82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • PS3
    De ez csak akkor valósul meg, ha legalább egy darabot eladnak eredetiben! Te fogod megvenni?
  • Esrohnoil
    Látom még mindig nem érted... én a PC-s és PS2-es eladásról együtt beszélek...
  • zaki
    ebben tévedsz, sokkal kevesebben veszik meg majd a játékot, mint ps2-re. összesen nem fog elfogyni a következő gta-ig a san andreasból, mint a ps2-es verzsönből 3 hónap alatt
  • Esrohnoil
    Azt nem mondtam, csak azt h. a PC-s eladást is ha hozzáveszed majd, akkor összességében még többet kaszálnak vele.
  • zaki
    nekem se :P
  • Imrusssss
    11222#!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Imrusssss
    Figyu ez nekem nem jelenik meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • PS3
    Mér, szerinted PC-re többen fogják megvenni eredetiben?
  • Esrohnoil
    Jah, és még a pc-s verzió meg sem jelent. :) :(
  • zaki
    A San Andreas fogyott a legjobban 2004-ben
    Multiplatform - 2005-01-19 10:31:00 Kommentek (7 db)
    Egy százalékot estek vissza az észak-amerikai eladások 2004-ben a két évvel ezelőtti mutatokhóz képest, derült ki az NPD friss konzolos összesítéséből. A gyengébb eredményért elsősorban az év végére kialakult PS2 és Xbox hiány okolandó, ám néhány tétel így is kiemelkedően teljesített: a GTA San Andreas magasan a mezőny fölé nőtt, megelőzve a Halo 2-t, valamint a Madden NFL 2005-öt, amely szintén elérte a többmilliós határt.

# 1. Grand Theft Auto: San Andreas (PS2) - 5.1 millió
    # 2. Halo 2 (Xbox) - 4.2 millió
    # 3. Madden NFL 2005 (PS2) - 3.2 millió
    # 4. ESPN NFL 2K5 (PS2) 1.5 millió
    # 5. Need For Speed: Underground 2 (PS2) - 1.4 milió
    # 6. Pokemon Fire Red (GBA) - 1.2 millió
    # 7. NBA Live 2005 (PS2) - 1.2 millió
    # 8. Spider-Man: The Movie 2 (PS2) - 1.1 millió
    # 9. Halo (Xbox) - 1.1 millió
    # 10. ESPN NFL 2K5 (Xbox) - 1 millió

info: 576 Online

és még nincs 3 hónapja, hogy kijött a gém
  • lamase
    hat szerencsere en megtehetem (bhahaha), es nem az altalad emlegetett apuci tomkodi a zsebem (bar jo lenne), de a velemenyem ezeketol a szep hosszu mondatok lattan se valtoztatom meg :|
  • Sephi
    Egyebkent GTA fanok lehet orulni mert alitolag hamarosan jon PC-re a Mercenaries c. jatek ami szvsz eros GTA koppintas csak tobb benne az akcio.

Vegulis ez egy modern haboruban jaccik de ugyanugy van terkep , kocsikat , tankokat meg helikoptereket lehet elopni , ugyanugy van bazi nagy terkep , a kuldetesek a la GTA a terkepen szal minden a maga helyen. Bovebb info :

TOPIC
  • hen-tes
    a lehetőség van ingyen?
    [kötekszik] :D
  • Extraboy
    Pontosan! Meg egyebkentis ki akar folosleg kidobni 18e FT-t ha van egy lehetoseg ingyen...
  • bld
    vanakinek nm töm az apuci a zsebébe egy huszast h de kisfiam megérdemled és van aki hiába dolgozik látástól mikulásig nm engedheti meg magának mert fontosabb dolgokra kell a lé de még is hozzájut és ugyanúgy tud vele játszani valamint a pénze is megmarad:))
    [nm akar beszólni nyugi kisherceg]
  • Kit--Kat
    játszottam már vele szal tudom miről beszélek, natyon jó lett, de a 80as éveket nemlehet űberelni:)
  • zaki
    hogy nem-e? :)

