82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • toMpEr
    hogy-hogy? rakattintasz aztan tolti
  • Amse
    Én onnan nem tudok szedni.
  • toMpEr
    csinaltam torrent-et, az elsoben az avik vannak a masodikban a wmv
  • Amse
    Majd raksz fel még videókat?A vonatos is érdekellne.Meg ami még jó.
  • Sephi
    Ja egy naon fontos dolog!

A zene... 8 ora gamazas utan aszem ket szam volt ami teccet!!! Ami nagyon siralmas es egyben szomoru. Remelem kesobb tobb figyelmet tudok nyujtani a zenere... remelem!
  • Hentes Bill #6833
    pontosabban, ha JOhnny visszatölti
  • Hentes Bill #6832
    azokat szvsz sehonnan, csak ha visszatöltjük...
  • Amse
    Thx!Már lent is van szóval törölheted, hogy legyen hely.Várom a többit.=o)
  • Sephi
    Lehet benne uszni ? :DDDD

En meg majkd infarktust kaptam amikor majdnem leestem a hidrol bringaval :DDDDDDDDD
  • Sephi
    Szerintem meg sokkalta praktikusabb. Imadom hogy ugy novelem es csokentem a sebessget ahogy akarom :)

Szeritem bicikli es motor -nak naon hatasos a Analog...

Egyebkent hadd dicsekedjek! A Musklim mar majdnem full :)) Oan kidogozott felsotestem van hey! Hu'a!
  • JohnnySmith
    Uszás fent van.
    Na áhhoy majd este.
  • JohnnySmith
    Úszás is fent van majd este felé feljövök azán meglátjuk mit lehet tenni az ügy érdekében. Vagy majd suliból követem a fejleményeket :)

Ja és nem felejtettem el hogy lógok még videóval :)) (bevásárló központ)
  • JohnnySmith
    Én se nagyon bírom csak nagyon nagyon fura számomra az írányítás (asszem némelyik vidon látszik is) De ez az én bajom
  • JohnnySmith
    Megmondom őszintén pc-re várom inkább mert bizotos hogy benne lesznek a ps2 featurák és még megfejelve plusz dolgokkal.

Autozás fentvan :D
  • Sephi
    Jaaa!

Szigyeje el magat! :DDDD

En nem birnam ki :PPP
  • JohnnySmith
    Hát látom tényleg elolvastál mindent vissza menőleg (helyes:D)
  • cenobite
    Van garázs? Ahol tudod tárolni a verdákat+motorokat+bicajt... Remélem ezt nem hagyták ki belőle...
  • Amse
    Mert nem küldetéseket csinál, hanem baromkodik és csinálja a videókat.
  • Amse
    Majd csinálsz valami olyan videót ahol vidéken vagy?Vagy azt még nem tudsz?Érdekellne egy kis quad-ozás az erőben meg hasonlók.
  • Sephi
    Hogy hogy ???
  • Sephi
    Az birom meg benne hogy pl aikor erosen sut a nap lehet latni azta a ho effektet az utakon. Amikor esik akkor minden elszurkul.

Meg meg egy fiiling amit Pc-re nem tudnak csinalni az az amikor motorral repesztek a vonat sineken:))) Ugy vibral a joy hogy alig birom fogni :))

Alig varom mar azokat a kuldiket amikor kint lesz a faluba :)))
    Vajon lehet majd penzert permetezni es a kombajn (remelem jol irtam) -al szantani :))))
  • JohnnySmith
    Okkáj
  • JohnnySmith
    Én olyan jól állok hogy megvan péntek óta és még mindig onnan kezdek hogy bicikli elöttem figyel :DDDDD
  • Amse
    OK!Látom az autozast rakod.Az úszkálás, búvárkodás is érdekellne.Thx
  • JohnnySmith
    Kár hogy elmentést nem tudtok küldeni :))))
  • Sephi
    En fel fogom venni ezt a motoros uldozest csakazertis!

Eszmeletlen a fiiiling!
  • JohnnySmith
    Vissza töltök 2 jobbat a régiek közül.
  • Amse
    Na elolvastam mindent.Nem volt rövid.
    Ki az akiről le tudom szedni dc-n azokat a videókat amik már le lettek szedve a hentesbill.uw.hu-ról?
    Jó lenne valami T1 v. T3-astól. =o)
  • JohnnySmith
    Pálinkás jó reggelt!
  • CoolStuff
    Bazz, annyira zavar, hogy nem tok jáccani a gémmel, hogy PS2-re megkezdtem a gyűjtést!:D
  • Sephi
    Jessus! :D

Es mi volt a gomb???
  • PLaci #6807
    Pedig úgy volt...
  • Sephi
    Ezt en valahogy nem figyeltem meg... pedig a VC-et kimaxoltam
  • Sephi
    Ez akivel beszel ez OG Log :))) Mekkora arc a csavo :)))
  • PLaci #6804
    lol, ugyan olyan gyors, ha egy hozzászólásban van.....
  • hen-tes
    az nem jó, mert sokkal tovább lesznek egy oldalon, és modemesek szétfossák magukat
  • Hentes Bill #6802
    és? :D
  • toMpEr
    amugy 1 uzenetbe tobb kepet is lehet rakni...
  • Hentes Bill #6800
    Az újonnan megjelent képekhez, bizony szöveg is jár: A GameSpot egy vadonatúj előzetessel állt elő, ami ezúttal a Street Talk-ra (utcai beszéd) fókuszál. Az érdekesebb dolgokat pontokba szedtük:

# CJ sok-sok hangnemben tud beszélni. Ezeket majd a játékban szereplő, több mint 4.200 megszólalásában ismerhetjük meg. És akkor még nem is említettem a demó-párbeszédeket, és a különböző kis bejátszásokat, melyeknek összlétszáma 3.500 fölött lesz.
    # Carl viselkedését, hangulatát, kedvünk szerint változtathatjuk, testreszabhatjuk. Van pl.: kövér CJ, agresszív CJ, szellemes CJ, és kultúrált CJ, csak, hogy néhányat említsek.
    # Ha Carl egy másik karakterhez beszél, akkor befolyásolhatjuk válaszait. Bal gomb a D-Pad-en = elutasítás/negatív felelet, jobb gomb a D-Pad-en = beleegyezés/pozitív felelet.
    # Több, mint 300 különböző féle gyalogos/hétköznapi ember lesz a játékban, akiktől több, mint 60.000 különböző megjegyzést hallhatunk.
    # A gyalogosok emberek beszélni fognak Carl-nak a mindennapi életükről. És csak úgy, mint az életben is, meg lesz a saját véleményük mindenről :) Megjegyzéseket fognak tenni CJ megjelenésére - hajára, tetoválásaira, frizurájára stb.
    # A gyalogosok emberek egymáshoz is fognak beszélni, és ha kellőképpen figyelünk, különböző (fontos) információkat tudhatunk meg hétköznapjaikról.

Info: GTA Online
  • Hentes Bill #6799