82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • PS3
    A tank az olyan barna színű, böhöm nagy.. ja meg nagyokat lehet robbantgatni vele! Nem tudtad?
  • PS3
    "Semmik vagytok"

Ez különösen értelmes volt! Vagy azt hiszed én egy robot vagyok?
  • Amse
    Képeket!
  • Amse
    De attól még nem szar a konzol.Arra amire ki lett találva a legjobb.Az más kérdés, hogy én is utálom.Én ragaszkodom az egérhet és a qwerty bill-hez.
  • PS3
    Közben megy itt a San Andreas, megszereztem a tankot, és sikerült elvinni a garázsig! Megyek is egy kicsit rombolni!
  • PS3
    És qrvára felesleges úgy összehasonlítgatni, hogy vagy csak az egyik, vagy csak a másik! Ideális eset : játék PS2-n, internet/mp3/film PC!
  • TothLaci
  • TothLaci
    Na látjátok... Nekem is pont ugyan ez a véleményem! Én sem szoktam "csak a játékra" használni, hanem más, talán értelmesebb dologra pl webszerkesztés, egyszerű programozás, stb.
  • PS3
    Én mindenesetre örülök, hogy értelmes megnyilvánulásaiddal egy jót röhöghettem rajtad!
  • Amse
    Szerintem ezen felesleges vitázni, mert qrvára nem ugyanarra a dologra lett kitalálva a 2.A konzolok többsége játékra lett kitalálva és néhány extrát beleraktak (dvd player).Akinek erre van szüksége annak sokkal jobban megéri a ps2, mert adott a konfig és minden megy rajta amit erre csinálnak.De akinek nem elég csak a játék (pl:én), mert mást is csinál a játszáson/filmnézésen kívül az vegyen pc-t és ha akar játszani is akkor fejlessze.Ennyi.Én biztos nem fogok ps-t venni soha(ha nem 1000 ft lesz), mert sokkal több dologra használom a pc-t.
  • TothLaci
    Úgylátszik, szembekerültünk. De mondok nektek is valamit! Kedves PS3, és cenobite! Engemet ne minősítsetek, mert ti sem vagytok értelmesebbek egy 14 éves szintnél, hiába adjátok a nagyot, semmik vagytok! Bemutattátok saját magatokat! Jah és én jobban szeretem a pc-t, és ez az izlés kérdése.

--- És téma lezárva! ---
  • PS3
    Aki már próbálkozott tankszerzéssel, annak is feltűnt, hogy itt sokkal kevesebb sérülést bír, mint a VC-ben? Szereztem egyet a katonai bázison (6 csillag segítségével), de már nem tudtam a garázsba elvinni, mert annyira lestrapálták szegényt..
  • cenobite
    Nekem is kizárólag szegény konzolos ismerőseim vannak, sőt én magam is most az utcán fagyoskodom, csak találtam egy laptop-ot, amibe benne volt ez az internet-izé...

Néztem a Tóth Laci életkorát és hááááááááát.... a megnyilvánulása alapján egy tizest simán letagadhatna. Sorry, nem akaraok flame-et kezdeni, de kevés dolog tud felbosszantani és az egyik ilyen az ostobaság.
  • PS3
    Életkor: 18-25 között

Szerintem ez az IQ érték akart lenni..
  • PS3
    Én is tévedtem! Te nem hülye vagy, hanem NAGYON hülye! Ja, sokkal értelmesebb 100 rongyért venni egy új videókártyát, ami 1 év múlva már csak középszintű lesz! Szerintem meg pont PC egy rakás szar (játékok szempontjából persze, hisz a ps2 is játékra készült), Xp2400+, 9600XT, 512 ram van benne, tehát nem egy ősroncs, de valahogy nincs olyan játék, ami le tudna kötni! Doom3 volt az utolsó játék, amit végigvittem (azt is csak a Doom1/2 kötődés miatt). És ugye a ps2 már 5 éves gép! Te (apuci) hányszázezer forintot költöttél el 5 év alatt gépfejlesztésre?

Konzolon egészen más a helyzet, ott olyan játékok is vannak, amik le tudnak kötni (Gran Turismo, MGS3, és ugye a SA).

