82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • UNREG
    zaki ma 03:21
    zaki ma 11:06

Te sem sokat aludtál... :))
  • zaki
    és sok pénz kell hozzá :/
  • cenobite
    Miután találkozol Cesar-al, aki a testvéred fiúja. Ő ad neked küldetést is és utána megnyílik néhány tuningműhely. Viszont nem minden autót lehet tuningolni. Értelemszerűen, amelyiknél kinyílik a műhelyajtó mikor eléállsz azt lehet... ;)
  • lamase
    mar a legelejen elerheto lesz, lorajder misszional
  • Kit--Kat
    talán konzolfórumon tudják------------------------------------------->
  • STLRR
    Sziasztok!
    En nemreg kezdtem jatszani,szoval meg az elejen vagyok. Valakitol regebben hallottam hogy elerhetove valik vmikor a jatekban egy olyan hogy kocsikat lehet atalakitani!Lehet nem igaz nem tudom!Az lenne a kerdesem hogy igaz-e es hogy mikor lesz elerheto!Elore is koszi
  • zaki
    ja, és van daru az építkezésen, amit lehet irányítani!!!!!4 :DDD
  • zaki
    kis spoiler:

nagyon meleg, san fierroban most volt egy küldetés, amikor le kell bontani a melósok házait az építkezésen, végén meg a csávó szarik a mobil vécében, aztán be kell tolni egy gödörbe, és be kell betonozni a földbe :DDDDDDDDD
  • zaki
    megvan az 50 taxis küldetés is, nagyon állat ez a nitro :D
  • Caby
    én meg se szólalok
    Ismerősnél játszotam 10percet vele (kocsikázás autópályán) de azóta fanatista lettem minden mozdítható SA videót leszedek
    Úgyhogy peace tesvéreim' nagyon kúl topic volt eddigeztán se változzon
  • DePreSsZYo
    én ezé visszem másodszorra :)
  • zaki
    el lehet jutni 2 nap alatt is, ha a küldetéseket egymás után lenyomod ezerrel, csak akkor semmi értelme, élvezd ki a hatalmas várost, és a rejtelmeit, úgy az igazi
  • lamase
    fejezd be leccives, kosz
  • démonigyerek
    most pár képbő ekkora problémát csináltok?
    hát bazzeg az eszem megáll...
  • kojotomi
    na de akkor is! most ha csak 2 hétvégén játszok vele! az négy nap! azon tök simán elleht jutni san fierroba! azok akiknek van ps-ük bizonyíthatják,hogy nem olyan nehéz eljutni san fierróba!
  • lamase
    http://sg.hu/listazas.php3?id=1105222730 itt folytassuk sztem, ezt a jo topicot erre elb*szni..
  • smici
    23:16:11 <lamase> tevagy:PP
    23:17:23 <smici> :o
    23:17:26 <smici> KAMU!
    23:17:32 <smici> én smici néven vagyok
  • kojotomi
    te egy kicsit berúghattál mert én nem las venturast írtam,hanem san fierrot de tök mind1! ha legalább én mostmár az igazat mondom akkor te is azt mond!
  • démonigyerek
    :D
  • kojotomi
    figyú! engem nem érdekel,hogy most nagy keménynek érzitek magatokat azzal,h nektek van PS-etek és most ezzel keménykedtek!én nem akarok PS-t csak egyszer ki akartam próbálni a SA-t! és ez most olyan nagy bűn,hogy nincs PS-em,és kölcsönöztem?
  • zaki
    jó, de csítelni akkor sem kellett volna

na jó, úgy játszotok, ahogy akartok

frankón lehet kölcsönözi ps2-t? 2500 egy hétvégére? baz, kölcsönadom én is íg ymásnak, 2 hét alatt vissza is jön az ára
  • lamase
    hat igen de neked lasventurasig sikerult vinni (msn es beszelgetes alapjan)
  • démonigyerek
    hagyjátok már!!!!!!!!!!
  • kojotomi
    hát ja!a hétvége elég kevés a játékra! épp ezért nem is élveztem igazán!
  • zaki
    legyél büszke rá
  • zaki
    csíter

izgalmas lehetett így a játék, gondolom minden más csítet is kipróbáltál
  • kojotomi
    igen tudom nem mondtam de viszont ahhoz mi a közötök,h mien módon készítettem a képeket?
  • démonigyerek
    igaz
  • Kit--Kat
    pontosan te nem, csak az SA-val ezekalapján ennyi
  • kojotomi
    ez a frankó,ez az igaz akármit is akarsz ez az igaz és mást nem tudok mondani!
  • hen-tes
    de csak most vallod be.. szazl
    eddig meg rohattvoltál
  • kojotomi
    én vagyok csaló geci? én legalább bevallom az igazat mert sokan kérték az igazat!
  • démonigyerek
    na óvan
    mostmár kuss legyen
  • démonigyerek
    ok
    befejezted?
  • hen-tes
    szazl kölcsönöztél!
    ez új
    csaló kis gecie is vagy
    eddig se bírtalak, szazl np :D
  • kojotomi
    Mindenki olvassa el!

Tehát összefoglalom:
    amikor kikölcsönöztük a PS2-t a PSteremből (2500ft/hétvége) akkor hazahoztam és rádugtam a számcsira.és ekkor a TV-tunerkártyán keresztül csináltam képeket amit megtartottam,hogy szépen fokozatosan föltöltöm őket! ezt legalább 20-an megértették de volt 1 ember aki baromságnak tartotta és ezt az embert lamase-nak hívták.

amúgy megkérdezte azt:
    1 hogy van a képeimen olyan sok many? válasz:pénzkód
    2 mért van körbe olyan fekete csík? válasz: nemtom mé, de a TVtuner-em így olvassa úgy mint ahogy másnakis akik ezzel a múdszerrel csinálják...

és akkor mit mondassz JohnnySmith képeire? ő is máshonnan csorta? nem! neki van PS-e de nekem nincs de viszont néhányszor kölcsönöztem gépet!

Kit-Kat!
    én nem tudom,h te mennyit játszottál vele!de sztem az egészz vita azzal kezdődött,hogy azt írtad: "nem játszottam feleannyit se mint te"

úgyhogy szerintem a vitát befejezhetjük!és a képeket akkor is én csináltam!
  • hen-tes
    8D
  • Kit--Kat
    még ma
  • kojotomi
    én játszok!de még képet is csinálok,csak vannak egyes szemetek akik azt állítják a munkámra,h nem is én csináltam!
  • lamase
    ok elhiszem, de mivel en nemtudok jaccani a jatekkal ezert erdekelne egy olyan rendorauto ami osszevan torve, es a tetejen van egy bmx. nagyon erdekelne milyen latvany, kerlek keszits egy ilyen kepet, mert en nemtudom hogykell.

koszonom