlettel:
    Az ultraweb.huüzemeltetői.
    2004. PersonalNET Bt.

(Ez egy automatikusan generált levél, ne válaszolj rá!)

mi a f@sz van?!
  • Extraboy
    Egyszer kocsival melle mentem veletlen es megkerdezte hogy: "akarsz egy jo idotoltest?" - valami ilyesmi nem pontos a forditas :) es azota nem probaltam csak egyszer de nemsikerult! Holnap megnezem neked csak mar faj a szemem is annyit gameltem (egesz nap)
  • CoolStuff
    Milyen szerver, ha megtudhatom?:)
  • Hentes Bill #6481
    neménvótam, nem csináltam semmit
  • Hentes Bill #6480
    hmmm, most én sem tudok felmenni, nem csináltam pedig semmit
  • Adi
    Te tudtál már kurvázni?! Ha igen, hogy?!
    Régen vc-ben simán tudtam kurvázni...