82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • aabyssx
    Az biztos! Én is átugrottam a pécés játékok közé megnézni, hogy vajon mi késztette ilyen megnyilvánulásra, pedig fél éve erre sem néztem.
  • Sephi
    Ember ezzel a beszolassal hires lettel!
  • Neme.
    Hüje.
  • fitutufi
    nekem nincs ps-em mivel pc függő vagyok és ez a hobby-m erre sok pénzt költök... :)
  • Skynet
    Néha ottvan a tank néha nincs a reptér felé eső 1. hangárban szokott lenni...
    A helcsit sikerült kivinnünk mázlival baromi alacsonyan és gyorsan a repterünk felé repülve...
    Vadászrepülőt meg találsz a 2. város kikötőjében a repülőgépanyahajón (hogy a repcsilopós misszió elött van-e ott repcsi azt passzolnám:) )
  • PS3
    Onnan szedtem én is.. de én ott nem találtam tankot, 'csak' Hummert! Ott egy jó heli is van, nem lehet valahogy trükközni, hogy ne lőjék le a levegőből? A tankot amúgy a 2. városba vittem el, a vasúti sínen könnyen el lehet jutni!

Mondjuk az vicces, hogy a villamos simán kilöki a tankot!
  • Skynet
    :)
    Mi csak fogtunk anno egy kisrepülőt beszálltunk a repterüntől köpésnyire lévő katonaság fölé ahol ránklőnek légvédelmi rakétákkal kiugrottunk föld felett a hangároknál és ott állt üresen 1 tank...
    kb 50 autón átgázoltunk vele mire kigyulladt....:)
    De a reptérre simán ellehet vinni....Az első városba visszavinni a művészet:)
  • PS3
    Én most olyan 30%-nál tartok, bár nem hiszem hogy van összefüggés! A Las Ventursban lévő bázisra bementem, és felrobbantottam pár FBI-os kocsit, és 6 csillag lett! Aztán becsalogattam egy tankot, és megszereztem! :-)
  • Skynet
    Általánosan mondtam amúgy Burnout 3-ra sem mondanám hogy nemszép:)
    Főleg a fullos autógrafic és realtime tükröződés melletti fullos törésmodell...:)
  • Skynet
    Tankot szereztünk simán elvittük a repterünkre.....
    6 csillagot viszont az istennek sem tudtunk összehozni az egész játék alatt:)
    5 csillagnál jön ellenünk vadászrepülő meg heli meg minden szar vadászgéppel szarrálőttem egy fél századniy vadászrepülőt de semmi....5 csillag...Hogykell 6 csillagot???:)
    Apache (HUNTER)-ről tud vki vmit??? Nemtalálom pedig van elméletileg....

Kedves Toth Laci nemakarlak minősíteni de ha lehet te se minősítgess olyan gépet (PS2) amihez annyi közöd van mint tojóstyúknak a turbónyomáshoz....
    Élből ps2 hemzseg verekedős játékokkal ami pc-n sajnos gyk szinte nincs (ősrégiek kivétel)....
    Plussssz haviszinten legalább egy igenagyonhíres játék megjelenik ami pc-re sajnos soha sem jön ki,ecseteltem miért...Pl: Metal Gear solid 3 perpill orrbaszájbaaláz bármilyen hasonló stuffot pc-n....
    Ha elitazol vhova és kikapcsolódásra vágysz haverokkal kicsit eccerübb vinni 1-2 ps-t és rábaszarintani a helyszínen tv-re mint vinni 1-2 komplett pc-t...HJa és ps-en is nézheted a dvd-ket avikat egyebeket....
    Az hogy grafikailag nincs ott ahol a pc?? Kiafaxt ha a játékok nagyrészének hangulata van és nemkell hónapokat várni egy komolyabb játék megjelenéséig...A ps2-t erre tervezték: SZÓRAKOZTATÁSRA....Ujságban is a szórakoztató elektronika címszó alatt szerepel....Ne hasonlítgassuk már a pc-vel....
    Kicsit azért eősen elgondolkodtató hogy rengeteg pc-s köztük énis két halflife 2-zés között tekken4-ezik vagy hasonló játékokkal játszik konzolon és nem anyázza végig a konzolos fórumokat "FUJJSZARKONZOL beírásokkal mint egy debil hülyegyerek.....

Csakhogy szeressétek azért sonyékat is aki nemtudott róla: A GTA:SA nem azért nem jött még ki pc-re mert fejlesztik a grafit ps2 grafihoz képest nagyba meg sok extra lesz meg ilyenek....Jóllehet szebb lesz a grafic valszeg de nemsokkal...De az ok amiért nem jön az az hogy Sony leszerződtette rockstarékat hogy az új GTA 1 éven keresztül csakis a ps2-re jelenhet meg semmi másra...ennyi:)
  • cenobite
    "nem egetrengető grafic miatt...."

Mondjuk azért a Gran Turismo sorozat nem éppen a béna grafx-ről volt hírös. Más szelek fújnak itt és ott is.
  • Skynet
    Az hogy pc-re sok konzolos játék nem jelenik meg mi az oka? Nem a warez hanem a fogadtatás....A legtöbb konzolrólááthozott játkot a pc-sek magas százaléka a konzolos múlt miatt elítéli,a nem egetrengető grafic miatt elítéli-->kevesen veszik-->kevés a bevétel-->szarnak a pc-se fejére egy idő után (jópélda a Gran turismo ahol a fő játékkészítő mufti eztz széppontosan megisaszonta:) ).....

