82991
-
#11122 ha vkit erdekel a San Andreas - The Introduction huszuniksz perces video(300mb) az ..INNEN leszedheti.. pentekig fennhagyom -
#11121 sok újat a grafikában ne várj. mondjuk az autók sokkal jobbak, szebbek, gyorsabban, és rengeteg van belőlök, eez fasza nagyon. meg a belső terek. azok is szebbek. eső is faszául meg van csinálva, engem a köd idegesít, de rendesen. de ennek a játéknak nem a grafikáján van a hangsúly :) -
#11120 OFF:
Ps-el nagyon ritkán ábrázolnak műszerfalat (vagy hasonló közelségű texturákat) mer sajna ocsmány.Valamelyik konzolos ps2-s topikban már kifejtették hogy a kevés videómemoriának is (4mb talán) köszönhető asszem. -
#11119 műszerfal valszeg. nincs, mivel nincs belső nézet -
#11118 Szisztok!
Az lenne a kérdésem(lehet hogy már volt hasonló),hogy GRAFIKAILAG (PS2 ugyebár) mennyivel jobb ,szebb,részletesebb mint a VC ill. a vannak e olyan kis finom részletek grafikailag,mint pl. az autók szépen kidolgozott(látható)műszerfala stb. ????
[válaszokat példákkal várva]
-
hárká #11117 igaz!
nemsokára jön pc-re :P
még 5 vagy 6 hónap :( -
#11116 hát én annyit nem játszottam vele, majd jön valaki aki végignyomta -
hárká #11115 :D
rendőrök ellen jó
milyen új cuccok lesznek benne? -
#11114 alapvető dolog a GTA-k ban -
hárká #11113 jól van na, akkor rakéta lövő.
Az van? -
#11112 bajosan lenne mert az a II. világháborús aknavetőnek volt a beceneve:) -
hárká #11111 remélem nincs mert ez egy komolyabb játék(szerintem!)
-
hárká #11110 sizasztok!
lesz bazooka a san nadreas-ban?
-
#11109 ne térlyűnk ki a hejesirási híbákra -
#11108 na most jöjjek a BMWdel meg a kanayargós utakkal???
a lényeg az, ha akarnád megértenéd, de nem akarod, és neked is vannak ilyen bravúrjaid:o -
#11107 :DDDD -
#11106 Ha már itt tartunk, a "szó használat" egybe írandó. -
#11105 "montad, hogyó csomó játék amivel nem lehet játszani PC-n mint, de PS2-n igen vagy valami ilyesmi, ha nemérted sajnállak"
Ez is full gyogyósan van megfogalmazva!
Mint de???! Az milyen szó használat!
Lada mint de trabant! - ilyen szinten fogalmazod meg!:) -
#11104 nem!
Idiótán fogalmazol bazzeg!! :) -
#11103 montad, hogyó csomó játék amivel nem lehet játszani PC-n mint, de PS2-n igen vagy valami ilyesmi, ha nemérted sajnállak -
#11102 nektek a játékgépen (amelyikben körbe-körbe kell menni és lőni) mennyi a rekordotok? -
#11101 :DDD:DDD:D:D:DD
amugy los santosban van az edzoterem mellett majdnem -
#11100 tudakozó :o
ték:P -
Gibor #11099 Valaki meg tudná mondani hol van a San Fierro-ban a betörö kocsi? -
Gibor #11098 Hi! everybody! -
#11097 nyehehehe.. biztos jo -
#11096 Nekem van vagy 4-5 garázsom és mind1ikben egy-két-három kis csoda-autó áll. :) Én élvezem ezt a tuning részét a dolognak. A faja autóimmal úgyis csak "krúzolok", meg ilyesmi. ;) -
#11095 "és van 200ami PS2-n is szal most ezen nem kell vitatkozni"
200 stílus pc-n?!?:) -
#11094 Nem hiszem mivel általában másokat megértek! -
#11093 kifogások ha 2 embert nemértessz meg a tekészülékedben van a hiba -
#11092 Mert két örült fogalmazot azzér!:)
Általában amit magyarázol nem nagyon szoktam érteni!:) -
#11091 Radio Los Santos szoktam én is halgatni. -
DePreSsZYo #11090 én csak azt :D -
#11089 én majdnem csak azt hallgatom -
DePreSsZYo #11088 Itt hallgatja vki rajtam kivül SA-ban a Los Santos radiot?
Mert nem nagyon láttam itt hip-hop és rap kedvelőket :D
De lehet, hogy tévedek ;o -
#11087 azért 1et jó feltuningolni, és a garázsba vigyázni rá. CJ házától egy köpésnyire van a low-rideres illegális verseny -
#11086 Ha csinálok képet DE ilyet hogy rendőrautó tetején bmx mit kapok:)Sőt legyen inkább videó.
(nem mintha nehezemre esne)
ui:Csak most inkább a GT4re vók ráállva azé nem csináltam képeket meg videjót.És még levagyok maradva egy beígért videóklippel amit az eddigiekből kéne összevágnom és egy normális "zenés videoklippet" csinálnom a Sony Vegas Movie Studio4el :DDDDDDDDDD -
#11085 jah, hajnalig gta-ztam, aztán reggel 10-kor keltett fel a tesóm, mert láma volt, és nem bírta normálisan lejátszani az egyik lemezt a dvd lejátszóval -
#11084 Én egyszer sem alakítottam át kocsit, nem sok értelme van, ugyanúgy felrobban ütközésnél, mint a többi, csak csomó pénzed bánja.
Mondjuk lehetett volna olyan tuning, persze marhasok lóvéért, hogy törhetetlenné varázsolja a kocsit. -
DePreSsZYo #11083 hát az biztos , hogy nem egy olcsó dolog :D