82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hentes Bill #6798
  • Hentes Bill #6797
  • Hentes Bill #6796
  • Hentes Bill #6795
  • Hentes Bill #6794
  • Hentes Bill #6793
  • Hentes Bill #6792
    találtam pár új képet a gamespoton:

• toMpEr
    Epp most volt hadwrieden errol cikk, allitolag a "fohosnek" 4 200 sora van az egyeb szereploknek meg 60 000 osszesen...
    amugy probaltam vice city-s editorral megnyitni, de mindegyik kiakadt tole
  • Hentes Bill #6790
    őőő... komolyan gondolod te ezt? nyissad meg a fájlt, asszem elmegy a kexdved a fordítástól, annyi duma van
  • Hentes Bill #6789
    "Ha peldaul van harom csilagos uldozesem es atfestem a kocsit akkor a harom csilag elkezd villogni. Nem uldoznek mar de ahogy valami roszat csinaltam azonnal ujra harom csilagrol indul az uldozes"

ez már a vice cityben is volt :/
  • Sephi
    kicsit faraszto lenne egyfeszt elkezdeni elorol ugyanazt a kerva kuldit. Szerintem naon jo otlet!
  • Sephi
    Kell valaki hogy leforditsa? En szivesen elavalalom :))
  • toMpEr
    ez jo, bar valoszinu lerodviditi a vegigjatszast
  • toMpEr
    A teljes GTA:SA feliratozas (akar forditani is lehet :)
  • Sephi
    Megvasarolhato helyeket eddig csak egy hazat figyeltem meg ami egy kulso keruletben volt. 10000 penz volt de semmi kulonos nem volt vele. Igazabol nem is lattam semmi olyansfelet minta VC-ben volt hogy bolt legyen vagy szorkozohely. Meg naon az elejen lehetek mert egyenlore csak az elso varos felet jartam be... hya 4 ora jatek utan :)

Meg nagyon fasza az hogy le lehet roviditani a dolgokat. Vegyunk peldaul egy missiot :

1. meny el a fiukal a haverert.
    2. vidd a havert az ellenseg azahoz
    3. uldozd az ellenseget
    4. amiutan elkaptad lodd le.

A GTA3-masba es a VC-be is ugy volt hogy atmesz az 1 majd 2 es 3 reszneken de ha meghalsz a 3madiknal akkor minden ujra. Na itt nem igy van! Itt van valasztas! Ha pl a 3-mas vagy 4-es pontnal haltam meg akkor is az elejtol kezdem de egy gombal lehet Skipelni igy mar alapbol a 3. pontrol kezded ujra. Remelem ertheto vala.

Street Ballhoz nem volt meg szrencsem...

Viszont aszem ket napig nem ettem es nem is pihentem es az emberem elkezdett faradni... mar nem tud rendes futni szal el kell huzak alszani es enni :)

Felszedem egy este egy kurvat es ugyancsak ahogy az VC-ben itt is ha bealok egy siktaorban akkor mozog a kocsi :)))) Aztan meg az is van hogy ra lehet ijeszteni a jarokelokre es akkor eldobjak a penzuket :)

A rendorok viszont mar kicsit brutalabak. Ha peldaul van harom csilagos uldozesem es atfestem a kocsit akkor a harom csilag elkezd villogni. Nem uldoznek mar de ahogy valami roszat csinaltam azonnal ujra harom csilagrol indul az uldozes... de ugy figyeltem hogy konnyeb lerazni a zsarukat...

Ami meg erdekes az az hogy a verekedes most mar sokkalta jobban ki van fejlesztve. Nem csak egy gomb. Mar lehet kulombozo kombokat csinalni :)

Ami megint fasza az az hogy ha pl egy kocsiban ul ket kliens akikel nem vagyok joba akkor ha eppen ideges vagyok csak belekell lonnom a kocsi tankajba es felrobban :))))

Volt ra pelda hogy egy helikopater uldozott es a hulyeje olyan gyorsan jott utanam hogy amiutan egy hid ala kerultem a masik nekiment a hidnak es folrobbant :)

• Hentes Bill #6783
    megvásárolható helyekről tusz vmit mondani? sok van belőlük? és hány hidden package van, meg rampage, meg insane jump?
  • Hentes Bill #6782
    jó 8, és thx
  • KG21
    Kúl! Nade mivan azzal a streetball-al? Csak engem érdekel egyedül? Nemrég láttam a White men can't jump-ot a Viasaton (kb ötödjére), na akkor gondoltam, hogy de jó lesz ezen a Venice beach-i pályán nyomni a helyi fekákkal.
  • hen-tes
    úgy néz ki téged elég rendesen beszippantott a gta világa :D
  • Sephi
    Tovabbi cuccok.

Most volt egy halali jelenet. Egyik "have" eppen most jott ki a dutyibol es az volt hogy le kellet vadaszni valami hapit. Erted! Re ultem mottora a ipsevel es uldozni kellet! Valami halai elvezetes volt! A kollega eppen lotte a klienst en meg 200-al repesztettem! Asse tudtam merre meek! Mekkora fiiling!

Masik kuldetesben meg be kellet osni hazba mikozben a kliens alud es ossoni kellet :))) (ezt szvsz Pc-en ugy oldajak meg hogy lesz ossono gomb mert PS2-on ott az analok) Kozben a kliens alszik en ki kell ramolnom a fegyveres dobozokat es ki kell vinni (kozben ilyen betoro mask van a fejemen) Ezutan meg beszolt hogy ejjel lehet menni rablni ki lakasokat :))))

Es ez meg semmi! Most voltam a parton es tencolni kellet ritmusra... ez latom mostanban mar nagy divat... szal ritmusra kellet gombokat nyomni. (aki jaccot ezzel az uj Larry jatekal tudgya mirol beszelek)

A grafikarol meg annyit hogy CSODALATOS!!!! Ezt a mostani miisiokban vettem eszre! Valami eszmeletlen a naplemente es a telihold!
  • JohnnySmith
    Joccakát mindenkinek! Holnap jönnek még videok amennyiben szükség lesz rá.
  • KG21
    sztem meg 1 DVD-s :)
  • hen-tes
    mit szenvedtek ? :D
    május kicsit több mint fél év és itt is van :P
  • hapi
    Szóval Pc-re csak 1 év múlva lesz?
    Nehogy úgy járjanak vele mint a Halo-val...
  • Kit--Kat
    naa szal a VERONE MALLT!!!
  • Hentes Bill #6773
  • faDe
    JAAA
  • faDe
    Állítólag 6cds lesz..
  • Hentes Bill #6770
    fasza kis cikk, várunk még ilyeneket
  • Hentes Bill #6769
  • JohnnySmith
    És az én videóim !