Nállam is frankón elfér a pc mellett a ps2 és a vicc az hogy az utóbbi 1-2 hónapban főleg sokkal többet ps2-zök mert vmijér pc-n isssszonyatos pangás van játékialag......
    Ps-re meg sorba jönnek a nevek MGS3 ilyenek..
    Vmi error van pc-s játékfejlesztőknél vagy nemtom....
  • Kit--Kat
    Pc-s lázadás:P
  • Amse
    Semmise.
    [hazudik]
    Nem is.
    [de]
  • zaki
    hú mi volt itt
  • cenobite
    Ott a pont!
  • cenobite
    Szerintem már most is baráti áron lehet Ps2-t venni (egy közepes vidkártya ára) és ahogy kijön a Ps3 ez még olcsóbb lesz. Voila! Csak akarni kell! :)
  • PS3
    Nyilván a kiadók pénzt akarnak látni, és nem azt, hogy másolják a játékaikat... konzolon is van warez persze, de sokkal több eredeti gémet adnak el!
  • báttyó02
    ja én is igy vagyok vele
  • PS3
    Vajon miért lehet ez? Csak nem a tömeges warezolás miatt?
  • Amse
    Sírok is miatta, de valahogy túlélem.(ha én gazdag lennék.....ezekért megvenném :)
  • cenobite
    Hát igen... Egy Gran Turismo, egy Burnout, egy Final Fantasy... ;)
  • Amse
    Fúj de utálom a konzolt.
  • Kit--Kat
    1ként sokan azért utáljaák a konzolt mert vannak gémek amik hónapokkal később, vagy rosszabb esetben csak oda jelennek meg.
  • Amse
    Ja ok.Peace
  • cenobite
    beszéltem
  • cenobite
    Nem Rólad beszélte. Peace! Engem a tóthlaci hozzászólása húzott fel...
  • Amse
    Fogd már fel, hogy szinte minden hsz-emben amiben erről beszélek a saját és csakis a SAJÁT szempontomból nézem.Nem fikáztam a konzolt 1általán, sőt még dícsértem is, DE nem nekem találták ki ÉS mivel én nem tudnám használni ezért nem is szeretem.
  • Amse
    -Qrvasokat netezek, letöltök.
    -Fotózom, szerkesztem.
    -Hobby logo, bannergyártás.
    -Mp3 lejátszó, nokia 3650 -es használatához is kell.
    -Dolgoznom, nyomtatok, scannelek.
    stb.
    nekem nem kell konzol.ennyi.és jobban szeretem a pc-t, mert sokkal több mindenre használom, mit 1 konzolt(ha lenne).
  • cenobite
    Imádom az ilyet: pc-n jobb a cs, a mmorpg, a satöbbi. De engem egyáltalán nem érdekel sem a cs, sem a mmorpg. Én a pc-t munkára/zenére/netre használom. Nem azt mondom, hogy szar a pc, ezekre nekem tök elég. De attól hányok, ha valami idióta arc arról fröcsög, hogy milyen szar a konzol, amikor le van ragadva a mario-nál, lövése nincs a konzolokról, a megjelent játékokról és általában az egészről, csak reflexből fikázik.
    A számomra érdekes és értékes címek konzolon vannak. PC-n utoljára a Morrowind adott valamit. Az a mai napig fent van a gépemen, imádom.

Ennyi.
  • Kit--Kat
    héé azért nem kell elfogultnak lenni ennyire, nem minden nyújt ugyanolyat mitn a másikon, a Medál se nyújt ugyanolyan minőséget PS2-n mint PC-n.
    Pl. a Rising Sun az 1. Pearl Harboros küldi után 1 használhatatlan fostalicska.
  • Vers
    xboxon lehet, szal ez nem indok mondj jobbat
  • Amse
    Hát ha neked jó akkor örülj.Én pc-n játszom, mert számomra azon sokkal jobb pl cs-zni neten.(amit ps-en nem lehet) és feleskegesnek érzem.
  • Vers
    te egy BAROM vagy
  • cenobite
    Érdekes, nekem nagyon jól megvan egymás mellett a pc és a PS2. Egyiket erre, másikat arra. Soha nem értettem ezt az "utálom a konzolt, mert @>#&@>#&>#&@>#&{ - és itt általában semmi értelmes indok nem hangzik el, csak értelmetlen, retardált fröcsögés" hozzáállást.
  • cenobite
    Igen, a hozzászólásaim tényleg egy tizenévest sejtetnek, míg a te nagyszerű, mindenre kiterjedő információbirtokod a konzolokról egy magasabb szintű, már-már nem evilági intelligenciát sejtetnek.

Ritka láma vagy.

• Kit--Kat
    én szeretem a PS2-t is, de azt azért nem kéne mondani, hogy a PS2 az játékba jobb mert ez már nem igazán fedi a valóságot. De azért szeretem ettől még:)
  • PS3
    Igen, a tied épp elég volt! De innentől téma OFF!
  • Amse
    De már rég láttam képeket a játékból és szeretnék nézegeteni.
  • TothLaci
    Ha megkérhetnélek, akkor ezt az üzit a privátba küldd, mert itt senki sem kíváncsi erre a show-ra