na majd meglátod :)
  • lamase
    dehogynem :D
  • Kit--Kat
    Én a VC-t megvettem, mert az tényleg megérdemelte a térképével és leírásáal, nagy mosolyt csal az arcomra, mer nagyon poén+ 1 poszter.
    De ezt már nem veszem meg mert kira gém lesz, de a VC hangulatát úgyse fogja felülmúlni.
  • lamase
    ez vmi warez csati lenne? egyebkent meg folosleges beleszolnod az en egyeni velemenyembe, mert ugyse valtoztatom meg..
  • JPreggiT
    asszem ez volt az:

http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_01.html
    http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_02.html

• JPreggiT
    Hát az h nincs rá pénz az előfordul, de ahogy elnézegetem a hozzászólásokat a "fölöslegesen kidobott pénz" nemigen jöhet szóba :o)
  • JPreggiT
    Nem duplarétegű stuffot akarsz véletlenül egyrétegű lemezre irni és ez a Nero baja? :o)
  • Extraboy
    Szerintem meg nembiztos, hogy az ember foloslegesen akar kidobni 18e FT-ot, vagy azis lehet, hogy nincs ra penze, mert nem mindenkinek van! Es jobblenne ezt figyelem elott tartanad mielott ilyeneket szolsz bele!
  • lamase
    nem, szerintem ennyit megerdemelnek a keszitok..
  • zaki
    csak angolt tudok
  • Extraboy
    "a missziot?" - ha jol tudom kb 130 van benne + mellekkuldetesek
    amugy volt 1 olyan oldal ahol az ossz misszio fel volt veve videora csak mar nem emlexem a cimere :( de ha valakinek eszebejut az segitsen Imrusss-on!
  • UNREG
    Melyik missziót? Van vagy száz...
  • Imrusssss
    Sziasztok !!!
    Nem tud valaki a San Andreas ból valami leírást hogy kell megcsinálni a missziót???
    Ha megvan akkor köszi szépen!!!
  • Extraboy
    Nem lenne 1xubb baromsagokat nem belespammolni?
  • Extraboy
    En pont most fogok holnap egy ilyen DVD irot venni csak ND-3500-t
    amugy milyen formatum? szerintem probald meg, hogy a winrart felteszed es az ha jol emlexem meg birja nyitni a kepfajlt, nos igy ki tudod deriteni, hogy nem-e az serult!
  • lamase
    nem lenne egyszerubb, ha megvenned.. ?
  • neménvoltam
    Hi! Nagyon szeretnék már játszani a játékkal, gondolom ezt megértitek :) Hozzá is jutottam egy PS2-höz, letöltöttem a San Andreas, egy képfájl jött ki, megpróbáltam kiírni Nero-val is és Alcohol 120%-al is, de sajna nem jön össze: Alcohol-nál ezt írja: Cannot Write Medium : Incompatible Format Nero-nál meg: Illegal Disc Could not perform start of Disc-at-Once
    DVD íróm: NEC DVD-RW Nd-1300A
  • UNREG
    Nem kapsz semmit, csak pénzt... meg mínusz 8 évet az életedből és pár kihullott hajszálat...
  • vki
    Olyasmire goldoltam, mint pl a három modell (heli, repülő, és kicsikocsi)
  • Esrohnoil
    ...és mi a kérdés? :)
  • vki
    JA! Már a konzolok közt is felraktam a kérdést:
    HA megcsináljuk a Zero-s küldetéseket, a pénzen és a baron küldetésen kívül?
  • vki
    Ha valaki hiányolja a jetski-t a játékból, akkor ajánlok figyelmébe két csalást:

Kocsik a vizen:
    Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2

Quad Bike:
    Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2

Próbáljátok ki! Kegyetlen!
  • hen-tes
    vice citynél sem volt, és még az is durva, hogy nem mered biztosra állítani, hogy ez is csak fake......
    nagyobb fannak hittelek D:
    [nemtudjamitbeszél]
  • TothLaci
    Fakerék a béta! Már a Googlen kiderült!