82991
-
#6838 hogy-hogy? rakattintasz aztan tolti -
#6837 Én onnan nem tudok szedni. -
#6836 csinaltam torrent-et, az elsoben az avik vannak a masodikban a wmv -
#6835 Majd raksz fel még videókat?A vonatos is érdekellne.Meg ami még jó. -
#6834 Ja egy naon fontos dolog!
A zene... 8 ora gamazas utan aszem ket szam volt ami teccet!!! Ami nagyon siralmas es egyben szomoru. Remelem kesobb tobb figyelmet tudok nyujtani a zenere... remelem! -
#6833 pontosabban, ha JOhnny visszatölti -
#6832 azokat szvsz sehonnan, csak ha visszatöltjük... -
#6831 Thx!Már lent is van szóval törölheted, hogy legyen hely.Várom a többit.=o) -
#6830 Lehet benne uszni ? :DDDD
En meg majkd infarktust kaptam amikor majdnem leestem a hidrol bringaval :DDDDDDDDD -
#6829 Szerintem meg sokkalta praktikusabb. Imadom hogy ugy novelem es csokentem a sebessget ahogy akarom :)
Szeritem bicikli es motor -nak naon hatasos a Analog...
Egyebkent hadd dicsekedjek! A Musklim mar majdnem full :)) Oan kidogozott felsotestem van hey! Hu'a! -
#6828 Uszás fent van.
Na áhhoy majd este. -
#6827 Úszás is fent van majd este felé feljövök azán meglátjuk mit lehet tenni az ügy érdekében. Vagy majd suliból követem a fejleményeket :)
Ja és nem felejtettem el hogy lógok még videóval :)) (bevásárló központ) -
#6826 Én se nagyon bírom csak nagyon nagyon fura számomra az írányítás (asszem némelyik vidon látszik is) De ez az én bajom -
#6825 Megmondom őszintén pc-re várom inkább mert bizotos hogy benne lesznek a ps2 featurák és még megfejelve plusz dolgokkal.
Autozás fentvan :D
-
#6824 Jaaa!
Szigyeje el magat! :DDDD
En nem birnam ki :PPP -
#6823 Hát látom tényleg elolvastál mindent vissza menőleg (helyes:D) -
#6822 Van garázs? Ahol tudod tárolni a verdákat+motorokat+bicajt... Remélem ezt nem hagyták ki belőle... -
#6821 Mert nem küldetéseket csinál, hanem baromkodik és csinálja a videókat. -
#6820 Majd csinálsz valami olyan videót ahol vidéken vagy?Vagy azt még nem tudsz?Érdekellne egy kis quad-ozás az erőben meg hasonlók. -
#6819 Hogy hogy ??? -
#6818 Az birom meg benne hogy pl aikor erosen sut a nap lehet latni azta a ho effektet az utakon. Amikor esik akkor minden elszurkul.
Meg meg egy fiiling amit Pc-re nem tudnak csinalni az az amikor motorral repesztek a vonat sineken:))) Ugy vibral a joy hogy alig birom fogni :))
Alig varom mar azokat a kuldiket amikor kint lesz a faluba :)))
Vajon lehet majd penzert permetezni es a kombajn (remelem jol irtam) -al szantani :)))) -
#6817 Okkáj -
#6816 Én olyan jól állok hogy megvan péntek óta és még mindig onnan kezdek hogy bicikli elöttem figyel :DDDDD -
#6815 OK!Látom az autozast rakod.Az úszkálás, búvárkodás is érdekellne.Thx -
#6814 Kár hogy elmentést nem tudtok küldeni :)))) -
#6813 En fel fogom venni ezt a motoros uldozest csakazertis!
Eszmeletlen a fiiiling! -
#6812 Vissza töltök 2 jobbat a régiek közül. -
#6811 Na elolvastam mindent.Nem volt rövid.
Ki az akiről le tudom szedni dc-n azokat a videókat amik már le lettek szedve a hentesbill.uw.hu-ról?
Jó lenne valami T1 v. T3-astól. =o) -
#6810 Pálinkás jó reggelt! -
#6809 Bazz, annyira zavar, hogy nem tok jáccani a gémmel, hogy PS2-re megkezdtem a gyűjtést!:D -
#6808 Jessus! :D
Es mi volt a gomb??? -
#6807 Pedig úgy volt... -
#6806 Ezt en valahogy nem figyeltem meg... pedig a VC-et kimaxoltam -
#6805 Ez akivel beszel ez OG Log :))) Mekkora arc a csavo :))) -
#6804 lol, ugyan olyan gyors, ha egy hozzászólásban van..... -
#6803 az nem jó, mert sokkal tovább lesznek egy oldalon, és modemesek szétfossák magukat -
#6802 és? :D -
#6801 amugy 1 uzenetbe tobb kepet is lehet rakni... -
#6800 Az újonnan megjelent képekhez, bizony szöveg is jár: A GameSpot egy vadonatúj előzetessel állt elő, ami ezúttal a Street Talk-ra (utcai beszéd) fókuszál. Az érdekesebb dolgokat pontokba szedtük:
# CJ sok-sok hangnemben tud beszélni. Ezeket majd a játékban szereplő, több mint 4.200 megszólalásában ismerhetjük meg. És akkor még nem is említettem a demó-párbeszédeket, és a különböző kis bejátszásokat, melyeknek összlétszáma 3.500 fölött lesz.
# Carl viselkedését, hangulatát, kedvünk szerint változtathatjuk, testreszabhatjuk. Van pl.: kövér CJ, agresszív CJ, szellemes CJ, és kultúrált CJ, csak, hogy néhányat említsek.
# Ha Carl egy másik karakterhez beszél, akkor befolyásolhatjuk válaszait. Bal gomb a D-Pad-en = elutasítás/negatív felelet, jobb gomb a D-Pad-en = beleegyezés/pozitív felelet.
# Több, mint 300 különböző féle gyalogos/hétköznapi ember lesz a játékban, akiktől több, mint 60.000 különböző megjegyzést hallhatunk.
# A gyalogosok emberek beszélni fognak Carl-nak a mindennapi életükről. És csak úgy, mint az életben is, meg lesz a saját véleményük mindenről :) Megjegyzéseket fognak tenni CJ megjelenésére - hajára, tetoválásaira, frizurájára stb.
# A gyalogosok emberek egymáshoz is fognak beszélni, és ha kellőképpen figyelünk, különböző (fontos) információkat tudhatunk meg hétköznapjaikról.
Info: GTA Online -