"csak olyanoknak jók, akik szegényebbek, és nem akarnak állandóan a pc-re költeni"

Ja, a japánok nagyon szegények, sajnálom is őket. Tehát nálad az a szegény, akinek konzolja van...

De ha utálod a konzolokat, akkor gondolom még soha nem is játszottál velük.. akkor honnan tudod, hogy semmi jó nincs bennük?
  • cenobite
    [tapsol és meghajlik a ritka értelmes hozzászólás előtt]
  • TothLaci
    Tévedsz! Inkább azért nem, mert egy fillért sem fogok áldozni a hülye konzolokra, inkább elköltöm valami értelmesebbre, mondjuk egy jobb videókártyára, ráadásul a PS2 egy nagy szar, egyetlen előnye, hogy kicsi, könnyen hordozható, és tévére lehet kötni! Ezen kívül semmi jó sincs benne! Maximum csak olyanoknak jók, akik szegényebbek, és nem akarnak állandóan a pc-re költeni, hogy fussanak az újabb játékok! DE ez is csak az ÉN véleményem!
  • PS3
    " PS2-ön ki sem próbálom, mert utálom a konzolokat"

Mert hülye vagy, azért!
  • fitutufi
    hát ja...egész értelmes :)
  • TothLaci
    Tudom sajna... Nagy élmény lesz addigra kivárni. De legalább akkor lesz egy nagy élményem :)
  • cenobite
    Na, ehhez a hozzáálláshoz csak gratulálni tudok...! :(
  • zaki
    június 6
  • TothLaci
    Kéne a GTA: SAN ANDREAS! De csak PC-n! PS2-ön ki sem próbálom, mert utálom a konzolokat!
  • zaki
    11334 P
  • Kit--Kat
    őőő én ezt tényleg így gondolom arra a buzi analogra rakták át a kocsi irányítását. Tomyt meg CJ-t jó azzal irányítani az autókat viszont csak kis sebességnél lehet tökéletesen azzal irányítani.
    Bár lehet, hogy csak megszokás kérdése:)
  • tigeroo
    több tiszteletet a 2005-ös év játékának!
  • Kit--Kat
    Vice City-ben jobb volt:P
  • JohnnySmith
    Tulképp én is ezt mondom
    (nincs kedvem sem ídőm most vitatkozni)
  • zaki
    semmi gond az irányítással :D
  • JohnnySmith
    Mind1 ezt már kitárgyaltuk. Valki (pl én) udorodik az írányításától(ps2-n). De a repülőket,heliket,jetpacket tök jól lehet irányítani.
  • zaki
    sazr az irányítása? lol :D

van benne auto célzás, azzal meg gyerekjáték lövöldözni :D
  • GDI
    Egy gond van a ps2 változattal.Szar az irányítása.Ehyszerüen a lövöldözés az valami hányinger.Nem lehet rendesen irányítani.Hiányzik az egér.Nem lehet vele olyan jol és pontosan sorozni mint a pc-s VC változatban.Amugy más gond nincs vele házimozi mellett-)
  • JohnnySmith
    Én ezekről nagyon lemardtam :DDDD Ha rajtam múlott volna, még mindig Los Santosban szerencsétlenkednék az 3-4 küldetésnél :DDDDDD

Majd pc-n :DDDDDDD
  • tigeroo
    fizetésemelés?..
  • zaki
    3 csodaverdát
  • Extraboy
    Azert mit is kapsz? amugy nekem ugyanez volt legiiskolaban a "lodd le a hunterrel" kuldinel :)
  • TothLaci
    de aktívak voltunk ma :)
  • zaki
    pú, vagy másfél órát szenvedtem az autósiskolában 2 feladattal, de meglett, és megvan az összes arany, megérte
  • Amse
    szerintem se, de nem az sa miatt fogok fejleszteni.
    off:
    majd holnap dumálhatnánk cod-ról, ha msn-t beszerzel
    innen szedd le
  • zaki
    szvsz nem lesz sokkal nagyobb a gépigénye a cuccnak, mint a vc-nek