82991
-
#11082 zaki ma 03:21
zaki ma 11:06
Te sem sokat aludtál... :)) -
#11081 és sok pénz kell hozzá :/ -
#11080 Miután találkozol Cesar-al, aki a testvéred fiúja. Ő ad neked küldetést is és utána megnyílik néhány tuningműhely. Viszont nem minden autót lehet tuningolni. Értelemszerűen, amelyiknél kinyílik a műhelyajtó mikor eléállsz azt lehet... ;) -
#11079 mar a legelejen elerheto lesz, lorajder misszional -
#11078 talán konzolfórumon tudják------------------------------------------->
-
#11077 Sziasztok!
En nemreg kezdtem jatszani,szoval meg az elejen vagyok. Valakitol regebben hallottam hogy elerhetove valik vmikor a jatekban egy olyan hogy kocsikat lehet atalakitani!Lehet nem igaz nem tudom!Az lenne a kerdesem hogy igaz-e es hogy mikor lesz elerheto!Elore is koszi -
#11076 ja, és van daru az építkezésen, amit lehet irányítani!!!!!4 :DDD -
#11075 kis spoiler:
nagyon meleg, san fierroban most volt egy küldetés, amikor le kell bontani a melósok házait az építkezésen, végén meg a csávó szarik a mobil vécében, aztán be kell tolni egy gödörbe, és be kell betonozni a földbe :DDDDDDDDD -
#11074 megvan az 50 taxis küldetés is, nagyon állat ez a nitro :D -
#11073 én meg se szólalok
Ismerősnél játszotam 10percet vele (kocsikázás autópályán) de azóta fanatista lettem minden mozdítható SA videót leszedek
Úgyhogy peace tesvéreim' nagyon kúl topic volt eddigeztán se változzon -
DePreSsZYo #11072 én ezé visszem másodszorra :) -
#11071 el lehet jutni 2 nap alatt is, ha a küldetéseket egymás után lenyomod ezerrel, csak akkor semmi értelme, élvezd ki a hatalmas várost, és a rejtelmeit, úgy az igazi -
#11070 fejezd be leccives, kosz -
#11069 most pár képbő ekkora problémát csináltok?
hát bazzeg az eszem megáll... -
#11068 na de akkor is! most ha csak 2 hétvégén játszok vele! az négy nap! azon tök simán elleht jutni san fierroba! azok akiknek van ps-ük bizonyíthatják,hogy nem olyan nehéz eljutni san fierróba! -
#11067 http://sg.hu/listazas.php3?id=1105222730 itt folytassuk sztem, ezt a jo topicot erre elb*szni.. -
#11066 23:16:11 <lamase> tevagy:PP
23:17:23 <smici> :o
23:17:26 <smici> KAMU!
23:17:32 <smici> én smici néven vagyok -
#11065 te egy kicsit berúghattál mert én nem las venturast írtam,hanem san fierrot de tök mind1! ha legalább én mostmár az igazat mondom akkor te is azt mond! -
#11064 :D -
#11063 figyú! engem nem érdekel,hogy most nagy keménynek érzitek magatokat azzal,h nektek van PS-etek és most ezzel keménykedtek!én nem akarok PS-t csak egyszer ki akartam próbálni a SA-t! és ez most olyan nagy bűn,hogy nincs PS-em,és kölcsönöztem? -
#11062 jó, de csítelni akkor sem kellett volna
na jó, úgy játszotok, ahogy akartok
frankón lehet kölcsönözi ps2-t? 2500 egy hétvégére? baz, kölcsönadom én is íg ymásnak, 2 hét alatt vissza is jön az ára -
#11061 hat igen de neked lasventurasig sikerult vinni (msn es beszelgetes alapjan) -
#11060 hagyjátok már!!!!!!!!!! -
#11059 hát ja!a hétvége elég kevés a játékra! épp ezért nem is élveztem igazán! -
#11058 legyél büszke rá -
#11057 csíter
izgalmas lehetett így a játék, gondolom minden más csítet is kipróbáltál -
#11056 igen tudom nem mondtam de viszont ahhoz mi a közötök,h mien módon készítettem a képeket? -
#11055 igaz -
#11054 pontosan te nem, csak az SA-val ezekalapján ennyi -
#11053 ez a frankó,ez az igaz akármit is akarsz ez az igaz és mást nem tudok mondani! -
#11052 de csak most vallod be.. szazl
eddig meg rohattvoltál -
#11051 én vagyok csaló geci? én legalább bevallom az igazat mert sokan kérték az igazat!
-
#11050 na óvan
mostmár kuss legyen -
#11049 ok
befejezted? -
#11048 szazl kölcsönöztél!
ez új
csaló kis gecie is vagy
eddig se bírtalak, szazl np :D
-
#11047 Mindenki olvassa el!
Tehát összefoglalom:
amikor kikölcsönöztük a PS2-t a PSteremből (2500ft/hétvége) akkor hazahoztam és rádugtam a számcsira.és ekkor a TV-tunerkártyán keresztül csináltam képeket amit megtartottam,hogy szépen fokozatosan föltöltöm őket! ezt legalább 20-an megértették de volt 1 ember aki baromságnak tartotta és ezt az embert lamase-nak hívták.
amúgy megkérdezte azt:
1 hogy van a képeimen olyan sok many? válasz:pénzkód
2 mért van körbe olyan fekete csík? válasz: nemtom mé, de a TVtuner-em így olvassa úgy mint ahogy másnakis akik ezzel a múdszerrel csinálják...
és akkor mit mondassz JohnnySmith képeire? ő is máshonnan csorta? nem! neki van PS-e de nekem nincs de viszont néhányszor kölcsönöztem gépet!
Kit-Kat!
én nem tudom,h te mennyit játszottál vele!de sztem az egészz vita azzal kezdődött,hogy azt írtad: "nem játszottam feleannyit se mint te"
úgyhogy szerintem a vitát befejezhetjük!és a képeket akkor is én csináltam! -
#11046 8D -
#11045 még ma -
#11044 én játszok!de még képet is csinálok,csak vannak egyes szemetek akik azt állítják a munkámra,h nem is én csináltam! -
#11043 ok elhiszem, de mivel en nemtudok jaccani a jatekkal ezert erdekelne egy olyan rendorauto ami osszevan torve, es a tetejen van egy bmx. nagyon erdekelne milyen latvany, kerlek keszits egy ilyen kepet, mert en nemtudom hogykell.
koszonom